2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Eklentiler

• 20211220_163644.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 45
Anladım bilgilendirme için çok teşekkür ederim o vakit ben gidince duruma göre konuşurum artık

Ben de ameliyatsan dolayı kusmadım gebelikte kustum. Ama doktoruma sordum ameliyat olduğum için gebelik bulantıları kusmayla sonuçlanmış işte.

Bazı park yataklarda anne yani oluyor. Ikea besikleri de kullanışlı birde heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum daha karar veremedim 3 seçenekten birisi olacak :))
Park yataklar bana çok saçma bir şekilde kullanışsız geliyor sağlam değil gibi bilmiyorum

Ben 60 la hamile kaldım bugün tartıldım 61 olmuşum nasıl kilo almamışım şaşırdım sürekli yatıyorum mide bulantısı falan da yok biraz az yiyorum ama

Siz asıl once alinmasi gerekeni birakip en son alinacaklari almissiniz Ne bilim ya isimde fikriniz degisirse. Bi de ben isimli esya yaptirmayi asiri kötü buluyorum Asla bir parca bile oyle bisey yaptirmicam. Beisk bebek arabasi, oda mobilyasinin tamamini aldim ben. Besbelli fena zam gelecek hatta geldi bile. Hepimiz de bir an once almaliyiz bence

Valla beşik ve bebek arabasını biz almayacağız. Kayınvalidem ve annemler alacak.

Benimde 4 kaybım var aynı durumdayız her doktora gidişimde sürekli düşük olan tansiyonum yüksek çıkıyor. Hala haraketlerini hissetmediğim için her hafta korkudan yaşıyormu diye kontrole gidiyorum

Valla beşik ve bebek arabasını biz almayacağız. Kayınvalidem ve annemler alacak.
Benim de annem cok israr etti Alma anneler alir öyle seyleri dedi. Ben beğenimi onlarin bütçesine uydurmak zorunda degilim. Belki pahali bisey begenirim vs diye oyle biseye izin vermedim. Ki bunu alirken bana fikrimi soracaklarini varsayarak söylüyorum. Kaynanam onu bile yapmaz kesin korkunc bisey alirdi. O riske giremem

Hanimlar sling ve kanguru konusunda ne dusunuyorsunuz. Ben kesin sling almayi dusunuyorum. Cunku pek yerimde duran biri degilim, baska engeller cikmazsa insallah 10 günlük bebeyle bile gezi plani yapabilirim, evde de ev isi, derslerim vs derken baya iyi oluyormus. Ama benim belim rahatsiz , bebek agirlasinca tasiyamicam muhtemelen, kanguruyu alirsam ben kullanmicam , babasi kullanicak. Kanguru da kesin almali miyim? Disarda bebek arabasi her zaman yeterli olmayabilir mi? Ya da babalar sling kullanir mi kullanabilir mi, bebe biraz buyuyunce de sling kullanmaya devam edilebilir mi? Vee son sorum hangi urunleri tavsiye edersiniz fiyat performans olarak?

Ayy cook tatli olmus bunlar bayildimm , alttaki battaniye oluyor degil mj

Canim ben mamadus marka bunu aldim yeni dogan bir arkadasim kullandi cok memnun kaldi. Icinde yeni dogan aparati ile birlikte geliyor buyuyunce yani 3 aylik olunca o aparati cikarip kullanabiliyorsun. Kumasi vs sertifikali arkadasim kumas slingte kullandim ama belim agridi ve bebegim cok rahat etmedi dedi yine diger yorumlarada bakarak karar verirsin.

Eklentiler

• 62CB3F9B-7B26-46FC-AC2C-E655FFD904B0.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar kurabiyemin beşiğini aldık. Kanz marka park yatak olarak aldık. Hep iyi yorumlar vardı. Alman markası güvenli falan diye. Ama anlamadığım şimdi içine extradan yatak almamız gerekiyor mu ? Yoksa içi yatak gibi mi ? Ayarlanabiliyor yukarıda yatırıyoruz ya bebeği. Birde üst kademeye yatak mı alıp koymak gerekir. Hiç sormadan netten aldım

Extra yatağı var onların ince bir yatak ,biz hepsi buradadan aldık, ama kampanyada yatağı da vardı arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullanın

Erkek bebeklere bu tarz eşyaları önermiyorlar.Ben oğlumda cok istememe rağmen almadım bu yüzden

+1 ben de ayni sekilde boyle dusundum. Ozellikle Bebek arabasi cok onemliydi benim icin baya arastirmalar sonucu aldim hic riske edemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…