2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhabalar bende doppler alacağım dediginiz gibi meraktan strese girmek istemiyorum. Kaçıncı haftadan itibaren ses alabildiniz onu merak ediyorum bir de sizce ıkizlerde yanıltıcı olur mu
14-15 hafta civari duyulmaya başlanıyor ama belki markadan markaya farklılıkta gösterebilir. Ben tek oldugu icin kolay buluyordum yerleri, ikizler nasil olur bilmiyorum ama bulunur herhlde

Doppler dokularda isinmaya neden olabiliyor diye biliyorum. Fetal doppleri de sadece bebek/ler uzun suredir hareket etmiyorsa kullanmak mantikli olabilir.
Bende hassas steteskop var 24.hafta itibariyle ise yariyor o biraz daha masum geliyor bana
Perinatologuma sormadan almam zaten. Kendisi kullanabilirsin derse alırım 24.haftaya kadar bekleyebilirsem tabi 10 haftaliklar ben simdiden öldüm öldüm dirildim Teşekkürler bilgi verdiğiniz icin

Doppler dokularda isinmaya neden olabiliyor diye biliyorum. Fetal doppleri de sadece bebek/ler uzun suredir hareket etmiyorsa kullanmak mantikli olabilir.
Bende hassas steteskop var 24.hafta itibariyle ise yariyor o biraz daha masum geliyor bana
Bilimsel olarak kanıtlanmış bir zarari yok, zaten kalp atışı var mi yok mu diye bakıp hemen çekiyorum, 10 sn sürüyor sürmüyor, yani endişe edecek bir süre degil şuana kadar gittigim doktorlar da herhangi bisey demediler :) ben steteskop ile denemiştim ama bana zor gelmisti

Bnde siz gibi düşünüyorum haftaya gideceğim 12.haftam olacak inşallah yaptırmak istemiyorum
Canim nasilsin? Ne zamandir yoktum takip edemedim. Hersey yolundadir insallah
Oyy masallah canim yaa cok sevindiiim sen ikili testleri yaptirmis miydin?

Kizlar hayırlı günler ikili testi İstanbul Anadolu yakasında devlet hastaneleri yapıyor mi yapiyorsa hangileri yapıyor biliyor musunuz

Kızlar gebelikte tansiyon kaç olmalı.?
Benim küçük tansiyonum hep düşük 5 ya da 6.
Genel de 10/6 ya da 9/5. Nabzımda genelde 90 üzeri.

O tat bende epeydir var canm. Yediğim hiçbir şeyi gönülden isteyerek yiyemiyorum. Ama şu 3 gündür azaldı gibi. İnşallah bitecek diye bekliyorum. Senn de uzun sürmez umarım
Ya öyle mi canım sevindim azalmasına senin için inşallah benim de uzun sürmez.su içerken musluk suyu içiyormuşum gibi zehir gibi geliyor en çok su içemediğime canım skılıyo

10/6 benimde genelde, hamilelikte düşük tansiyon normalmiş kuzum. 9/6 lar falan normal dedi doktorum sordum ben geçen hafta

Yaa darsı başıma demek genelde 12.haftaya doğru geçiyor.benim 7. Haftanın başında başladı bir hafta oldu sürekli ne yesem geçmiyor herşey zehir gşbi özellikle su
Aynen suyu bazen ben içmek bile istemiyordum ama icmessek bebek susuz kalır diye içiyordum. Sabır birazdaha başka yapacak birşey yok bana hala arada oluyor ağızda acılık falan ama geçecek insallah

Normal bence canm benm sureklj düşük normalde de hep zaten 10/7 falandı ama gebelikten snra 6/5 yada 5/4 hic kalkamıyorum o yüzden bas donmesi çok oluyor

Benim de geçen 11/7 çıktı hiç daha altını görmedim halsizken başım dönüyor o da aç kalınca çok olur. O yüzden kendimi hiç aç bırakmıyorum. Bünyem zayıf çünkü

Günaydın kızlar
benim tansiyonum hep 12/8 hatta bazen 13/8 civarındadır kendimi bildim bileli. Şuan da değişen birşey olmadı. Ama şimdi sizin tansiyonları okuyunca bir tedirgin oldum. Genelde herkesinki düşük anladığım kadarıyla malum gebelikte de yüksek tansiyon sıkıntı. Sizlerin hep mi böyle düşüktü, gebelikte mi düşük seyretmeye başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…