- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Ben hiç kısa kollu almadım Mayısta yeni doğan olacaklar zaten kısa kollu giydirilmez belki temmuz Ağustos'ta..oda şehirlere göre değişir..ben genelde uzun kollu ince çıtçıtlı giyilebilir diye düşünüyorum ama çok sıcak olduğunda kısa kollu..özellikle erkek bebeler için onalr siacgi sevmezkızlar sizce 3 aylık takımalrdan kısakollu olmalımı. yoksa hepsi ince ama uzun kollu mu olmalı
Bende aldım ilk oğlumda bir kez kullandım olece duruyo bunda belki kullanırım bilmiyormKanguru almıştım ilk gebeligim de bana gereksiz geldi öylece duruyor hala 2 defa kullandım galiba.
yenidoğanlar için değil zaten üç aylık olanlar için söylemiştim.Ben hiç kısa kollu almadım Mayısta yeni doğan olacaklar zaten kısa kollu giydirilmez belki temmuz Ağustos'ta..oda şehirlere göre değişir..ben genelde uzun kollu ince çıtçıtlı giyilebilir diye düşünüyorum ama çok sıcak olduğunda kısa kollu..özellikle erkek bebeler için onalr siacgi sevmez
Şehirlere göre değişir canım yine de bir iki takım almak istersen al..benim citcitlilarda var ama takım olarak yokyenidoğanlar için değil zaten üç aylık olanlar için söylemiştim.
Ee butun yaz ne giyecek bu cocuk Ben de uzun kollu almaya gerek var mi acaba diye dusunuyordumkızlar sizce 3 aylık takımalrdan kısakollu olmalımı. yoksa hepsi ince ama uzun kollu mu olmalı
hahahaa bende kararsz kaldım açıkçası temmuz ağustosta kısakollu giyer herhalde ama bi yandan üşürmü die kıyamadımEe butun yaz ne giyecek bu cocuk Ben de uzun kollu almaya gerek var mi acaba diye dusunuyordum
Annem bana dogrudan diyor ki cok kiyafet alma, yaz cocugu giydirilmez. Bakin kisa kol falan degil Direkt sadece bezle duracak yazin cocuk giydirilir mi diyor 5 cocuk buyutmus kadinhahahaa bende kararsz kaldım açıkçası temmuz ağustosta kısakollu giyer herhalde ama bi yandan üşürmü die kıyamadım
hahahaa bende kararsz kaldım açıkçası temmuz ağustosta kısakollu giyer herhalde ama bi yandan üşürmü die kıyamadım
Canım temmuz ağustosta kısa kollu giydirilir bence. Ama belki akşamları uzun kollu olabilir. Yani kısa kollu çoğunlukla biraz da uzun kollu yeterli olur bence.hahahaa bende kararsz kaldım açıkçası temmuz ağustosta kısakollu giyer herhalde ama bi yandan üşürmü die kıyamadım
Bizm kız biraz iri ama bilemiyorm tabi bana çok küçük olacak gibi geldiCanım temmuz ağustosta kısa kollu giydirilir bence. Ama belki akşamları uzun kollu olabilir. Yani kısa kollu çoğunlukla biraz da uzun kollu yeterli olur bence.
Senin bebiş mayıs sonu gözüküyor belki gününü beklerse temmuz sonu ağustos başı ancak korkmadan giydirirsin sanki.
Benim doğum yapan arkadaşım kesinlikle al diyor. Bana kullanışsız gibi geliyor amaEvet sling cok ovuluyor ben de cok kararsiz kalmistim canim valla zaten bisey almaya karar vermek beni bitirdi arastir arastir mahvoldum. Evet esime gisterdim diyo bu penye kumas hahaha
Ya bu konuda ben de çok kararsızım ama şehire göre değişir bence.Ben Diyarbakır da yaşıyorum ama biz klimasız mümkün degil oturamıyoruz ,klimanın altında kısa giydirmem daha küçük olacak.Bir sure memlekette olacağım ama tam hangi döneme denk gelecek bilmiyorum.Annem kesin bebek üşür diye beni darlar,kendisinin üşüme takıntısı varkızlar sizce 3 aylık takımalrdan kısakollu olmalımı. yoksa hepsi ince ama uzun kollu mu olmalı
Ben de kraft fresh aldım umarım memnun kalırızArkadaşım ben de kraft fresh aldim hem anne yanı hem park yatak,yatağı ile birlikte aynı ölçü. Odada yanıma kurduk.Gece uyuyamayıp falan uyanınca yanımda görüyorum mutlu oluyorumBiz 1100 gibi bir fiyata almıştık,dün gördüm 2yi geçmiş
Ben ilk 1-3 aylık kısa kollu takım aldım bir tane haziran ve temmuz sıcak olur çünkü. Ama 40 ı çıkana kadar uzun kollu giydirmeyi düşünüyorumyenidoğanlar için değil zaten üç aylık olanlar için söylemiştim.
Kizlar inanin dun gece bende surekli vajinamin icinde hissettim hatta panik oldum esime dedim cikacak gbi bu kaydımı ne oldu oda dediki boyu uzadigi icin ayaklarini dik tutuyodur orana geliyodur dedi mantikli geldi ama blmyorm tbiCanim gece boyu benim de öyleydi hatta endişelendim ,resmen çıkışı zorluyorduikimizde de olduğuna göre normal heralde
Şapşik yavrular bizi şimdiden strese sokuyorlarKizlar inanin dun gece bende surekli vajinamin icinde hissettim hatta panik oldum esime dedim cikacak gbi bu kaydımı ne oldu oda dediki boyu uzadigi icin ayaklarini dik tutuyodur orana geliyodur dedi mantikli geldi ama blmyorm tbi
Hayırlı olsun, umarımBen de kraft fresh aldım umarım memnun kalırız
Haklısın annenin kilosu bile etkiliymiş. İnşallah sağlıkla tez vakitte hissederiz. Bende 17+2 deyim demekki daha var deseneben 19. haftadayım. hala hiç hissetmedim. arada kafaya takıyorum ama sanırım bunun normali yok.
40 ını yerm onun bende size uydum kızlar biraz tulum aldm uzun kollu birazda kısakollu takımlardan aldm şimdilik bunlar yeter snrasını duruma göre alacağımBen ilk 1-3 aylık kısa kollu takım aldım bir tane haziran ve temmuz sıcak olur çünkü. Ama 40 ı çıkana kadar uzun kollu giydirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?