- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Kilolu mu neren kilolu senin..hiç kilolu değilsin canım maşallah...iç karnin geniş olabilir ondan çıkmamıştır çıkar yavaş yavaş..benim ilkinde bu kadar değildi ama bebekte haftasıyla uyumlu yani büyük falan değil anlamadım gittiOyhyy maşallah çok tatlı olmuşsun dur ben de atayım ama ben zaten biraz kilolu olduğum için cok belli olmuyor galiba.E bir de malum icerde durmuyorEki Görüntüle 2973021
Ben hamurisine asiri duskunum ve ben de abartili derecede, kilolarca meyve yiyorum. Hala kilo almadim Hatta -5 teyim. 85 le hamile kalmistim 80 su an ama birden sisicem diye ödüm kopuyor vallaHamur işlerine takigim bu aralar..herşey hamurlu olsun istiyorum bide meyve çok yiyorumilkinde 92 ile doğuma girdim yine o kadarına zariyim diyelim ya normalde de vücut yapım kilo almaya müsait ama ben sigara kullaniydm ya gebe kalmadn önce o beni dizginliyodu sanırım..şimdi ne bulursam yemek istiyorum
Hele bak bak kiloluya bakOyhyy maşallah çok tatlı olmuşsun dur ben de atayım ama ben zaten biraz kilolu olduğum için cok belli olmuyor galiba.E bir de malum icerde durmuyorEki Görüntüle 2973021
Önceliğimiz sağlık gerisi hamileyiz,şanımız yürüsün napalımKilolu mu neren kilolu senin..hiç kilolu değilsin canım maşallah...iç karnin geniş olabilir ondan çıkmamıştır çıkar yavaş yavaş..benim ilkinde bu kadar değildi ama bebekte haftasıyla uyumlu yani büyük falan değil anlamadım gitti
Yani cok kilolu değilim ama zayifta değilim, boyum uzun sadece 172 o yuzden bir tık kurtarıyorBen hamurisine asiri duskunum ve ben de abartili derecede, kilolarca meyve yiyorum. Hala kilo almadim Hatta -5 teyim. 85 le hamile kalmistim 80 su an ama birden sisicem diye ödüm kopuyor valla
Hele bak bak kiloluya baksen kiloluysan biz ne oluyoruz bilemedim. Ama benim de karnim yok. Cunku ben gercekten kiloluyum
Ne güzel almamissin vallah hiç ben çok aldım..hala da sana yazarken biseyler kemiriyorumBen hamurisine asiri duskunum ve ben de abartili derecede, kilolarca meyve yiyorum. Hala kilo almadim Hatta -5 teyim. 85 le hamile kalmistim 80 su an ama birden sisicem diye ödüm kopuyor valla
Hele bak bak kiloluya baksen kiloluysan biz ne oluyoruz bilemedim. Ama benim de karnim yok. Cunku ben gercekten kiloluyum
Kaç kılosun kız Allah aşkına boyunda olsa kilo belli olur iri bile değilsinYani cok kilolu değilim ama zayifta değilim, boyum uzun sadece 172 o yuzden bir tık kurtarıyor
Kiz vallahi bak 77 kiloyumKaç kılosun kız Allah aşkına boyunda olsa kilo belli olur iri bile değilsin
Amin amin inşallah sağlıkla doguralimda verilecek yavaştan nabalimÖnceliğimiz sağlık gerisi hamileyiz,şanımız yürüsün napalım
Kiloluyum deme benim psikolojimi bozma bak..bunları sana yazarkende ağzıma biseyler tepiyorum psikolojiye gelKiz vallahi bak 77 kiloyum
6 kilonun lafını etmeKiloluyum deme benim psikolojimi bozma bak..bunları sana yazarkende ağzıma biseyler tepiyorum psikolojiye gel
Çok değil kilon ye sende bebiki aç bırakma6 kilonun lafını etme
Kiz yiyorum ama durmuyor ya midem de ,bak beni söyletmeÇok değil kilon ye sende bebiki aç bırakma
Olsun sen yi yimeeeeni nasıl olsa çıkacak o bari çıkmadan dursun azucukta vitamin olur protein olurKiz yiyorum ama durmuyor ya midem de ,bak beni söyletmesonra mideleri bulaniyormuş
İnşallah, inşallahOlsun sen yi yimeeeeni nasıl olsa çıkacak o bari çıkmadan dursun azucukta vitamin olur protein olurdüzelir inşallah bari sonlara doğru en azından
Ilk gebeliginiz mi ,butun setlerin 10 lu olmasına gerek yok zaten,iyi yapmışsınız. Çoğu parça gerekli değil zatenAlışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bi kaç parça kıyafet aldım sadece. Hastane çıkışı bakıyorum. Ama 10 lu değil 5 parça şeklinde bakıyorum daha kullanışlı oluyor öyle
Kiz tayt bile olsa popişlerine kurbanAyyy göbüşlere kocamaaan bi maaaşallahM Mvikdn senin bebe nerde bacım çözemesemde
Vallahi sözde kız annesiyim ama 3 4 yaşından beri belki asla istediğim gbi giydiremiyorun rahatlık hastası eşofmanla taytla ömür geçiyor geçen bağırdım artık “allah bilmişte ikinci kızım geliyor kardeşinin heryerine dantel tül fiyonk asmassam bana da purple demesinler” diye
Kiz tayt bile olsa popişlerine kurbanayyy kiz cocuklarda bu sorun genelde var galiba hepsinin kendi kıyafet inatları oluyor.Purpelecim senin kızın adı nedir ve ikinciye ne koyacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?