2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hmm yok bende baski olmadı hic oyle bi his yasamadim ama uzanirken haraketleri cok asagidaydi 2 gun boyunca bugun duzeldi yinede aklimizda olsn tabi cok gcms olsn bu arada cok uzuldm

Hmm yok bende baski olmadı hic oyle bi his yasamadim ama uzanirken haraketleri cok asagidaydi 2 gun boyunca bugun duzeldi yinede aklimizda olsn tabi cok gcms olsn bu arada cok uzuldm
Sağol canım ben baskı var diye anladım o yüzden bilgilendireyim dedim bazen fark etmeden rahim ağzı boyu kısalma biliyor çünkü

Kizlar gunaydin. Sizlere bi sorum var. Sabahlari dayak yemis gibi uyanan var mi?? Sirtim agriyo bacaklarim agriyo hatta basim bile agriyo gun icinde cok daha iyiyim ama sabah uyaninca cok kotuyum ya. Boyle olan var mi? Ben anlayamiyorum neden boyle cok sinir bozucu.

Benimde aşağıda ama bazen mesaneme mi vuruyo artık bilmiyorm bı elektrik çarpmış gibi oluyo sonra cisim gelmiş gibi oluyo..ayy çok mu aşağıda şimdi korktum ya ben e şuankini nerelerde hissediyosun benim kasıklarda kafa sağda ayaklar solda gibi göbek deliğinin 4 parmak altı gibi

Bende geçen evde vardı görümcem köyden göndermiş soyup soyup attık buzluğa elmalar bile vardı yenmiyo diye attım buzluğa cekidekleri de sakladık...Aralık analarinda hep okudum bende ayva elma kompostosu çok süt yaparmış kayısı da yaparmış ama gaz da oluyo ya kayısı da ondan sanirim

Her sabah duvaralra tutunarak salona geliyorum ben..belden aşağısı ağrıyo benim kalçalar vajina kemikleri

Ya ben şimdi Dr un sekreterine yazsam mi aşağıda diye hemen gel diyo..ama iki üç haftadır aşağıda benim ki diğer arkadaşta yazmış ya yatınca çok aşağıda hissediyorum diye benimde öle otururken biraz yukarda yatınca iyice kasıkta gibi..

Mesela ben tam sezeryan kesigimin oldugu yerde hissediyorum tekmelerini. Ama vajinaya herhangi bir baski yok bende

bende hareketleri göbek deliği altında hissediyorum normal değil mi ki bu canım

bende hareketleri göbek deliği altında hissediyorum normal değil mi ki bu canım
İste bende normal olduğunu düşünüyorum ama mades yazmış ya aşağıya baskı vardı diye e bende takıntili bı insna olduğum için acaba diyorum Allah korusun ama vajinaya baskı yok..yazsam şimdi Dr a normal olduğunu soyluycek ayy ne bilim baski ağrı hissedersem giderim

Günaydın canım, dayak yemiş hissim hep var ama iki gündür bacaklarımda bariz bir ağrı var,e kilo alsam diyeceğim ondan ,kilo da almadım.Bugün oğlumu servise indirirken de zor yürüdüm .Biraz huzursuz oldum .Bilemiyorum inşallah bir şey çıkmaz.27sine randevu aldım bakalım ne diyecek

27 sinde gideceğim canım o zaman sorarım ben de bakalım

27 sinde gideceğim canım o zaman sorarım ben de bakalım
Benim ocakta randevum..sağlık ocağında sormuştum ben ebeye normal dedi aşağıda olur zaten dedi..bide el doppleri ile bakicagi zaman direk o sezaryen kesiginin oraya tuttu zaten sormadn hemen de buldu yerini..ayy ne bilim ağrım yok olan ağrılarda hep olan ağrılar..bu sefer çok pimpiriklenmicem diye telkin ediyorum kendimi zorlarsa giderim

Yok inşallah bir sey yok.Kız inatla bekliyorum bu ebe hanım beni arasın diye,ne is yapiyor bunlar ya.Onun beni arayıp takip etmesi gerekiyor.Doktorumdan çok memnunum yoksa valla şikayet ederdim bu ebeyi.Ilk cocugumda ki ebem isini o kadar güzel yapardı ki sağolsun. Sinir oldum ,ilk gebelik testini asm de yaptırdığım halde gene gidip gebelik kaydımı ben yaptırdım, gene ses seda yok.Doplerini falanda istemiyorum aşımı yapsın

Ay canım teşekkürler bu güzel bilgi için, benim emzirmem pek mümkün gibi görünmüyor ama en azindan başlangıçta biraz emzirebilirsem cok iyi olur.Dun de kardeşimle konuşurken, annem ayva komposto yapiyor demisti ,canim çekmişti, isabet olduAksam esime doğratayim da ben de bir kac kavanoz koyayım dolaba.Valla onu doğrayacak mecalim bile yok.Tekrar teşekkürler

Canim çekirdekleri nasıl koydun ,gecen sormuştun ama bilmediğim için bir sey diyemedim.Azicikta çekirdek koyayım.Bir de nasil kullanacaksın

Ya benim oğlum için Dr bile ariyo ama gebelik için çok nadir anca cagirdiklari sürenin uzerinden 1 ay geçecek öyle ararlar..sen git müsait olunca

Canim çekirdekleri nasıl koydun ,gecen sormuştun ama bilmediğim için bir sey diyemedim.Azicikta çekirdek koyayım.Bir de nasil kullanacaksın
Ayva ve elmalardan komposto yapcan..cekirdekleride internette gördüm sekiz on datne çekirdeğe yarım su albardagi su koyuyolar 2 gün sonra jel oluyo suruyosn göğüs uclarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…