- 9 Temmuz 2018
- 662
- 744
- 103
Yeni evlenen çiftlere yapılıyor diye biliyorum.Kızlar sma testi sağlık ocaklarında yapılacakmış sağlık bakanı koca açıklamış. Siz baktıracak mısınız? Kayınvalidem aradı baktır dedi bana onu araştırıyorum şimdi
Ben bi doktoru dinlemiştim youtube'dan o da demişti ki çok sağlıklı ve dengeli beslenen annelerin çocukları da daha zayıf olabilir çünkü plesantadan yeteri kadar verim alamıyormuş. Buna yapacak hiç bir şey yok dedi. Sağlıklı olsunda minnak olsunlar bişey olmaz. Benimkide bir hafta geriydi 2 gün falan kaldı arayı kapattı. Doğurunca bol bol emziririz artık.Evet benim bebe geri ya şimdi ne yemeliyimde kilo almalı bu veletyani benim gibi bı bünyenin evladı zayıf ve geriden gelmesi benim kilolarıma bu hakarettir hergun 1 muz ceviz yiyorum ama yetmiyo demekki başka neler aldırır kilo deyin bana bacimsular
Nasıl besleneyim anam ben o zmaan ya..kimi Dr sağlıklı beslen der kimisi ne bulursam ye..gerçi ne kaa dikkat edersen o kadar tam tersi de olur nabayim ben nerelere gideyimBen bi doktoru dinlemiştim youtube'dan o da demişti ki çok sağlıklı ve dengeli beslenen annelerin çocukları da daha zayıf olabilir çünkü plesantadan yeteri kadar verim alamıyormuş. Buna yapacak hiç bir şey yok dedi. Sağlıklı olsunda minnak olsunlar bişey olmaz. Benimkide bir hafta geriydi 2 gün falan kaldı arayı kapattı. Doğurunca bol bol emziririz artık.
Bence de gelisim geriliği ayri, cusse küçüklüğü ayri sey. Dogduktan sonra ve ileri yaslari icin de gecerli bu. Sirf bebegi kilo alsin diye ayrica ekstra mamalar vs yapan anneler, sonra obeziteyle karsi karsiya kalinca her sey cok gec oluyor. Benim teyzem oyleydi. Cocuklarari kilo alsin diye her seyi yapardi, cocuklar 16 yasini falan gecince ellerinden yemeklerini almaya basladi, yemeyin oglum diye. Minik olsun saglikli olsun insallah. Kasmaya gerek yokBen bi doktoru dinlemiştim youtube'dan o da demişti ki çok sağlıklı ve dengeli beslenen annelerin çocukları da daha zayıf olabilir çünkü plesantadan yeteri kadar verim alamıyormuş. Buna yapacak hiç bir şey yok dedi. Sağlıklı olsunda minnak olsunlar bişey olmaz. Benimkide bir hafta geriydi 2 gün falan kaldı arayı kapattı. Doğurunca bol bol emziririz artık.
Hayatimda saglikli beslenme kadar tahammul edemedigim bir sey yok cidden. Allaha cok sukur fazla yemek secmeyen, ev yemegi yapan yiyen bir insanim genelde. Meyve de bolca yiyorum, hatta malese abartili meyve yiyorum. Sebze bakliyat yiyorum, etle biraz aram acik, bol yogurt sut yiyorum, yalnizca yumurta ve balik hayatta agzima surmem. Ama tatli da yiyorum, hamurisi de, abur cubur da, hamburger de, kola da. Kan degerlerim gebelik de dahil her zaman mukemmel cikiyor cok şükür. Saglikli beslenme olayini sadece takintidan ibaret goruyorum. Ona yordugumuz kafa, yaptigimiz kayginin zarari daha büyük benceNasıl besleneyim anam ben o zmaan ya..kimi Dr sağlıklı beslen der kimisi ne bulursam ye..gerçi ne kaa dikkat edersen o kadar tam tersi de olur nabayim ben nerelere gideyim1 hafta böle dikkat edeyim bı değişiklik olursa kiloda falan devam ederim..yoksa her gün 2 yumurtaya tahammülum yok
Eski meseajlari okumadın bence..sağlıklı beslenme takıntım yok bebeğin iki hafta geriliği var o yüzden..haftaya ayrıntılı olduğu için 1 hafta sağlıkli değilde bebeğe kilo aldırır dedikleri şeyleri yiycem..hem sen kola içersin bebeğine hiç bişey olmaz ben yada bı başkası içer gelişimi ile ilgili problem olur tıpkı sigara içen hamileler gibi...arkadaşım pofur pofur içti bebeğinde hiç bı sorun yok diğer arkadaşım daha da az içti astim hastası bebeğiii..yani herkesin bünyesi farklı..Hayatimda saglikli beslenme kadar tahammul edemedigim bir sey yok cidden. Allaha cok sukur fazla yemek secmeyen, ev yemegi yapan yiyen bir insanim genelde. Meyve de bolca yiyorum, hatta malese abartili meyve yiyorum. Sebze bakliyat yiyorum, etle biraz aram acik, bol yogurt sut yiyorum, yalnizca yumurta ve balik hayatta agzima surmem. Ama tatli da yiyorum, hamurisi de, abur cubur da, hamburger de, kola da. Kan degerlerim gebelik de dahil her zaman mukemmel cikiyor cok şükür. Saglikli beslenme olayini sadece takintidan ibaret goruyorum. Ona yordugumuz kafa, yaptigimiz kayginin zarari daha büyük bence
Ben bu mesaja istinaden yazdim. Saglikli beslenme konusunda ikileminize dair sahsi fikrimi anlattim. Kimseye bi zarari oldugunu sanmiyorum yazdiklariminEski meseajlari okumadın bence..sağlıklı beslenme takıntım yok bebeğin iki hafta geriliği var o yüzden..haftaya ayrıntılı olduğu için 1 hafta sağlıkli değilde bebeğe kilo aldırır dedikleri şeyleri yiycem..hem sen kola içersin bebeğine hiç bişey olmaz ben yada bı başkası içer gelişimi ile ilgili problem olur tıpkı sigara içen hamileler gibi...arkadaşım pofur pofur içti bebeğinde hiç bı sorun yok diğer arkadaşım daha da az içti astim hastası bebeğiii..yani herkesin bünyesi farklı..
Olma miKızlar geceleri bazen uykum bölünüyor karnım sertlesiyor ve rahatsız oluyorum yatış şeklimi değiştiriyorum. Birde hapsurunca oksurunce iğne batar gibi aciyor bazen. Normal mi? Sizler de oluyor mu böyle şeyler?
Hangi markanın nasıl bulacağızHepsi burada da bebik kıyafetlerinde indirim var bacilaaar
E bebek cıvıl gördüklerim bunlardi bide Boyner sanırımHangi markanın nasıl bulacağız
İlk gebeligim de son aylarda bunlari yasadim bunda daha erken olunca korktum ama normal o zaman. Bazen yüz üstü yatıyorum ondan da oluyor galiba başka türlü uyuyamıyorum. Dikkat edeyim biraz daha Sağol canımOlma mibu anlattiklariniz kasilma belirtisi. Yatis seklinizi degistirmeniz cok dogru bi hareket hapsurunca oksurunce vs giren sancida kasilma. Bol su dinlenme ve magnezyum bu rahatsizliklari azaltiyor
Hepsiburadada gezerken Bebitof diye bi markaya denk geldim. Desenleri cok hosuma gitmedi ama hastane cikislari cok uygun fiyatli. 10 lu hastane cikislari 150 tl civari hatta 125 e bile olan var. Trendyolda o kadar uygun degil, hepsiburada da indirimde sanirim. Bakin mutlakaE bebek cıvıl gördüklerim bunlardi bide Boyner sanırım
Ben aldım çoğu şeyi canım bide ilki de erkek benim ondn da kalanlar varHepsiburadada gezerken Bebitof diye bi markaya denk geldim. Desenleri cok hosuma gitmedi ama hastane cikislari cok uygun fiyatli. 10 lu hastane cikislari 150 tl civari hatta 125 e bile olan var. Trendyolda o kadar uygun degil, hepsiburada da indirimde sanirim. Bakin mutlaka
Ayy içime su serpildi. Tamam teşekkür ederim.Şeker var mı ailende yada sende gebelik şekeri var sanırım genelde ondan çok cikiyo..bide bu aralar havuç falan fazlaa yediysen amniyon sıvısını çoğaltır.. korkma Dr diyet verir ve şeker için tahlil ister diyet ile normale döner hamur işi tatlı ve şekeri yüksek meyvelerden uzak durman gerekir canim
Teşekkür ederimE bebek cıvıl gördüklerim bunlardi bide Boyner sanırım
Kaç tane hastane çıkış almamız gerekiyor.Ne şafağın kaç tane alacağım ilk çoçuk olunca çok zormuş gerçektenBen aldım çoğu şeyi canım bide ilki de erkek benim ondn da kalanlar varihtiyacı olanlar için yazdım..içim gidiyo ama almiycam çok var cabucakta buyuyolar boşa almış olurum
Maden suyuSanırım benim ufaklık et seviyor artık iyice tescilledimet yediğimde çikolatadakinden bile çok hareket ediyor sizin var mı şunu yiyince özellikle hareketleniyor dediğiniz besinler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?