Sağlıkla canım inşallahHarika olmus gule gule saglikla misil misil uyusun icinde insallah
Banada 2-3 tane al yeter dediler suan 1 tane aldim bir kac tane daha bakayim o halde.
Harika olmus gule gule saglikla misil misil uyusun icinde insallah
Banada 2-3 tane al yeter dediler suan 1 tane aldim bir kac tane daha bakayim o halde.
Anladım bilgilendirme için çok teşekkür ederim o vakit ben gidince duruma göre konuşurum artıkKurum indirimi yok arkadasim ,paket su sekilde ,8 muayne ve 8 kontrol var icinde bir de detaylarını bilmediğim kan ve idrar tahlilleri var ,son olarakta dogum var.Toplam 6 diye hatırlıyorum belki 200 de küsüru vardirBen Yunus hocaya gidiyorum 1 ay sonra gel dedi ,muhtemelen kendisi yapıyor detaylı ultrasonu da bir sey demedi.Su an yalan olmasın zaten tek muayne 300 küsür verdiğim için her türlü kârli geldi bize.Her yerde zamlar var ,olursa gene zam olursa etkilenmeyelim dedik
Ben de ameliyatsan dolayı kusmadım gebelikte kustum. Ama doktoruma sordum ameliyat olduğum için gebelik bulantıları kusmayla sonuçlanmış işte.Ben ameliyattan dolayi hic kusmadim ama gebelikten sonra bittim kusmaktan.Gercekten cok zorlanıyorum.Toplmda 38 kilo verdim ama henüz daha vermek istiyorum doğumdan sonra en az 5 kilo daha.Gebeliktede cok almak istemiyorum inşallah sağlıkla tabi ,zaten alamiyorum
Park yataklar bana çok saçma bir şekilde kullanışsız geliyor sağlam değil gibi bilmiyorumBazı park yataklarda anne yani oluyor. Ikea besikleri de kullanışlı birde heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum daha karar veremedim 3 seçenekten birisi olacak :))
Ben 60 la hamile kaldım bugün tartıldım 61 olmuşum nasıl kilo almamışım şaşırdım sürekli yatıyorum mide bulantısı falan da yok biraz az yiyorum amamerhaba, selamlar. kilo alma durumları nasıl gidiyor. 19. hafta içerisindeyim ve yaklaşık 2.5-3 kilo aldım ancak öyle bir aldım ki göğüsler en çok nasibini aldı, popom arkamdan kovalıyor gibi ve basenlerim aldı yürüdü. karnım en az göze batanı diyebilirim, daha kimse anlamıyor. zaten henüz hala hissetmedim ancak normal sanırım ilk doğumda.
iştahım da çok fazla, frenlemeye çalışıyorum. sizlerin nasıl gidiyor.
Bakınca öyle geliyor ama inanın çok kullanışlı tabi güzel bir marka olursaPark yataklar bana çok saçma bir şekilde kullanışsız geliyor sağlam değil gibi bilmiyorum
Siz asıl once alinmasi gerekeni birakip en son alinacaklari almissiniz Ne bilim ya isimde fikriniz degisirse. Bi de ben isimli esya yaptirmayi asiri kötü buluyorum Asla bir parca bile oyle bisey yaptirmicam. Beisk bebek arabasi, oda mobilyasinin tamamini aldim ben. Besbelli fena zam gelecek hatta geldi bile. Hepimiz de bir an once almaliyiz benceMerhaba ben kızıma isim koydum hatta hastane çıkışı da yaptırdım. Ama ben hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından beri 3 kilo verdim. 64 kiloyum şuan. Ben hastane Çıkışı ve bir kaç zıbın ağız mendili battaniye vs dışında bişey almadım. Sizce beşik vs alınmalı mı hemen. 20. Haftadayım.
Valla beşik ve bebek arabasını biz almayacağız. Kayınvalidem ve annemler alacak.Siz asıl once alinmasi gerekeni birakip en son alinacaklari almissiniz Ne bilim ya isimde fikriniz degisirse. Bi de ben isimli esya yaptirmayi asiri kötü buluyorum Asla bir parca bile oyle bisey yaptirmicam. Beisk bebek arabasi, oda mobilyasinin tamamini aldim ben. Besbelli fena zam gelecek hatta geldi bile. Hepimiz de bir an once almaliyiz bence
Benimde 4 kaybım var aynı durumdayız her doktora gidişimde sürekli düşük olan tansiyonum yüksek çıkıyor. Hala haraketlerini hissetmediğim için her hafta korkudan yaşıyormu diye kontrole gidiyorumBende aynı durumdayım sürekli endişe ile geçiyor.. Benim 10 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip oldu..
Doktora her gittiğim de tansiyonum yüksek çıkıyor çünkü çok fazla stres yapıyorum.. anlamıyor doktor bunu..
Bende evde tansiyon aleti aldım gitmeden bir hafta kala her gün sabah akşam ölçüp gidiyorum yoksa bana inanmıyorlar tansiyon hastası yaptılar beni.. oysa tek sorunum stres korku..
Yaşamayan anlamaz bunu canım...
Benim de annem cok israr etti Alma anneler alir öyle seyleri dedi. Ben beğenimi onlarin bütçesine uydurmak zorunda degilim. Belki pahali bisey begenirim vs diye oyle biseye izin vermedim. Ki bunu alirken bana fikrimi soracaklarini varsayarak söylüyorum. Kaynanam onu bile yapmaz kesin korkunc bisey alirdi. O riske girememValla beşik ve bebek arabasını biz almayacağız. Kayınvalidem ve annemler alacak.
Hanimlar sling ve kanguru konusunda ne dusunuyorsunuz. Ben kesin sling almayi dusunuyorum. Cunku pek yerimde duran biri degilim, baska engeller cikmazsa insallah 10 günlük bebeyle bile gezi plani yapabilirim, evde de ev isi, derslerim vs derken baya iyi oluyormus. Ama benim belim rahatsiz , bebek agirlasinca tasiyamicam muhtemelen, kanguruyu alirsam ben kullanmicam , babasi kullanicak. Kanguru da kesin almali miyim? Disarda bebek arabasi her zaman yeterli olmayabilir mi? Ya da babalar sling kullanir mi kullanabilir mi, bebe biraz buyuyunce de sling kullanmaya devam edilebilir mi? Vee son sorum hangi urunleri tavsiye edersiniz fiyat performans olarak?
Pike ,battaniye canim, bu resmi instagramdan aldim ama benimki bu kumaş yani aynısıAyy cook tatli olmus bunlar bayildimm , alttaki battaniye oluyor degil mj
Extra yatağı var onların ince bir yatak ,biz hepsi buradadan aldık, ama kampanyada yatağı da vardı arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullanınKızlar kurabiyemin beşiğini aldık.Kanz marka park yatak olarak aldık. Hep iyi yorumlar vardı. Alman markası güvenli falan diye. Ama anlamadığım şimdi içine extradan yatak almamız gerekiyor mu ? Yoksa içi yatak gibi mi ?
Erkek bebeklere bu tarz eşyaları önermiyorlar.Ben oğlumda cok istememe rağmen almadım bu yüzdenHanimlar sling ve kanguru konusunda ne dusunuyorsunuz. Ben kesin sling almayi dusunuyorum. Cunku pek yerimde duran biri degilim, baska engeller cikmazsa insallah 10 günlük bebeyle bile gezi plani yapabilirim, evde de ev isi, derslerim vs derken baya iyi oluyormus. Ama benim belim rahatsiz , bebek agirlasinca tasiyamicam muhtemelen, kanguruyu alirsam ben kullanmicam , babasi kullanicak. Kanguru da kesin almali miyim? Disarda bebek arabasi her zaman yeterli olmayabilir mi? Ya da babalar sling kullanir mi kullanabilir mi, bebe biraz buyuyunce de sling kullanmaya devam edilebilir mi? Vee son sorum hangi urunleri tavsiye edersiniz fiyat performans olarak?
+1 ben de ayni sekilde boyle dusundum. Ozellikle Bebek arabasi cok onemliydi benim icin baya arastirmalar sonucu aldim hic riske edemezdimBenim de annem cok israr etti Alma anneler alir öyle seyleri dedi. Ben beğenimi onlarin bütçesine uydurmak zorunda degilim. Belki pahali bisey begenirim vs diye oyle biseye izin vermedim. Ki bunu alirken bana fikrimi soracaklarini varsayarak söylüyorum. Kaynanam onu bile yapmaz kesin korkunc bisey alirdi. O riske giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?