- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Bende 9 sene sonra aynı hisleri hissediyorım. Gerçekten çok heyecanlı sanki ilk gibi. Unutmuşum diyorum ilkiniKurban oluruz hareketlerine, o kadar özlemiştim ki 8 yıldan sonradünyanın en güzel duygusu,rabbim herkese nasip etsin düşüncem öyle çokmheyecanlı unutmuşuz diyorum benim de 9 yıldan sonra
EvetBende 9 sene sonra aynı hisleri hissediyorım. Gerçekten çok heyecanlı sanki ilk gibi. Unutmuşum diyorum ilkini
Kız kıyafetleri muhteşem yaa..benim erkekDaha sabahleyin şu tweetleri okuyup, kendi kendime "ben de hep kiz istedim ama gidip biseyler alip hazirlik yapmadim neyse ki, bak ters tepiyor demek ki. Öğrenene kadar almayim." Dedim. Veeee az once bi magazaya girip, bu dediğimi unutup "amaaan bu haftasonu ogrenicez zaten erkek cikarsa iade ederiz" diyip kiz kiyafetleri aldimödüm kopuyor su an. Neden boyle bisey yaptim ki
Dilekcim pek iyi olmamış tabi ama çokta üzülme canım ya ,hayatında 2 kere bu hakkın var öyle düşün73 kilo ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum20 haftada 10 kilo bı 18 hafta daha var önümde inşallah yüzü görmem ya çok moralim bozuldu
Aynen ya ama bebek kıyafetlerinde pek al beni yok,ben de dün hep 1 yaş üstü elbiselere ,eteklere ,şortlara baktim alsam mı almasam mı diye ,olay 1 yaşından sonra kopuyorKız kıyafetleri muhteşem yaa..benim erkekeğer kız olaydı hergun düğüne gider gibi giydircem diyodum eşime..o kadar çok hoşuma gidiyo kiyafetleri amaaa kısmet işte
Hamur işlerine takigim bu aralar..herşey hamurlu olsun istiyorum bide meyve çok yiyorumDilekcim pek iyi olmamış tabi ama çokta üzülme canım ya ,hayatında 2 kere bu hakkın var öyle düşüninşallah bu gebelik ve doğum sürecinde seni üzen tek şey bu kilolar olsun arkadaşım. İştahın mı açık ya da karbonhidrat mi cok tuketiyorsun.Ben ilk gebeligimde hic ustunde durmamıştım bu konunun ama bu sefer takıyorum yalan değil. Allahım dağına göre kar veriyor galiba zaten yedigim durmuyor.
Olssuuuun yenidoganlar da kızların çok susluuu yaan..bizim erkek olduğuna dinazorlu aldık düşünAynen ya ama bebek kıyafetlerinde pek al beni yok,ben de dün hep 1 yaş üstü elbiselere ,eteklere ,şortlara baktim alsam mı almasam mı diye ,olay 1 yaşından sonra kopuyor
Benim de müsait, annem 4 cocuk annesi hayatında en kilolu olduğu kilo 59Hamur işlerine takigim bu aralar..herşey hamurlu olsun istiyorum bide meyve çok yiyorumilkinde 92 ile doğuma girdim yine o kadarına zariyim diyelim ya normalde de vücut yapım kilo almaya müsait ama ben sigara kullaniydm ya gebe kalmadn önce o beni dizginliyodu sanırım..şimdi ne bulursam yemek istiyorum
Kiz ben daha onlari bulamadim galiba ya da simdi benimki kız yaOlssuuuun yenidoganlar da kızların çok susluuu yaan..bizim erkek olduğuna dinazorlu aldık düşün
Benim anam kilolu anamın tarafı komple obezgiller bizde ona benzemişizBenim de müsait, annem 4 cocuk annesi hayatında en kilolu olduğu kilo 59ben diyorum hastanede mi karıştım, hic anneme çekmemişim.
Evet dediğim gibi gördüğün göreceğin tek sıkıntı o kalsın inşallah napalim yaBenim anam kilolu anamın tarafı komple obezgiller bizde ona benzemişizdogumdan sonra vercez inşallah canım ya bakalım bebeelr bol bol emerse işimizde kolaylaşır
Cinsiyet belli olmadan önce hep bakardım kız yeni doganlara hastane çıkışı falan o sapkalri boneler bandanalr ay cildirirsinKiz ben daha onlari bulamadim galiba ya da simdi benimki kız yabana öyle gelmiyor.Bir sey olmayınca kıymetli oluyor ya
Karnim mi yalan yok 7 aylık gibiyim ben yaa du cekip atacam resmi bak halimeeeEvet dediğim gibi gördüğün göreceğin tek sıkıntı o kalsın inşallah napalim yakarnin cikti mi peki,benim kimse anlamıyor hamile olduğumu
Ayy bızimki ne kadar acaba.en son arkadaşım 3000 e spinal oldu ama benim ocakta randevum varBu arada hastaneden doğum paketi aldım arkadaşlar Memorialden.Bu zamlara kendimi teslim edemedim.6 bin lira
Oyhyy maşallah çok tatlı olmuşsun dur ben de atayım ama ben zaten biraz kilolu olduğum için cok belli olmuyor galiba.E bir de malum icerde durmuyorAha da benim ki
Bir sor sen de eğer paket varsa sabitleAyy bızimki ne kadar acaba.en son arkadaşım 3000 e spinal oldu ama benim ocakta randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?