2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay gerçekten de pipisi varmış gibi görünüyor sanki Bakalım değişicek mi ben de merak ettim :))
10+5 te ya da bir gün sonra gideceğim kontrole bakalım yine paylaşırım

Eki Görüntüle 2917903
Buna göre benimki de kız gibi mi duruyor acaba
Evet kız gibi
ama işte hep demişler bu haftalarda doğru yorumlanmaz diye
bir de benim imzamda aşağıda şuan 11. hafta bilgileri yazıyor ya. Orda bile şu cümle yazıyor. “Bu süre zarfında bebeğiniz artık daha dik bir duruş sergileyecektir.”
Bu da o sırt çizgisi değişecek demektir.
11+ ları 12leri bekleyin deme sebepleri bebekteki bu değişimdir belki de

Yani bence bu kendi kendinize verilecek bir karar değil, iyi bir kadin dogumcuya derhal gitmelisiniz sonrada o duruma göre yönlendirir.Aile hekimi falan anlamaz bu islerden
Sabah dahiliyeye gittim. Aile hekimlerindeki testlerin yaniltici olabilecegini bu yuzden dozu artirmadan tekrar bi tsh t3 t4 bakalim dedi. Illa bizim bu hastanede yapmaniza gerek yok, gereksiz maaliyeti var, bi devlet hastanesinde ama hastanenin kendi icinde yapilan test olsun tasimacilik olmasin ki dogru sonuc alabilelim dedi. Buyuk bi devlet hastanesine randevusuz acilden giris yapsam kan testi yaparlar mi ? Siz nasil yaptiriyosunuz ? Yoksa randevuyla dahiliyeden mi gecmem gerekir. Acikcasi gittigim ozel hastanede tsh t3 ve t4 icin 500lira istediler gereksiz buldum.
Yarin acilden girisle yaparlarsa sabahtan yapmayi dusunuyorum. Dahiliye doktoru whatsapp numarasini da versi sonuclari atabilirsin dedi. Mantikli geldi.

Devlet hastanesinde nasil bir uygulama oluyor hiç fikrim yok malesef

Kesinlikle gereksiz fazla.. Acillerde yapılmıyor poliklinik bir muayenede yapılır devletlerde genelde randevun olmasa bile sabah çok erken 6-7 gibi gittiğinde sıra alınıyor yani benim yaşadığım şehir böyle randevu almak oldukça zor olduğu için isterseniz pazartesi sabah erkenden şansınızı deneyin derim.. Ama acillerde yapmazlar

Kızlar selam inşallah güzel geçiyordur hamileliğiniz dün doktor kontrolüm vardı ultrason öncesinde çikolata yemiştim 2 tane bizimki içerde halay çekiyodu nifty ve sma için de kan verdim, haftaya muhtemelen sonuç çıkacak. Ayrıca iki vitamin yazdı doktor Velbon ve Pregnomarin içerikleri çok zengin folik asidi bıraktık artık 3 aylık yeterli dedi. Bunların içinde de bir miktar folat var zaten. Çatlaklar için de lierac aldım hamile yastığıyla beraber mustela da alabilirim belki daha sonra..

Eklentiler

• A521BBAB-E508-43FE-9061-A2C3E9FB5F9D.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 84
Maşallah ne kadar güzel çıkmış çok net herşeyi 2-3 haftada bu kadar değişiyor mu benim ki 8+5 çıktı ( 9+2 normalde) bildiğin yer fıstığı şeklinde

Evime yakin bi tip merkezi var merkezin kendi icinde bulunan laboratuvar islemi yapiyormus 250lira dedi. Daha makul geldi. Orada yarin sabah baktirayim. Umarim aile hekimindeki sonuc yanlistir da degerim normaldir. Dua ediyorum. Yoksa ilac dozunu yukselticek doktorum.

Maşallah ne kadar güzel çıkmış çok net herşeyi 2-3 haftada bu kadar değişiyor mu benim ki 8+5 çıktı ( 9+2 normalde) bildiğin yer fıstığı şeklinde
Ya ben de çok şaşırdım ne kadar büyümüş diye aslında zoomlu görüntü normalde avuç içi kadar 10cm bişi herşeyi şekillenmiş yarım saat inceledi doktor hepsini

Yaaaa cok guzelllll nasil hizli buyuyolar aslinda, goremedigimiz icin farkedemiyoruz. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Yaaaa cok guzelllll nasil hizli buyuyolar aslinda, goremedigimiz icin farkedemiyoruz. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi Valla hiç farketmiyoruz ne ara nasıl büyüyolar mucize gibi 9 haftalıkken tomurcuk kadardı ayaklar kollar şimdi maşallah bebek görünümünde

Yaaaa maşallah ona
en net poz veren ilk bebeğimiz oldu kendisi
Yessin onu teyzeleri

Bence bu cok onemli bir konu siz biraz daha acele edin bence,ilk 3 ay günler bile onemli bebek için, sahsen durumunuz cok kotu degilse ben olsam baska şeylerden kısar yaptırırım

Bence bu cok onemli bir konu siz biraz daha acele edin bence,ilk 3 ay günler bile onemli bebek için, sahsen durumunuz cok kotu degilse ben olsam baska şeylerden kısar yaptırırım
Tabiki de ama doktorun kendisi bile o hastanede gereksiz pahali oldugunu belirtti. Disarida kendi laboratuvari olan yerde yaptirin bana sonucu atin dedi. Zaten ac karnina olsaydim o an orada da yapardim ama kahvalti yapmistim. Ama zaten cumartesine kalinca alternatifleri degerlendirdim.

Anammm maşallah yaa nasıl çıkmış ❤ hayırlısıyla söyle net bnde görebilseydim bi verdiği sonuçtan pek anlayamadm ama biri 6 diğeri 8 haftalikti gittiğimde
Haftaya gitcm 12 haftalikken ınsallah net gorurum bu hafta

Kızlar 11.haftadayim aranız da kasık ağrısı yaşayan var mı bu hafta fazla gibi sanki kontrolum perşembe günü bekleyeyim mi yoksa yarın falan gideyim mi bilemedim sol tarafta agri sanki

Sağlık ocağı tahlillerine cok guvenmiyorum tecrubeyle sabit.Eger orada yaptirdiysaniz disarida herhangi bi yerde tekrar kan verip baktirin,ondqn sonra karar verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…