Ayyy ismi ile yaşasın benim oğlum kız olsaydı o zaman kesin Ela diyordum.Ama simdi cok kararsızım zor is,evet kimse diğerinin bulduğunu beğenmiyorAh sorma yaa kıyafet kırmızı çizgimiz çok dövüşüyoruz hiç dinlemiyo beni ya aşırı süslü yada erkek gbi giyinr çıkar asla ayarı ortası yok
İsmi Ela AybigeEla benim yıllar yılı takık olduğum isimde diğerini de baba çok isteyince ekledik ardına. Yeni gelecek olan hala isimsiz ama gündemdekileri söyliyim Aslıhan Deniz Nil Sahra İdil vb Çok kararsızım kimse birbirinin dediğini beğenmiyor bide iki isim mi olsun hak geçmesin durumu var yoksa istemiyorum iki tek koycam ama.
Evet bence de uyumlu olmuşLeyla yi da çok beğeniyorum Ela Ve Leyla hem kulağa çok hoş gelmiyor mıııuuuu
Ama kesin kocam beğenmez
Ayyy ismi ile yaşasın benim oğlum kız olsaydı o zaman kesin Ela diyordum.Ama simdi cok kararsızım zor is,evet kimse diğerinin bulduğunu beğenmiyor
Evet bence de uyumlu olmuş
Ya ben de belli olsun öyle seveyim istiyorum,ismini hastane çıkışına işlwteceğim,kapı süsü yaptıracağım. Bu arada kankamın ilk çocuğu Ela ikincisi EceYani uyumlu olsun diye hiç takıntım yok aslında ama hoşuma gitti ne biliyimben her duyduğuma zıplıyorum şuan belli olsun yeterki diye eşime kalsa doğumu bekler
Evet güzel söylenmesi bir de benim gözlerim Ela ,babası o yüzden de istedi ilk çocukta simdi hem önerisi yok hem hiçbir şeyi beğenmiyorAmin cnm sagolEla güzel ya söylemi falan kibar bence düşünebilirsin
Ama cidden seçmek zor iş
1 tane önlü hastane çıkışı kâfi zaten battaniyeli olanlar iyi oluyo geri kalan 5 li olurAlışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bi kaç parça kıyafet aldım sadece. Hastane çıkışı bakıyorum. Ama 10 lu değil 5 parça şeklinde bakıyorum daha kullanışlı oluyor öyle
Benim gariban dünden beri halsiz sanırım cok güçsüzleşti tekmeleri ve en altta duruyor ,aynen hani doğum yakınken olur yaBenim bebe gündüz uyuyor sanırım sürekli gece olunca daha çok tekme şeklinde hissediyorum yalnız şunu anlamadım kasikalrda duruyo ama sırayla hem sağ kasiktan hem sol kasiktan bide biraz daha yukardan vuruyo nasıl oluyo bu eller ayakalr nirde hepsini birden mi oynatiyo kafamda deli sorular
Evet ben 2069 a aldim resmen iki kati her sey ya korkudan aldik ocaktan sonra yine pahali olur diyeArkadaşım ben de kraft fresh aldim hem anne yanı hem park yatak,yatağı ile birlikte aynı ölçü. Odada yanıma kurduk.Gece uyuyamayıp falan uyanınca yanımda görüyorum mutlu oluyorumBiz 1100 gibi bir fiyata almıştık,dün gördüm 2yi geçmiş
Benimkide gündüz öle sessiz sakin akşam olunca biraz hareketelniyo sonra gece uyumaya gidince tek tük hareket oluyo..gece yarısı WC ye kalktım mesela pat pat balonlar patliyodu..her gün bı başka oluyo anlamadım gitti..yatay olabilir evet sanki kafa sağda ayaklar solda gibi ama gidince gorcez bakalımBenim gariban dünden beri halsiz sanırım cok güçsüzleşti tekmeleri ve en altta duruyor ,aynen hani doğum yakınken olur yaseninki yatay olarak kasiklarda bence o yüzden olabilir
Olsun sağlıkla misler gibi yatsın icin de ben nevresimi de diktirdim,serdimEvet ben 2069 a aldim resmen iki kati her sey ya korkudan aldik ocaktan sonra yine pahali olur diye
20 haftada 10 kilo aldım..popo ayrı göbek ayrı bı cumhuriyet oldu..bide üst baldirlar çok kalinlasti ama yine de hep açım doymuyorum.. başkalarının yediklerinde bile gözüm kalıyor allaaaammerhaba, selamlar. kilo alma durumları nasıl gidiyor. 19. hafta içerisindeyim ve yaklaşık 2.5-3 kilo aldım ancak öyle bir aldım ki göğüsler en çok nasibini aldı, popom arkamdan kovalıyor gibi ve basenlerim aldı yürüdü. karnım en az göze batanı diyebilirim, daha kimse anlamıyor. zaten henüz hala hissetmedim ancak normal sanırım ilk doğumda.
iştahım da çok fazla, frenlemeye çalışıyorum. sizlerin nasıl gidiyor.
Ben 21+1 im 4.5 kilo almışım. Göğüslerimin altı inanılmaz çatlamış mosmor. Umarım çatlakların renkleri açılır zamanla :)merhaba, selamlar. kilo alma durumları nasıl gidiyor. 19. hafta içerisindeyim ve yaklaşık 2.5-3 kilo aldım ancak öyle bir aldım ki göğüsler en çok nasibini aldı, popom arkamdan kovalıyor gibi ve basenlerim aldı yürüdü. karnım en az göze batanı diyebilirim, daha kimse anlamıyor. zaten henüz hala hissetmedim ancak normal sanırım ilk doğumda.
iştahım da çok fazla, frenlemeye çalışıyorum. sizlerin nasıl gidiyor.
Saglikla gelsinler insallah canimOlsun sağlıkla misler gibi yatsın icin de ben nevresimi de diktirdim,serdimüstüne de çarşaf serdim ,toz olmasın diye
Benimde uclari inanilmaz aciyor igne batıyor hepArkadaşlar göğüsleriniz kilo değil tamamen hormonlarla ilgili ,benim göğuslerime asla ve asla dokunulmayacak acayip acıyor
Merhaba bu aldığınız paket sezeryan mı normal doğum mu ilk gebeliğim olduğu için ben çok anlamıyorum daha doğrusu bu doğum paketi ne oluyor? Sizinle aynı hastaneye gidiyoruz da merak ettimBu arada hastaneden doğum paketi aldım arkadaşlar Memorialden.Bu zamlara kendimi teslim edemedim.6 bin lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?