2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Extra yatağı var onların ince bir yatak ,biz hepsi buradadan aldık, ama kampanyada yatağı da vardı arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Canim kanzlarda yatak yoktu sanirim ben oyle hatirliyorum kraftlarda vardida

Extra yatağı var onların ince bir yatak ,biz hepsi buradadan aldık, ama kampanyada yatağı da vardı arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bende hepsiburadadan aldım. Açıklamasında yazmıyordu ama ince yatağı gönderirler bizede o zaman değil mi ? bakın atayım hemen yatağı

Ideal kilom 53 tü normalde ama 50 kilo ile hamile kaldim ilk 3 ay 46.5 a dustum simdi cok sukur 50 oldum kilo almaya calisiyorum ben de diyetisyenim sagolsun 3 kisilik liste yaziyor

Bende hepsiburadadan aldım. Açıklamasında yazmıyordu ama ince yatağı gönderirler bizede o zaman değil mi ? bakın atayım hemen yatağı
Yok eğer yazmıyorsa yoktur ,zaten genelde ayri satılıyor bizimki kampanyaydı

Beşik bu, gönderirler inşallah yatağı da. Göndermezlerse normal messla yataştan falan bebek yatağı mı almamız lazım. İnce bebek yatağı diyip M Mvikdn

Eklentiler

• Screenshot_20211220-183410.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
Ilk etapta cok kilo verince boyle eridim kaldim goren psikolojimi bozdu nasil 4.5 ayliksin falan diyerej oyuzden almaya calisiyorum canim
Insanlar kilo alsan şişmişsin derler versen erimişsin derler ,boşver sen onlari ,maşallah sana

Benim kayınvalidem kaliteli bir şey alır eminim. Kadın her şeyin kalitelisini seviyor. O anlamda zevkine güveniyorum

Sling cok ovuluyor, denemeden de bolemicem sanırım. Almayi dusunuyorum onu. Ama 200 uzeri fiyatlar. Cok pahali ya 3-4 metre iyisinden penye alsak olmuyo mu
Erkek bebeklere bu tarz eşyaları önermiyorlar.Ben oğlumda cok istememe rağmen almadım bu yüzden
Niye ya ne farkediyo ki kiz erkek
Benim kayınvalidem kaliteli bir şey alır eminim. Kadın her şeyin kalitelisini seviyor. O anlamda zevkine güveniyorum
Mesele sadwce kalite degil ki. Mesela benim bebek arabasinda en onceligim cok kucuk katlanıp arabaya bagaja rahatlikla sığıyor olmasiydi. Baskasinin fikri begenisi en kalitelisi de olsa isimi gormeyebilir

Valla ben yerine kayınvalidem alırsa masraf olmaz en azından diye düşünüyorum çünkü biliyorsunuz ki her şey çok masraflı. Bari bu konuda yardımcı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…