- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Ben erken doğum yaptım sonları göremedim hiçBaskı yoksa sorunda yoktur canım ben diyorum rahim ağzına baskı yapıyordu bıraksam çıkacak gibi oluyordu daha önce doğum yapmıştınız sanırım son doğum zamanı da böyle oluyor diye biliyorum
Vallah auag bı yerde kolu bı uerde yaramazin maşallah diyeyim..geçen sordum ya hatta kendimi bilmesem acaba ikiz mi diyecem o kaa rahat yatıyor cocukumabisi tersti son aylara kadar öyleydi ama ilk zamanlarda bu kadar aşağıda olduğunu hiç hatırlayamıyorum ben yaa hafızamda muhteşemmis yani
Bizim bebek tembel mi acaba. 3 gün önce falan hissetmeye başladım. Kasıklarımın üstünde kalp atışı gibi bir iki kez pıt pıt olur o kadar. Günde bir kez sadecebenmki horon tepiyor resmen. geçen uyutmadı. çok erken ama gerçekten inanılır gibi değil.
Henüz minik oldukları için hareketleri düzene girmedi. O yüzden bir gün hissedersen 2-3 gün hissetmeyebiliyorsun. Bende tedirgin oluyordum ama normalmiş. Zamanla düzene oturacak inşallahBizim bebek tembel mi acaba. 3 gün önce falan hissetmeye başladım. Kasıklarımın üstünde kalp atışı gibi bir iki kez pıt pıt olur o kadar. Günde bir kez sadece
benmki ekstrem sanırım ya ben bu kadar küçükken hareketlerini bu denli hissedeceğimizi düşünmüyordum. benm sabahtan öğleye 2-3 pıt pıt net oluyor zaten sonra öğle yemeğinden sonra bir tur akşam dinlenirken de asla durmuyor. zannedersn içerde olay çıkmışBizim bebek tembel mi acaba. 3 gün önce falan hissetmeye başladım. Kasıklarımın üstünde kalp atışı gibi bir iki kez pıt pıt olur o kadar. Günde bir kez sadece
Ya benim ilki de böle hep.problemliydi bide hareketleri daha geç hissetmistim hiç hatirlamiyorm bu dönemleri..2017 Aralık analarindaydim ben oraya bile baktım haKız sen 4 yılda unutmuşun ya herşeyi biz napalım 8 yıl oldu dinazor çagında kaldı demek tecrübeler yanmışız
Düz yatınca olaylardan olay beğen hiç sevmiiolar sanırımbenmki ekstrem sanırım ya ben bu kadar küçükken hareketlerini bu denli hissedeceğimizi düşünmüyordum. benm sabahtan öğleye 2-3 pıt pıt net oluyor zaten sonra öğle yemeğinden sonra bir tur akşam dinlenirken de asla durmuyor. zannedersn içerde olay çıkmış
Tabi canim niye üzülüyosun üzülmeAhhhhh yok canim ilk çocuğumda cok cektim,cok üzüldüm, sütümü sağıp hastane tuvaletine döktüler. Kendimi cok hirpaladim ben kötü anneyim,yetersizim diye .Şimdi akıllandım, cok şükür oğlumda cok zeki ve sağlıklı. Genede 1 hafta falan kolostrum verrbilirsem çok mutlu olurum, Allah nasip ederse
Her bebik bir olmaz canım.duruslari bile etkiliyo hissetmeyi kimside çok sakin oluyo..Bizim bebek tembel mi acaba. 3 gün önce falan hissetmeye başladım. Kasıklarımın üstünde kalp atışı gibi bir iki kez pıt pıt olur o kadar. Günde bir kez sadece
Benim de yukarlarda hep arada kasılma sertleşme oluyor onlar da hep yukarıda oluyor benim de arada vajina kemiğim ağrıyor öbüründe de olmuştu doktor normal demişti daha bunda doktora söylemedimYok düşecek gibi değil arada aşağı aşağı vuruyo çıkacakmış gibi oluyo..ben ilk göbek hizamda hissettim sonra hep asagilarda hiç göbek hizamda yukarıya gelmedi henüz..Dr da normal demis ama vajina kemiklerinde de ağrı var deyince bakılmalı deemis şimdi gelsin yazmış gidicem 1 saate
Geldim ben Dr a bı baksın..boşuna gelmiş olayım inşallah içim rahat etsinBenim de yukarlarda hep arada kasılma sertleşme oluyor onlar da hep yukarıda oluyor benim de arada vajina kemiğim ağrıyor öbüründe de olmuştu doktor normal demişti daha bunda doktora söylemedim
Hımm bunda da erken doğum riskiniz var mı zaten doğuma yakın aşağıya vuruyorlar herhalde ben tedbir amaçlı pruluton depot ve progestan kullanıyorumBen erken doğum yaptım sonları göremedim hiç35 te yaptım bide tersti ilk oğlum ilk zamanalr bu kadar asagida değildi doğuma yakın ayakları asagidaydi..zaten o tekmeler yüzünden suyum patlamıştı
Hiç erken doğum riski demedi bu zamana kadar..ama sorucam Dr a ilki erken doğdu bunda öle bı risk var mı diye..hatta 33.haftada bı sinyal verdi ilk oğlum sonra sancı kesici ilaç verdi Dr 2 hafta kullandım geldim Nst çekti sancı yok bırak ilacı dedi..ilacı bıraktım iki gün sonra suyum patladı..inşallah bu vaktinde doğar hayırlısıyla..Hımm bunda da erken doğum riskiniz var mı zaten doğuma yakın aşağıya vuruyorlar herhalde ben tedbir amaçlı pruluton depot ve progestan kullanıyorum
İnşâAllâh canım bakalım ne diyecek İnş normaldir rahim ağzı boyunu ölçüyor mu sizinGeldim ben Dr a bı baksın..boşuna gelmiş olayım inşallah içim rahat etsin
Hımm genel de öyle diyorlar biri erken doğduysa diğerleri de öyle oluyor diye bana senin hepsi erken doğar dediler bende tedirginim 34 ü görsem gene yeter çok küçük doğması iyi değilHiç erken doğum riski demedi bu zamana kadar..ama sorucam Dr a ilki erken doğdu bunda öle bı risk var mı diye..hatta 33.haftada bı sinyal verdi ilk oğlum sonra sancı kesici ilaç verdi Dr 2 hafta kullandım geldim Nst çekti sancı yok bırak ilacı dedi..ilacı bıraktım iki gün sonra suyum patladı..inşallah bu vaktinde doğar hayırlısıyla..
Aynen yeterki sağlık olsun ,çocuğun ihtiyacı sevgi ve sağlık. Cok şükür imkanım vardi alabileceğim en iyi mamayı aldım. Ama iste ilk olunca cok vicdan yapıyorsun, deneyim,olgunlaşma insanı geliştiriyor işteTabi canim niye üzülüyosun üzülmesonucta senin sagligin daha önemli. Sen iyi olacaksin ki bebege bakabileceksin. Bunu yazmanda bir suru anneye iyi gelecektir eminim
Ölçüyor ağrı ile geldiyse soyluyo zaten..ağrın rahim boyuna zarar vermemiş diyeİnşâAllâh canım bakalım ne diyecek İnş normaldir rahim ağzı boyunu ölçüyor mu sizin
Aynen bende senin gibi düşünüyorum 34 di atlatsam hayırlısıya..çokta küçük oomuyoalr yani 35 iki buçuk kilo doğdu oğlum..sağlıkla vaktiyle gelsinler hepsi inşallahHımm genel de öyle diyorlar biri erken doğduysa diğerleri de öyle oluyor diye bana senin hepsi erken doğar dediler bende tedirginim 34 ü görsem gene yeter çok küçük doğması iyi değil
evet düz yatınca bizde olay var salak sıpaDüz yatınca olaylardan olay beğen hiç sevmiiolar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?