- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Bazi Dr lar hepsini veriyor.benimki önce vitamini verdi sonra kan testi yapmıştı biraz kansızlık var deyip demir ilacını verdi..misal kalça ağrılarım var diyorum ama vermiyo bana kalsiyum falanBen hiç ilaç kullanmıyorum ne vitamin ne bişe. Bana neden vermiyor acaba
Ben ilk hissettiğimde 1 gün hissedip 3 gün hissetmedim daha küçükler zamanlar düzene girecek inşallahAyyy ben sürekli hissetmiyorum hissetmiyorum dedikçe dün çok şükür pıt pıtları hissettim... Bugün ama hiç pıt pıt yok çelişkiye düştüm. Yarın da detaylıya gircem tok gel dedi. Bu krampları napcam onu sorarım..Tek gircekmişim babamızı içeri almıycakmış detaylıda.
Olsun ,sağolsunlar gerekli özeni gösterip, işini iyi yapan herkese saygımız sonsuzErken doğum riskinden dolayı rahim ağzını kontrol ediyorlar o yüzden 2 hafta da 1 çağırdı dikiş atmadılar heran bişey olursa diye çağırıyor yoksa imkanı yok devlette bu kadar sık kontrol ve peritonologa normalde göndermiyorlar beni gönderdi şaşırdım
Aslında ağrılara magnezyum veriyorlar canım.Bazi Dr lar hepsini veriyor.benimki önce vitamini verdi sonra kan testi yapmıştı biraz kansızlık var deyip demir ilacını verdi..misal kalça ağrılarım var diyorum ama vermiyo bana kalsiyum falan
He oydu o doğruAslında ağrılara magnezyum veriyorlar canım.
Benim de bacaklarım cok fena ya ,varisler de var ,malum öğretmen hastalığı .Ama üst bacağım ağrıyor, görünürde varisle ilgili değil gibi ama bir pıhtı olayı falan olur mu diye de korkuyorum.Gidince soracağım bakalim ne diyecekHe oydu o doğruadını unuttum kız gebelik hormonlarindan beynim mi eridi benim naapti lo unutuyrm herseyi
İhmal etme sor onu..insan Dr a gidince soracaginida unutuyor ha yaz bı yere bari benim gibi unutmaBenim de bacaklarım cok fena ya ,varisler de var ,malum öğretmen hastalığı .Ama üst bacağım ağrıyor, görünürde varisle ilgili değil gibi ama bir pıhtı olayı falan olur mu diye de korkuyorum.Gidince soracağım bakalim ne diyecek
Bazen yazıyorum, bazen eşimi tembihliyorumİhmal etme sor onu..insan Dr a gidince soracaginida unutuyor ha yaz bı yere bari benim gibi unutma
Bugün benim de aklıma geldi. Beni çagırması lazım tetanoz aşısı için ben mi sorayım gidip napayımKizlar siz gebelikte aşı oldunuz mu ?
İnş canım bilmiyorum bu da yeni atanmış galiba şansıma bakalım bu gittiğimde ne diyecek aynen bende şaşırdım üçlü için çok geç şuan yaptırmakta istemiyorum orası ayrı bişey de4 lu zamanı bilr gelmis geciyo üçlü için geç değil mi anlamadım ben..artık ayrıntılı vakitleri geldi anlamadım ki niye öle demiş senin Dr..benim gideceğim perinatologta çok sert bı amca ya çok eski bı prof ama işinin ehli ilk oğlumda da ona gitmiştim..inşallah gidince de güzel haberler alirim
Belki farkına varır geç olduğunun..hayırlı haberler alırsın inşallah canimİnş canım bilmiyorum bu da yeni atanmış galiba şansıma bakalım bu gittiğimde ne diyecek aynen bende şaşırdım üçlü için çok geç şuan yaptırmakta istemiyorum orası ayrı bişey de
Canim evet benide cagirdilar ben eksik yazmisim Covid asisi oldun mu ?Bugün benim de aklıma geldi. Beni çagırması lazım tetanoz aşısı için ben mi sorayım gidip napayım
Kizlar siz gebelikte aşı oldunuz mu ?
Aynen dikkat etsinler yeter bunda doktor ihmalin uğramak istemiyorum artıkOlsun ,sağolsunlar gerekli özeni gösterip, işini iyi yapan herkese saygımız sonsuz
Gittiğimde test derse söylerim zaten zamanı geçmedi mi diye gerçi öyle deyince de kızıyorlar sen daha mı iyi biliyorsun diyeBelki farkına varır geç olduğunun..hayırlı haberler alırsın inşallah canim
Ben covid için 2 doz olmuştum hamilelik öncesi ama Tetanoz da olmamız lazım benim de aklıma o geldi... beni de çagırmadı sağlık ocagı çagırması lazım tetanoz aşısı için ben mi sorayım gidip napayım?Kizlar siz gebelikte aşı oldunuz mu ?
Çagırmıyor mu ? Ağrı filan oluyor mu acaba ? Tamam bende bu hafta gideyim o zaman.Kızlar tetenoz için de aramalarını beklemeyin ben ilk kayıt yaptırırken kontrol günlerimi kağıda yazıp verdiler geçen ilk kontrolüm dü 20+ da gel iğneni de yapalım dediler
Direk git canim yapacaklardır muhtemelenBen covid için 2 doz olmuştum hamilelik öncesi ama Tetanoz da olmamız lazım benim de aklıma o geldi... beni de çagırmadı sağlık ocagı çagırması lazım tetanoz aşısı için ben mi sorayım gidip napayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?