2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sakıncası yoksa seçenekleriniz neler acaba
Herkesin bir önerisi var. Seçenek çoook eşimin yiğeni Asel Asel diyip duruyor. KV Asya diyor. Annem Melike diyor. Eşim Sare diyor. Babam Cansu olsun diyor. Bende bilemedim. Bunların içerisinden seçebilirim. Benim beğendiğim isimlerde de; Elif, Bahar, Beril var bakalım :)) sizin seçenekleriniz belli mi :)

Biz de ben Mavi istiyorum ama şu an uzaklaştım gibi düşünmedeyim.Diğer seçenekler Ece ,Ela,Melis,Duru ,Arya,Azra

Kızlar ben bişey soracağım ben geçen kadın doğuma kontrole gittiğimde bebeğim 17 haftalık sanıyordum 18 çıktı bu sefer gittiğimde de 19+2 sanıyordum 20 çıktı. Sizce önden mi gidiyor ne demek bu?

Evet bazen oynuyor benim son adet tarihime göre önce geç döllenme dedi 2 hafta geriye atti.Simdi her gittiğimde öne atıyor. Doktorum dediki bizi esas bağlayan şey bebeğin ölçümleridir.Gebelik haftasını ölçümlere göre söyleriz dedi.Burda tek dikkat etmeniz gereken ayni cihaz ve ayni doktorun ölçümlerini baz almak.Eger devlet hastanesinde rastgele doktora muayne oluyorsaniz ,son adet tarihinizi baz almanızı tavsiye ederim

Hep aynı doktora gidiyorum aynı cihazla ölçülüyor teşekkür ederim

Kızlar selam🖐 Aldığınız bir şey var mı.E bebekte indirim varmış.Banyo küvetlerinde vs .Banyo küveti 300 TL.Siz aldınız ne düşünüyorsunuz.
Gümüş göğüs ucu kapağı ve sabahlık gibi birşey almıştım kendime. Bebişe bugün e bebekten 2 tane penye battaniye, 2 tane emzik, 2 tane biberon, 6 tane beyaz zıbın atlet, ateş ölçer ve 3 paket alt değiştirme örtüsü aldık. Trendyol dan da 3 tane, 7 li hastane çıkış seti sipariş verdim. Aldıklarım bu kadar. Paramı çok harcamak istemiyorum yılbaşı indiriminden beşik ve yatak alıcaz :)

Gecen black friday indirimi zamani kuvet setleri 200 den asagilara dusmustu ya. Radarimi acip beklicem o fiyattan yukariya almam heralde. Bime de geliyor onlar Onu beklerim gerekirse
Bana da pahalı geldi.BİM’e temmuzda gelmiş.Umarım yakın zamanda gelir

Ayy siz baya almışsınız çok iyi yapmışsınız.E bebekte indirim var sanırım çok takip edemiyorum ama bir şeyler alsam mı karasız kaldım.Ben de beşik ve bebek arabasını aldım .Onları hallettim ama daha bi Sürü alınacak var

Bana da pahalı geldi.BİM’e temmuzda gelmiş.Umarım yakın zamanda gelir
Bimde var şeffaf renkli küvet 40 TL. Banyo küçük diye biz almadık bebeği eşim tutsa ben duşakabinde yıkayamaz mıyım küvet şart mı acaba. 3 tane falan vardı. Bende alsam mı bitene kadar

Bimde var şeffaf renkli küvet 40 TL. Banyo küçük diye biz almadık bebeği eşim tutsa ben duşakabinde yıkayamaz mıyım küvet şart mı acaba. 3 tane falan vardı. Bende alsam mı bitene kadar
Merhaba banyonuz küçükse katlanan küvetleri tercih edebilirsiniz katlandığı için normal küvetler kadar yer kaplamıyor. Duşakabinde yıkamak istiyorsanız böyle birşey de tercih edebilirsiniz çok pratik

Eklentiler

• 42FE0149-76D0-4DE7-83C4-540AD4960AA9.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 72
Beşik ne aldınız. Park yatak almayı düşünüyordum. 2 bin TL falan ve 2 yaşa kadar kullanılıyormuş onun yerine büyüyen beşik mi alsak dedik daha uzun süre kullanırız fiyatıda aynı. E bebekte büyüyen beşiklerden yoktu bakamadık

Merhaba banyonuz küçükse katlanan küvetleri tercih edebilirsiniz katlandığı için normal küvetler kadar yer kaplamıyor. Duşakabinde yıkamak istiyorsanız böyle birşey de tercih edebilirsiniz çok pratik
Teşekkür ederim. Katlanabilir küvetlere baktık bugün 430 tlydi mümkün değil almam :) Neden o kadar pahalı anlamadım. Attığınız şey küçük kullanışlı birşeye benziyor mutlaka bakacağım. Çok yerde tutmaz, pratik gibi

Ben de boyle seylerden cok etkilenirim. Bazi isimlerle de kafamin icinde hiiic anlasamiyorum. Yusuf mesela , tam örneği denk geldi. :) kategori olarak tam istedigim isimlerden gibi dursa da oldum olasi hiiccc sevemedigim bir isim. Gobekli huysuz lüzumsuz herifler gozumun onune geliyo yusuf diyince niyeyse

Hanimlar hepsiburada da ebebek magazasinda 100 tl uzeirne yuzde 30 indirim var. 30 tl indirim degil yani, 200 tl yapinca 60 iniyor. Benim bebenin cinsiyeti belli degil Unisex olanlardan biseyler secmeye calistim , lazim olan baksin bence . Şu peluş donlar ve ikili takim cok cok ucuz mesela. Ikiser rengini aldim ikisinin de

Eklentiler

• Screenshot_20211219-200816_Hepsiburada.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 67
Ben kiwi sleeper aldim, cok iyi bi indirimde 650 ye geldi. Bir de odaya Çilek montes beyaz 70×140 besik aldim. 1150 ye de onu aldim. Ikisi toplam 2000 bile etmedi. Kullanmadik henuz ama olaya boyle bakinca cok memnun kaldim ben bu alisveristen

Çoğu kişi küvet şart diyor.Benim de yerim yok öok.Katlanabilirler çok iyi oluyormuş.Yer kaplamıyormuş.E bebekte pahalı ama tekrar BİM’e gelebilir katlanabilir olanlar

Ben park yatak almak çok istiyordum.Ama bazı anneler çocuğum kullanmadı hiç dediler.Büyüyn beşik almaya karar vermiştim.Gittim gördüm onlar çok büyük yani yatak odasına koyacaksanız çok yer kaplar.Ben kanz dan normal mobilya beşik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…