- 8 Aralık 2019
- 38
- 4
- 36
- 36
Benimde aşağıda ama bazen mesaneme mi vuruyo artık bilmiyorm bı elektrik çarpmış gibi oluyo sonra cisim gelmiş gibi oluyo..ayy çok mu aşağıda şimdi korktum ya bene şuankini nerelerde hissediyosun benim kasıklarda kafa sağda ayaklar solda gibi göbek deliğinin 4 parmak altbence olması gereken
Daha hic aranmadım iste ,ama gittigimde doktora söyleyeceğim, eben hic bir is yapmıyor diyeYa benim oğlum için Dr bile ariyo ama gebelik için çok nadir anca cagirdiklari sürenin uzerinden 1 ay geçecek öyle ararlar..sen git müsait olunca
Herkesin aynı demek ki ama yazdım yine de Dr un asistanina sorsun bı ben işimi sağlama alayım sonradan pişman olmaktansabencede olması gereken benim de aynı kasıklarda hissediliyor kendimizi olumsuza çekmeyelim ne güzel tadını çıkaralım :)
Yazdım ben Dr un asistanina gel derse gidicem nabayim aklımda kalacağınaDaha hic aranmadım iste ,ama gittigimde doktora söyleyeceğim, eben hic bir is yapmıyor diye
Hmmm ben sağlık ocağını diyorum canımYazdım ben Dr un asistanina gel derse gidicem nabayim aklımda kalacağına
Benimki aşağılara yer yaptı herhalde off ilk oğlumda hiç hatirlamiyorm yaş sanki ilk kez hamileyim gibiHmmm ben sağlık ocağını diyorum canımiyi yapmışsın bakalım ne diyecek.Bu arada benimki su an göbek deliğinin de üstüne çıktı, çok şikayetlenince herhalde
Vallahi benimde aynen oralarda canim bazen uzanirken gobek deligine yakin yerlere vurdugu oluyor ama genel olarak 4 parmak altinda kiprasiyor hep gecen gunlerde bildigin seyimde gibiydiBenimde aşağıda ama bazen mesaneme mi vuruyo artık bilmiyorm bı elektrik çarpmış gibi oluyo sonra cisim gelmiş gibi oluyo..ayy çok mu aşağıda şimdi korktum ya bene şuankini nerelerde hissediyosun benim kasıklarda kafa sağda ayaklar solda gibi göbek deliğinin 4 parmak altı gibi
Neden emzirmeniz mumkun gibi gozukmuyor ki? Niye boyle soylediniz simdidenAy canım teşekkürler bu güzel bilgi için, benim emzirmem pek mümkün gibi görünmüyor ama en azindan başlangıçta biraz emzirebilirsem cok iyi olur.Dun de kardeşimle konuşurken, annem ayva komposto yapiyor demisti ,canim çekmişti, isabet olduAksam esime doğratayim da ben de bir kac kavanoz koyayım dolaba.Valla onu doğrayacak mecalim bile yok.Tekrar teşekkürler
Ilac kullanmam gerekiyor o yüzdenNeden emzirmeniz mumkun gibi gozukmuyor ki? Niye boyle soylediniz simdiden
Hee bende inanmiyosunuz emzirebileceginize falan sandımIlac kullanmam gerekiyor o yüzden
Bende geçen yazmıştım vajinada gibi diye ayy ne bilim çok korkutuyolar bizi bunlarVallahi benimde aynen oralarda canim bazen uzanirken gobek deligine yakin yerlere vurdugu oluyor ama genel olarak 4 parmak altinda kiprasiyor hep gecen gunlerde bildigin seyimde gibiydiama herhangi bir baskı yada baska bisey hissetmiyorum
Ahhhhh yok canim ilk çocuğumda cok cektim,cok üzüldüm, sütümü sağıp hastane tuvaletine döktüler. Kendimi cok hirpaladim ben kötü anneyim,yetersizim diye .Şimdi akıllandım, cok şükür oğlumda cok zeki ve sağlıklı. Genede 1 hafta falan kolostrum verrbilirsem çok mutlu olurum, Allah nasip ederseHee bende inanmiyosunuz emzirebileceginize falan sandımkizcaktim tamam o zaman baska
Çocukcağız şöyle bir ayağını uzatıyor o da suçBende geçen yazmıştım vajinada gibi diye ayy ne bilim çok korkutuyolar bizi bunlargöbek deliğinin altında olması normal zaten rahim anca o hizaya denk geliyo ama vajinada hissetmek garip geliyo bana..bide benim vajina kemikleri ağrıyo yazdık bakalım cagirrisa gidicem inşallah hayırlı haberler verir hepimizi aydinlatacagumm
Vallah auag bı yerde kolu bı uerde yaramazin maşallah diyeyim..geçen sordum ya hatta kendimi bilmesem acaba ikiz mi diyecem o kaa rahat yatıyor cocukumÇocukcağız şöyle bir ayağını uzatıyor o da suç
Iste o vajina agrisi ilk gebeligimde 3 aylik bi basladi dogdugu gune kadar iki yanlariydi bacak birlesim yerleri sagdan sola donemiyordum bundada arada yapiyor ama bu vajina kemigine agri yapiyor 1 aydir baya azaldi iki doktorumda ayni seyi soyledi rahim sinirlere baski yaptigindan oluyormusBende geçen yazmıştım vajinada gibi diye ayy ne bilim çok korkutuyolar bizi bunlargöbek deliğinin altında olması normal zaten rahim anca o hizaya denk geliyo ama vajinada hissetmek garip geliyo bana..bide benim vajina kemikleri ağrıyo yazdık bakalım cagirrisa gidicem inşallah hayırlı haberler verir hepimizi aydinlatacagumm
Benim çok değişik şuan ya kimi zaman göğüs altımda kimi zaman aşağıda yanda sağda solda dakikası dakikasını tutmuyor şöyle diyeyim aşağıya vurabilir ama bebek düşecek gibi mi oluyor benim öyleydi kendimi sıkıyordum bıraksam düşecekti sanki o dereceBenimde aşağıda ama bazen mesaneme mi vuruyo artık bilmiyorm bı elektrik çarpmış gibi oluyo sonra cisim gelmiş gibi oluyo..ayy çok mu aşağıda şimdi korktum ya bene şuankini nerelerde hissediyosun benim kasıklarda kafa sağda ayaklar solda gibi göbek deliğinin 4 parmak altı gibi
Baskı yoksa sorunda yoktur canım ben diyorum rahim ağzına baskı yapıyordu bıraksam çıkacak gibi oluyordu daha önce doğum yapmıştınız sanırım son doğum zamanı da böyle oluyor diye biliyorumİste bende normal olduğunu düşünüyorum ama mades yazmış ya aşağıya baskı vardı diye e bende takıntili bı insna olduğum içinacaba diyorum Allah korusun ama vajinaya baskı yok..yazsam şimdi Dr a normal olduğunu soyluycek ayy ne bilim baski ağrı hissedersem giderim
Benimde öyle herhalde..Dr yazmış normal ama ağrı devam ediyorsa bakılmalı diye bende yazdım müsaitse geleyim diye bakailm bekliorum cevapIste o vajina agrisi ilk gebeligimde 3 aylik bi basladi dogdugu gune kadar iki yanlariydi bacak birlesim yerleri sagdan sola donemiyordum bundada arada yapiyor ama bu vajina kemigine agri yapiyor 1 aydir baya azaldi iki doktorumda ayni seyi soyledi rahim sinirlere baski yaptigindan oluyormus
Yok düşecek gibi değil arada aşağı aşağı vuruyo çıkacakmış gibi oluyo..ben ilk göbek hizamda hissettim sonra hep asagilarda hiç göbek hizamda yukarıya gelmedi henüz..Dr da normal demis ama vajina kemiklerinde de ağrı var deyince bakılmalı deemis şimdi gelsin yazmış gidicem 1 saateBenim çok değişik şuan ya kimi zaman göğüs altımda kimi zaman aşağıda yanda sağda solda dakikası dakikasını tutmuyor şöyle diyeyim aşağıya vurabilir ama bebek düşecek gibi mi oluyor benim öyleydi kendimi sıkıyordum bıraksam düşecekti sanki o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?