2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Daha sabahleyin şu tweetleri okuyup, kendi kendime "ben de hep kiz istedim ama gidip biseyler alip hazirlik yapmadim neyse ki, bak ters tepiyor demek ki. Öğrenene kadar almayim." Dedim. Veeee az once bi magazaya girip, bu dediğimi unutup "amaaan bu haftasonu ogrenicez zaten erkek cikarsa iade ederiz" diyip kiz kiyafetleri aldim ödüm kopuyor su an. Neden boyle bisey yaptim ki

Eklentiler

• Screenshot_20211220-121743_Twitter.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 81
Kurban oluruz hareketlerine, o kadar özlemiştim ki 8 yıldan sonra dünyanın en güzel duygusu,rabbim herkese nasip etsin düşüncem öyle çokmheyecanlı unutmuşuz diyorum benim de 9 yıldan sonra
Bende 9 sene sonra aynı hisleri hissediyorım. Gerçekten çok heyecanlı sanki ilk gibi. Unutmuşum diyorum ilkini

73 kilo ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum 20 haftada 10 kilo bı 18 hafta daha var önümde inşallah yüzü görmem ya çok moralim bozuldu

Kız kıyafetleri muhteşem yaa..benim erkek eğer kız olaydı hergun düğüne gider gibi giydircem diyodum eşime..o kadar çok hoşuma gidiyo kiyafetleri amaaa kısmet işte

73 kilo ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum 20 haftada 10 kilo bı 18 hafta daha var önümde inşallah yüzü görmem ya çok moralim bozuldu
Dilekcim pek iyi olmamış tabi ama çokta üzülme canım ya ,hayatında 2 kere bu hakkın var öyle düşün inşallah bu gebelik ve doğum sürecinde seni üzen tek şey bu kilolar olsun arkadaşım. İştahın mı açık ya da karbonhidrat mi cok tuketiyorsun.Ben ilk gebeligimde hic ustunde durmamıştım bu konunun ama bu sefer takıyorum yalan değil. Allahım dağına göre kar veriyor galiba zaten yedigim durmuyor.

Kız kıyafetleri muhteşem yaa..benim erkek eğer kız olaydı hergun düğüne gider gibi giydircem diyodum eşime..o kadar çok hoşuma gidiyo kiyafetleri amaaa kısmet işte
Aynen ya ama bebek kıyafetlerinde pek al beni yok,ben de dün hep 1 yaş üstü elbiselere ,eteklere ,şortlara baktim alsam mı almasam mı diye ,olay 1 yaşından sonra kopuyor

Hamur işlerine takigim bu aralar..herşey hamurlu olsun istiyorum bide meyve çok yiyorum ilkinde 92 ile doğuma girdim yine o kadarına zariyim diyelim ya normalde de vücut yapım kilo almaya müsait ama ben sigara kullaniydm ya gebe kalmadn önce o beni dizginliyodu sanırım..şimdi ne bulursam yemek istiyorum

Benim de müsait, annem 4 cocuk annesi hayatında en kilolu olduğu kilo 59 ben diyorum hastanede mi karıştım, hic anneme çekmemişim.

Benim de müsait, annem 4 cocuk annesi hayatında en kilolu olduğu kilo 59 ben diyorum hastanede mi karıştım, hic anneme çekmemişim.
Benim anam kilolu anamın tarafı komple obezgiller bizde ona benzemişiz dogumdan sonra vercez inşallah canım ya bakalım bebeelr bol bol emerse işimizde kolaylaşır

Benim anam kilolu anamın tarafı komple obezgiller bizde ona benzemişiz dogumdan sonra vercez inşallah canım ya bakalım bebeelr bol bol emerse işimizde kolaylaşır
Evet dediğim gibi gördüğün göreceğin tek sıkıntı o kalsın inşallah napalim ya karnin cikti mi peki,benim kimse anlamıyor hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…