2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben ilk hissettiğimde 1 gün hissedip 3 gün hissetmedim daha küçükler zamanlar düzene girecek inşallah

Olsun ,sağolsunlar gerekli özeni gösterip, işini iyi yapan herkese saygımız sonsuz

Bazi Dr lar hepsini veriyor.benimki önce vitamini verdi sonra kan testi yapmıştı biraz kansızlık var deyip demir ilacını verdi..misal kalça ağrılarım var diyorum ama vermiyo bana kalsiyum falan
Aslında ağrılara magnezyum veriyorlar canım.

He oydu o doğru adını unuttum kız gebelik hormonlarindan beynim mi eridi benim naapti lo unutuyrm herseyi
Benim de bacaklarım cok fena ya ,varisler de var ,malum öğretmen hastalığı .Ama üst bacağım ağrıyor, görünürde varisle ilgili değil gibi ama bir pıhtı olayı falan olur mu diye de korkuyorum.Gidince soracağım bakalim ne diyecek

İhmal etme sor onu..insan Dr a gidince soracaginida unutuyor ha yaz bı yere bari benim gibi unutma

İnş canım bilmiyorum bu da yeni atanmış galiba şansıma bakalım bu gittiğimde ne diyecek aynen bende şaşırdım üçlü için çok geç şuan yaptırmakta istemiyorum orası ayrı bişey de

İnş canım bilmiyorum bu da yeni atanmış galiba şansıma bakalım bu gittiğimde ne diyecek aynen bende şaşırdım üçlü için çok geç şuan yaptırmakta istemiyorum orası ayrı bişey de
Belki farkına varır geç olduğunun..hayırlı haberler alırsın inşallah canim

Kızlar tetenoz için de aramalarını beklemeyin ben ilk kayıt yaptırırken kontrol günlerimi kağıda yazıp verdiler geçen ilk kontrolüm dü 20+ da gel iğneni de yapalım dediler

Kızlar tetenoz için de aramalarını beklemeyin ben ilk kayıt yaptırırken kontrol günlerimi kağıda yazıp verdiler geçen ilk kontrolüm dü 20+ da gel iğneni de yapalım dediler
Çagırmıyor mu ? Ağrı filan oluyor mu acaba ? Tamam bende bu hafta gideyim o zaman.

Direk git canim yapacaklardır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…