Nerden baktınız.E bebekte 300 TL bugünTeşekkür ederim.Katlanabilir küvetlere baktık bugün 430 tlydi mümkün değil almam :) Neden o kadar pahalı anlamadım. Attığınız şey küçük kullanışlı birşeye benziyor mutlaka bakacağım. Çok yerde tutmaz, pratik gibi
Siz en pahalısına denk geldiniz sanırım bütçenizi bilmiyorum ama 250ye kadar denk geliyorum benTeşekkür ederim.Katlanabilir küvetlere baktık bugün 430 tlydi mümkün değil almam :) Neden o kadar pahalı anlamadım. Attığınız şey küçük kullanışlı birşeye benziyor mutlaka bakacağım. Çok yerde tutmaz, pratik gibi
Teşekkür ederim,inşallah önce sağlıklı sonra hayırlı ve güzel evlatlar nasip etsin rabbimEla benim yiğenimin ismi yaaa o kadar tatlı kiiii. Çok cici bıcır bıcır bir bebiş. Oyumu ela dan yana kullanıyorum :))
Ben öğretmenim, Yusuf olan öğrencilerim hep çok yakışıklı, efendi ve zeki çocuklar o yüzden istemiştim ama annemin komşu çocuğu beni soğuttuBen de boyle seylerden cok etkilenirim. Bazi isimlerle de kafamin icinde hiiic anlasamiyorum. Yusuf mesela , tam örneği denk geldi. :) kategori olarak tam istedigim isimlerden gibi dursa da oldum olasi hiiccc sevemedigim bir isim. Gobekli huysuz lüzumsuz herifler gozumun onune geliyo yusuf diyince niyeyse
Mağazadan baktık file kova vs setti. Tam hatırlamıyorum da babyjump mıydı jampmıydı öyle bir şeydi markası.Nerden baktınız.E bebekte 300 TL bugün
Bende bakayım bir teşekkür ederim. Yılbaşı indirimi olur inşallah :)Ben park yatak almak çok istiyordum.Ama bazı anneler çocuğum kullanmadı hiç dediler.Büyüyn beşik almaya karar vermiştim.Gittim gördüm onlar çok büyük yani yatak odasına koyacaksanız çok yer kaplar.Ben kanz dan normal mobilya beşik aldım
Canım ben geçen gün sırf bu sebepten doktora gittim. Yarın 24 haftaya giricem hala daha çok belirgin hissetmiyorum. Ama doktor baktı inceledi yeri ve suyu gayet iyi ve oynuyor sen hissetmiyorsun dediAz önce bişi hissettim ama o muydu bilmiyorum hafif bir dokunuş gibi bişi kayar gibi oldu
Maşallah 2021i komple doğurttun 2022ye başladınOcak analari doğurmaya başladı sıra onlardaayy çok heyecanlı ya sanki ben doguruyrm he ocak analrindan sonra Şubat analarını takiplerim artık
Bizdemi yapsakNisan da kesin var isim tablosu bir de bir kac tane daha var ama hangisi hatirlamiyorum. Gecen sene mayıs annelerine bile bakiyorum
Valla senin ki yine iyiymiş benimkinin afedersin kıçı başı ayrı gidiyorKızlar ben bişey soracağım ben geçen kadın doğuma kontrole gittiğimde bebeğim 17 haftalık sanıyordum 18 çıktı bu sefer gittiğimde de 19+2 sanıyordum 20 çıktı. Sizce önden mi gidiyor ne demek bu?
Beşik ne aldınız. Park yatak almayı düşünüyordum. 2 bin TL falan ve 2 yaşa kadar kullanılıyormuş onun yerine büyüyen beşik mi alsak dedik daha uzun süre kullanırız fiyatıda aynı. E bebekte büyüyen beşiklerden yoktu bakamadık kraf
Duru ve AzraBiz de ben Mavi istiyorum ama şu an uzaklaştım gibi düşünmedeyim.Diğer seçenekler Ece ,Ela,Melis,Duru ,Arya,Azra
Biz de Zeynep dusunuyoruz, babasinin süsü anlami cok hosumuza gidiyorBirkac hafta icinde dogum yapacak bir arkadasim var, gonlunden cok zeynep geciyor , esi ve esinin ailesi de zeynebi cok benimsemis istiyormus ama kizin kardesi zeynep diye simdi gulce koymak isiyorum demisti :) bu kadar yaygin dusunuldugunu farketmemistim ya. Ben de zeynep düşünüyorum ama benim kiz oldugu kesinlesmedi
İnşallah olur, hepimiz için çok iyi olurMağazadan baktık file kova vs setti. Tam hatırlamıyorum da babyjump mıydı jampmıydı öyle bir şeydi markası.
Bende bakayım bir teşekkür ederim. Yılbaşı indirimi olur inşallah :)
Bi listeniz var mı elinizdeBiz sanirim alisverisi bitirdik kizlar her seyi aldik sayilir sadece meme sandalyesi onu 6. Aya yakin alicam.
Ana kucagi almadim simdilik onun yerine yatas juno yatak aldik o her yerde gelebiliyor ana kucagi gibi
Bir de henuz kuvet almadim trendyolda fileli 60 TL gordum onu alan oldu mu ?
Aslinda burada merve nin konusu var bebegimize ne almaliyiz ne almamaliyiz diye orada biri liste ve link paylasmisti en cok tercih edilenleri ben hep oradan bakip fikir alarak aldim canim o topige bakabilirsin.Bi listeniz var mı elinizde
Evet canım oraya bakıyorum sık sık.Merve bi de gereksiz bir şey almamaya dikkat ediyor sanırım öyle anladım.O listeyi bi bulutunAslinda burada merve nin konusu var bebegimize ne almaliyiz ne almamaliyiz diye orada biri liste ve link paylasmisti en cok tercih edilenleri ben hep oradan bakip fikir alarak aldim canim o topige bakabilirsin.
abla benim kızçemide ekle yanımaHadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
TeşekkürlerDuru ve Azra
Arkadaşım ben de kraft fresh aldim hem anne yanı hem park yatak,yatağı ile birlikte aynı ölçü. Odada yanıma kurduk.Gece uyuyamayıp falan uyanınca yanımda görüyorum mutlu oluyorumBen kraft aldim henuz gelmedi gelince size soyleyeyelim.
Oyunparki ve yatak hediyeli olan 70 ‘ 110 cm olculu park yatak ve tasinabilir ayni zamanda
Yüzüstü uyumanin zarari yok diye biliyorum. Zaten biraz daha buyuyunce sen uyuyamiyosun. Ben bugunlerde su dolu bi balon patlayacak hissi yasiyorum yuzustu yatinca, artim yatamiyorum pek. Doktorlarin ultrason bakarken bastirdigi kadar baski uygulamiyo hicbisey emin olGünaydın arkadaşlar..
Ben hamile kalmadan önce sürekli yüzüstü uyurdum yani böyle alışmışım en rahat olduğum uyku pozisyonu..
Şimdi bebek için soluma dönüp uyuyorum ama sabah bir uyanıyorum ki yine yüzüstü uyumuşum..
Ne kadar dikkat etsem de yine yüzüstü uyanıyorum...
Bebeğime zarar veriyormuyum acaba çok endişe etmeye başladım Çünkü önümüzdeki aylarda daha da tehlikeli olabilir karnım büyüdüğü için..
Ne yapmam lazım bir bilgisi olan yada benim durumumda olan arkadaşlar var mı???
Merhaba benim de sorunum zamanında aynıydı araştırdığım için biliyorum, banu çiftçi videolarında 6 aya kadar yüzüstü yatmanın herhangi bir sakıncası olmadığını söylüyor zaten rahim kese amniyon sıvısı onu koruyan bir cok sey var, 6 aydan sonra da zaten pek mümkün olmadığı icin kendinizi sıkmayınGünaydın arkadaşlar..
Ben hamile kalmadan önce sürekli yüzüstü uyurdum yani böyle alışmışım en rahat olduğum uyku pozisyonu..
Şimdi bebek için soluma dönüp uyuyorum ama sabah bir uyanıyorum ki yine yüzüstü uyumuşum..
Ne kadar dikkat etsem de yine yüzüstü uyanıyorum...
Bebeğime zarar veriyormuyum acaba çok endişe etmeye başladım Çünkü önümüzdeki aylarda daha da tehlikeli olabilir karnım büyüdüğü için..
Ne yapmam lazım bir bilgisi olan yada benim durumumda olan arkadaşlar var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?