2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Oyhyy maşallah çok tatlı olmuşsun dur ben de atayım ama ben zaten biraz kilolu olduğum için cok belli olmuyor galiba.E bir de malum icerde durmuyorEki Görüntüle 2973021
Kilolu mu neren kilolu senin..hiç kilolu değilsin canım maşallah...iç karnin geniş olabilir ondan çıkmamıştır çıkar yavaş yavaş..benim ilkinde bu kadar değildi ama bebekte haftasıyla uyumlu yani büyük falan değil anlamadım gitti

Ben hamurisine asiri duskunum ve ben de abartili derecede, kilolarca meyve yiyorum. Hala kilo almadim Hatta -5 teyim. 85 le hamile kalmistim 80 su an ama birden sisicem diye ödüm kopuyor valla
Oyhyy maşallah çok tatlı olmuşsun dur ben de atayım ama ben zaten biraz kilolu olduğum için cok belli olmuyor galiba.E bir de malum icerde durmuyorEki Görüntüle 2973021
Hele bak bak kiloluya bak sen kiloluysan biz ne oluyoruz bilemedim. Ama benim de karnim yok. Cunku ben gercekten kiloluyum

Önceliğimiz sağlık gerisi hamileyiz,şanımız yürüsün napalım

Yani cok kilolu değilim ama zayifta değilim, boyum uzun sadece 172 o yuzden bir tık kurtarıyor

Ne güzel almamissin vallah hiç ben çok aldım..hala da sana yazarken biseyler kemiriyorum

Şok markete terlikler geliyo tüylü muylu doğum için almak isteyenlere duyurulur..az önce markete gittim fiyatlar uçmuş yine fiyatlara kahirlanmaktan ne alacağımı da unuttum

Alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bi kaç parça kıyafet aldım sadece. Hastane çıkışı bakıyorum. Ama 10 lu değil 5 parça şeklinde bakıyorum daha kullanışlı oluyor öyle

Ayyy göbüşlere kocamaaan bi maaaşallah M Mvikdn senin bebe nerde bacım çözemesemde
Vallahi sözde kız annesiyim ama 3 4 yaşından beri belki asla istediğim gbi giydiremiyorun rahatlık hastası eşofmanla taytla ömür geçiyor geçen bağırdım artık “allah bilmişte ikinci kızım geliyor kardeşinin heryerine dantel tül fiyonk asmassam bana da purple demesinler” diye

Alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bi kaç parça kıyafet aldım sadece. Hastane çıkışı bakıyorum. Ama 10 lu değil 5 parça şeklinde bakıyorum daha kullanışlı oluyor öyle
Ilk gebeliginiz mi ,butun setlerin 10 lu olmasına gerek yok zaten,iyi yapmışsınız. Çoğu parça gerekli değil zaten

Kiz tayt bile olsa popişlerine kurban ayyy kiz cocuklarda bu sorun genelde var galiba hepsinin kendi kıyafet inatları oluyor.Purpelecim senin kızın adı nedir ve ikinciye ne koyacaksin

Kiz tayt bile olsa popişlerine kurban ayyy kiz cocuklarda bu sorun genelde var galiba hepsinin kendi kıyafet inatları oluyor.Purpelecim senin kızın adı nedir ve ikinciye ne koyacaksin

Ah sorma yaa kıyafet kırmızı çizgimiz çok dövüşüyoruz hiç dinlemiyo beni ya aşırı süslü yada erkek gbi giyinr çıkar asla ayarı ortası yok
İsmi Ela Aybige Ela benim yıllar yılı takık olduğum isimde diğerini de baba çok isteyince ekledik ardına. Yeni gelecek olan hala isimsiz ama gündemdekileri söyliyim Aslıhan Deniz Nil Sahra İdil vb Çok kararsızım kimse birbirinin dediğini beğenmiyor bide iki isim mi olsun hak geçmesin durumu var yoksa istemiyorum iki tek koycam ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…