2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Nerden baktınız.E bebekte 300 TL bugün

Siz en pahalısına denk geldiniz sanırım bütçenizi bilmiyorum ama 250ye kadar denk geliyorum ben Bebişi yıkamaya alışınca kimseye ihtiyaç olmadan tek başınıza da yıkabilirsiniz fiyatı da setlere göre uygun

Ela benim yiğenimin ismi yaaa o kadar tatlı kiiii. Çok cici bıcır bıcır bir bebiş. Oyumu ela dan yana kullanıyorum :))
Teşekkür ederim,inşallah önce sağlıklı sonra hayırlı ve güzel evlatlar nasip etsin rabbim

Ben öğretmenim, Yusuf olan öğrencilerim hep çok yakışıklı, efendi ve zeki çocuklar o yüzden istemiştim ama annemin komşu çocuğu beni soğuttu .Bir de oğlum da hep Yusuf suresi okudum gerçekten Allah nazardan saklasın oğlum tam ay yüzlü, ama koymadım

Nerden baktınız.E bebekte 300 TL bugün
Mağazadan baktık file kova vs setti. Tam hatırlamıyorum da babyjump mıydı jampmıydı öyle bir şeydi markası.
Bende bakayım bir teşekkür ederim. Yılbaşı indirimi olur inşallah :)

Az önce bişi hissettim ama o muydu bilmiyorum hafif bir dokunuş gibi bişi kayar gibi oldu
Canım ben geçen gün sırf bu sebepten doktora gittim. Yarın 24 haftaya giricem hala daha çok belirgin hissetmiyorum. Ama doktor baktı inceledi yeri ve suyu gayet iyi ve oynuyor sen hissetmiyorsun dedi O yüzden artık çok takmıyorum. Sadece hissedince mutlu oluyor insan o duyguyu yaşamak istiyorum yani. Birde tabi stres oluyorsun bişeymi oldu filan diye. Bekliycez bakalım biraz daha
Ocak analari doğurmaya başladı sıra onlarda ayy çok heyecanlı ya sanki ben doguruyrm he ocak analrindan sonra Şubat analarını takiplerim artık
Maşallah 2021i komple doğurttun 2022ye başladın
Nisan da kesin var isim tablosu bir de bir kac tane daha var ama hangisi hatirlamiyorum. Gecen sene mayıs annelerine bile bakiyorum
Bizdemi yapsak Ama benim hamişlerim bana daha cinsiyet bile bildirmiyor ki
Valla senin ki yine iyiymiş benimkinin afedersin kıçı başı ayrı gidiyor Kafası 2 hafta göbüşü 2.5 hafta önden gidiyor. Çok normal yani doğuma kadar 1 2 hafta böyle ileri devam edebiliyor.

Ben kraft aldim henuz gelmedi gelince size soyleyeyelim.

Oyunparki ve yatak hediyeli olan 70 ‘ 110 cm olculu park yatak ve tasinabilir ayni zamanda

Biz sanirim alisverisi bitirdik kizlar her seyi aldik sayilir sadece meme sandalyesi onu 6. Aya yakin alicam.
Ana kucagi almadim simdilik onun yerine yatas juno yatak aldik o her yerde gelebiliyor ana kucagi gibi
Bir de henuz kuvet almadim trendyolda fileli 60 TL gordum onu alan oldu mu ?

Biz de Zeynep dusunuyoruz, babasinin süsü anlami cok hosumuza gidiyor

Mağazadan baktık file kova vs setti. Tam hatırlamıyorum da babyjump mıydı jampmıydı öyle bir şeydi markası.

Bende bakayım bir teşekkür ederim. Yılbaşı indirimi olur inşallah :)
İnşallah olur, hepimiz için çok iyi olur

Bi listeniz var mı elinizde

Bi listeniz var mı elinizde
Aslinda burada merve nin konusu var bebegimize ne almaliyiz ne almamaliyiz diye orada biri liste ve link paylasmisti en cok tercih edilenleri ben hep oradan bakip fikir alarak aldim canim o topige bakabilirsin.

Aslinda burada merve nin konusu var bebegimize ne almaliyiz ne almamaliyiz diye orada biri liste ve link paylasmisti en cok tercih edilenleri ben hep oradan bakip fikir alarak aldim canim o topige bakabilirsin.
Evet canım oraya bakıyorum sık sık.Merve bi de gereksiz bir şey almamaya dikkat ediyor sanırım öyle anladım.O listeyi bi bulutun

Ben kraft aldim henuz gelmedi gelince size soyleyeyelim.

Oyunparki ve yatak hediyeli olan 70 ‘ 110 cm olculu park yatak ve tasinabilir ayni zamanda
Arkadaşım ben de kraft fresh aldim hem anne yanı hem park yatak,yatağı ile birlikte aynı ölçü. Odada yanıma kurduk.Gece uyuyamayıp falan uyanınca yanımda görüyorum mutlu oluyorum Biz 1100 gibi bir fiyata almıştık,dün gördüm 2yi geçmiş

Günaydın arkadaşlar..
Ben hamile kalmadan önce sürekli yüzüstü uyurdum yani böyle alışmışım en rahat olduğum uyku pozisyonu..
Şimdi bebek için soluma dönüp uyuyorum ama sabah bir uyanıyorum ki yine yüzüstü uyumuşum..
Ne kadar dikkat etsem de yine yüzüstü uyanıyorum...
Bebeğime zarar veriyormuyum acaba çok endişe etmeye başladım Çünkü önümüzdeki aylarda daha da tehlikeli olabilir karnım büyüdüğü için..
Ne yapmam lazım bir bilgisi olan yada benim durumumda olan arkadaşlar var mı???

Yüzüstü uyumanin zarari yok diye biliyorum. Zaten biraz daha buyuyunce sen uyuyamiyosun. Ben bugunlerde su dolu bi balon patlayacak hissi yasiyorum yuzustu yatinca, artim yatamiyorum pek. Doktorlarin ultrason bakarken bastirdigi kadar baski uygulamiyo hicbisey emin ol

Merhaba benim de sorunum zamanında aynıydı araştırdığım için biliyorum, banu çiftçi videolarında 6 aya kadar yüzüstü yatmanın herhangi bir sakıncası olmadığını söylüyor zaten rahim kese amniyon sıvısı onu koruyan bir cok sey var, 6 aydan sonra da zaten pek mümkün olmadığı icin kendinizi sıkmayın ben de öyle uyuyordum alıştım artık yan uyumaya alışmakta zorluk çekerseniz önünüze arkanıza ince yastık koymayı deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…