2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Açıkçası bende kararsizim bu konuda
Daha öncekilerde hep yaptırdım da bu sefer kararsiz kaldım.. doktorum da bahsetmedi henuz 12. Hafta da randevum bakaljm söyleyecek mi

Doktorunuz kilo ver yada dikkat et, su aya kadar hic kilo alma vs dedi mi acaba?
Bana dedi ikinci gidişimde 3 kilo almistim un seker paketli gıdalara xok dikkat et azalt demişti.. sonraki aylar daha rahat olsun diye sanirim.. gecen gidişimde kilo almamıştım aynıydı..

Moral bozacak birsey yok ki her bünye farklı.. kıyaslama yapılamaz bu konuda böyle şeyleri kafaya takmamak gerek bence.. son umursayacagim şey ancak başkalarının dusunceleridir

Anladım canım çok sağol
Yarın kendi doktorumla da bir detaylı konuşayım ben gecikmeden. Daha hiç konuşmadık

O zaman yarın ola hayrola diyelim

Bana doktorum 11 haftayı doldurunca 2li test git demişti. 11+2ye randevu aldım. Tok gelmemi istediler.
Ben de nifty düşünüyorum 2li testin sonucuna göre netleşecek. Özelde 2li test kaç günde çıkıyor bilen var mı?

Anladım canım sağol hemen hemen herkes 12. Haftada gitmiş o zaman. Ben de 2li teste göre nifty ye karar vereceğim. Hakkımızda hayırlısı

Hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum yaşım +35 olduğu için zaten direkt riskli çıkıcak. Bende allah korusun bebeğime hiç bi şekilde kıyamam. O yüzden bu süreci ağlayıp sızlayarak geçirmek istemiyorum. Benim imtihanım evladımın sağlığından olacaksa evde 2 tane aslan parçası var onların, sağlığının bir garantisimi var hangisinin canından vazgeçebilirim.

Açıkçası bende kararsizim bu konuda
Daha öncekilerde hep yaptırdım da bu sefer kararsiz kaldım.. doktorum da bahsetmedi henuz 12. Hafta da randevum bakaljm söyleyecek mi
Bende daha önce ilk 2 de yaptırdım, 3.de yaptirmadim, doktorlarin tutumuna göre karar veriyorum biraz, zorlamiyorlarsa yapmiyorum:)
Bana dedi ikinci gidişimde 3 kilo almistim un seker paketli gıdalara xok dikkat et azalt demişti.. sonraki aylar daha rahat olsun diye sanirim.. gecen gidişimde kilo almamıştım aynıydı..
Banada oyle seyler soyledim, tum beslenme planından bahsetti, bende dikkat etmeye çalışıyorum, bu ara dogumgunleri vs oldu biraz tatli kaçamaklar oldu ama yapacak birsey yok

Doktorunuz kilo ver yada dikkat et, su aya kadar hic kilo alma vs dedi mi acaba?
Dedi kilo alma dedi ver demedi ama alma karbonhidrat tüketme ileriye doğru gebelik zehirlenmesi vs olabilir dedi ama ben ne yazıkki boğazıma dur diyemiyorum bu durum beni üzüyor ama ne yapacağımı pek bilemiyorum yemeden duramıyorum

Anladım canım rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde vakti ve zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsin insan korkuyor bende ensen 2 hafta önce gittim 8 haftalıktım doktor 3 hafta sonra gel dedi şuan tahminimce 10 haftalık falanım nasipse haftaya gideceğim ama hiçbir hamilelik belirtim yok bu yüzden endişeleniyorum da böyle durumlar gördükçe biraz araştırmak istiyor insan

Amin canım olumsuz hiç birşey yokken boşa böyle şeyleri araştırıp üzme kendini. Ki olumsuz bir durum olsa doktorun 3 hafta sonraya çağırmazdı. Ben 4-5 günde bir gider olmuştum takip için
Belirtiler de kişiden kişiye çok değişiyor. Çok zor geçiren arkadaşlarımız da oldu, çok rahat geçiren de. Bence tadını çıkar rahat geçirmenin.
Ama değişmeyen tek şey gerçekten bekleme kısmı çok zor her gittiğinde büyüdüğünü gördükçe biraz daha rahatlıyor insan

Sende bendensin canım. Benim de göğüs hassasiyetim haricinde hiçbir belirtim yok ve bende en son 8 haftalıkken gitmiştim herşey güzel demişti dr ama insan yine de korkuyor. Benim yeni kontrolüm haftaya cuma günü sen ne zaman gideceksin? Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın bizleri

Ben henüz randevu almadım fakat bende haftaya giderim diye düşünüyorum inşalllah bebelerimizi sağlıklı gelişmiş şekilde görürüz

Bakalım çok heyecanlıyım haftaya bebeğimi görmek için

Dogrudur malesef istah oldugu icin kolay kilo alıyoruz bende 2 kg aldim, iştahım cok açıldı ilk ay ama simdi yavas yavas azaldi, sende mumkun olduğunca dikkat etmeye çalış çünkü ilerleyen zamanlarda ozellikle son ay cok kilo alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…