2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Saglikla gelsinler insallah canim yurtdisinda yasiyoruz biz oraya götüreceğiz artik gidince açıp bakabilecegim simdilik kurulmadan gorebildim.
Nevresim kac tane aldın ya da diktirdin canim ?
1 takım diktirdim canım, yazın memlekete gidince bir tane daha diktiririm yeter,aslinda oğlumdan kalma da 3 takım var ama onlar mavili ,simdi kızıma olmaz.Kayinvalidem yün olarak yorgan yastık yaptırmıştı, yatağın ölçülerine uyumlu olarakta lastikli çarşafını yaptırdım, oldu bitti

Merhaba bu aldığınız paket sezeryan mı normal doğum mu ilk gebeliğim olduğu için ben çok anlamıyorum daha doğrusu bu doğum paketi ne oluyor? Sizinle aynı hastaneye gidiyoruz da merak ettim
Ayyy o sizdiniz, ben de diyorum ki Diyarbakirdan bir arkadaş vardı o kimdi.Benim sezeryan ama eğer yanlış bilmiyorsam sezeryan ve normal dogum fiyati farketmiyor Memorialde, yani 8 yıl önce farketmiyordu yani.Su an benimki sezeryen olduğu icin ayrıca sormadim.Nasilsiniz her sey yolundadır umarım, bir de doktora göre de fiyat degisiyor galiba.Siz de bir sorun isterseniz

Evett benim çok şükür bir sıkıntı yok doğum şekli şu an belli olmadığı için hiç konuşmamıştım ben. Ali Emre hocaya gidiyorum ben, önümüzdeki kontrolüm için Ahmet Yalınkaya'ya gideceğim detaylı ultrason için şubatta kendi doktoruma gideceğim artık o vakit konuşurum. Merak ettiğim bu paketlerde de kurum indirimi uygulanıyor mu muaye ücreti indirimli veriyorum bir umut belki onda da vardır

1 tane önlü hastane çıkışı kâfi zaten battaniyeli olanlar iyi oluyo geri kalan 5 li olur
Kızımdan kalan çok battaniye var. O yüzden bende bu defa battaniyesiz hastane çıkışı almak istedim. Ama ayriyeten bir battaniye bakıcam english home da falan var düz renkler çok tatlı oluyor :)

Kurum indirimi yok arkadasim ,paket su sekilde ,8 muayne ve 8 kontrol var icinde bir de detaylarını bilmediğim kan ve idrar tahlilleri var ,son olarakta dogum var.Toplam 6 diye hatırlıyorum belki 200 de küsüru vardir Ben Yunus hocaya gidiyorum 1 ay sonra gel dedi ,muhtemelen kendisi yapıyor detaylı ultrasonu da bir sey demedi.Su an yalan olmasın zaten tek muayne 300 küsür verdiğim için her türlü kârli geldi bize.Her yerde zamlar var ,olursa gene zam olursa etkilenmeyelim dedik

Merhaba ben kızıma isim koydum hatta hastane çıkışı da yaptırdım. Ama ben hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından beri 3 kilo verdim. 64 kiloyum şuan. Ben hastane Çıkışı ve bir kaç zıbın ağız mendili battaniye vs dışında bişey almadım. Sizce beşik vs alınmalı mı hemen. 20. Haftadayım.

Maşallah kilonuza isim ne koydunuz acaba .Besik ise sizin tercihiniz çoğu kişi aldi ama tercih meselesi

Bende daha almadım kilo. Verdiğim kilo da duruyorum. Ama yavaş yavaş mide bulantilarim bitiyor. Beşik bizde daha almadık kararsızım hala

Maşallah kilonuza isim ne koydunuz acaba .Besik ise sizin tercihiniz çoğu kişi aldi ama tercih meselesi
Kızımın ismi Laçin. Zor bulduk ama çok beğendik. Ben 11 ay önce 100 kiloydum tüp mide oldum. Ondan böyleyim. Beşik ben almayı çok istiyorum ama eşim belki annemler alır bi dur diyor.

Kızımın ismi Laçin. Zor bulduk ama çok beğendik. Ben 11 ay önce 100 kiloydum tüp mide oldum. Ondan böyleyim. Beşik ben almayı çok istiyorum ama eşim belki annemler alır bi dur diyor.
Kendime kader arkadasi buldum ben de tüp mideliyimismiyle büyüsün güzelmiş

Kızımdan kalan çok battaniye var. O yüzden bende bu defa battaniyesiz hastane çıkışı almak istedim. Ama ayriyeten bir battaniye bakıcam english home da falan var düz renkler çok tatlı oluyor :)
He ben ilk gebelik sandım..benimde öyle önlü hastane çıkışı duruyo kenarda ilk oğlumdan onu kullanicam

Bende daha almadım kilo. Verdiğim kilo da duruyorum. Ama yavaş yavaş mide bulantilarim bitiyor. Beşik bizde daha almadık kararsızım hala
Siz anne yanı olanlara mı bakıyorsunuz? Ben anne yanı olsun istiyorum ama kararsızım park yatak mı yoksa sallanan ahşap beşik mi alsam diye

Aaa kaç ay oldu ameliyattan sonra?
Subatta oldum ameliyat ,aslinda 1 yıl yasakti siz de benim gibi dinlememişsiniz Ama ben olmaz sanmıştım bir kere birakayim dedim ,rabbim büyük nasip etti

Subatta oldum ameliyat ,aslinda 1 yıl yasakti siz de benim gibi dinlememişsiniz Ama ben olmaz sanmıştım bir kere birakayim dedim ,rabbim büyük nasip etti
Valla benim doktorum da 1 sene yasak dedi başta ama ben çok istiyordum 67ye inince doktoru aradım dedim böyle böyle ben bak bu kadar kilo verdim e yiyorum da dedim o da bu kadar çok istiyorsan tamam dedi adamı zorladım. Benim çok kusma dışında bir şikayetim olmadı.

Ben ameliyattan dolayi hic kusmadim ama gebelikten sonra bittim kusmaktan.Gercekten cok zorlanıyorum.Toplmda 38 kilo verdim ama henüz daha vermek istiyorum doğumdan sonra en az 5 kilo daha.Gebeliktede cok almak istemiyorum inşallah sağlıkla tabi ,zaten alamiyorum

Siz anne yanı olanlara mı bakıyorsunuz? Ben anne yanı olsun istiyorum ama kararsızım park yatak mı yoksa sallanan ahşap beşik mi alsam diye
Bazı park yataklarda anne yani oluyor. Ikea besikleri de kullanışlı birde heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum daha karar veremedim 3 seçenekten birisi olacak :))

Harika olmus gule gule saglikla misil misil uyusun icinde insallah

Banada 2-3 tane al yeter dediler suan 1 tane aldim bir kac tane daha bakayim o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…