2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Anladım ara iyice açılmış demek istemiş ama işte o fark açılıyoo kapanıyo doğuma kdar hep değişecek bence yoktur bi sıkıntı yani. Ben de öncekinde 9. günde mesela erkenden hamile kalmışım erken döllenmeydi o yüzden önde gitti hep ama işte o önde gitmeye hiç iri bi bebek olmadı. O şimdi zamanla kapatır arayı sen de yüklen bakalım yiyip biraz değişecekmii

Öle yapicam inşallah kapanır.. perinatologun soyelyevekelri de önemli benim için inşallah hayirli haberler alırım ondan da o normal derse yeter zaten kendi Dr umdan daha çok güveniyor o adama

Alır annesi alır merak etme bu haftalarda ki kilosu değil de son haftalarda ki kilosu daha önemliymiş normal mi tombik mi o zaman belli oluyormuş Sağlıklı olsun da biraz ileri biraz geri doktorlar sorun değil diyor. Hem şimdiden sana neler yapıyor tontirik olsa daha neler yapar

Aynen iri olsa yuruyemem demek ki ben..ya sağlık daha önemli bence ama Dr şimdi geri deyince korktum ben iyice

Dilekbltylmz1 canım geçmiş olsun yavrun yukarı çıkar bence hemen endişelenme. en çok kilo aldıran protein ile süt ve süt ürünleri diye biliyorum bir de ekstra aldığın vitamini değiştirebilirsn. ben sabah kahvaltmı süt ve yumurta ile yapıyorum öğlen yada akşam birindede et yemeğe özen gösteriyorum. sende böyle bi deneyblrsn.

Diyolar ya kasar kırmızı et kilo aldırır diye aldırmaz mi bende umitlendim aldırırim diye
Benim bi arkadasim cok normal dogum istiyodu bebek cok buyumesini istemiyodu. Dru hic meyve yeme falan demisti hatirladigim kadariyla. Meyve ve bide bn kestaneyi duydum cok buyutuyomus diye

Aynen kahvaltıda dediğin gibi yapabilir..akşamları da en az iki köfte yani her akşam yesem yeridir diyorum..gece yatmadanda muzlu cevizli süt..1 hafta denicem bakalım bı etkisi olacak mi

Benim bi arkadasim cok normal dogum istiyodu bebek cok buyumesini istemiyodu. Dru hic meyve yeme falan demisti hatirladigim kadariyla. Meyve ve bide bn kestaneyi duydum cok buyutuyomus diye
Kız geçen haftalarda kilo kilo kestane yedim resmen bayılırım ama her gün yemekte olmaz ki kilosu 60 lira anam nasi yetiseyim ona her akşam..meyve zaten her gün yiyorum günde bir muz iki portakal gece ayva elma ne bulursam..su et ile süt işini bı düzene sokayim öyle de almaz ise minyon demek ki

E tabi yapida etkili. Mesela bende kocamda cok iriyiz uzunuz bebemizde iri ve uzun oldu buda oyle gidiyo. Sizde minyonsaniz bebenizde minyon olabilir
Bide bazi arkadaslarda soylemis ya son haftalarda bebekler daha cok kilo aliyo. Baslarda kilo cokta onemli degil bence siz icinizi rahat tutun son trimesterda buyuyecek bebisler

İnşallah inşallah sağolasın canim..ya ben minyon değilim ama çokta uzun sayılmam..iri olmasına gayet iriyim ilk oğlumda böyle minyondu ama bu Dr taktı şimdi 9 gibi nluk geç döllenme 13 gün olmuş diye..bende dedim belki yeyip içip haftasıyla uyumlu hale getririm diye ama kısmet bı denicez bakalım haftaya belli olur

Ay sizlerin yediklerine bakinca ben hicbir şey yemiyorum gebeligin basindan beri en fazla 5 yumurta yemişimdir, et de yiyemiyorum bulantidan.Garip yavrum ,Allaha emanet .Ama bir sey olmaz inşallah

Ay sizlerin yediklerine bakinca ben hicbir şey yemiyorum gebeligin basindan beri en fazla 5 yumurta yemişimdir, et de yiyemiyorum bulantidan.Garip yavrum ,Allaha emanet .Ama bir sey olmaz inşallah

O senin depolardan götürüyor merak etme ama sende eksiklik olursa eklem ağrıları diş sorunları olabilir allah korusun
Et den bende aşırı tiksindim zaten sevmezdim.. şimdi eşimin zoruyla yiyorum azda olsa amaaa gebelik sonrası vejetarjenliğe doğru yol almam inş

Bütün mesajları okudum canım kötü bişey yokmuş bu iyi bişey ama gitmen iyi oldu bak plesenta aşağı da ya doktor onun için yat demiş kanama falan yaşanmasın diye yat dinlen ayağının altına yastık al korkma Allah esirger ona güven daha önce erken doğum yapmışsın diye belki peritonolog baksın demiştir ben de peritonolog da devam ediyorum misal herşey gönlünüzce olsun inşallah

Sağolasın canim..haftaya Çarşamba gidicem bakalım ne dicek..sordum onu da bunda da erken doğum olur mu diye evet dedi ilki erken doğduğu için bunda da olabilir dedi..yaticam yapacak bişey yok şu arada ki gerilikte kapanır inşallah

Ben tavuktan tiksindim köfteden ama artık her akşam iki tane yicem..her sabah yumurta yemeye calsiiyrm günde bir muz bir avuç ceviz yok bebe kilo almıyor..bunlar babaya benzemiş bence bana benzeselerdi tosun olurlardı..4 kilo doğmuşum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…