- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Yoktur birsey allahin izniyleBenimde öyle herhalde..Dr yazmış normal ama ağrı devam ediyorsa bakılmalı diye bende yazdım müsaitse geleyim diye bakailm bekliorum cevap
Ben tavuktan tiksindim köftedenama artık her akşam iki tane yicem..her sabah yumurta yemeye calsiiyrm günde bir muz bir avuç ceviz yok bebe kilo almıyor..bunlar babaya benzemiş bence bana benzeselerdi tosun olurlardı..4 kilo doğmuşum ben
Gözün aydın arkadaşım darisi başımızaKızlar ben organ taramasına gittim Allah’a şükür her şeyimiz sağlıklı 321 gramız. Ama normalde gittiğim doktoru değiştirmeye karar verdim çünkü kadın doğum hastanesinde o ve o hastane çok pahalı. Ben özel tam teşekküllü bir hastaneye geçeceğim.
Ben vitamin ve demir hapida kullanıyorum kullanmasam ne.olir kimbilirolsun canım sağlık olsun ,maşallah güzel besleniyorsun üzülme.Ben multivitamin bile kullanmıyorum doktorum gerek yok diyor ,sadece demir ve d vitamini verdi.Ben de ek bir vitamin gereği duymadım.Ama her gittigim de yürüyüşü aksatma ,protein ağırlıklı beslen diyor
O kapanır sıkıntı değil benim başta çok önde gidiyordu en son gününü yakalamıştı yani buna bakarsam bebek gelişmemiş gibi oluyor ama gününü yakaladığı için sıkıntı yapmadım bakalım bende salı gideceğim 3 lü test yapacağız dedi ama geç değil mi ya 19. Haftaya gireceğim detaylı falan da dedi ama bu gittiğimde mi yapacak anlamadım peritonolog çok genç Bi de devlette bişey anlamıyorum dediklerindenSağolasın canim..haftaya Çarşamba gidicem bakalım ne dicek..sordum onu da bunda da erken doğum olur mu diye evet dedi ilki erken doğduğu için bunda da olabilir dedi..yaticam yapacak bişey yok şu arada ki gerilikte kapanır inşallah
Ya büyük beslenme açıkları olmadığı müddetçe ben cok fark olacağını nedense sanmıyorum. 8 yıl önce burda tanıdığım bir arkadas vardı, esinin tüm sülale kıza bakıyordu.Bebekte çözülemeyen bir gelişim geriliği vardı, boyle seninki gibi 10 gun falan da değil.Bariz bir gelismeme vardı. Ne yediyse ne yaptıysa bebek büyümedi, kızcağız sistikce şişti.Benim annemde asla yemek yiyen biri değil, yemek yemeyi sevmez ve zaten eski gelinlik mevzuları kimsede gözünün yaşına hamilesin diye bakmazmış.3umuz gayet normal doğmuşuz sadece bir kardeşim 2500 doğmuş, oda simdi masallah boylu poslu aslan gibi.O yuzden sanirim pek umursamıyorum. Her sey olacağına varıyor ama tabi yıl olmuş 2021 hepimiz bilinçli insanlarız, olabildigince dikkatli olmakta ve glutenden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorumBen vitamin ve demir hapida kullanıyorum kullanmasam ne.olir kimbilir
Sanki ayrıntılı icin erken ama emin değilim, artık doktor çağırmışsa vardır bir bildiği diyelimO kapanır sıkıntı değil benim başta çok önde gidiyordu en son gününü yakalamıştı yani buna bakarsam bebek gelişmemiş gibi oluyor ama gününü yakaladığı için sıkıntı yapmadım bakalım bende salı gideceğim 3 lü test yapacağız dedi ama geç değil mi ya 19. Haftaya gireceğim detaylı falan da dedi ama bu gittiğimde mi yapacak anlamadım peritonolog çok genç Bi de devlette bişey anlamıyorum dediklerinden
Bir kere hissedince insan hep hissedecekmiş gibi zannediyor ama öyle olmuyor maalesefAyyy ben sürekli hissetmiyorum hissetmiyorum dedikçe dün çok şükür pıt pıtları hissettim... Bugün ama hiç pıt pıt yok çelişkiye düştüm. Yarın da detaylıya gircem tok gel dedi. Bu krampları napcam onu sorarım..Tek gircekmişim babamızı içeri almıycakmış detaylıda.
Bende balıktan nasıl nefret geldi ki anlatamam hamileliğimin başından beri yiyemedim ama ceviz avakodo muz filan yiyip duruyorım. Ordan alsın diye..doktor da balık yağı vermişti o da çok kötü kokuyor içemiyorum.Ben tavuktan tiksindim köftedenama artık her akşam iki tane yicem..her sabah yumurta yemeye calsiiyrm günde bir muz bir avuç ceviz yok bebe kilo almıyor..bunlar babaya benzemiş bence bana benzeselerdi tosun olurlardı..4 kilo doğmuşum ben
Ohh çok şükür.. çok sevindim..Kızlar ben organ taramasına gittim Allah’a şükür her şeyimiz sağlıklı 321 gramız. Ama normalde gittiğim doktoru değiştirmeye karar verdim çünkü kadın doğum hastanesinde o ve o hastane çok pahalı. Ben özel tam teşekküllü bir hastaneye geçeceğim.
Ben hiç ilaç kullanmıyorum ne vitamin ne bişe. Bana neden vermiyor acabaBen vitamin ve demir hapida kullanıyorum kullanmasam ne.olir kimbilir
İnşallah ne diycek merak ediyorum. Göstercek mi acaba yüzünü. İnşallah sağlıklıdır. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.Bir kere hissedince insan hep hissedecekmiş gibi zannediyor ama öyle olmuyor maalesefbazen çok sık hissederken bazen çok nadir hissediliyor. Benim detaylımda yarındı ama karantinamın 13.günü kabul etmediler haftaya kaldı artık güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Zaten normal doktor 2 hafta da bir gel dedi peritonolog da ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum ikisi de aynı hastanede normalde bu hafta kadın doğuma gitmem lazımdı git gel olmasın diye ikisini aynı güne getireceğiz 3 lü test için geç kaldım bence daha onun için çağırdı peritonologSanki ayrıntılı icin erken ama emin değilim, artık doktor çağırmışsa vardır bir bildiği diyelimher şeyi de biz düşünmeyelim ayol ,ama git gel zor olabilir ,sen hastane uzak demistin sanki
2 haftada 1 mi ,baya ilgililer o zaman.Neyse gider geliriz yeterki hayırlı haberler alalımda.Ben 3 lu yaptirmadigim icin sanirim tarihini bilmiyorumZaten normal doktor 2 hafta da bir gel dedi peritonolog da ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum ikisi de aynı hastanede normalde bu hafta kadın doğuma gitmem lazımdı git gel olmasın diye ikisini aynı güne getireceğiz 3 lü test için geç kaldım bence daha onun için çağırdı peritonolog
Erken doğum riskinden dolayı rahim ağzını kontrol ediyorlar o yüzden 2 hafta da 1 çağırdı dikiş atmadılar heran bişey olursa diye çağırıyor yoksa imkanı yok devlette bu kadar sık kontrol ve peritonologa normalde göndermiyorlar beni gönderdi şaşırdım2 haftada 1 mi ,baya ilgililer o zaman.Neyse gider geliriz yeterki hayırlı haberler alalımda.Ben 3 lu yaptirmadigim icin sanirim tarihini bilmiyorum
4 lu zamanı bilr gelmis geciyo üçlü için geç değil mi anlamadım ben..artık ayrıntılı vakitleri geldi anlamadım ki niye öle demiş senin Dr..benim gideceğim perinatologta çok sert bı amca ya çok eski bı prof ama işinin ehli ilk oğlumda da ona gitmiştim..inşallah gidince de güzel haberler alirimO kapanır sıkıntı değil benim başta çok önde gidiyordu en son gününü yakalamıştı yani buna bakarsam bebek gelişmemiş gibi oluyor ama gününü yakaladığı için sıkıntı yapmadım bakalım bende salı gideceğim 3 lü test yapacağız dedi ama geç değil mi ya 19. Haftaya gireceğim detaylı falan da dedi ama bu gittiğimde mi yapacak anlamadım peritonolog çok genç Bi de devlette bişey anlamıyorum dediklerinden
Ya eskiden dikkat etmezlermis dedgin doğru lakin bu kadar gdo lu ilaçlı yiycekler yokmuş..nereden bulacaklar o fakirlikte paketli gideyi mesala..benim anam tarlalarda çalışmış..hatta babamın halası tarlada doğurmuş düşün son aya kadar çalışıyorlarmış..o zamanlarda anne ve bebek ölümleri çokmuş ama şükür ki şimdi farklı..benim niyetim arayı daha çok açmamak işte haftasıyla uyumlu olsun kâfi şişman olması sağlıklı anlamına gelmiyor zaten benim içinYa büyük beslenme açıkları olmadığı müddetçe ben cok fark olacağını nedense sanmıyorum. 8 yıl önce burda tanıdığım bir arkadas vardı, esinin tüm sülale kıza bakıyordu.Bebekte çözülemeyen bir gelişim geriliği vardı, boyle seninki gibi 10 gun falan da değil.Bariz bir gelismeme vardı. Ne yediyse ne yaptıysa bebek büyümedi, kızcağız sistikce şişti.Benim annemde asla yemek yiyen biri değil, yemek yemeyi sevmez ve zaten eski gelinlik mevzuları kimsede gözünün yaşına hamilesin diye bakmazmış.3umuz gayet normal doğmuşuz sadece bir kardeşim 2500 doğmuş, oda simdi masallah boylu poslu aslan gibi.O yuzden sanirim pek umursamıyorum. Her sey olacağına varıyor ama tabi yıl olmuş 2021 hepimiz bilinçli insanlarız, olabildigince dikkatli olmakta ve glutenden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum
Benim vitaminin içinde var balık yağı kokuyor less gibiBende balıktan nasıl nefret geldi ki anlatamam hamileliğimin başından beri yiyemedim ama ceviz avakodo muz filan yiyip duruyorım. Ordan alsın diye..doktor da balık yağı vermişti o da çok kötü kokuyor içemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?