2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
açıkçası bende tereddütteyim. doğruluk payının düşük olduğunu bilmiyordum

Bende katılıyorum sana yalancı pozitif olma olasılığı yüksekmiş doğruluk oranına yüzde 80 gibi dedi doktorum sonucuna göre aldırmak gibi bişey yapmayacaksanız ki ben asla öyle bişey dusunmedim Allah korusun pozitif çıksa geri kalan 5 ayı üzüntü ve telaşla geçirecektim.

Ay hadi insaAllah farklı olur ikimizin de sağlıklı sıhhatli gelsinler kıza çok hevesliyiz biz oğlum ismini bile buldu Rapunzel olacakmış

Cok geçmiş olsun canım Rabbim diğer yavruna ömür versin insallah. Heralde seni de artık ikili tarama için filan çağırır diye düşünüyorum çünkü 12. Hafta gibi yapılıyormuş diye duydum.
Muhtemelen öyle olur. Bugün devlete gittim de kan vermeye ordaki doktor da 1-8 ekim arası ikili testini yaptır. En uygun zaman o zaman dedi. 12+ lar oluyor. beklemek zor ama gerçekten.

Çok teşekkürler amin Evet çok yaşanılan bir durummuş. Hayırlısı buymuş diyoruz artık

İkili test için çok erken çağırmamış mı? 10+3 olacaksınız
Benim gittiğim üç farklı doktor da 11+ nın sonları ve 12+ lar en uygun zaman dedi de o yüzden şaşırdım

Arkadaslar 1 saat önce kanamam başladı hemen doktora gittim ,kalp atışını duyduk ama kese duzensiz ,kanama alanı var.Ilac basladik ama umut yok sanki.Kalbini duyduktan sonra kaybedersem cok üzüleceğim
Geçmiş olsın canım, sen içini ferah tut iyi olsun herşey

Arkadaslar 1 saat önce kanamam başladı hemen doktora gittim ,kalp atışını duyduk ama kese duzensiz ,kanama alanı var.Ilac basladik ama umut yok sanki.Kalbini duyduktan sonra kaybedersem cok üzüleceğim
Moralini yüksek tut Allah tan ümit kesilmez hem böyle olup hamileliği sağlıkla devam eden bı dünya anne var

müdahale edilebilecek bişey olmadığı için ve her türlü aldırmayı düşünmeyeceksen gereksizmiş bence çünkü bir haftadır öldüm öldüm dirildim. diger testleri yaptırmıycam
Bnde siz gibi düşünüyorum haftaya gideceğim 12.haftam olacak inşallah yaptırmak istemiyorum

Geçmiş olsun. Benim dışardan kanamam yok ama içerde kanama alanım var bu daha kötü aslında kan dışarı atılsa igne VS ile durdurulur ve içerde birikmez.
Bol bol Dinlenin. Doktor bana lavabo dışında hiç ayaga kalkma dedi öyle yapıyorum inşallah en kısa zamanda düzelir.

İyi aksamlar arkadaşlar birşey soracağım 1 saat önce işten eve gelirken arabada bir ağrı girdi karnıma sonra eve çıkınca hem karnıma hemde belime girdi şiddetli adet ağrısı gibi bir şeydi biraz kivrandirdi açıkçası korktum gaz ağrısı falan yapar mı böyle bilen başına gelen var mı doktora gitmeli miyim sizce şuan azaldı ama baya korkuttu

Arada benim de oluyor doktor normal demişti bana çok uzun sürmüyor 5 dk içinde geçiyor

İyi akşamlar , ara ara kısa süreli bana da oluyor , doktorum normal demişti bu tür ağrılar icin

Ya doğruluğuna bende inanmıyor ama işte yaptirdik mi ewet

Kızlar benim haftamda hangi vitamınleri kullanıyorsunuz , ben sadece elevit ve folik asit kullanıyorum şuan. D vitamımı kullanıyordum kovid için ama dr şimdilik kes dedi

Arada benim de oluyor doktor normal demişti bana çok uzun sürmüyor 5 dk içinde geçiyor

İyi akşamlar , ara ara kısa süreli bana da oluyor , doktorum normal demişti bu tür ağrılar icin
Benim baya acılı oldu korktum Allah dan kanama vs yoktu ama yinede gittim nöbetçi doktora içim rahat etsin diye. Doktor baktı herşey yolunda dedi yine kalp atışını dinletti olurmuş böyle ağrılar ama olmasa keşke insan panik oluyor.

Bencede öyle ama çağırdı bakalım gideyim ne olacak sonuç ilk kızımdada 12 haftalarda yaptırmıştım bu baya erken oldu cidden

Evet korkuyor insan bazen benimki de çok şiddetli oluyor korkuyorum rabbim hepimizi sağlıklıca kucagımıza almaya nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…