2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhabalar, son muayenemde ikiz gebeliğim olduğu ve tek yumurta olduklarını söylemişti ve ikisininde kalp atışını duymuştum. 7 haftalıkken gittiğimde ise birinin kalbinin durduğunu ve çift yumurta olduklarını böylece diğer bebeğin yaşadığını söyledi doktor. Bu duruma başta uzulsemde hayırlısı bu diye düşündugum icin yola devam diyerek serinkanlı olmayı seçtim. Şimdi 7+5 günlük bebeğim için dua ediyorum inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim. Yaşadığım durum kaybolan ikiz sendromu olarakta tıpta yer alıyor. Üzücü ama diğer bebek için daha hayırlısı olduğunu söylüyor doktorda.. bendeki son durum böyle. Şimdilik Nisan annesi gibiyim Allah nasip ederse..

Benim gittiğimde 12+4dü ölçümde 13+4 yazıyor 12 haftada daha şekilli görürsün sen de inşallah sağlıklı olurlar da gerisi mühim değil

Bana dpktorum daha yeni folic asit yazdı kızlar. İlk ve 2.de de böyle geç yazmıştı. Hatta ben isteyince yazdı. Neden geç yazıyor acaba

Benim gittiğimde 12+4dü ölçümde 13+4 yazıyor 12 haftada daha şekilli görürsün sen de inşallah sağlıklı olurlar da gerisi mühim değil
Oyle tabi canm sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil şey benm esim uzakta ya o kagitlardan pek anlayamıyor ona kalsa her hafta Gitcm her hafta ona kalp ultrason kaydı atcam ben yine ekrandan falan görüyorum canlı canlı kalbini falan duyuyorum az da olsa merakım geçiyor

merhaba, ben de benzer bir durum yaşadım. 6 haftalıkken tek kese ve embriyo olduğunu öğrenmiştim, ancak 10. Haftadayken başka bir doktor boş bir kese daha olduğunu söyledi. 11+6 da boş kese hala duruyor ve bebek oturan pozisyonda olduğu için ense kalınlığı ölçülemedi. Pazartesi günü özele gideceğim inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin

Merhaba canım aynı yollardan geçiyoruz. Ben de salı günü 9+3 te öğrendim birinin kalbinin durduğunu. Diğeri gayet sağlıklı çok şükür. Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler

İlk gebeliğimde benm de 2 embriyo tranfer edilmişti kanda bakıldığında ikizdi ancak tek kese oluştu. 2.si yaşamadı. Ancak plasenta başlangıcı vardı. Bu başlangıc seviyesindeki plasenta ikili test değerlerimi bozmuştu ve çıkması gerekn aralığın 10 katı bir değer çıkmıştı. Sonrası malesef perinataloji ve bir sürü üzüntü. Sıvı almaktan son anda vazgeçtik, sağolsun görevli laborant vazgeçirdi madem aldırmayacksanız boşuna yapturmayın diye. Kızım 4 yaşında ve maşallah Allah özenip yaratmış. Aklınızda olsn. Plesanta kanı değerine bakılıyor ikili testte. Böyle bir durum yaşamayın tabi Allahın izniyle.

Hakkımızda hayırlısı olsun bu yolda. Güzel Haberlerini bekliyor olacağım burada :)

Yaa maşallah bu 10 haftalık mi maşallah ne kadar büyük gözüküyor
Teşekkür ederim 9 haftalığız pazartesinden itibaren 10 a giricez :) orda öyle göründüğüne bakmayın ya aslında 2 cm lik bir şey henüz çok ufağız Sanırım doktorun makinesinden kaynaklı bu şekilde görünmesi

Allah diğer bebeğinize sağlık versin , esenlikle kucağınıza alın inşallah Nisan Mayıs fark eder mi hepimizin çok güzel bir ortak noktası var ve birbirimizden aldığımız fikirler yol gösterici oluyor Bu süreçte hepimiz birbirimize destek olursak hem daha eğlenceli hem de daha bilgili bir şekilde geçirmiş oluruz günlerimizi

İnşallah hep beraber o güzel günleri görürüz Allah'ım nasip eder birlikte konuştukça güzelleşiyor bu süreç benim içinde rahatlatıyor

Bana kalsa ben eve cihazı alıp dakika başı bakıcam da işte olmuyor olmazsa video çekip at tabi biraz şekillense o zaman daha anlaşılır oluyor

Hanımlar iyi geceler herkese. Bişey sorucam çok fazla kabızlık sorunu çekiyorum ikinmamak için söylemesi ayıptır nerdeyse bir saat tuvalette bekliyorum gelsin diye gebeliğin ilk zamanlari ishaldim ama şikayetçi de değildim en azından zorlamiyordu beni ama şimdiki halim içler acisi. Korkuyorum bebeğe de bişey olacak diye. Siz nasıl başa çıktınız bu durumla. Lifli gıdalar da yiyorum, kayısı da yiyorum ama yok yani çıldırmak üzereyim. Lütfen çaresini bulan bana da soylesin

Sabah 1 bi bardak ilik su icip 5-10dk sonra tualete gitmeyi dene. Bi ara hemoroidim varken doktorum bunu oneriyordu ve ise yariyordu. Ben de gebelikte kabizlik hemoroid sorunu yasarim diye cok korkuyorum simdilik hersey yolunda bakalim.

Sabah veya gece 1 kasik zeytinyagi icebilirsiniz, bazen tursu veya tursu suyuna cok ise yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…