Canim kanzlarda yatak yoktu sanirim ben oyle hatirliyorum kraftlarda vardidaExtra yatağı var onların ince bir yatak ,biz hepsi buradadan aldık, ama kampanyada yatağı da vardı arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Evet ya ben de boyle pikeli alayim birtane bu cok hos olur hazirandan agustosaPike ,battaniye canim, bu resmi instagramdan aldim ama benimki bu kumaş yani aynısı
Bende hepsiburadadan aldım. Açıklamasında yazmıyordu ama ince yatağı gönderirler bizede o zaman değil mi ? bakın atayım hemen yatağıExtra yatağı var onların ince bir yatak ,biz hepsi buradadan aldık, ama kampanyada yatağı da vardı arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Biz Black fridayda aldık biz alırken vardı arkadaşım, hepsiburadada.Ikisi bir arada geldiCanim kanzlarda yatak yoktu sanirim ben oyle hatirliyorum kraftlarda vardida
merhaba, selamlar. kilo alma durumları nasıl gidiyor. 19. hafta içerisindeyim ve yaklaşık 2.5-3 kilo aldım ancak öyle bir aldım ki göğüsler en çok nasibini aldı, popom arkamdan kovalıyor gibi ve basenlerim aldı yürüdü. karnım en az göze batanı diyebilirim, daha kimse anlamıyor. zaten henüz hala hissetmedim ancak normal sanırım ilk doğumda.
iştahım da çok fazla, frenlemeye çalışıyorum. sizlerin nasıl gidiyor.
Yok eğer yazmıyorsa yoktur ,zaten genelde ayri satılıyor bizimki kampanyaydıBende hepsiburadadan aldım. Açıklamasında yazmıyordu ama ince yatağı gönderirler bizede o zaman değil mi ? bakın atayım hemen yatağı
Maşallah mankenIdeal kilom 53 tü normalde ama 50 kilo ile hamile kaldim ilk 3 ay 46.5 a dustum simdi cok sukur 50 oldum kilo almaya calisiyorum ben de diyetisyenim sagolsun 3 kisilik liste yaziyor
Kanz mi kraft miBiz Black fridayda aldık biz alırken vardı arkadaşım, hepsiburadada.Ikisi bir arada geldi
Aaa olabilir ozaman canim ben daha dun bakmistim alirken kanzla arasinda kalmistim . Daha once almakta fayda varmis gercektenBiz Black fridayda aldık biz alırken vardı arkadaşım, hepsiburadada.Ikisi bir arada geldi
Ilk etapta cok kilo verince boyle eridim kaldim goren psikolojimi bozdu nasil 4.5 ayliksin falan diyerej oyuzden almaya calisiyorum canimMaşallah manken
Evet benimki de bu saglikla buyusunler icindeBizimki de bu
Eki Görüntüle 2973276
Insanlar kilo alsan şişmişsin derler versen erimişsin derler ,boşver sen onlari ,maşallah sanaIlk etapta cok kilo verince boyle eridim kaldim goren psikolojimi bozdu nasil 4.5 ayliksin falan diyerej oyuzden almaya calisiyorum canim
Benim kayınvalidem kaliteli bir şey alır eminim. Kadın her şeyin kalitelisini seviyor. O anlamda zevkine güveniyorumBenim de annem cok israr etti Alma anneler alir öyle seyleri dedi. Ben beğenimi onlarin bütçesine uydurmak zorunda degilim. Belki pahali bisey begenirim vs diye oyle biseye izin vermedim. Ki bunu alirken bana fikrimi soracaklarini varsayarak söylüyorum. Kaynanam onu bile yapmaz kesin korkunc bisey alirdi. O riske giremem
Sizin beşik daha pahalıymış :) bizde yok sanırım ama gene de gelsinde. Geldikten sonra alırım yatağı da.Bizimki de bu
Eki Görüntüle 2973276
Oda cok pahali değil galiba 150 ,200 falanSizin beşik daha pahalıymış :) bizde yok sanırım ama gene de gelsinde. Geldikten sonra alırım yatağı da.
Sling cok ovuluyor, denemeden de bolemicem sanırım. Almayi dusunuyorum onu. Ama 200 uzeri fiyatlar. Cok pahali ya 3-4 metre iyisinden penye alsak olmuyo muCanim ben mamadus marka bunu aldim yeni dogan bir arkadasim kullandi cok memnun kaldi. Icinde yeni dogan aparati ile birlikte geliyor buyuyunce yani 3 aylik olunca o aparati cikarip kullanabiliyorsun. Kumasi vs sertifikali arkadasim kumas slingte kullandim ama belim agridi ve bebegim cok rahat etmedi dedi yine diger yorumlarada bakarak karar verirsin.
Niye ya ne farkediyo ki kiz erkekErkek bebeklere bu tarz eşyaları önermiyorlar.Ben oğlumda cok istememe rağmen almadım bu yüzden
Mesele sadwce kalite degil ki. Mesela benim bebek arabasinda en onceligim cok kucuk katlanıp arabaya bagaja rahatlikla sığıyor olmasiydi. Baskasinin fikri begenisi en kalitelisi de olsa isimi gormeyebilirBenim kayınvalidem kaliteli bir şey alır eminim. Kadın her şeyin kalitelisini seviyor. O anlamda zevkine güveniyorum
Valla ben yerine kayınvalidem alırsa masraf olmaz en azından diye düşünüyorum çünkü biliyorsunuz ki her şey çok masraflı. Bari bu konuda yardımcı olsunlar.Sling cok ovuluyor, denemeden de bolemicem sanırım. Almayi dusunuyorum onu. Ama 200 uzeri fiyatlar. Cok pahali ya 3-4 metre iyisinden penye alsak olmuyo mu
Niye ya ne farkediyo ki kiz erkek
Mesele sadwce kalite degil ki. Mesela benim bebek arabasinda en onceligim cok kucuk katlanıp arabaya bagaja rahatlikla sığıyor olmasiydi. Baskasinin fikri begenisi en kalitelisi de olsa isimi gormeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?