Insallah 10. Haftaya girdim bugun sanki az biraz daha iyiyim..Günaydın güzel anneler,
Bulantıların ağrıların bittiği, kendimizi keyifli, güzel ve mutlu hissettiğimiz günlerimiz olsun isallah❤
Bende iki kizimda da aşırı kurmuştum sabah akşam, şuan da midem kotu nadiren kusuyorum ama kızlardaki gibi değil.. bana da farklı olacak bu sefer gibi geliyor alakası var mi bilmiyorum amaBenim kız da aşırı bulantım olmuştu heryere kusuyodum yetişemeyıpve aşırı gogus hassasiyeti. Şimdi bunda hiç kusmadım bile bakalım ve goguslerim herzamanki gibi ,hatta bu bazen benı tedirgın edıyo , gercı emzirmemin de etkısı vardır belki.sana kız bana oglan mı gelıo yoksa
Benim de azalmaya başlamıştı bulantilar, bazı günler yine oldu ama şimdi hiç bulantı olmayan günler bile oluyorşükür geçiyor bulanti diyorum. Hiç kilo almadım normalde 2 -3 kilo alırdım ben. Sen aldın mı?
Merhaba.Ben de 9 haftalık hamileyim.İkinci bebeğim, ilkinde asla herhangi bir kanama yaşamamama rağmen bu defa yaklaşık bir haftadır kahverengi zaman zaman rengi koyulaşan lekelenmem oldu ki hala da devam ediyor.Dün kontrolüm vardı aynı senin durumun gibi bebek gayet iyi herhangi bir kanama alanı da yok dedi doktor.Çok da iyi bir doktoru var perinatolog. Yani asla şüphe etmiyorum bilgisinden.Progestanımı günlük 400 e çıkardı önlem amaçlı.Ben de bazen acaba kan sulandırıcı kullanmamdan mı diye düşünüyorum. Doktorum yorulmuşsun rahim kasılmış muhtemelen dedi canım belki kendimizi zorluyorsak bilemiyorum ki.Ama stres yapma en önemlisi oKızlar merhabalar 7.haftada kanamam oldu,dr a gittik kalp atışı duruyor dedi.Rahim icerisinde kanama alanı yokmuş.Kanama kesildi ama kahve lekeler devam ediyor hala sanki adet bitiminde ki gibi.Aranizda ayni durumu yasayan var miBelirsizlik içerisindeyim.Korkuyorum.
aaa havva hocayı biliyorum çok teşekkürler :)Rica ederim, Linki tıklayınca açılıyor, eger acımıyorsa adi;
Op. Dr. Havva Pars Ağargün
Gonuzaydin olsunMerhaba kızlar doktordan geldim şimdi yüzde 70 kız gibi kemik yapısı kıza benziyor dedi ama 16.hafta dolmadan pembeler alma kesin değil 16 da bi bakmışın mavi olmuş olabilir ben kesin demeden hiç bi şey alma dedi şimdi kızım mı olacak belirsiz mi anlamadım ben
Çok.tesekkur ederim canim.Anlamadim ben de birdan su gibi kan geldi 1 saat kadar ara ara,sonrasinda kahve ve siyahimsi yoğunlaştı,3 gun oluyor şimdi kahve lekeler seklinde.Allah yardimcimiz olsun,insallah sonu iyi olur.Ama insan korkuyor haliyle ya tekrar olursa diye.Bebegi etkilemeyecegini bilsem düşünmem ama insallah geçici bir süreçtir.Merhaba.Ben de 9 haftalık hamileyim.İkinci bebeğim, ilkinde asla herhangi bir kanama yaşamamama rağmen bu defa yaklaşık bir haftadır kahverengi zaman zaman rengi koyulaşan lekelenmem oldu ki hala da devam ediyor.Dün kontrolüm vardı aynı senin durumun gibi bebek gayet iyi herhangi bir kanama alanı da yok dedi doktor.Çok da iyi bir doktoru var perinatolog. Yani asla şüphe etmiyorum bilgisinden.Progestanımı günlük 400 e çıkardı önlem amaçlı.Ben de bazen acaba kan sulandırıcı kullanmamdan mı diye düşünüyorum. Doktorum yorulmuşsun rahim kasılmış muhtemelen dedi canım belki kendimizi zorluyorsak bilemiyorum ki.Ama stres yapma en önemlisi o
Bilimsel bir açıklaması yok, tamamen batıl inanç. Benide şüpheye düşürdüler hatta doktoruma sordum, kadınlar klübü okuma dedi banagünaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
Rica ederim :) hersey gönlünüzce olsunaaa havva hocayı biliyorum çok teşekkürler :)
Aaa ilk kez duyuyorum dogumdan sonra kuculen gogusu.Benim ilk çocuktan sonra hamilelik öncesi 90 olan göğuslerim 80 oldu.
Ayy sirt agrisi da ne zordur ya.. ama gecip gidiyor iste dimiEmzirme döneminde 120 bedene kadar çıktı sırt ağrısından ölüyordum
İnşallah, teşekkür ederimMerak etmeyin zaten tekrar bakılacak değerinize takip edilecek, yeterinde düşmezse dozu arttırırlar, fazla almak da çarpıntı sorunu yapar bu ilacı, o yüzden birden yüksek doz veremezler. İçinizi ferah tutun önemli olan takip ediliyor olması :)
Ilk çocuğumda bana 12.haftada %90 kiz demisti ,1 ay sonra erkek dediGonuzaydin olsun
Saglikla gelsin insallah..
Emin olmasa söylemezdi tabi ama yine de belli olmuyor yanilabiliyorlar bazen
Canım merhaba, aynı sorunu geçtiğimiz hafta biz de yaşamıştık. Burada konuşmuştuk. Yırtılma gibi bir his ani ve kısa süreliArkadaşlar merhaba 9+2 haftalık hamileyim. Bugün karnımın sol tarafı özellikle kasığa yakın olan bölgemde yatarken şiddetli ağrı hissettim böyle zonklama gibi mi desem bıçak saplanması gibi mi desem bir dakika kadar ağrıdı sonra geçti. Daha önceleri de aynı bölgede hafif hafif batmalar olurdu ama bugünkü biraz daha şiddetli olunca korktum açıkçası. Normal mi acaba bir bilginiz var mı? Sizde de oluyor mu? Doktoruma yazdım ama daha cevap alamadım bir de size sorayım dedim. Herhangi bir kanama vs yok çok sukur
Daha neti var mı , bence erkekMerhaba cinsiyet tahmini yapanlar vardı benimki ultrasonuma da bakar mısınızEki Görüntüle 2917190
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?