2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
7. Haftada çogunda oluyor galıba, internette okudugumda devir teslim kanı diyo , 6.7 haftakardaki kanamaya

7. Haftada çogunda oluyor galıba, internette okudugumda devir teslim kanı diyo , 6.7 haftakardaki kanamaya
Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..

Anladım canım beni de gerçi doktor uyarmıştı daha once kasık ağrıların olabilir korkma diye. Ama tatlı tatlı arada agrirdi ilk kez şiddetli olunca korktum. Normaldir inşallah. Daha kontrole gitmeme 2 hafta var heyecanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor sende öyle misin

Benim şuan azaldı o batmalar mesela. 10+0 ız
Ben şimdiye kadar hep çok sık gittim ikizdi ama birini kaybettim. Bundan sonra nasıl olacak kaç günde bir olacak bilmiyorum bakalım

hanımlar e nabızdan ikili tarama sonucu gözükmüyor doktorumdan öğrendim sonucu bi bilginiz var mı e nabızdan görebilir miyim

Benim şuan azaldı o batmalar mesela. 10+0 ız
Ben şimdiye kadar hep çok sık gittim ikizdi ama birini kaybettim. Bundan sonra nasıl olacak kaç günde bir olacak bilmiyorum bakalım
Cok geçmiş olsun canım Rabbim diğer yavruna ömür versin insallah. Heralde seni de artık ikili tarama için filan çağırır diye düşünüyorum çünkü 12. Hafta gibi yapılıyormuş diye duydum.

rabbim hepimize sağlıkla evlatlarıma kavuşmayı nasib etsin. bir haftaya yakın sürmesi yoruyor insanı.

geçen cuma doktora gittiğimde çorumda gittim. yanımdaki hanımefendinin de ikiz bebeklerinden birini kalbiyle ilgili sıkıntı vardı kaybetmişlerdi sanırım kulak misafiri oldum. burda da ikiz bebek bekleyen annelerden de aynı sıkıntıyı yasayanlar oldu sanırım Rabbim diğer evlatlarınızı sağlıkla kucaklamayı nasib etsin inşallah

Kizlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz
müdahale edilebilecek bişey olmadığı için ve her türlü aldırmayı düşünmeyeceksen gereksizmiş bence çünkü bir haftadır öldüm öldüm dirildim. diger testleri yaptırmıycam

Selam güzel anneler bugun bizimde Kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı 9+0 ız 10 gün sonra ikili tarama testi için çağırdı umarım herşey yolunda gider bu arada cinsiyet için 12. Haftayla 15. Hafta arasında belli olur dedi tahmin yürütebilecek varmı?

Eklentiler

• IMG_20210916_170227.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 65
müdahale edilebilecek bişey olmadığı için ve her türlü aldırmayı düşünmeyeceksen gereksizmiş bence çünkü bir haftadır öldüm öldüm dirildim. diger testleri yaptırmıycam
özelde mi yaptırdın 2 li testini . sonuç çıkması bayağı sürmüşte

Kizlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Doğruluk payı çok düşükmüş bu tür testlerin. Bi arkadaşımda sıkıntılı çıktı 2 li tarama ama maşallah çocukta hiç bişey yoktu. Allah bilir en doğrusunu. Boşa stres sıkıntı gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…