2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben ilk kızıma 9 yıl önce hamileydim ve o zaman ikili test yapılır, sonra 3'lü veya 4'lü test yapılırdı. Simdi bu nifty testini söylüyorlar ama herkesin yaptirabilecegi bir test değil. Bu nifty testleri yokken de çocuklarımızı sağlıklı kucağımıza aldık. Kafam çok karıştı. Tüm bu testler olumsuz çıkarsa amniyo sıvısı alıp doğruluktan tam emin olacaklar. O zaman o testi mi direkt yaptirsak olmaz mı? Ondan da korkuyorum ya .... kafam karıştı benim çok şeyler değişmiş.

Bulantı tam geçiyor sevınıyorum yenıden baslıyor... Pazar gun boyu ıyıydım dun ve bugun yıne basladı... sabah aksam ıstıfra edıyorum. İsyan etmek istemiyorum ama 1,5 ay oldu bişeyleri canım çeksinde alayım istiyorum zeytın peynır leblebı makarna sabah sabah sınır bastı :)

Bende yemek yemeği özledim hem açım, hem de ne yerim bilmiyorum ama artık bitsin gercekten. Dün migrenim tuttu saatlerce geçmedi. Normale dönmek istiyorum.
Herkes mi boyle bize mi özel bu durumlar anlayamıyorum etrafıma bakıyorum o kadar rahatlar ki bide abartiyorlar bulanti böyle de şöyle de ya ben kafamı tutamıyorum kızlar herseyi yapıyor bizde de oluyor bulanti diyor bu ortamda denk geldik oturduk iste ben o sırada kwc bulanti geldi kac kustum hatırlamıyorum onlarda hiç birsey yok herseyi yediler içtiler bizde de böyle derler bide nasıl moralim bozuldu

Seni sabah sabah basmış sinir benden hiç gitmiyor hiç artık ağlamalar da başladı zaten vardı da kalkamadıkca daha çok oluyor sinirden üzüntüden ağlıyorum galiba

sevgi anne adayları aranızda kilolu hamile var mı ben en son gittiğim kontrolde utrasyonda bulanıklı vardı doktor göbekli olmamdan dolayı netlikte problem olduğunu söyledi başına böyle bişey gelen var mı yoksa cihazla ilgili olabilir mi gerçi doktorumdan cok memnunum ama. 46 bedenim kilo acısından fikriniz olsun ilk üç ayı tamamladım hic kilo almadım.

aynen o bende de hep var çikolaata yesem dahi hiçbir tat alamıyrum

prilamı bende kullanıyorum iyi geliyor gerçekten. ilk gün kullandığımda ertsi gün çok iyiydim . ama sonraki günlerde 1 gün sabahtan yine kustum. şimdi gece içmiyorum . öğle yemeğini yemeden önce içiyorum akşama kadar idare ediyorum en azından işyerinde rahat oluyorum

Ben
En son geçen hafta gittim ve yine net olmadığı için vajinal baktık. Tüp bebek olduğu için ve bir de ikizdi biri sağlıklı ilerlemiyordu şimdiye kadar herhalde 5. haftadan itibaren 10 kere gittim. Son 5inde adamcağız bir umut karından deniyor olmuyor vajinale geçiyor. Sağlıksız olanın takibi için net görüntü istiyordu. Bir de sıkışık olmayı ayarlayamıyorum bir türlü her gittiğimde diyorum bu sefer görünür artık karından çok sıkışık olmama gerek yok yine olmuyor Artık son iki seferdir karşılıklı dalga geçiyoruz en son isyan ettim ne yağ dokusuymuş bu diye. Tamam yağ demeyelim de ödem diyelim diip güldü halime adam
Ben de 44-46 bedenim ama tüm kilom üst vücudumda. Pantolon bedenim 40
Yarın kontrolüm var yine. Artık iki litre su içip gitmeyi planlıyorum

Bu arada ben de hiç kilo almadım hala şükür aynı kilodayım

kızlar bende haftaya 2 li test için gideceğim de . gitmeden neler yapmam gerekiyor. ya da yapmam .

Bende görünüyor eli ayağı şükür ama yüzünü falan çok ta net değil hep bu pandeminin suçu ömrumum en kilolu haliyle hamile kaldım
Al benden de o kadar. Tedavi sürecinde iğneler ilaçlar maksimumuma ulaştım tek tesellim henüz kilo almamış olmam Aramızda iki hafta var benimki belki o yüzden daha az nettir şuan.
Ama senin zamanına geldiğimde benim de yine devam edecek desene bu yağ dokusunun etkileri

farklı yerlerde 110-120 lerde olanlar cok net görebildiklerini yazmışlar cihazlada alakalı demişler ikili test için ense kalınlığını ölçebildi doktor ben ayırt ediyorum dedi ama işte insan kendi gözüylede secmek istiyor ben gittiğinde 11+4 deydi üç hafta sonra tekrar gidicem cinsiyet bakılcak. senin bebek daha küçük bi dahakine daha net görünür senin bebişte.

Ben de bazen videolara denk geliyorum gerçekten görüntü farklı geliyor vajinalde bile. Cihazla da alakası var kesinlikle
Şimdi benim yarın 10+4 olacak bakalım. Bir öncekinde büyük olan göründü de vajinal kadar net olmasa da küçük çok flu görünüyordu. O yüzden vajinale geçti. Zaten onun kalbi durmuş geri küçülmeye başlamıştı 7 haftalık görünüyordu o gün o yüzden bu sefer azcık da sıkışık gitmeyi becerebilirsem net olur inşallah diyorum

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Gercekten hepsi kafa karışıklığı yapiyor, insan önce şunu kendine sorması lazım, herhangi olumsuz bir sonuç olursa tepkim nasil olucak, bebegi aldırirmiyim? Cevap hayirsa pek biseye gerek kalmıyor, etrafımda denk geldiklerim oldu test sonuçları cok kotu çıkıp sapa sağlam dogan bebekler, down sendromu dediler olmadi yada basi normalden kucuk aldırın dediler çocuğun ailesi zaten minyon cok saglikli cocuk oldu vs, o kadar örnek cok ki. Doktor bana bu testlerin 2li 3lu vs kesin bir sonucu yok risk ölçüyor sadece dedi, bazi aileler sonucu görüp üzülmek istemiyor 9 ay boyunca, bazi ailelerde aldırmam ama bi sorunla karsilasirmiyim diye meraktan yaptırıyor dedi, illa yaptırın demedi, bize bıraktı, zaten detaylı ultrason yaptırıyoruz, diğer nifty amniyonsentez vs stres oluyor biraz ama yine herkesin kendi kararı

Bende tombisim 2 kg civari aldim 84 lerdeyim simdi, daha önceki gebeliklerimde doktorun benzer söylemlerine denk gelmiştim, iyi goremiyor diye alt taraftan baktigida olmustu, illa ki kilo farkediyor malesef ama cihazında biraz etkisi vardır, bende doktordan memnunum benimkinin de cihazı pek net değil ama cok önemli degil son aylarda renkli ultrason icin baska bi doktora gidebilirim 1 sefer, suan icin bi onemi yok, bebek gözüksün yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…