2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar merhabalar 7.haftada kanamam oldu,dr a gittik kalp atışı duruyor dedi.Rahim icerisinde kanama alanı yokmuş.Kanama kesildi ama kahve lekeler devam ediyor hala sanki adet bitiminde ki gibi.Aranizda ayni durumu yasayan var miBelirsizlik içerisindeyim.Korkuyorum.

Günaydın güzel anneler,
Bulantıların ağrıların bittiği, kendimizi keyifli, güzel ve mutlu hissettiğimiz günlerimiz olsun isallah
Insallah 10. Haftaya girdim bugun sanki az biraz daha iyiyim..
Midem Halen bozuk ve duzeltemiuorum 2 gun sonra kontrolüm insallah hersey yolundadir

Bende iki kizimda da aşırı kurmuştum sabah akşam, şuan da midem kotu nadiren kusuyorum ama kızlardaki gibi değil.. bana da farklı olacak bu sefer gibi geliyor alakası var mi bilmiyorum ama

Evet ilk hamılelıgımde 12.hafta bıtmıstı sımdıde azaldı artık buna katlanabılıyorum. Kilo almadım canım zaten balık etlıyım sanırım zayıf olanlar daha cabuk kılo almaya baslıyor sukur dıyorum 3 ay bıtecek sısmedık :)

Merhaba kızlar doktordan geldim şimdi yüzde 70 kız gibi kemik yapısı kıza benziyor dedi ama 16.hafta dolmadan pembeler alma kesin değil 16 da bi bakmışın mavi olmuş olabilir ben kesin demeden hiç bi şey alma dedi şimdi kızım mı olacak belirsiz mi anlamadım ben

Eklentiler

• 438A403C-FF50-4CBF-BA2C-9969A127EEEE.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 1817783D-6729-46B3-87B3-7993F0EFDC4A.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 949B74F8-4F52-40EB-8611-16EF82554B78.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba.Ben de 9 haftalık hamileyim.İkinci bebeğim, ilkinde asla herhangi bir kanama yaşamamama rağmen bu defa yaklaşık bir haftadır kahverengi zaman zaman rengi koyulaşan lekelenmem oldu ki hala da devam ediyor.Dün kontrolüm vardı aynı senin durumun gibi bebek gayet iyi herhangi bir kanama alanı da yok dedi doktor.Çok da iyi bir doktoru var perinatolog. Yani asla şüphe etmiyorum bilgisinden.Progestanımı günlük 400 e çıkardı önlem amaçlı.Ben de bazen acaba kan sulandırıcı kullanmamdan mı diye düşünüyorum. Doktorum yorulmuşsun rahim kasılmış muhtemelen dedi canım belki kendimizi zorluyorsak bilemiyorum ki.Ama stres yapma en önemlisi o

Bende bugün 10.haftama girdim kasıklarım ağrıyor birde hiç olmayan midem bulantım başladı dünden bu yana

Gonuzaydin olsun

Saglikla gelsin insallah..
Emin olmasa söylemezdi tabi ama yine de belli olmuyor yanilabiliyorlar bazen

Çok.tesekkur ederim canim.Anlamadim ben de birdan su gibi kan geldi 1 saat kadar ara ara,sonrasinda kahve ve siyahimsi yoğunlaştı,3 gun oluyor şimdi kahve lekeler seklinde.Allah yardimcimiz olsun,insallah sonu iyi olur.Ama insan korkuyor haliyle ya tekrar olursa diye.Bebegi etkilemeyecegini bilsem düşünmem ama insallah geçici bir süreçtir.

günaydın kızlar biliyorum batıl inanç ama saçlarımı kestirmek istiyorum kimisi diyor hamileyken kestirme :/ kafam çok karışık sizlerin düşünceleri neler bu konuda ?
Bilimsel bir açıklaması yok, tamamen batıl inanç. Benide şüpheye düşürdüler hatta doktoruma sordum, kadınlar klübü okuma dedi bana Ben kestireceğim.

İnşallah, teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba 9+2 haftalık hamileyim. Bugün karnımın sol tarafı özellikle kasığa yakın olan bölgemde yatarken şiddetli ağrı hissettim böyle zonklama gibi mi desem bıçak saplanması gibi mi desem bir dakika kadar ağrıdı sonra geçti. Daha önceleri de aynı bölgede hafif hafif batmalar olurdu ama bugünkü biraz daha şiddetli olunca korktum açıkçası. Normal mi acaba bir bilginiz var mı? Sizde de oluyor mu? Doktoruma yazdım ama daha cevap alamadım bir de size sorayım dedim. Herhangi bir kanama vs yok çok sukur

Canım merhaba, aynı sorunu geçtiğimiz hafta biz de yaşamıştık. Burada konuşmuştuk. Yırtılma gibi bir his ani ve kısa süreli
Hatta ara ara yüzüstü yattığımız oluyor ondan mı acaba demiştik. Salı günü gittim ben sordum doktora. Yatış pozisyonuyla alakalı değil dedi. Rahim büyüdüğü için etrafındaki bağ dokular ister istemez geriliyormuş ve bir yana yattığımızda rahim o tarafa çekilip gerginlik iyice artıyormuş bu da o yırtılma hissine sebep oluyormuş. Bazen otururken bile aniden olabilir sorun yok korkma dedi.
Yüzüstü yatmak şuan için sorun değil. 4. Aydan sonra önemli ama zaten o zaman da yatamayacaksın rahat edemeyeceksin dedi.
Ani hareketlerden, ani dönüşlerden, ani oturup kalkmalardan kaçın olabildiğince bu dönem yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…