2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayyy ismi ile yaşasın benim oğlum kız olsaydı o zaman kesin Ela diyordum.Ama simdi cok kararsızım zor is,evet kimse diğerinin bulduğunu beğenmiyor

Yani uyumlu olsun diye hiç takıntım yok aslında ama hoşuma gitti ne biliyim ben her duyduğuma zıplıyorum şuan belli olsun yeterki diye eşime kalsa doğumu bekler
Ya ben de belli olsun öyle seveyim istiyorum,ismini hastane çıkışına işlwteceğim,kapı süsü yaptıracağım. Bu arada kankamın ilk çocuğu Ela ikincisi Ece

Amin cnm sagol Ela güzel ya söylemi falan kibar bence düşünebilirsin
Ama cidden seçmek zor iş
Evet güzel söylenmesi bir de benim gözlerim Ela ,babası o yüzden de istedi ilk çocukta simdi hem önerisi yok hem hiçbir şeyi beğenmiyor

Benim bebe gündüz uyuyor sanırım sürekli gece olunca daha çok tekme şeklinde hissediyorum yalnız şunu anlamadım kasikalrda duruyo ama sırayla hem sağ kasiktan hem sol kasiktan bide biraz daha yukardan vuruyo nasıl oluyo bu eller ayakalr nirde hepsini birden mi oynatiyo kafamda deli sorular

merhaba, selamlar. kilo alma durumları nasıl gidiyor. 19. hafta içerisindeyim ve yaklaşık 2.5-3 kilo aldım ancak öyle bir aldım ki göğüsler en çok nasibini aldı, popom arkamdan kovalıyor gibi ve basenlerim aldı yürüdü. karnım en az göze batanı diyebilirim, daha kimse anlamıyor. zaten henüz hala hissetmedim ancak normal sanırım ilk doğumda.
iştahım da çok fazla, frenlemeye çalışıyorum. sizlerin nasıl gidiyor.

Benim gariban dünden beri halsiz sanırım cok güçsüzleşti tekmeleri ve en altta duruyor ,aynen hani doğum yakınken olur ya seninki yatay olarak kasiklarda bence o yüzden olabilir

Evet ben 2069 a aldim resmen iki kati her sey ya korkudan aldik ocaktan sonra yine pahali olur diye

Benim gariban dünden beri halsiz sanırım cok güçsüzleşti tekmeleri ve en altta duruyor ,aynen hani doğum yakınken olur ya seninki yatay olarak kasiklarda bence o yüzden olabilir
Benimkide gündüz öle sessiz sakin akşam olunca biraz hareketelniyo sonra gece uyumaya gidince tek tük hareket oluyo..gece yarısı WC ye kalktım mesela pat pat balonlar patliyodu..her gün bı başka oluyo anlamadım gitti..yatay olabilir evet sanki kafa sağda ayaklar solda gibi ama gidince gorcez bakalım

20 haftada 10 kilo aldım..popo ayrı göbek ayrı bı cumhuriyet oldu..bide üst baldirlar çok kalinlasti ama yine de hep açım doymuyorum.. başkalarının yediklerinde bile gözüm kalıyor allaaaam

Ben 21+1 im 4.5 kilo almışım. Göğüslerimin altı inanılmaz çatlamış mosmor. Umarım çatlakların renkleri açılır zamanla :)

Arkadaşlar göğüsleriniz kilo değil tamamen hormonlarla ilgili ,benim göğuslerime asla ve asla dokunulmayacak acayip acıyor

Olsun sağlıkla misler gibi yatsın icin de ben nevresimi de diktirdim,serdimüstüne de çarşaf serdim ,toz olmasın diye
Saglikla gelsinler insallah canim yurtdisinda yasiyoruz biz oraya götüreceğiz artik gidince açıp bakabilecegim simdilik kurulmadan gorebildim.
Nevresim kac tane aldın ya da diktirdin canim ?

Bu arada hastaneden doğum paketi aldım arkadaşlar Memorialden.Bu zamlara kendimi teslim edemedim.6 bin lira
Merhaba bu aldığınız paket sezeryan mı normal doğum mu ilk gebeliğim olduğu için ben çok anlamıyorum daha doğrusu bu doğum paketi ne oluyor? Sizinle aynı hastaneye gidiyoruz da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…