ay benimde hep düşük tansiyonum bir terleme geliyor elim atağım titriyor oradan anlıyorumKızlar gebelikte tansiyon kaç olmalı.?
Benim küçük tansiyonum hep düşük 5 ya da 6.
Genel de 10/6 ya da 9/5. Nabzımda genelde 90 üzeri.
Maliyeti ne oldu bu iki testin ve her özelde yapıyorlardı acabaPerşembe günü kan verdim 2li test yerine nifty yaptırdım ben bir de ek olarak sma testi yaptırdım
Benim hep düşüktür, gebelikte az daha düştüğü de oluyorGünaydın kızlar
benim tansiyonum hep 12/8 hatta bazen 13/8 civarındadır kendimi bildim bileli. Şuan da değişen birşey olmadı. Ama şimdi sizin tansiyonları okuyunca bir tedirgin oldum. Genelde herkesinki düşük anladığım kadarıylamalum gebelikte de yüksek tansiyon sıkıntı. Sizlerin hep mi böyle düşüktü, gebelikte mi düşük seyretmeye başladı?
Nub icin hem kucuk hemde ultrason fotosu gerekKizim çekmiş bunlari
Nubtan tahmin için erken sanirim değil mi
Canm benm hep düşüktü ama gebelikten snra iyice düştü özellikle bulanti kusmadan sonra çok düşüyor onu fark ettimGünaydın kızlar
benim tansiyonum hep 12/8 hatta bazen 13/8 civarındadır kendimi bildim bileli. Şuan da değişen birşey olmadı. Ama şimdi sizin tansiyonları okuyunca bir tedirgin oldum. Genelde herkesinki düşük anladığım kadarıylamalum gebelikte de yüksek tansiyon sıkıntı. Sizlerin hep mi böyle düşüktü, gebelikte mi düşük seyretmeye başladı?
Iyi yapmissin insallah sonuclar istedigimiz gibi saglikli bi sekilde gelirPerşembe günü kan verdim 2li test yerine nifty yaptırdım ben bir de ek olarak sma testi yaptırdım
Ah canim az kaldi demi 3. ayina senin de, insallah ozaman daha da azalir. Azcik daha sabirAyni canm bulanti kusma devam 5 gün falan iyiydim yine buna şükür azaldi ama hiçbirsey yapamıyorum iş falan surekli yatıyorum bas donmesi çok oluyor
Perşembe günü doluyor 12.hafta ınsallah canm sen nasılsın nasıl gidiyorAh canim az kaldi demi 3. ayina senin de, insallah ozaman daha da azalir. Azcik daha sabir
Hadi insallah canim az kalmisPerşembe günü doluyor 12.hafta ınsallah canm sen nasılsın nasıl gidiyor
günaydın :) oh maşallah 2 hafta var aramızdaGünaydın kızlar sabahın 9 unda yeşil ekşi mandalına yedım tatlı ıstegım 2 aydır bıttı kii ben tatlı asıgıyımdır. 12 hafta bugun bıttı 13 e gırıyoruz cumartesı 2 lı tarama var dr cınsıyetı soylemeyecegını soylemıstı bakalım umarım fıkrı degısmıstır :)
günaydın :) oh maşallah 2 hafta var aramızdatestleri nerde yapacaksın karar verdin mi? fiyatlar hakkında bilgin var mı?
Sacmalama dök tabi ne demekHadi insallah canim az kalmisBende iyiyim sukur mide bulantim disinda iyiyim asiri halsizligim vardi o da gecti gibi dinlenerek is yapabiliyorum. Tek sıkıntım yanlız olmam :) Eşim işteyken çok sıkılıyorum yanlız hissediyorum canım.. Eşimin ailesi biraz uzak arada oraya gidiyorum, burda teyzem kuzenlerim var onların da yanına arada gidiyorum ama ona rağmen yanlız hissediyorum. Ailem başka ülkede, türkiyeye alışmakta zorlanıyorum.. İçimi döktüm gibi oldu kusura bakma :)
Bir kaç tane firma farklı farklı test seçenekleri var yurtdışında yada türkiye yapılanlar vs. Ben yurtdışına yollamadım nifty 3.300 sma da 1.100 tlMaliyeti ne oldu bu iki testin ve her özelde yapıyorlardı acaba
Amin canım inşallah tertemiz gelir sonuçlarımızIyi yapmissin insallah sonuclar istedigimiz gibi saglikli bi sekilde gelirNe kadar odedin bunlar icin ve nerde yaptirdin acaba canim?
Ah canim az kaldi demi 3. ayina senin de, insallah ozaman daha da azalir. Azcik daha sabir
bende aynı durumdayım . sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. yumurtaya bayılırım ama yiyemiyorum boğazımda takılıyor sanki . mide bulantısı da cabasıKızlar her sabah yumurta yiyebiliyor musunuz.?
Ben hafta da anca bir yiyebiliyorum. Önceden de sevmezdim şimdi hiç canım istemiyor
Kahvaltım hep peynir ekmek.
Ayni benim durumumdasin. Benim de ailem baska ulkede, ben Turkiye'ye alistim 2 sene oldu ama hamilelikte insan ailesine daha bi ihtiyac duyuyormus. Sukur her isimi yemegimi yapiyorum cok bulantim yok ama manevi olarak gormek kesinlikle cok iyi gelirdi.Hadi insallah canim az kalmisBende iyiyim sukur mide bulantim disinda iyiyim asiri halsizligim vardi o da gecti gibi dinlenerek is yapabiliyorum. Tek sıkıntım yanlız olmam :) Eşim işteyken çok sıkılıyorum yanlız hissediyorum canım.. Eşimin ailesi biraz uzak arada oraya gidiyorum, burda teyzem kuzenlerim var onların da yanına arada gidiyorum ama ona rağmen yanlız hissediyorum. Ailem başka ülkede, türkiyeye alışmakta zorlanıyorum.. İçimi döktüm gibi oldu kusura bakma :)
Benim hep düşüktür, gebelikte az daha düştüğü de oluyor
Anladım kızlar sağolun ben de bir sonraki kontrole kadar düzenli takip edeyim de danışayım yine doktorumaCanm benm hep düşüktü ama gebelikten snra iyice düştü özellikle bulanti kusmadan sonra çok düşüyor onu fark ettim
Ben de aynı durumdayım , ne eşimin ailesi ne de kendi ailem yanımda . Biz ikimiz yurt dışındayız, kendimiz idare ediyoruz her şeyi. Hamileyken hem çalışıp hem de yemek ,ev işi yapmak çok zor bir şeymiş . Tek basına her şeye yetmek zorunda kalmak gerçekten çok yorucu . İnsan annesinin yaptığı 1 yemek tabağı çok özlüyor çok ..Ayni benim durumumdasin. Benim de ailem baska ulkede, ben Turkiye'ye alistim 2 sene oldu ama hamilelikte insan ailesine daha bi ihtiyac duyuyormus. Sukur her isimi yemegimi yapiyorum cok bulantim yok ama manevi olarak gormek kesinlikle cok iyi gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?