1 takım diktirdim canım, yazın memlekete gidince bir tane daha diktiririm yeter,aslinda oğlumdan kalma da 3 takım var ama onlar mavili ,simdi kızıma olmaz.Kayinvalidem yün olarak yorgan yastık yaptırmıştı, yatağın ölçülerine uyumlu olarakta lastikli çarşafını yaptırdım, oldu bittiSaglikla gelsinler insallah canimyurtdisinda yasiyoruz biz oraya götüreceğiz artik gidince açıp bakabilecegim simdilik kurulmadan gorebildim .
Nevresim kac tane aldın ya da diktirdin canim ?
Ayyy o sizdiniz, ben de diyorum ki Diyarbakirdan bir arkadaş vardı o kimdi.Benim sezeryan ama eğer yanlış bilmiyorsam sezeryan ve normal dogum fiyati farketmiyor Memorialde, yani 8 yıl önce farketmiyordu yani.Su an benimki sezeryen olduğu icin ayrıca sormadim.Nasilsiniz her sey yolundadır umarım, bir de doktora göre de fiyat degisiyor galiba.Siz de bir sorun istersenizMerhaba bu aldığınız paket sezeryan mı normal doğum mu ilk gebeliğim olduğu için ben çok anlamıyorum daha doğrusu bu doğum paketi ne oluyor? Sizinle aynı hastaneye gidiyoruz da merak ettim
2. Gebeliğim. Evet tulumlar yenidoğanda zor oluyor alt üst daha rahat o yüzden 5 li yeter diye düşündümIlk gebeliginiz mi ,butun setlerin 10 lu olmasına gerek yok zaten,iyi yapmışsınız. Çoğu parça gerekli değil zaten
Evett benim çok şükür bir sıkıntı yokAyyy o sizdiniz, ben de diyorum ki Diyarbakirdan bir arkadaş vardı o kimdi.Benim sezeryan ama eğer yanlış bilmiyorsam sezeryan ve normal dogum fiyati farketmiyor Memorialde, yani 8 yıl önce farketmiyordu yani.Su an benimki sezeryen olduğu icin ayrıca sormadim.Nasilsiniz her sey yolundadır umarım, bir de doktora göre de fiyat degisiyor galiba.Siz de bir sorun isterseniz
Kızımdan kalan çok battaniye var. O yüzden bende bu defa battaniyesiz hastane çıkışı almak istedim. Ama ayriyeten bir battaniye bakıcam english home da falan var düz renkler çok tatlı oluyor :)1 tane önlü hastane çıkışı kâfi zaten battaniyeli olanlar iyi oluyo geri kalan 5 li olur
Kurum indirimi yok arkadasim ,paket su sekilde ,8 muayne ve 8 kontrol var icinde bir de detaylarını bilmediğim kan ve idrar tahlilleri var ,son olarakta dogum var.Toplam 6 diye hatırlıyorum belki 200 de küsüru vardirEvett benim çok şükür bir sıkıntı yokdoğum şekli şu an belli olmadığı için hiç konuşmamıştım ben. Ali Emre hocaya gidiyorum ben, önümüzdeki kontrolüm için Ahmet Yalınkaya'ya gideceğim detaylı ultrason için şubatta kendi doktoruma gideceğim artık o vakit konuşurum. Merak ettiğim bu paketlerde de kurum indirimi uygulanıyor mu muaye ücreti indirimli veriyorum bir umut belki onda da vardır
Maşallah kilonuzaMerhaba ben kızıma isim koydum hatta hastane çıkışı da yaptırdım. Ama ben hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından beri 3 kilo verdim. 64 kiloyum şuan. Ben hastane Çıkışı ve bir kaç zıbın ağız mendili battaniye vs dışında bişey almadım. Sizce beşik vs alınmalı mı hemen. 20. Haftadayım.
Bende daha almadım kilo. Verdiğim kilo da duruyorum. Ama yavaş yavaş mide bulantilarim bitiyor. Beşik bizde daha almadık kararsızım halaMerhaba ben kızıma isim koydum hatta hastane çıkışı da yaptırdım. Ama ben hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından beri 3 kilo verdim. 64 kiloyum şuan. Ben hastane Çıkışı ve bir kaç zıbın ağız mendili battaniye vs dışında bişey almadım. Sizce beşik vs alınmalı mı hemen. 20. Haftadayım.
Kızımın ismi Laçin. Zor bulduk ama çok beğendik. Ben 11 ay önce 100 kiloydum tüp mide oldum. Ondan böyleyim. Beşik ben almayı çok istiyorum ama eşim belki annemler alır bi dur diyor.Maşallah kilonuzaisim ne koydunuz acaba .Besik ise sizin tercihiniz çoğu kişi aldi ama tercih meselesi
Kendime kader arkadasi buldum ben de tüp mideliyimKızımın ismi Laçin. Zor bulduk ama çok beğendik. Ben 11 ay önce 100 kiloydum tüp mide oldum. Ondan böyleyim. Beşik ben almayı çok istiyorum ama eşim belki annemler alır bi dur diyor.
He ben ilk gebelik sandım..benimde öyle önlü hastane çıkışı duruyo kenarda ilk oğlumdan onu kullanicamKızımdan kalan çok battaniye var. O yüzden bende bu defa battaniyesiz hastane çıkışı almak istedim. Ama ayriyeten bir battaniye bakıcam english home da falan var düz renkler çok tatlı oluyor :)
Siz anne yanı olanlara mı bakıyorsunuz? Ben anne yanı olsun istiyorum ama kararsızım park yatak mı yoksa sallanan ahşap beşik mi alsam diyeBende daha almadım kilo. Verdiğim kilo da duruyorum. Ama yavaş yavaş mide bulantilarim bitiyor. Beşik bizde daha almadık kararsızım hala
Aaa kaç ay oldu ameliyattan sonra?Kendime kader arkadasi buldum ben de tüp mideliyimismiyle büyüsün güzelmiş
Subatta oldum ameliyat ,aslinda 1 yıl yasaktiAaa kaç ay oldu ameliyattan sonra?
Valla benim doktorum da 1 sene yasak dedi başta ama ben çok istiyordum 67ye inince doktoru aradım dedim böyle böyle ben bak bu kadar kilo verdim e yiyorum da dedim o da bu kadar çok istiyorsan tamam dedi adamı zorladım. Benim çok kusma dışında bir şikayetim olmadı.Subatta oldum ameliyat ,aslinda 1 yıl yasaktisiz de benim gibi dinlememişsiniz Ama ben olmaz sanmıştım bir kere birakayim dedim ,rabbim büyük nasip etti
Ben ameliyattan dolayi hic kusmadim ama gebelikten sonra bittim kusmaktan.Gercekten cok zorlanıyorum.Toplmda 38 kilo verdim ama henüz daha vermek istiyorum doğumdan sonra en az 5 kilo daha.Gebeliktede cok almak istemiyorum inşallah sağlıkla tabi ,zaten alamiyorumValla benim doktorum da 1 sene yasak dedi başta ama ben çok istiyordum 67ye inince doktoru aradım dedim böyle böyle ben bak bu kadar kilo verdim e yiyorum da dedim o da bu kadar çok istiyorsan tamam dedi adamı zorladım. Benim çok kusma dışında bir şikayetim olmadı.
Bazı park yataklarda anne yani oluyor. Ikea besikleri de kullanışlı birde heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum daha karar veremedim 3 seçenekten birisi olacak :))Siz anne yanı olanlara mı bakıyorsunuz? Ben anne yanı olsun istiyorum ama kararsızım park yatak mı yoksa sallanan ahşap beşik mi alsam diye
Harika olmus gule gule saglikla misil misil uyusun icinde insallah1 takım diktirdim canım, yazın memlekete gidince bir tane daha diktiririm yeter,aslinda oğlumdan kalma da 3 takım var ama onlar mavili ,simdi kızıma olmaz.Kayinvalidem yün olarak yorgan yastık yaptırmıştı, yatağın ölçülerine uyumlu olarakta lastikli çarşafını yaptırdım, oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?