Çok baskı yapıyorsa doktorunuza söyleyin bence kızlar ilk hamileliğim de oldu herkes bana normal olması dedi bende normal diye doktora söylemedim böyle ayaktayken falan sanki bıraksam düşecek gibi oluyordu biraz oturduktan sonra geçiyordu 1-2 hafta sonra maalesef erken doğum olduKizlar inanin dun gece bende surekli vajinamin icinde hissettim hatta panik oldum esime dedim cikacak gbi bu kaydımı ne oldu oda dediki boyu uzadigi icin ayaklarini dik tutuyodur orana geliyodur dedi mantikli geldi ama blmyorm tbi
benmki horon tepiyor resmen. geçen uyutmadı. çok erken ama gerçekten inanılır gibi değil.Benim velet dünden beri iceride ortaligi birbirine katti. Bu ne hareket ya Birden bire. Pat pat karnima dogru vuruyor.
Sizin rahim ağzında sorun vardi diye bahsetriginizi hatırlıyorum, yanlis mi hatırlıyorum,dikiş falan dediniz sanki?Başınız sağolsunÇok baskı yapıyorsa doktorunuza söyleyin bence kızlar ilk hamileliğim de oldu herkes bana normal olması dedi bende normal diye doktora söylemedim böyle ayaktayken falan sanki bıraksam düşecek gibi oluyordu biraz oturduktan sonra geçiyordu 1-2 hafta sonra maalesef erken doğum olduve 23+6 ydı doğum yaptığımda
Doktorunuza sormadınız mi bu durumu?Ben sorun olacağını düşünmüyorum zaten covid durumunda da önlem olarak kan sulandırıcı veriliyor.Bu konuda en doğru bilgiyi doktorunuz verebilirSelam kızlar
Kan pıhtılaşması olup hamileliğinde covid aşısı yaptıran var mı? Herhangi bir yan etkisi oldu mu aşının? Oksapar+coraspin kullanıyorum bi yandan ama ilk dozu yaptıracağım için biraz tedirginim açıkçası.
Selam kızlar
Kan pıhtılaşması olup hamileliğinde covid aşısı yaptıran var mı? Herhangi bir yan etkisi oldu mu aşının? Oksapar+coraspin kullanıyorum bi yandan ama ilk dozu yaptıracağım için biraz tedirginim açıkçası.
Evet öyle bahsettim şuan ki takiplerime göre dikişlik bir sorunun yok diyorlar ilerleyen zamanlarda göreceğiz ama her hamilelikte olabilecek bişey erken doğum riski misal benim arkadaşımın ilk gebeliğinde böyle bişey yoktu ama ikinci gebeliğinde birden açılma olup dikiş atıldı onun için hiç birşeye normal diye bakmayın doktorunuza sorun öyle bilinçlenin bana normal olan sizin için normal olmayabilirSizin rahim ağzında sorun vardi diye bahsetriginizi hatırlıyorum, yanlis mi hatırlıyorum,dikiş falan dediniz sanki?Başınız sağolsun
Rahatsızlık duyanlar tabiki ihmal etmesinler ama bana normal gibi geliyor .Ben de ilk gebeliğimde her şeyi çok büyütüyordum cok paniktim bu yüzden çok zarar gördüm, bu sefer kendime sloganım,sakin ol şampiyonEvet öyle bahsettim şuan ki takiplerime göre dikişlik bir sorunun yok diyorlar ilerleyen zamanlarda göreceğiz ama her hamilelikte olabilecek bişey erken doğum riski misal benim arkadaşımın ilk gebeliğinde böyle bişey yoktu ama ikinci gebeliğinde birden açılma olup dikiş atıldı onun için hiç birşeye normal diye bakmayın doktorunuza sorun öyle bilinçlenin bana normal olan sizin için normal olmayabilir
Sordum sıkıntı olmaz dedi ama aşıyı yapanlarda olduysa ne gibi yan etkiler oldu onu merak ettim, çoğu insanda aşı sonrası kol ağrısı haricinde pek bir etki görülmüyor ama bazen değişik örnekler de duyabiliyorumDoktorunuza sormadınız mi bu durumu?Ben sorun olacağını düşünmüyorum zaten covid durumunda da önlem olarak kan sulandırıcı veriliyor.Bu konuda en doğru bilgiyi doktorunuz verebilir
Benim de 4 genim heterozigot. Doktoruma danıştım o da kan sulandırıyı öneriyoruz dedi ama işte kan pıhtılaşmamız olunca hamilelikte hassas olduğumuz için ne gibi yan etkileri olabileceğine dair fikrim yok, inşallah sadece kol ağrısıyla atlatırım ben deBen biontech oldum igne ve coraspinikisinide kullanıyorum mthfr a128c homozigot mutantım
Ama zaten aşı sonrası sulandırıcı öneriliyor diye biliyorum ne zararı olabilir fikrim yok bana birşey söylemedi doktorum. en iyi yine doktorunuz bilir.
Benim de 4 genim heterozigot. Doktoruma danıştım o da kan sulandırıyı öneriyoruz dedi ama işte kan pıhtılaşmamız olunca hamilelikte hassas olduğumuz için ne gibi yan etkileri olabileceğine dair fikrim yok, inşallah sadece kol ağrısıyla atlatırım ben deTeşekkürler cevap için.
Ben de 12.haftaya kadar bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanmıştım, şimdi siz öyle diyince rahatladım biraz sağolunBende çok korkmuştum aynı zamanda bağışıklık baskılayıcı iğne kullanıyorum çünkü ama bende bile yan etki olmadı yani. Siz de rahat olun sadece kol ağrısı
Panik yapmamak lazım ama herşeyi de boşlamamak lazım bende şuan sakinim ama bilinçliyim burda misal ya bugün şu oldu normal mi diye soruluyor bende de var normal diyoruz ama işte onu söylediğimiz kişi için belki normal değildir mutlaka doktora sorulmalıRahatsızlık duyanlar tabiki ihmal etmesinler ama bana normal gibi geliyor .Ben de ilk gebeliğimde her şeyi çok büyütüyordum cok paniktim bu yüzden çok zarar gördüm, bu sefer kendime sloganım,sakin ol şampiyonher sey olacağına varır
Doğrudur herkes kendi deneyimlerine göre sonraki hayatında davranış sergiliyor.Ben zaten istesemde boşlayamam cok fazla.Allah hepimizi korktuğumuz şeylerden korusunPanik yapmamak lazım ama herşeyi de boşlamamak lazım bende şuan sakinim ama bilinçliyim burda misal ya bugün şu oldu normal mi diye soruluyor bende de var normal diyoruz ama işte onu söylediğimiz kişi için belki normal değildir mutlaka doktora sorulmalı
Ben de aldım file de aldımBekleyeni vardı indirime girmiş ben hemen alıyorum valla
Nerden aldınızBekleyeni vardı indirime girmiş ben hemen alıyorum valla
Buldum sanırım .Ben de aldım.Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz içinBekleyeni vardı indirime girmiş ben hemen alıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?