Beni korkutan aslinda kanama değil, kesedeki düzensizlikGeçmiş olsun. Benim dışardan kanamam yok ama içerde kanama alanım var bu daha kötü aslında kan dışarı atılsa igne VS ile durdurulur ve içerde birikmez.
Bol bol Dinlenin. Doktor bana lavabo dışında hiç ayaga kalkma dedi öyle yapıyorum inşallah en kısa zamanda düzelir.
Amin canım hamile kalınca herşey bitiyor sanıyor insan ama asıl şimdi başlıyormus herşey rabbim beterinden sakinsin hepimiziEvet korkuyor insan bazen benimki de çok şiddetli oluyor korkuyorum rabbim hepimizi sağlıklıca kucagımıza almaya nasip etsin
Ben de şimdi 10+0 ım da ondan şaşırdım. Geç mi kalıyorum acaba diyeBencede öyle ama çağırdı bakalım gideyim ne olacak sonuç ilk kızımdada 12 haftalarda yaptırmıştım bu baya erken oldu cidden
Günaydın.. Bulunduğun şehirdeki aile hekimini bilmem fakat benim bulunduğum yerdeki aile hekiminde sonuçlarım yüksek çıkıyoru aynı gün 2 ayrı hastanede yatırdığım sonuçta aile hekimimdeki yüksek di ama diğer hastanelerdeki ondan 1-2 ayı daha düşüktü moralinizi bozmayın derim ben olsam bir hastanede dahiliye doktoruna randevu alıp orada test yaptırırdımGunaydin kizlar. Ben de hipotiroidi vardi. Tsh yuksekligim oluyor yani. 75lik ilac kullanirdim. Buna ragmen yuksekti. Gebelik dusununce dahiliyedeki doktor 125lik yapalim dedi. Ve yaptigi gibi de hamile kaldim. Ilk 2 ay hep tsh kontrol ettirdim 1-1.5 arasindaydi. Dun de bi aile hekiminde baktirdim. 5.5 cikti moralim bozuldu. Sizce direk dahiliye doktoruna mi gideyim yoksa kadin dogum doktoruma mi ? Aile hekimindeki hemsirem sonuclara gore haberlesiriz demisti. Aile hekimindekilerin dozu artirma yetkisine sahip mi ? Kendi kendime 150lik kullansam diye dusundum. Ama sonrasinda da dedim 1 hafta su ilaci bi duzenli kullanayim tekrar test yaptirayim. Ya cok gec kalirsam diye dusunuyorum. Ilaci duzenli kullaniyorum aslinda. Eskiden ilaci aldiktan 1 saat sonra kahvalti yapardim. Son zamanlarda bulantilarim oluyor diye ilaci alip 20dk 30dk sonra kahvalti yapiyorum. Acaba bumu etkiledi. Onerisi olan var mi ?
Gecmis olsun, bende gebeliklerimde ilac kullaniyorum sadece, oncelikle saglik ocaklarında yapılan tiroid testleri saglikli olmuyor, ablam aile hekimi uzmanı, o ve bask doktorlarda aynisi soyledi cunku saglik ocaklarında alınan kanlar bekletiliyor ve doğru sonuç cikmiyormus, benim doktorum gecen normalde tsh i 4 olan birinin, saglik ocagi sonucunun 14 olduğunu söyledi mesela, o yuzden tiroid hormonlarina ve idrar testlerine mutlaka hastanede bakılmalı dedi. Bence siz oncelikle testinizi yenileyin, dahiliye doktoruna da gidebilirsiniz bunun için, ben öyle yapicam, bir önceki testimi yapalı 1 ay olucak, genelde her ay bakiliyor testlere. Ben 25 lik kullaniyorum mesela ama çarpıntı yaptığı için yarim doz kullandigimda oluyor, yine doktor önerisi ile, sizin kullandığınız doz yuksek oldugu icin yinede sormadan kullanmayın derim.Gunaydin kizlar. Ben de hipotiroidi vardi. Tsh yuksekligim oluyor yani. 75lik ilac kullanirdim. Buna ragmen yuksekti. Gebelik dusununce dahiliyedeki doktor 125lik yapalim dedi. Ve yaptigi gibi de hamile kaldim. Ilk 2 ay hep tsh kontrol ettirdim 1-1.5 arasindaydi. Dun de bi aile hekiminde baktirdim. 5.5 cikti moralim bozuldu. Sizce direk dahiliye doktoruna mi gideyim yoksa kadin dogum doktoruma mi ? Aile hekimindeki hemsirem sonuclara gore haberlesiriz demisti. Aile hekimindekilerin dozu artirma yetkisine sahip mi ? Kendi kendime 150lik kullansam diye dusundum. Ama sonrasinda da dedim 1 hafta su ilaci bi duzenli kullanayim tekrar test yaptirayim. Ya cok gec kalirsam diye dusunuyorum. Ilaci duzenli kullaniyorum aslinda. Eskiden ilaci aldiktan 1 saat sonra kahvalti yapardim. Son zamanlarda bulantilarim oluyor diye ilaci alip 20dk 30dk sonra kahvalti yapiyorum. Acaba bumu etkiledi. Onerisi olan var mi ?
Bu konuda endokrinolog kontrolu gerekirGunaydin kizlar. Ben de hipotiroidi vardi. Tsh yuksekligim oluyor yani. 75lik ilac kullanirdim. Buna ragmen yuksekti. Gebelik dusununce dahiliyedeki doktor 125lik yapalim dedi. Ve yaptigi gibi de hamile kaldim. Ilk 2 ay hep tsh kontrol ettirdim 1-1.5 arasindaydi. Dun de bi aile hekiminde baktirdim. 5.5 cikti moralim bozuldu. Sizce direk dahiliye doktoruna mi gideyim yoksa kadin dogum doktoruma mi ? Aile hekimindeki hemsirem sonuclara gore haberlesiriz demisti. Aile hekimindekilerin dozu artirma yetkisine sahip mi ? Kendi kendime 150lik kullansam diye dusundum. Ama sonrasinda da dedim 1 hafta su ilaci bi duzenli kullanayim tekrar test yaptirayim. Ya cok gec kalirsam diye dusunuyorum. Ilaci duzenli kullaniyorum aslinda. Eskiden ilaci aldiktan 1 saat sonra kahvalti yapardim. Son zamanlarda bulantilarim oluyor diye ilaci alip 20dk 30dk sonra kahvalti yapiyorum. Acaba bumu etkiledi. Onerisi olan var mi ?
Batıl ınanc evet kızıma hamıleyken kestırmıstım sımdı yıne kestırecegım oyle seyler dusunmeyın kızlar :)
12. hafta dan ıyı haber 2 gundur bulantım epey azaldı leblebı kemırmeyı bıraktım :)
haklısın aslında çok düşünmemek lazım canım sanırım kestireceğim :)Günaydın,
Saçlarım çok uzamıştı belime geliyordu ve çok bunalıyorum geçen hafta kızımla beraber gittik omzumuzun biraz altında kestirdik. Ilk kızımda kestirdim Allaha şükür birsey olmadı dünyaya geldi. İkincide kestirmedim ama nasip olmadı. Bu 3. Bunda da dayanamadım gittim kestirdim gerisini yaşayıp göreceğim. İçinizden ne gelirse onu yapın, korku tedirginlik varsa kestirmeyin. Ama ben kestirdim gitti rahatladım
295 tl çorum daÜcret ne kadar ödediniz acaba
Yani bence bu kendi kendinize verilecek bir karar değil, iyi bir kadin dogumcuya derhal gitmelisiniz sonrada o duruma göre yönlendirir.Aile hekimi falan anlamaz bu islerdenGunaydin kizlar. Ben de hipotiroidi vardi. Tsh yuksekligim oluyor yani. 75lik ilac kullanirdim. Buna ragmen yuksekti. Gebelik dusununce dahiliyedeki doktor 125lik yapalim dedi. Ve yaptigi gibi de hamile kaldim. Ilk 2 ay hep tsh kontrol ettirdim 1-1.5 arasindaydi. Dun de bi aile hekiminde baktirdim. 5.5 cikti moralim bozuldu. Sizce direk dahiliye doktoruna mi gideyim yoksa kadin dogum doktoruma mi ? Aile hekimindeki hemsirem sonuclara gore haberlesiriz demisti. Aile hekimindekilerin dozu artirma yetkisine sahip mi ? Kendi kendime 150lik kullansam diye dusundum. Ama sonrasinda da dedim 1 hafta su ilaci bi duzenli kullanayim tekrar test yaptirayim. Ya cok gec kalirsam diye dusunuyorum. Ilaci duzenli kullaniyorum aslinda. Eskiden ilaci aldiktan 1 saat sonra kahvalti yapardim. Son zamanlarda bulantilarim oluyor diye ilaci alip 20dk 30dk sonra kahvalti yapiyorum. Acaba bumu etkiledi. Onerisi olan var mi ?
Günaydın kızlar sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış. Rahmim ters o yüzden net görüntü alamıyoruz karından vajinal ultrason da ben istemiyorum. Bebiş kıpır kıpır eller ayakları maşallahkeseye göre mi oluyordu cinsiyet
Maşallah hep böyle kıpır kıpır olsunGünaydın kızlar sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış. Rahmim ters o yüzden net görüntü alamıyoruz karından vajinal ultrason da ben istemiyorum. Bebiş kıpır kıpır eller ayakları maşallahkeseye göre mi oluyordu cinsiyet
Ben çok araştırdım da özetle şu görseldeki gibi. Bir kaç örnek baktım hep yanlış oldu benim tahminiMaşallah hep böyle kıpır kıpır olsunnub teorisinde tam olarak neye bakılıyor cinsiyet icin acaba keseye göre mi yoksa bebeğin duruşuna göre mi ben de hiç anlamıyorum çok merak ediyorum nasıl olduğunu
nasılda göstermiş :) yesinler onuMesela benimki erkek gibiama 9+5 daha burada. O yüzden değişir mi bir kaç haftaya bilemiyorum
Pipisi var sankiMesela benimki erkek gibiama 9+5 daha burada. O yüzden değişir mi bir kaç haftaya bilemiyorum
nasılda göstermiş :) yesinler onu
İlk öyle geliyor da araştırdım o çıkıntı şuan kız da olsa var erkek de olsa varPipisi var sankibana da erkek gibi geldi
Ay gerçekten de pipisi varmış gibi görünüyor sankiMesela benimki erkek gibiama 9+5 daha burada. O yüzden değişir mi bir kaç haftaya bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?