2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İlk 3 ay progestan kullandım sonra bıraktırdı.. plesanta da böyle bı sorun olunca progestan yaziyolarmis genelde araştırdım..bu gerilik içinde kan sulandırıcı iğne..ama bana hiç bişey vermedi..bı tek plesanta için ağır iş yapma dedi..bide sordum üstüne üstlük ilk oğlum erken doğdu bunda da o risk var mı var dedi..ayy düşündükçe taşlar yerine oturuyo sinir oldum iyice

Onun için normal dedi bana bu dönemde aşağıda oluyoms bebekler

Yeni hamile kaldığımda asermistim buna normalde sen sevmediğim şeyleri yedim bu cocukumda..kolasizda biseye benzemez bu ha
Hamburgeri yiyorsun kola içme bari diyor eşim en son yediğimde yanında ayran içtim mecbur kola içmeyeli beş ay oldu canının her çektiğini hiç takmadan yiyen içen hamilelere çok özeniyorum benim ilk diye sanırım bu kadar korkuyorum titizleniyorum Neyse sağlıklı olsunlar da acısını çıkarırım ben sonra

İlkinde bizde öyleydik eşim onu yeme bunu yeme derdi..aylarca kokoreç diye ulumustum evde ama yedirmedi şimdi yiyorum kolayı da Cook nadir toplasan 3 kere falan icmisimdir zaten sevmem çok şekerli geliyo

Vallahi bence de iyi ki yok
Bizim altımız mc karşımız king buram buram kokuyo otopark bile kaçacak yer yok mecbur kalıyosun yemesen aklın kalacak bari mideye kalsın

Tuhaf canım biz hatırlatınca daha bir de sen benden iyi mi biliyorsun diye tavır yapıyorlar ben devlette Bi doktorla bu yüzden tartıştım adam beni muayene etmedi sıra aldığım halde

Tuhaf canım biz hatırlatınca daha bir de sen benden iyi mi biliyorsun diye tavır yapıyorlar ben devlette Bi doktorla bu yüzden tartıştım adam beni muayene etmedi sıra aldığım halde
Şu devlet Dr larina ayar oluyorum he madem sevmiyorsun işini yada insanları git başka iş yap senin yerinde olmak isteyen bincelrce genç var..sadrazam gibi davranıyorlar kimi zaman..vallah bu gittiğimde de hatirlatinca bana ilaç verecekse tartisicaz büyük ihtimalle..ilk ayda kanmam oldu ben demesem ilk oglumda progestan ve coraspin kullandım diye umuru bile olmuycak yani..du bakalım bı an önce carsamba olsun hayırlı haberler alayimda değiştircem olmadı

Ya ben bu bebişi bgn hissedemedim kafam takıldı şuan acilinden bi usg istiyorum eve
Sola yat sola..öle beş on dakika değil bı yarım saat bekle başlar pıt pitlamaya..yada gece hareket halinde sen uyuduktan sonra gündüz uyuyo olabilir..benim bı ara öyleydi gündüz sakin geve oynardı..gece yarısı WC ye kalkınca farketmistim

Yaa tepki verdiği tüm pozisyonları denedim ama hiç net bişey hissedemedim bitürlü.. taktım ya kafaya şimdi inadına uyuyo mudur nedir çikolata yedim şimdi bakalım ne olacak

Iyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok

Iyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok
İkbal kaygusuz önceden lokman hekimdeydi şimdi vm medical parkta iyi bi doktor sakin soğukkanlı ve guleryuzlu. Birde Fatma bolkan var baya önerilen Zahide küçük vs baya doktor var Ankara da.

Kızlar bu grupla pek alakası yok amaa.. Dün gorumcemlere gittik bize yakınlar. Ve kızım orda kalmak istedi. 3 yasinda. Kuzeni var kendinden küçük ve 1 gece yattı orada. Ve bize siz gidin ben burda durucam dedi. Sabah gittiğim de bile yüzüme pek bakmadı. Hormonlardan mıdır nedir çok üzüldüm kendimi çok kötü hissettim. Kalamaz gece kesin bizi arar sandim ama aramamis yani

Senin gittiğin devlet mi özel mi peki aynen ben onda klomen ve ovitrelle tedavisi görüyordum 16 cm de iğneyi vurul dedi daha önce o boyutlar da hiç vurulmamıştım da duymamıştım da 3 tane doktora sordum bekle Bi kaç gün sonra vurul dedi tekrar o doktora gittim kaç ml olmuş diye kızdı bana güvenmiyorsan git kime sorduysan o baksın diye işte şikayet edilecek hareketlerde yine neyse diyoruz

Allah Allah ne bilim iyi birakabilmissin ben bı kaç ameliyat geçirdim hastanede ayrı kaldık diye ameliyat agrimi unuttup oğlum için ağlamıştım hep..daha çok küçük keşke birakmasaydin yada sende kalsaydın canım..ben şuan doğumu düşünüyorum nasıl durcak diye annem bende kaliyo muayene için giderken bile benle gelmek istiyo nasıl kalcaz iki gün bilmiyrm

Benim özel gittiğim..şuan gittiğim Dr kadın tamam anlayışlı tatlı dilli ama böle sallayıp ilgisiz olunca sinir oldum..ayrıntılı için gideceğim ise erkek o da çok sert ve ters bı adam yaşlı bı amca..çok soru sordurtmuyo ve tek dusundugu bebeğin sağlığı cinsiyet kilo zar zor soyluyoms..gerçi biz o dönemleri geçtik ama kararsızım..başka dr lar var ama o hastanelerde çok pahalı o yuzdne gitmek istemiyorum onlara

Hiç birakabilcek biri değilim. Kızım çok normal karşıladı bana göre. Hemen uyumuş o yuzden bende çok ustelemedim gidip alalım diye. Normalde giderken görünce hemen gelmek ister, galiba çok sıkılıyor evde tek başına. Allahtan kardesi olacak yakında daha güzel olur diye düşünüyorum. Kendi isteği diye tuttum kendimi bende :) Mecbur oluyor bazı şeyler iste doğum gibi napalim Allah başka ayrılıklar vermesin

Ben asit ihtiyacımı hep, sade sodayla gideririm et yemeklerinin yanında filanda sade soda içiyorum tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…