2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Erkek bebeklerin pipisi için anatomik olarak uygun bulmuyor doktorlar.O yuzden önce cinsiyetten emin ol bence.Bizim en büyük hevesimizdi ama almadık erkek olduğu için

Ya benim bebe çok aşağıda ya..vurdukça sanki çıkacak gibi oluyo aşağıdan vajinaya doğru elektrik carpiyo sanki..bu kadar aşağıda olması normal mi

Ya benim bebe çok aşağıda ya..vurdukça sanki çıkacak gibi oluyo aşağıdan vajinaya doğru elektrik carpiyo sanki..bu kadar aşağıda olması normal mi
Canim gece boyu benim de öyleydi hatta endişelendim ,resmen çıkışı zorluyorduikimizde de olduğuna göre normal heralde

Ben love and carry'nin kangurusunu kullandim. Cok memnun kaldim. Slingde de bebek sevmedi slingde durmayi o yuzden malesef kullanamadik. Slingi e bebekten almistim.

Sus sus deme öle hep aynı yere vuruyo bı sola bı aşağı doğru resmen vurduğu yerler yaraya vurmuş gibi aciyo..düzelir inşallah yukarı çıkar biraz en azından
Normal bence ya ,sonucta daha küçükler, uzadıkça el mecbur yükselecekler,diyorumya gece uyandım o kadar gerildim ki.Ama normaldir yani napsinlar asıl yerleri orasi ,sonucta büyüdükçe çıkacaklar

Alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bi kaç parça kıyafet aldım sadece. Hastane çıkışı bakıyorum. Ama 10 lu değil 5 parça şeklinde bakıyorum daha kullanışlı oluyor öyle
Ben 5li e bebekten 1 set almıştım organik pamuk fiyatı da uygundu. 1 tane de 10lu alacağım battaniyeli.

Eklentiler

• E0B0DC4E-FF4A-46B8-907C-BEFBC80641CA.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim bebiş kız ekler misin tabloya

Evet sling cok ovuluyor ben de cok kararsiz kalmistim canim valla zaten bisey almaya karar vermek beni bitirdi arastir arastir mahvoldum. Evet esime gisterdim diyo bu penye kumas hahaha

Sizin beşik daha pahalıymış :) bizde yok sanırım ama gene de gelsinde. Geldikten sonra alırım yatağı da.
Canim simdiden yataga bakmani tavsiye ederim her gun fiyat artiyor bende yataksiz alacaktim once 300 lira falandi ayrica yatak fiyati. Sepete koydugum urunler dusunucem derken her gun fiyat artiyor

Evet sling cok ovuluyor ben de cok kararsiz kalmistim canim valla zaten bisey almaya karar vermek beni bitirdi arastir arastir mahvoldum. Evet esime gisterdim diyo bu penye kumas hahaha
Ben almistim kizimda. Kesinlikle arkasi donuk durmak istemedi koyar koymaz agliyordu param çöp oldu bence once bi şalla baglayin baktiniz huzurlu o zaman alin kizlar. Her bebek bir olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…