- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Nette araştırdım bebek yukarı çıktıkça cikabiliyomsta doğuma kadar öyle de durabiliyoms..Sevindim canım sorun olmamasına..
Plasenta acaba nasıl yerleştiyse sona kdr öyle mi gidiyor yani yer değiştirmiyormu bebek gibi o hareket ettikçe? İnan bilmiyorum bilen aydınlatsın biizi. Benimde çünkü son muaynede plasenta bebeğin önünde dedi net foto almadık falan bende merak etmiştim.
Canim buna plasenta previa diyorlar.Zamanla çoğu kendiliğinden yukarı çıkıyor. Kendini üzme muhtemelen düzelir, ama sadece günlük idare edecek isler yap ,yemek gibi falan .Diğerleri dursunGeldim ben..rahim ağzı normal bebekte de bı sıkıntı yok o ağrılar normalnis tahmin ettiğimiz gibi..fakat plesanta rahim ağzını kapatmış çok ağır iş yapma dedi..bide 9 günlük geç döllenme vardı 13 güne çıkmış..bu plesantanin rahim ağzında olmasi çok mu kötü şimdi ben bunu duyunca beynim durdu doğru dürüst soru sormayı unuttum..haftaya ayrıntılı USG için gün aldırdı aynı hastanedeki perinatologtan..normalde ben yapıyorum dedi ama bı diğer hoca baksın elimizde bulunsun dedi..başına gelen var mı böle.plesanta rahim ağzında olması
Valla bunun yediklerimizle cok ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden bilmem amaEvet benim bebe geri ya şimdi ne yemeliyimde kilo almalı bu veletyani benim gibi bı bünyenin evladı zayıf ve geriden gelmesi benim kilolarıma bu hakarettir hergun 1 muz ceviz yiyorum ama yetmiyo demekki başka neler aldırır kilo deyin bana bacimsular
Annem bende zaten arada gelip kaliyo ama.artik gitmeyecek..zaten evi sobalı sobayla uğraşacağına burda kalacak babam tır şoförü burdan gider gelir artık..çok eğilip kalktım.bu aralar büyük olanın çiş muhabbetine...artık yatisa geccem napalim artık 110 ile dogrurum ya benCanim buna plasenta previa diyorlar.Zamanla çoğu kendiliğinden yukarı çıkıyor. Kendini üzme muhtemelen düzelir, ama sadece günlük idare edecek isler yap ,yemek gibi falan .Diğerleri dursun
Diyolar ya kasar kırmızı et kilo aldırır diye aldırmaz mi bende umitlendim aldırırim diyeValla bunun yediklerimizle cok ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden bilmem ama
Yok canim 4 yaşında çocuğu kaldırma artık. Oh maşallah annende varsa ne güzel. Bende simdi sırf yürümek için markete gidip geleceğim, yoksa yemek ve basit toplamaktan baska bir sey yapmiyorum.Hos tansiyonum devamli düşük olduğu icin istesem de yapamam.Ama yürümek zorundayız azda olsaAnnem bende zaten arada gelip kaliyo ama.artik gitmeyecek..zaten evi sobalı sobayla uğraşacağına burda kalacak babam tır şoförü burdan gider gelir artık..çok eğilip kalktım.bu aralar büyük olanın çiş muhabbetine...artık yatisa geccem napalim artık 110 ile dogrurum ya ben
Belki de canim sonraki kontrole kadar 1 haftqn var,yüklen bakalımDiyolar ya kasar kırmızı et kilo aldırır diye aldırmaz mi bende umitlendim aldırırim diye
Çok şükür önemli bir şey yokmuş canım sevindimGeldim ben..rahim ağzı normal bebekte de bı sıkıntı yok o ağrılar normalnis tahmin ettiğimiz gibi..fakat plesanta rahim ağzını kapatmış çok ağır iş yapma dedi..bide 9 günlük geç döllenme vardı 13 güne çıkmış..bu plesantanin rahim ağzında olmasi çok mu kötü şimdi ben bunu duyunca beynim durdu doğru dürüst soru sormayı unuttum..haftaya ayrıntılı USG için gün aldırdı aynı hastanedeki perinatologtan..normalde ben yapıyorum dedi ama bı diğer hoca baksın elimizde bulunsun dedi..başına gelen var mı böle.plesanta rahim ağzında olması
Yer değiştirebiliyor merak etme sadece plasenta bebeğin önünde olduğu için yüzünü net göremeyebilirsin, hareketlerini net hissetmeyebilirsin oda korkulacak bir şey değilSevindim canım sorun olmamasına..
Plasenta acaba nasıl yerleştiyse sona kdr öyle mi gidiyor yani yer değiştirmiyormu bebek gibi o hareket ettikçe? İnan bilmiyorum bilen aydınlatsın biizi. Benimde çünkü son muaynede plasenta bebeğin önünde dedi net foto almadık falan bende merak etmiştim.
Muz, süt, kaşar peyniri en çok kilo aldıranlarmışEvet benim bebe geri ya şimdi ne yemeliyimde kilo almalı bu veletyani benim gibi bı bünyenin evladı zayıf ve geriden gelmesi benim kilolarıma bu hakarettir hergun 1 muz ceviz yiyorum ama yetmiyo demekki başka neler aldırır kilo deyin bana bacimsular
Benimde düşük hep..kaldırma değilde eğil kalk yapıyorum pijamami indir pijamami kaldır..indirmeyi öğrettim de kaldırmayı ogrenemedi henüzYok canim 4 yaşında çocuğu kaldırma artık. Oh maşallah annende varsa ne güzel. Bende simdi sırf yürümek için markete gidip geleceğim, yoksa yemek ve basit toplamaktan baska bir sey yapmiyorum.Hos tansiyonum devamli düşük olduğu icin istesem de yapamam.Ama yürümek zorundayız azda olsa
Yuklencem bakıyorm netten ne kilo aldırıyosa onalri yicem gerekirse kaşar kalıbını ısıra ısıra yicemBelki de canim sonraki kontrole kadar 1 haftqn var,yüklen bakalım
Çok şükür önemli bir şey yokmuş canım sevindimGenelde bebekle birlikte zamanla yukarı çıkabiliyor doktorunu dinle kendini çok yorma yukarı çıkacaktır inşallah
Yer değiştirebiliyor merak etme sadece plasenta bebeğin önünde olduğu için yüzünü net göremeyebilirsin, hareketlerini net hissetmeyebilirsin oda korkulacak bir şey değil
İnşallah canım sağolasın Dr. Pek içimi karartmadi ama ben korktum bide gerilikte var deyince..yatisa geciyorm artık zaten yetip yeyip yatazaaamÇok şükür önemli bir şey yokmuş canım sevindimGenelde bebekle birlikte zamanla yukarı çıkabiliyor doktorunu dinle kendini çok yorma yukarı çıkacaktır inşallah
Yer değiştirebiliyor merak etme sadece plasenta bebeğin önünde olduğu için yüzünü net göremeyebilirsin, hareketlerini net hissetmeyebilirsin oda korkulacak bir şey değil
Yuklencem bakıyorm netten ne kilo aldırıyosa onalri yicem gerekirse kaşar kalıbını ısıra ısıra yicemyeterki normale dönsün hayırlısıyla
Muz ceviz yiyodum sütü pek içmiyorum aklıma gelirse..o muz süt cevizide geceleri yaparım kaşarıda her sabah..denicem bakalım bir hafta yediklerime rağmen kilo almazsam abisi gibi minyon olacak demektir..şuan 294 gram 21cm 1 haftada ne kadar alcak gorcemMuz, süt, kaşar peyniri en çok kilo aldıranlarmışmesela arada muz, ceviz, süt blendrdan çekip içebilirsin. Bazen de ne yaparsan yap plasentayla alakalıymış bazı plasentalar bebeğe kilo aldıramıyormuş canım.
Baştan 9 gündü geç döllenme..hatta ben ilk gittim Dr a 5 haftalık diye ,ama keseyi göremedik hayat kimyasal falan dedi sonraki hafta giidince gördük geç döllenme olmuş..şimdi bu 9 gün olmuş 13 gün o yüzden Dr tereddüt etti ayrintiliyi kendi yapacaktı mesela ama perinatolog yapsın dedi elimizde bulunsun dediYa geç döllenmeyse sat tarihi geri alsın biraz olmuyomu öyle kilosu falan geri sayılmaz çünkü döllenmeye göre hesaplandığında hiç kasma bence asıl tarihe göre herşey normaldir yani.
Benim kızım hep 1 hafta önde gitti de kilosu hiçte fazla değildi onunla çok alakası yok gibi bence
Benimkide sırtını dönmüş biraz zorla yzuunu çektiEvet ya zor resim aldık sıpadan
Ya demek son haftada falan oldu bu iş çünkü geçen haftalarda da hissediyodum hareketlerini gün geçtikçe sertleşir diye beklerken sanki son 1 haftadır daha az daha derinden hissediyo gibiyim ula plasenta çekil aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?