- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
1 tane onlu alırsın onun içinde battaniye de var..1 peluş battaniye alırsın ayriyetten..iki üç tane de 5 takım alırsın..beslilerde eldiven şapka dahil oluyo iyi oluyo..zaten çabuk buyuyolar..daha fazla almak istersen alırsın tabi çünkü yenidoganda sürekli süt çiş kaka döngüsü olduğu için kirlenebiliyo canım..ne kadar çok o kadar iyi..Kaç tane hastane çıkış almamız gerekiyor.Ne şafağın kaç tane alacağım ilk çoçuk olunca çok zormuş gerçekten
Bebik aliyosa senin aldığının bı önemi yok canım..doğumdan sonra çok ugrasirsin benim gibi vereyim diye verince de oran buran sarkarKızlar benim karnım ufaktan çıkmaya başlamış ama kilom hala 64.80 ah bi kilo alsam
Bebik kasık bölgesinde ya bu haftalarda ondan olabilir mi bilemedim..benim.oralarda olduğu için pek o şekilde oturamiyorumKızlar 2 gündür düz oturduğumda ve öne biraz eğik oturduğumda kasıklarım ağrıyor arkaya meyilli oturunca bişi yok karın büyüdüğü için mi oluyor anlamadım sizde de var mı böyle bişi
Canım ben 100 kiloydum tüp mide oldum çat diye kısa sürede kilo verdim sarkmadım sanırım şimdi de sarkmam yani inşallahBebik aliyosa senin aldığının bı önemi yok canım..doğumdan sonra çok ugrasirsin benim gibi vereyim diye verince de oran buran sarkar
Ben ergenliğimden beri çok kilo alıp verdim böle çok kilo alıp verilince sarkma oluyo ondan dedim canım..ne güzel vallah sıkı vücudun demekki..ben şuan 82 bucugumCanım ben 100 kiloydum tüp mide oldum çat diye kısa sürede kilo verdim sarkmadım sanırım şimdi de sarkmam yani inşallah
Bazen öksürünce benimde çok fena karnıma sancı giriyor. Ama anlık iğne batması gibi geçiyor hemen.İlk gebeligim de son aylarda bunlari yasadim bunda daha erken olunca korktum ama normal o zaman. Bazen yüz üstü yatıyorum ondan da oluyor galiba başka türlü uyuyamıyorum. Dikkat edeyim biraz daha Sağol canım
Geceleri çok yiyorum bende. O sebeple çok kilo alacağımı düşünüyorum. Yemek mi kaldı, dibini görene kadar az az yiyorum.Ben ergenliğimden beri çok kilo alıp verdim böle çok kilo alıp verilince sarkma oluyo ondan dedim canım..ne güzel vallah sıkı vücudun demekki..ben şuan 82 bucugum100 u görürüm diye düşünüyorum 38.haftaya kadar
Vallah bu 1 haftalık bebe kilo alsın diyetinden sonra bana yemek demeyin yimirtadan nefret ediyorum şuanGeceleri çok yiyorum bende. O sebeple çok kilo alacağımı düşünüyorum. Yemek mi kaldı, dibini görene kadar az az yiyorum.
Benim de yapasım var o kaçamaktan bugün hem de nasılBen de bugün bi kaçamak yaptımİsmi lazım değil hjıugfvdhs
Benim de yapasım var o kaçamaktan bugün hem de nasılEşime ayda bir kere yeme hakkım olsun ne var hamilelerin canın çekmesi diye bir şey var diyorum senin de canın hep zararlı şeyler çekiyor diyor elimizden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye gayret ediyoruz bu kadarcıktan bir şey olmaz artık
2 hafta önce 80 kiloydum bu iştahla benim de öyle olacak gibiBen ergenliğimden beri çok kilo alıp verdim böle çok kilo alıp verilince sarkma oluyo ondan dedim canım..ne güzel vallah sıkı vücudun demekki..ben şuan 82 bucugum100 u görürüm diye düşünüyorum 38.haftaya kadar
Benim oturdugum ilcede adam akilli bi burgerci yok malesef. Gerci belki de iyi ki de yok Ben her gun yemeye kalkisirdim sonraBen de bugün bi kaçamak yaptımİsmi lazım değil hjıugfvdhs
Yeni hamile kaldığımda asermistim bunaBen de bugün bi kaçamak yaptımİsmi lazım değil hjıugfvdhs
Sağlıklı olsunlarda kilo veriliyo onlar iyi olsun..2 hafta önce 80 kiloydum bu iştahla benim de öyle olacak gibi
Bende ayda 2 kilo basıyorum2 hafta önce 80 kiloydum bu iştahla benim de öyle olacak gibi
Vaktiniz daha cok var memnun degilseniz degistirin tabi. Insan dra gidince ici rahatlamiyorsa, dediklerinde bi acaba ariyorsa, guven yoksa arada gecmez o surec bence. Az mi daha 5 ay var nerdeyse dra icimizin isinmasi cok onemliBen Dr umu değiştirmeye karar verdim kizceler.. şu detaylida kendi Dr umu destekleyen bişey duymazsam degsitircem.. düşününce kadına ilaç kullanmam gerektiğini bile ben hatırlattım hep..şimdide ilaç vermesi gerekiyordu en azından plesanta için ama vermedi..haftaya gideyim ilaç kullanmam gerekmez mi dicem caat diye yazacak bana kan sulandırıcı iğne veya progestani
Plesanta için ilaç yazarlar mı ki canım aslında erken doğum riskin var ya progestan kullanman lazım ben kan ilacı vitamin progestan Bi iğne kullanıyorum erken olmasın diye siz dediniz dediniz dünden beri benimki de kasıkların orda pıt pıt yapıyorBen Dr umu değiştirmeye karar verdim kizceler.. şu detaylida kendi Dr umu destekleyen bişey duymazsam degsitircem.. düşününce kadına ilaç kullanmam gerektiğini bile ben hatırlattım hep..şimdide ilaç vermesi gerekiyordu en azından plesanta için ama vermedi..haftaya gideyim ilaç kullanmam gerekmez mi dicem caat diye yazacak bana kan sulandırıcı iğne veya progestani
Yaniii..düşününce pek güven vermiyor artık ilaçları bile ben hatırlatıyorumVaktiniz daha cok var memnun degilseniz degistirin tabi. Insan dra gidince ici rahatlamiyorsa, dediklerinde bi acaba ariyorsa, guven yoksa arada gecmez o surec bence. Az mi daha 5 ay var nerdeyse dra icimizin isinmasi cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?