Hımm anladım canım inş düzgün bir doktor bulursunBenim özel gittiğim..şuan gittiğim Dr kadın tamam anlayışlı tatlı dilli ama böle sallayıp ilgisiz olunca sinir oldum..ayrıntılı için gideceğim ise erkek o da çok sert ve ters bı adam yaşlı bı amca..çok soru sordurtmuyo ve tek dusundugu bebeğin sağlığı cinsiyet kilo zar zor soyluyoms..gerçi biz o dönemleri geçtik ama kararsızım..başka dr lar var ama o hastanelerde çok pahalı o yuzdne gitmek istemiyorum onlara
Günaydın caanim yoktun iki gündür evetGünaydın arkadaşlar, önceki gün ban almıştım, 2 gündür de bulantilarim Nirvana ve migrenim tuttudaha bu sabah bir tık gözüm açıldı, yorgunum yaaaa ,Allahim sağlık versin yavruşuma da bana da geçer inşallah.Dünden beri kızımın hareketleri de cok yavaşladı o da annesinin bedeninde olanlara korktu galiba kuzucummm
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar, önceki gün ban almıştım, 2 gündür de bulantilarim Nirvana ve migrenim tuttudaha bu sabah bir tık gözüm açıldı, yorgunum yaaaa ,Allahim sağlık versin yavruşuma da bana da geçer inşallah.Dünden beri kızımın hareketleri de cok yavaşladı o da annesinin bedeninde olanlara korktu galiba kuzucummm
Çok asitli içecek düşkünlüğüm yok ama gene de insanız arada içmek istiyoruz artık bir dört beş ay daha sabredeceğiz sodayı ben de deneyeceğim amaBen asit ihtiyacımı hep, sade sodayla gideririm et yemeklerinin yanında filanda sade soda içiyorum tavsiye ederim :)
Teşekkürler canımGünaydın canım geçmiş olsun
Geçer canım inşallah, senin nasıl gidiyorGünaydın caanim yoktun iki gündür evetgeçmiş olsun çabuk geçer inşallah
Ben geçen gün Dr a gittim bebik aşağıda diyordm ya vajina kemiklerinde ağrı vardı plesanta rahim ağzını kapamış..yatacaksin ağır kaldırmakcksin dedi..bide sat göre 21 haftaligim ama bebek 19 haftalıga uyumlu çıktı ayrintiliya gönderdi..Çarşamba günü ayrintiliya gircem..yatıyorum öyle ilaç falan da vermedi dogtu dürüst açıklama bile yapmadı sayılır galiba Dr değiştircem çok kafam karisikGeçer canım inşallah, senin nasıl gidiyor
Masallah adıyla yaşasın canım güzel isimKızlar isim acabasına son verdim, hastane çıkışını bile yaptırdım,kapı susunu de siparis verdimEki Görüntüle 2976041
İçini ferah tut kuzum bir de elini karnına koy ,7 fatiha suresi oku.Dun benimki nerdeyse hic ama hic oynamadı oda baş ağrımı iyice arttırdı, offf hayırlısıyla şu süreci tamamlarız inşallah.Bildigim kadari ile bu durumda kendiliğinden yukarı çıkması bekleniyor ama belki yanlış biliyorumdur.Duruma göre bakarsın canim,istersen farklı bir görüş al.Ben geçen gün Dr a gittim bebik aşağıda diyordm ya vajina kemiklerinde ağrı vardı plesanta rahim ağzını kapamış..yatacaksin ağır kaldırmakcksin dedi..bide sat göre 21 haftaligim ama bebek 19 haftalıga uyumlu çıktı ayrintiliya gönderdi..Çarşamba günü ayrintiliya gircem..yatıyorum öyle ilaç falan da vermedi dogtu dürüst açıklama bile yapmadı sayılır galiba Dr değiştircem çok kafam karisik
Ayrıntılıyi yapacak olan hem perinatolog hem normal takipte yapıyo genelde riskli gebelik kabul ediyo zaten ama çok ters biri ya digru düzgün soru bile soramiyosun boy kilo dedin mi hemen boşver boyu kiloyu bak bebeğin organları gelisiyo falan diyo..kendi Dr umda çok vurdumduymaz oldu..ilaç içmem gerekli değil mi deyiince aklına gelip ilaç veriyo napicam bilmiyrm bir girelim ayrintiliya da karar vericemİçini ferah tut kuzum bir de elini karnına koy ,7 fatiha suresi oku.Dun benimki nerdeyse hic ama hic oynamadı oda baş ağrımı iyice arttırdı, offf hayırlısıyla şu süreci tamamlarız inşallah.Bildigim kadari ile bu durumda kendiliğinden yukarı çıkması bekleniyor ama belki yanlış biliyorumdur.Duruma göre bakarsın canim,istersen farklı bir görüş al.
Ben de pazartesi akşamına randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle döneriz
Allahallah cok enteresan ya ,düzgünce cevap verseler ne olur sanki.Benim ilk oğlumda ki doktorum beni ayakta karşılar di ,eşimin ve benim elimi sıkardı,oğlumun bütün ultrasonlarini cdye çeker verirdi.Bu sefer ki hic yağlamaz o yuzden alışana kadar biraz zorlandım ama kesin eminim ki alanında ve cerrahisinde cok iyi o yüzden diğer kısımları cok düşünmüyorum, terslemez gerci ilkinde ki ilgiyi bunda bulamiyorumAyrıntılıyi yapacak olan hem perinatolog hem normal takipte yapıyo genelde riskli gebelik kabul ediyo zaten ama çok ters biri ya digru düzgün soru bile soramiyosun boy kilo dedin mi hemen boşver boyu kiloyu bak bebeğin organları gelisiyo falan diyo..kendi Dr umda çok vurdumduymaz oldu..ilaç içmem gerekli değil mi deyiince aklına gelip ilaç veriyo napicam bilmiyrm bir girelim ayrintiliya da karar vericem
Ben seçenekler arasında enn çok ela yı beğenmiştim. Çok şeker bir yiğenim var. Hyırlı olsun isminiiiiz :)Kızlar isim acabasına son verdim, hastane çıkışını bile yaptırdım,kapı susunu de siparis verdimEki Görüntüle 2976041
Bı gidicem bakalım Çarşamba işte belki bizimkide biraz değişmiştirAllahallah cok enteresan ya ,düzgünce cevap verseler ne olur sanki.Benim ilk oğlumda ki doktorum beni ayakta karşılar di ,eşimin ve benim elimi sıkardı,oğlumun bütün ultrasonlarini cdye çeker verirdi.Bu sefer ki hic yağlamaz o yuzden alışana kadar biraz zorlandım ama kesin eminim ki alanında ve cerrahisinde cok iyi o yüzden diğer kısımları cok düşünmüyorum, terslemez gerci ilkinde ki ilgiyi bunda bulamiyorumayni şehirde olmadığım için zaten ona gidemiyorum.Insallah sonumuz güzel olsun ne yapalım, ilkinde doktorum acayip ilgiliydi basima gelmeyen kalmadi
Gercektenmi aynisi banada olmustu ama bikac gun sonra yukarlara da vurmaya basladi sizinki hep asagilarami vuruyor sali gunu de ben gidicem muayneye gidince sorayim direk baksin banadaBen geçen gün Dr a gittim bebik aşağıda diyordm ya vajina kemiklerinde ağrı vardı plesanta rahim ağzını kapamış..yatacaksin ağır kaldırmakcksin dedi..bide sat göre 21 haftaligim ama bebek 19 haftalıga uyumlu çıktı ayrintiliya gönderdi..Çarşamba günü ayrintiliya gircem..yatıyorum öyle ilaç falan da vermedi dogtu dürüst açıklama bile yapmadı sayılır galiba Dr değiştircem çok kafam karisik
Teşekkür ederim ,inşallah ben de hayalimde ki Ela ya kavuşurum arkadaşımBen seçenekler arasında enn çok ela yı beğenmiştim. Çok şeker bir yiğenim var. Hyırlı olsun isminiiiiz :)
Değişmiştir kuzum gönlünü ferah tut ,inşallahBı gidicem bakalım Çarşamba işte belki bizimkide biraz değişmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?