2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
kızlar sizce 3 aylık takımalrdan kısakollu olmalımı. yoksa hepsi ince ama uzun kollu mu olmalı
Ben hiç kısa kollu almadım Mayısta yeni doğan olacaklar zaten kısa kollu giydirilmez belki temmuz Ağustos'ta..oda şehirlere göre değişir..ben genelde uzun kollu ince çıtçıtlı giyilebilir diye düşünüyorum ama çok sıcak olduğunda kısa kollu..özellikle erkek bebeler için onalr siacgi sevmez

yenidoğanlar için değil zaten üç aylık olanlar için söylemiştim.

hahahaa bende kararsz kaldım açıkçası temmuz ağustosta kısakollu giyer herhalde ama bi yandan üşürmü die kıyamadım
Annem bana dogrudan diyor ki cok kiyafet alma, yaz cocugu giydirilmez. Bakin kisa kol falan degil Direkt sadece bezle duracak yazin cocuk giydirilir mi diyor 5 cocuk buyutmus kadin

hahahaa bende kararsz kaldım açıkçası temmuz ağustosta kısakollu giyer herhalde ama bi yandan üşürmü die kıyamadım
Canım temmuz ağustosta kısa kollu giydirilir bence. Ama belki akşamları uzun kollu olabilir. Yani kısa kollu çoğunlukla biraz da uzun kollu yeterli olur bence.
Senin bebiş mayıs sonu gözüküyor belki gününü beklerse temmuz sonu ağustos başı ancak korkmadan giydirirsin sanki.

Bizm kız biraz iri ama bilemiyorm tabi bana çok küçük olacak gibi geldi alayom birkaç artık

Evet sling cok ovuluyor ben de cok kararsiz kalmistim canim valla zaten bisey almaya karar vermek beni bitirdi arastir arastir mahvoldum. Evet esime gisterdim diyo bu penye kumas hahaha
Benim doğum yapan arkadaşım kesinlikle al diyor. Bana kullanışsız gibi geliyor ama

kızlar sizce 3 aylık takımalrdan kısakollu olmalımı. yoksa hepsi ince ama uzun kollu mu olmalı
Ya bu konuda ben de çok kararsızım ama şehire göre değişir bence.Ben Diyarbakır da yaşıyorum ama biz klimasız mümkün degil oturamıyoruz ,klimanın altında kısa giydirmem daha küçük olacak.Bir sure memlekette olacağım ama tam hangi döneme denk gelecek bilmiyorum.Annem kesin bebek üşür diye beni darlar,kendisinin üşüme takıntısı var o yüzden o gün gelsin duruma göre alacağım

Ben de kraft fresh aldım umarım memnun kalırız

Canim gece boyu benim de öyleydi hatta endişelendim ,resmen çıkışı zorluyorduikimizde de olduğuna göre normal heralde
Kizlar inanin dun gece bende surekli vajinamin icinde hissettim hatta panik oldum esime dedim cikacak gbi bu kaydımı ne oldu oda dediki boyu uzadigi icin ayaklarini dik tutuyodur orana geliyodur dedi mantikli geldi ama blmyorm tbi

Kizlar inanin dun gece bende surekli vajinamin icinde hissettim hatta panik oldum esime dedim cikacak gbi bu kaydımı ne oldu oda dediki boyu uzadigi icin ayaklarini dik tutuyodur orana geliyodur dedi mantikli geldi ama blmyorm tbi
Şapşik yavrular bizi şimdiden strese sokuyorlar

Ben ilk 1-3 aylık kısa kollu takım aldım bir tane haziran ve temmuz sıcak olur çünkü. Ama 40 ı çıkana kadar uzun kollu giydirmeyi düşünüyorum
40 ını yerm onun bende size uydum kızlar biraz tulum aldm uzun kollu birazda kısakollu takımlardan aldm şimdilik bunlar yeter snrasını duruma göre alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…