2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kaç tane hastane çıkış almamız gerekiyor.Ne şafağın kaç tane alacağım ilk çoçuk olunca çok zormuş gerçekten
1 tane onlu alırsın onun içinde battaniye de var..1 peluş battaniye alırsın ayriyetten..iki üç tane de 5 takım alırsın..beslilerde eldiven şapka dahil oluyo iyi oluyo..zaten çabuk buyuyolar..daha fazla almak istersen alırsın tabi çünkü yenidoganda sürekli süt çiş kaka döngüsü olduğu için kirlenebiliyo canım..ne kadar çok o kadar iyi..

Bebik kasık bölgesinde ya bu haftalarda ondan olabilir mi bilemedim..benim.oralarda olduğu için pek o şekilde oturamiyorum

Bebik aliyosa senin aldığının bı önemi yok canım..doğumdan sonra çok ugrasirsin benim gibi vereyim diye verince de oran buran sarkar
Canım ben 100 kiloydum tüp mide oldum çat diye kısa sürede kilo verdim sarkmadım sanırım şimdi de sarkmam yani inşallah

Canım ben 100 kiloydum tüp mide oldum çat diye kısa sürede kilo verdim sarkmadım sanırım şimdi de sarkmam yani inşallah
Ben ergenliğimden beri çok kilo alıp verdim böle çok kilo alıp verilince sarkma oluyo ondan dedim canım..ne güzel vallah sıkı vücudun demekki..ben şuan 82 bucugum 100 u görürüm diye düşünüyorum 38.haftaya kadar

İlk gebeligim de son aylarda bunlari yasadim bunda daha erken olunca korktum ama normal o zaman. Bazen yüz üstü yatıyorum ondan da oluyor galiba başka türlü uyuyamıyorum. Dikkat edeyim biraz daha Sağol canım
Bazen öksürünce benimde çok fena karnıma sancı giriyor. Ama anlık iğne batması gibi geçiyor hemen.

Geceleri çok yiyorum bende. O sebeple çok kilo alacağımı düşünüyorum. Yemek mi kaldı, dibini görene kadar az az yiyorum.

Ben de bugün bi kaçamak yaptım İsmi lazım değil hjıugfvdhs
Benim de yapasım var o kaçamaktan bugün hem de nasıl Eşime ayda bir kere yeme hakkım olsun ne var hamilelerin canın çekmesi diye bir şey var diyorum senin de canın hep zararlı şeyler çekiyor diyor elimizden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye gayret ediyoruz bu kadarcıktan bir şey olmaz artık

Aynen ya bana da öyle diyo hep gereksizleri çekiyomuş canım naapalım ne yasaklar arzuları doğurur diye boşa dememişler

2 hafta önce 80 kiloydum bu iştahla benim de öyle olacak gibi

Ben de bugün bi kaçamak yaptım İsmi lazım değil hjıugfvdhs
Benim oturdugum ilcede adam akilli bi burgerci yok malesef. Gerci belki de iyi ki de yok Ben her gun yemeye kalkisirdim sonra yarin detayli icin merkeze gidicez. Burger, kahve, avm, buyuksehir hayatina dair özlediğim her seyi aradan cikarmayi planliyorum

Ben Dr umu değiştirmeye karar verdim kizceler.. şu detaylida kendi Dr umu destekleyen bişey duymazsam degsitircem.. düşününce kadına ilaç kullanmam gerektiğini bile ben hatırlattım hep..şimdide ilaç vermesi gerekiyordu en azından plesanta için ama vermedi..haftaya gideyim ilaç kullanmam gerekmez mi dicem caat diye yazacak bana kan sulandırıcı iğne veya progestani

Vaktiniz daha cok var memnun degilseniz degistirin tabi. Insan dra gidince ici rahatlamiyorsa, dediklerinde bi acaba ariyorsa, guven yoksa arada gecmez o surec bence. Az mi daha 5 ay var nerdeyse dra icimizin isinmasi cok onemli

Plesanta için ilaç yazarlar mı ki canım aslında erken doğum riskin var ya progestan kullanman lazım ben kan ilacı vitamin progestan Bi iğne kullanıyorum erken olmasın diye siz dediniz dediniz dünden beri benimki de kasıkların orda pıt pıt yapıyor

Vaktiniz daha cok var memnun degilseniz degistirin tabi. Insan dra gidince ici rahatlamiyorsa, dediklerinde bi acaba ariyorsa, guven yoksa arada gecmez o surec bence. Az mi daha 5 ay var nerdeyse dra icimizin isinmasi cok onemli
Yaniii..düşününce pek güven vermiyor artık ilaçları bile ben hatırlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…