2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim kızım şu an içerde zumba yapıyor yemin ederim. Pat pat vuruyor bir de sanırım dönüyor

Hımm anladım canım inş düzgün bir doktor bulursun

Günaydın arkadaşlar, önceki gün ban almıştım, 2 gündür de bulantilarim Nirvana ve migrenim tuttu daha bu sabah bir tık gözüm açıldı, yorgunum yaaaa ,Allahim sağlık versin yavruşuma da bana da geçer inşallah.Dünden beri kızımın hareketleri de cok yavaşladı o da annesinin bedeninde olanlara korktu galiba kuzucummm

Günaydın caanim yoktun iki gündür evet geçmiş olsun çabuk geçer inşallah

Günaydın canım geçmiş olsun

Ben asit ihtiyacımı hep, sade sodayla gideririm et yemeklerinin yanında filanda sade soda içiyorum tavsiye ederim :)
Çok asitli içecek düşkünlüğüm yok ama gene de insanız arada içmek istiyoruz artık bir dört beş ay daha sabredeceğiz sodayı ben de deneyeceğim ama

Geçer canım inşallah, senin nasıl gidiyor
Ben geçen gün Dr a gittim bebik aşağıda diyordm ya vajina kemiklerinde ağrı vardı plesanta rahim ağzını kapamış..yatacaksin ağır kaldırmakcksin dedi..bide sat göre 21 haftaligim ama bebek 19 haftalıga uyumlu çıktı ayrintiliya gönderdi..Çarşamba günü ayrintiliya gircem..yatıyorum öyle ilaç falan da vermedi dogtu dürüst açıklama bile yapmadı sayılır galiba Dr değiştircem çok kafam karisik

İçini ferah tut kuzum bir de elini karnına koy ,7 fatiha suresi oku.Dun benimki nerdeyse hic ama hic oynamadı oda baş ağrımı iyice arttırdı, offf hayırlısıyla şu süreci tamamlarız inşallah.Bildigim kadari ile bu durumda kendiliğinden yukarı çıkması bekleniyor ama belki yanlış biliyorumdur.Duruma göre bakarsın canim,istersen farklı bir görüş al.
Ben de pazartesi akşamına randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle döneriz

Ayrıntılıyi yapacak olan hem perinatolog hem normal takipte yapıyo genelde riskli gebelik kabul ediyo zaten ama çok ters biri ya digru düzgün soru bile soramiyosun boy kilo dedin mi hemen boşver boyu kiloyu bak bebeğin organları gelisiyo falan diyo..kendi Dr umda çok vurdumduymaz oldu..ilaç içmem gerekli değil mi deyiince aklına gelip ilaç veriyo napicam bilmiyrm bir girelim ayrintiliya da karar vericem

Allahallah cok enteresan ya ,düzgünce cevap verseler ne olur sanki.Benim ilk oğlumda ki doktorum beni ayakta karşılar di ,eşimin ve benim elimi sıkardı,oğlumun bütün ultrasonlarini cdye çeker verirdi.Bu sefer ki hic yağlamaz o yuzden alışana kadar biraz zorlandım ama kesin eminim ki alanında ve cerrahisinde cok iyi o yüzden diğer kısımları cok düşünmüyorum, terslemez gerci ilkinde ki ilgiyi bunda bulamiyorum ayni şehirde olmadığım için zaten ona gidemiyorum.Insallah sonumuz güzel olsun ne yapalım, ilkinde doktorum acayip ilgiliydi basima gelmeyen kalmadi

Selam, dün covid üçüncü aşıyı oldum. Bugün hasta gibi kalktim. Umarım doğru kararı vermişimdir. Biraz içim huzursuz oldu. Dün hep aşı ol diyen doktorum biraz yan çizdi, üçüncü doz aşılarının raf ömrü geçmiş falan dedi. Ben baktım aşı flakonuna Aralık 2021 yazıyordu. Biontech de dünyada altı aylık olan raf ömrünü dokuz aya çıkarmış.. bilemedim etrafta çok covid duymaya başladım, işe de gittiğim için olmak istedim. Şimdiye kadar da hem kendi doktorum hem etraftaki tüm doktor tanıdıklar ve aile sağlığı merkezi önce üçüncü aşı dediler. Umarım bu iç sıkıntısını atarım.

Bı gidicem bakalım Çarşamba işte belki bizimkide biraz değişmiştir

Gercektenmi aynisi banada olmustu ama bikac gun sonra yukarlara da vurmaya basladi sizinki hep asagilarami vuruyor sali gunu de ben gidicem muayneye gidince sorayim direk baksin banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…