- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Sizin devam ediyor mu dahaGeçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin devam ediyor mu dahaGeçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dedi
Evet az sayılmayacak kadar çok bazen peçeteye silerken bazende adet gibi boşalır gibiSizin devam ediyor mu daha
Amin canım inşallah. Gerçekten moral bozucu. Doya doya sevinemedim endişelenmekten. Şimdi de acaba boş gebelik mi falan diye düşünmeye başladım. 5 ekim gelse de artık görsem..Insallah kucagimiza aldigimizda da burada böyle böyle seyler basimiza gelmisti diyerek konustugumz gunleride goruruzrabbim korusun evlatlarimizi
![]()
geçmiş olsun canm allah hepimize sabır versinEvet az sayılmayacak kadar çok bazen peçeteye silerken bazende adet gibi boşalır gibi
Rabbim sana bağışlasın inşallahEvet az sayılmayacak kadar çok bazen peçeteye silerken bazende adet gibi boşalır gibi
YaşınızFatos3458 tatlım benide listeye ekler misin beklenen doğum tarihi 01.05 kese 5+4 kalp atışı 6+3 ilk hamilelik. Birde nacizane fikrimi söylemek isterim liste sırası doğum tarihlerine göre olsa sanki daha güzel olur kim kime daha yakın kalabalık oldukça bakması kolay olurdu
Kac haftalik hamileydiniz bebişi görmedinz sanirim dhaAmin canım inşallah. Gerçekten moral bozucu. Doya doya sevinemedim endişelenmekten. Şimdi de acaba boş gebelik mi falan diye düşünmeye başladım. 5 ekim gelse de artık görsem..
5+4 bugün. 5+0 da gittik kese göründü sadece bebek nerde dedim daha duur dedi doktorKac haftalik hamileydiniz bebişi görmedinz sanirim dha![]()
Ben de bilgileri özelden yazdim Fatoş hanim sanırım görmedinizYaşınız
Evet az sayılmayacak kadar çok bazen peçeteye silerken bazende adet gibi boşalır gibi
Evet kızlar ben gittim çünkü adet kanaması gibi geldi acile gittim alttan muayene etti kese göründü kalp atışı yok dedi bekliceksin dedi kanaman artarsa gel dedi. Progesteron yazmadı obur doktor gerek yok kalp atışı yok dedi şuan belirsiz herşey olabilirmiş bekliyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yokAzaleaa ne yaptın canım gittin mi doktora?
Kadindiyorki canım dikkat et yat. Bir şey olmayacak inşallah miniğine
Napıyorsun yatıyor musun sadece kalp duyuldumu?? bende kalp atışı duyulmadı çok küçük mus alttan anca gördü keseyi minicik progstran verdiler mi sana bana gerek yok dedi devlette kiGeçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dedi
Bilgiler tammıydıBen de bilgileri özelden yazdim Fatoş hanim sanırım görmediniz
Verse olurmuş aslında.bna dr sağlıksız gebelikse her türlü düşer sağlıklı ise ilaçlar tutunmasına yardımcı olur demişti. Dua et dinlen cnmEvet kızlar ben gittim çünkü adet kanaması gibi geldi acile gittim alttan muayene etti kese göründü kalp atışı yok dedi bekliceksin dedi kanaman artarsa gel dedi. Progesteron yazmadı obur doktor gerek yok kalp atışı yok dedi şuan belirsiz herşey olabilirmiş bekliyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yok![]()
Ya bende öyle düşündüm bi doktor öbürüne sordu verelim mi diye öbürüde gerek yok kalp atışı yok dedi belkide daha bebek olrak canlı olarak bile gormuyorlarVerse olurmuş aslında.bna dr sağlıksız gebelikse her türlü düşer sağlıklı ise ilaçlar tutunmasına yardımcı olur demişti. Dua et dinlen cnm![]()
Evet kalp atışı yokken düşük tehlikesi olduğunda düşerse düşsün modundalar. Sağlıklı değil vucut atsın diye sanırım. Bn daha 5+4 kalp atışı duyulmadı cnm. Kese ve bebeği gördük.Ya bende öyle düşündüm bi doktor öbürüne sordu verelim mi diye öbürüde gerek yok kalp atışı yok dedi belkide daha bebek olrak canlı olarak bile gormuyorlaryatıyorum sürekli senin kalp duyuldu mu o yüzden verdiler belkide bilmiyorum ki
Canım başka bir doktora daha git, iğne progesteron falan verir. Benim daha kese falan görmeden verdi onları ihtiyaten.Evet kızlar ben gittim çünkü adet kanaması gibi geldi acile gittim alttan muayene etti kese göründü kalp atışı yok dedi bekliceksin dedi kanaman artarsa gel dedi. Progesteron yazmadı obur doktor gerek yok kalp atışı yok dedi şuan belirsiz herşey olabilirmiş bekliyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yok![]()