2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin arkadaşlar
Cumartesi kontrole gittim bende
Herswy yolunda 9+4 olmuştuk
Ayaklarini hareket etrirdigini gördük ilk defa ..
Bugun de mide yanmasına ağrısına uyandım nasil toparlayacagim hic bilmiyorum

Benim hep düşüktür, gebelikte az daha düştüğü de oluyor

Canm benm hep düşüktü ama gebelikten snra iyice düştü özellikle bulanti kusmadan sonra çok düşüyor onu fark ettim

Perşembe günü kan verdim 2li test yerine nifty yaptırdım ben bir de ek olarak sma testi yaptırdım
Iyi yapmissin insallah sonuclar istedigimiz gibi saglikli bi sekilde gelir Ne kadar odedin bunlar icin ve nerde yaptirdin acaba canim?
Ayni canm bulanti kusma devam 5 gün falan iyiydim yine buna şükür azaldi ama hiçbirsey yapamıyorum iş falan surekli yatıyorum bas donmesi çok oluyor
Ah canim az kaldi demi 3. ayina senin de, insallah ozaman daha da azalir. Azcik daha sabir

Günaydın kızlar sabahın 9 unda yeşil ekşi mandalına yedım tatlı ıstegım 2 aydır bıttı kii ben tatlı asıgıyımdır. 12 hafta bugun bıttı 13 e gırıyoruz cumartesı 2 lı tarama var dr cınsıyetı soylemeyecegını soylemıstı bakalım umarım fıkrı degısmıstır :)

Perşembe günü doluyor 12.hafta ınsallah canm sen nasılsın nasıl gidiyor
Hadi insallah canim az kalmis Bende iyiyim sukur mide bulantim disinda iyiyim asiri halsizligim vardi o da gecti gibi dinlenerek is yapabiliyorum. Tek sıkıntım yanlız olmam :) Eşim işteyken çok sıkılıyorum yanlız hissediyorum canım.. Eşimin ailesi biraz uzak arada oraya gidiyorum, burda teyzem kuzenlerim var onların da yanına arada gidiyorum ama ona rağmen yanlız hissediyorum. Ailem başka ülkede, türkiyeye alışmakta zorlanıyorum.. İçimi döktüm gibi oldu kusura bakma :)

günaydın :) oh maşallah 2 hafta var aramızda testleri nerde yapacaksın karar verdin mi? fiyatlar hakkında bilgin var mı?

günaydın :) oh maşallah 2 hafta var aramızda testleri nerde yapacaksın karar verdin mi? fiyatlar hakkında bilgin var mı?

Ben dogum paketı aldım canım 2 lı tarama ıcerısınde var... İlk hamılelıgımde devlet hastanesınde yaptırmıstım... Ücretler özellerde biraz fazla diye bılıyorum

Sacmalama dök tabi ne demek valla canm benm esim de uzakta bende onun ailesiyle kalıyorum iste esim de birsey olacak diye kendi aileme bile salmiyor ağır geçiyor diye benm de o derdim var gidemiyorum aileme ama kaynanam babam surekli git diyorlar haftaya biraz daha iyi olsam giderim ınsallah

Iyi yapmissin insallah sonuclar istedigimiz gibi saglikli bi sekilde gelir Ne kadar odedin bunlar icin ve nerde yaptirdin acaba canim?

Ah canim az kaldi demi 3. ayina senin de, insallah ozaman daha da azalir. Azcik daha sabir
Amin canım inşallah tertemiz gelir sonuçlarımız

Genstar diye bir firmanın babyseq adındaki testini yaptırdım tüm hastalıklar artı bileşsel hastalıklara da bakıyor türkiyede yapılan bir test ayrıca cinsiyette çalışıyorlarmış 3.300 dedi sma içinde 1.100 tl ödedim. Yani 7-10 iş günü içinde sonuç geliyormuş inşallah erkenden gelirde bu stresli bekleyiş sona erer

Kızlar her sabah yumurta yiyebiliyor musunuz.?
Ben hafta da anca bir yiyebiliyorum. Önceden de sevmezdim şimdi hiç canım istemiyor
Kahvaltım hep peynir ekmek.
bende aynı durumdayım . sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. yumurtaya bayılırım ama yiyemiyorum boğazımda takılıyor sanki . mide bulantısı da cabası

Ayni benim durumumdasin. Benim de ailem baska ulkede, ben Turkiye'ye alistim 2 sene oldu ama hamilelikte insan ailesine daha bi ihtiyac duyuyormus. Sukur her isimi yemegimi yapiyorum cok bulantim yok ama manevi olarak gormek kesinlikle cok iyi gelirdi.

Benim hep düşüktür, gebelikte az daha düştüğü de oluyor

Canm benm hep düşüktü ama gebelikten snra iyice düştü özellikle bulanti kusmadan sonra çok düşüyor onu fark ettim
Anladım kızlar sağolun ben de bir sonraki kontrole kadar düzenli takip edeyim de danışayım yine doktoruma
Bir de benim halsizlik bulantı şikayetlerim de azaldı iyice hatta bitti sayılır. Belki o yüzden de düşük değildir artık olduğu zamanlar ölçmemiştim de hiç

Ben de aynı durumdayım , ne eşimin ailesi ne de kendi ailem yanımda . Biz ikimiz yurt dışındayız, kendimiz idare ediyoruz her şeyi. Hamileyken hem çalışıp hem de yemek ,ev işi yapmak çok zor bir şeymiş . Tek basına her şeye yetmek zorunda kalmak gerçekten çok yorucu . İnsan annesinin yaptığı 1 yemek tabağı çok özlüyor çok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…