- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
İlk 3 ay progestan kullandım sonra bıraktırdı.. plesanta da böyle bı sorun olunca progestan yaziyolarmis genelde araştırdım..bu gerilik içinde kan sulandırıcı iğne..ama bana hiç bişey vermedi..bı tek plesanta için ağır iş yapma dedi..bide sordum üstüne üstlük ilk oğlum erken doğdu bunda da o risk var mı var dedi..ayy düşündükçe taşlar yerine oturuyo sinir oldum iyicePlesanta için ilaç yazarlar mı ki canım aslında erken doğum riskin var ya progestan kullanman lazım ben kan ilacı vitamin progestan Bi iğne kullanıyorum erken olmasın diye siz dediniz dediniz dünden beri benimki de kasıkların orda pıt pıt yapıyor
Onun için normal dedi bana bu dönemde aşağıda oluyoms bebeklerPlesanta için ilaç yazarlar mı ki canım aslında erken doğum riskin var ya progestan kullanman lazım ben kan ilacı vitamin progestan Bi iğne kullanıyorum erken olmasın diye siz dediniz dediniz dünden beri benimki de kasıkların orda pıt pıt yapıyor
Hamburgeri yiyorsun kola içme bari diyor eşim en son yediğimde yanında ayran içtim mecbur kola içmeyeli beş ay olduYeni hamile kaldığımda asermistim bunanormalde sen sevmediğim şeyleri yedim bu cocukumda..kolasizda biseye benzemez bu ha
İlkinde bizde öyleydik eşim onu yeme bunu yeme derdi..aylarca kokoreç diye ulumustum evde ama yedirmediHamburgeri yiyorsun kola içme bari diyor eşim en son yediğimde yanında ayran içtim mecbur kola içmeyeli beş ay olducanının her çektiğini hiç takmadan yiyen içen hamilelere çok özeniyorum benim ilk diye sanırım bu kadar korkuyorum titizleniyorum Neyse sağlıklı olsunlar da acısını çıkarırım ben sonra
Benim oturdugum ilcede adam akilli bi burgerci yok malesef. Gerci belki de iyi ki de yok Ben her gun yemeye kalkisirdim sonrayarin detayli icin merkeze gidicez. Burger, kahve, avm, buyuksehir hayatina dair özlediğim her seyi aradan cikarmayi planliyorum
Tuhaf canım biz hatırlatınca daha bir de sen benden iyi mi biliyorsun diye tavır yapıyorlar ben devlette Bi doktorla bu yüzden tartıştım adam beni muayene etmedi sıra aldığım haldeİlk 3 ay progestan kullandım sonra bıraktırdı.. plesanta da böyle bı sorun olunca progestan yaziyolarmis genelde araştırdım..bu gerilik içinde kan sulandırıcı iğne..ama bana hiç bişey vermedi..bı tek plesanta için ağır iş yapma dedi..bide sordum üstüne üstlük ilk oğlum erken doğdu bunda da o risk var mı var dedi..ayy düşündükçe taşlar yerine oturuyo sinir oldum iyice
Şu devlet Dr larina ayar oluyorum he madem sevmiyorsun işini yada insanları git başka iş yap senin yerinde olmak isteyen bincelrce genç var..sadrazam gibi davranıyorlar kimi zaman..vallah bu gittiğimde de hatirlatinca bana ilaç verecekse tartisicaz büyük ihtimalle..ilk ayda kanmam oldu ben demesem ilk oglumda progestan ve coraspin kullandım diye umuru bile olmuycak yani..du bakalım bı an önce carsamba olsun hayırlı haberler alayimda değiştircem olmadıTuhaf canım biz hatırlatınca daha bir de sen benden iyi mi biliyorsun diye tavır yapıyorlar ben devlette Bi doktorla bu yüzden tartıştım adam beni muayene etmedi sıra aldığım halde
Sola yat sola..öle beş on dakika değil bı yarım saat bekle başlar pıt pitlamaya..yada gece hareket halinde sen uyuduktan sonra gündüz uyuyo olabilir..benim bı ara öyleydi gündüz sakin geve oynardı..gece yarısı WC ye kalkınca farketmistimYa ben bu bebişi bgn hissedemedim kafam takıldışuan acilinden bi usg istiyorum eve
Sola yat sola..öle beş on dakika değil bı yarım saat bekle başlar pıt pitlamaya..yada gece hareket halinde sen uyuduktan sonra gündüz uyuyo olabilir..benim bı ara öyleydi gündüz sakin geve oynardı..gece yarısı WC ye kalkınca farketmistim
Takip stres yapınca hiç hissedemiyo insan sakinleş biraz..bende senin gibiyim hemen panik atakYaa tepki verdiği tüm pozisyonları denedim ama hiç net bişey hissedemedim bitürlü.. taktım ya kafaya şimdi inadına uyuyo mudur nedirçikolata yedim şimdi bakalım ne olacak
İkbal kaygusuz önceden lokman hekimdeydi şimdi vm medical parkta iyi bi doktor sakin soğukkanlı ve guleryuzlu. Birde Fatma bolkan var baya önerilen Zahide küçük vs baya doktor var Ankara da.Iyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok
Zahide 13500 dedi doğum paketi fiyatıİkbal kaygusuz önceden lokman hekimdeydi şimdi vm medical parkta iyi bi doktor sakin soğukkanlı ve guleryuzlu. Birde Fatma bolkan var baya önerilen Zahide küçük vs baya doktor var Ankara da.
Senin gittiğin devlet mi özel mi peki aynen ben onda klomen ve ovitrelle tedavisi görüyordum 16 cm de iğneyi vurul dedi daha önce o boyutlar da hiç vurulmamıştım da duymamıştım da 3 tane doktora sordum bekle Bi kaç gün sonra vurul dedi tekrar o doktora gittim kaç ml olmuş diye kızdı bana güvenmiyorsan git kime sorduysan o baksın diye işte şikayet edilecek hareketlerde yine neyse diyoruzŞu devlet Dr larina ayar oluyorum he madem sevmiyorsun işini yada insanları git başka iş yap senin yerinde olmak isteyen bincelrce genç var..sadrazam gibi davranıyorlar kimi zaman..vallah bu gittiğimde de hatirlatinca bana ilaç verecekse tartisicaz büyük ihtimalle..ilk ayda kanmam oldu ben demesem ilk oglumda progestan ve coraspin kullandım diye umuru bile olmuycak yani..du bakalım bı an önce carsamba olsun hayırlı haberler alayimda değiştircem olmadı
Allah Allah ne bilim iyi birakabilmissin ben bı kaç ameliyat geçirdim hastanede ayrı kaldık diye ameliyat agrimi unuttup oğlum için ağlamıştım hep..daha çok küçük keşke birakmasaydin yada sende kalsaydın canım..ben şuan doğumu düşünüyorum nasıl durcak diye annem bende kaliyo muayene için giderken bile benle gelmek istiyo nasıl kalcaz iki gün bilmiyrmKızlar bu grupla pek alakası yok amaa.. Dün gorumcemlere gittik bize yakınlar. Ve kızım orda kalmak istedi. 3 yasinda. Kuzeni var kendinden küçük ve 1 gece yattı orada. Ve bize siz gidin ben burda durucam dedi. Sabah gittiğim de bile yüzüme pek bakmadı. Hormonlardan mıdır nedir çok üzüldüm kendimi çok kötü hissettim. Kalamaz gece kesin bizi arar sandim ama aramamis yani
Benim özel gittiğim..şuan gittiğim Dr kadın tamam anlayışlı tatlı dilli ama böle sallayıp ilgisiz olunca sinir oldum..ayrıntılı için gideceğim ise erkek o da çok sert ve ters bı adam yaşlı bı amca..çok soru sordurtmuyo ve tek dusundugu bebeğin sağlığı cinsiyet kilo zar zor soyluyoms..gerçi biz o dönemleri geçtik ama kararsızım..başka dr lar var ama o hastanelerde çok pahalı o yuzdne gitmek istemiyorum onlaraSenin gittiğin devlet mi özel mi peki aynen ben onda klomen ve ovitrelle tedavisi görüyordum 16 cm de iğneyi vurul dedi daha önce o boyutlar da hiç vurulmamıştım da duymamıştım da 3 tane doktora sordum bekle Bi kaç gün sonra vurul dedi tekrar o doktora gittim kaç ml olmuş diye kızdı bana güvenmiyorsan git kime sorduysan o baksın diye işte şikayet edilecek hareketlerde yine neyse diyoruz
Hiç birakabilcek biri değilim. Kızım çok normal karşıladı bana göre. Hemen uyumuş o yuzden bende çok ustelemedim gidip alalım diye. Normalde giderken görünce hemen gelmek ister, galiba çok sıkılıyor evde tek başına. Allahtan kardesi olacak yakında daha güzel olur diye düşünüyorum. Kendi isteği diye tuttum kendimi bende :) Mecbur oluyor bazı şeyler iste doğum gibi napalim Allah başka ayrılıklar vermesinAllah Allah ne bilim iyi birakabilmissin ben bı kaç ameliyat geçirdim hastanede ayrı kaldık diye ameliyat agrimi unuttup oğlum için ağlamıştım hep..daha çok küçük keşke birakmasaydin yada sende kalsaydın canım..ben şuan doğumu düşünüyorum nasıl durcak diye annem bende kaliyo muayene için giderken bile benle gelmek istiyo nasıl kalcaz iki gün bilmiyrm
Ben asit ihtiyacımı hep, sade sodayla gideririm et yemeklerinin yanında filanda sade soda içiyorum tavsiye ederim :)Hamburgeri yiyorsun kola içme bari diyor eşim en son yediğimde yanında ayran içtim mecbur kola içmeyeli beş ay olducanının her çektiğini hiç takmadan yiyen içen hamilelere çok özeniyorum benim ilk diye sanırım bu kadar korkuyorum titizleniyorum Neyse sağlıklı olsunlar da acısını çıkarırım ben sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?