2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşım nasil oluyor , dün ağladım böyle bisey yok. aksam. Yemeği yedik topladim bisey yoktu. Sonra aksam namaz kilmak icin kalktim ya nasil bisey anlatamam. Popomda kasiklarimda baskı, cok atfederseniz popomdan sanki birşey tıkalı, kasik baskı yarim saat kıvrandım. Eşim doktora gidelim dedi ama gaz bu ne yapilanilir. Sonra rahatladım . Bi kere daha oldu hamile oĺdugumdan beri hayatımda böyle bisey yasamadim cok kötü. Birde kabızlık var, sanirim kilo yapıyor bu ya. Daha önce cok düzenleydi simdi 3 güne bir oluyor. Doktor Progestan yapıyor dedi. Allahtan ikindirmiyor ama gaz kötü sizinse mi bu şekilde.
Sizin durumunuza gelmedim kıvranacak kadar ama kasığımın tek tarafına toplanıyor sanki benimki çıkmıyor hissi var. Çıkıyor bir ara sonra yine toplanıyor. Yumruk gibi sıkıştırıyor, 😢

Bugünkü doktor biraz değişikti şimdi baktı ultrasona ayrıntılı gösterdi bana her şeyi bir şey yok dedi kalp atışını da dinletti rahimde yumurtalıklarda bişi yok dedi kese düzgün dedi lekelenme düşük riskinden olur kasık batmam var dedim düşük riskinden olur diye tek tip bir cevap veriyor halbuki benim kasık batmam ilk gebelik belirtilerimdendi arada oluyor bebek büyüdükçe Denizli’deki doktorum ağrı sancı bel sırt ağrısı her şey yaşayabilirsin demişti doktorun tarzı değişik biraz beni çıkarmadı yat biraz daha dedi vardır bir hayır

Lelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
Merhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu hala

Merhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu hala
Malesef kanama şeklinde devam ediyor bebeğin kalp atışı başladı 5+4 ama kanama aynj devam iğnelere fitillere rağmen devam ediyor 😔
Sizinki daha çok küçük mm’i son bat tarihiniz nedir

Benimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktum:(

Benimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktum:(
Arka arkaya gittiğinde olduğunda git bence en azından ultrasona bakarlar senin de için rahatlamış olur benim dün akşamdan beri hiçbir şey gelmiyor çok şükür ama çıkarmadılar yine de vardır bir hayır dedim dinlenmiş oluyorum en azından sadece uzanıp git için rahatlasın

Arka arkaya gittiğinde olduğunda git bence en azından ultrasona bakarlar senin de için rahatlamış olur benim dün akşamdan beri hiçbir şey gelmiyor çok şükür ama çıkarmadılar yine de vardır bir hayır dedim dinlenmiş oluyorum en azından sadece uzanıp git için rahatlasın
Öyle yapıcam eşim gelsin gidicem çünkü lekenin kana dönmesinden korkuyorum 6+1im seninde kahvemsi lekemiydi direk kırmızı kan lekesimi gördün

Öyle yapıcam eşim gelsin gidicem çünkü lekenin kana dönmesinden korkuyorum 6+1im seninde kahvemsi lekemiydi direk kırmızı kan lekesimi gördün
Pembeydi benimki sildikçe geliyordu canım geldiğim gecenin sabahı kesildi dün akşam azıcık oldu sonra bir daha olmadı çok şükür ama yukarıda da yazdım bugünkü doktor yine de çıkarmadı

Benim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesef😔 Kese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah🤲🏻💕

Yanlış anlaşılma olmuş Diyarbakır'da Batı hastanesi var oraya söylüyorusunuz sanmışım yoksa batı doğuya bin basar meselesi değil batıdaki memorial'a gitmedim ama Diyarbakır'da iki tane var kendi doktorum alanında çok iyi hizmet olarak da yeterli :)
Iste baska yerde gitmis olsaydınız begenmezdiniz😀 ama eh diyelim ,sizin daha önceki deneyiminiz pek iyi olmamış anlaşılan o yuzden

Aynen hafif hafif boş kalmamaya çalışıyorum leblebi, kuru meyve gibi. Suyu yudum yudum içiyorum inşallah bu bulantılar sağlıklı olduklarına işarettir.
Doktor kontrolüne ilk kez yarın gideceğim, onun da heyecanı sardı.
Canım ben de bugün 5+5 im takvime göre ama perişanım. Sürekli bulanıyor midem. Hiç aralıksız. Çok direniyorum henüz istifra etmedim. Prilam ilacına da başlamadım. Sen ne durumdasın?

Teşekkürler umarım sağlıklıdır.
Doktora sordum yine dayanamayıp lekelenme olabilir Allah korusun parca düşürürsek o zaman sağlıksız diyebiliriz dedi.
Insallah kucagimiza aldigimizda da burada böyle böyle seyler basimiza gelmisti diyerek konustugumz gunleride goruruz 🙏 rabbim korusun evlatlarimizi 🙏

Geçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dedi

Back
X