2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok sevindim adina. Rabbim hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Evet çok şükür , eşim doktor ben de diyetisyenim dili de bunca senedir öğrendik artık zaten, tek eksiğimiz vatandaşlık :) o eksiği de giderirsek harika olacak

Geçenlerde folik asit soran arkadaşlarım vardı , ben de bunu kullanıyorum Türkiye’de de varmış . Hamilelik öncesi olan versiyonunu da kullanmıştım , içeriği çok zengin . İhtiyacımız olan folik asite ek omega 3, d,c,e,k,b1,b2,b3,b6,b12 vitaminleri,betakaroten,biotin,selenyum,magnezyum,çinko,iyot mevcut . Doktorunuza danışarak siz de kullanabilirsiniz

Eklentiler

• 638A3AC4-DE7B-4D5A-B219-7434F9682764.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar aranızda mide bulantısı için Dr Prilam kullanan var mı. Sabahları kahvaltıda yediklerimi çıkartıyorum hep. Doktorum da akşam yatmadan iki tane bu haptan iç sabah bulantılarına iyi gelecek dedi,bu şekilde kullananız var mı geçiriyor mu bulantıyı bu hap

Aynen kiz birsey yiyebilsem ona şükretcem 5 gun falan iyiydim kendi kendime nazar değdim galiba daha beter oldum perşembe randevu artk doktora tekrar söyleyeceğim bi çözüm buluruz ınsallah
Hic kusmuslugum yok hatta istah artisim oldu ama böyle arada bi iki dakika süren bulantim oldu bi kac kere, bana çok zor geldi, ne kötü bir durum, bi de bunu surekli yasayanlar ve kusanlar var, cidden çok zor, Allah yardımcınız olsun

Sagol canm aman dilini ısır ınsallah kimse böyle kötü atlatmaz korkuyorum bebek beslenemeyecek diye perşembe bi yol bulunur ınsallah canm ya az kaldı o vakte kadar dayanacagim artk

Insallah, benide 13.hafta çağırdı bakalim belki soyler bile cok heyecanlı
Kesinlikle 8.haftalikken gittim normalde 2 haftada bir gel demişti kist takibi yapıyor ama ilac falan vermiyor küçülmüş mu diye bakıyordu bizim burda da vaka sayısı artınca korktum açıkçası gitmedim 12.haftayi bekledim bu hafta gitcem gorcem bebisi tekrar surekli acaba büyüdü mü bugün nasıl ne oldu modundayim artk

Ben kullanıyorum bana tek iyi gelen ilaç oldu ama bünyeden bünyeye de değişir tabi. Genelde aksam yemeklerinden sonra bulantım oluyor benim , 1 tane içiyorum yaklaşık 7 dk sonra geçmiş oluyor

Sagol canm aman dilini ısır ınsallah kimse böyle kötü atlatmaz korkuyorum bebek beslenemeyecek diye perşembe bi yol bulunur ınsallah canm ya az kaldı o vakte kadar dayanacagim artk
Bi hamileligimde 5.ayda 2 kg almistim, diğerinde 7 kg civari, ama 2 bebekte 5.ayinda ayni kilolardaydi, yani az yiyip cok yemek ozellikle ilk aylarda pek fark etmiyor canim, sen canini sıkma
Belki cinsiyeti bile ogrenebilirsin, bazı doktorlar soyluyor, hadi bakalim hayırlısı, benimki gecen hafta 1.5 cmdi, simdi 2.5 cm olmuş, günden güne büyüyorlar:)

Canm en son 8 kilo vermiştim moralim bozuldu tartılmadim bir daha belki dediğin 4. Yada 5. Ayda almaya başlarım belki bulanti kusma geçse alırım gibi geldi bana da hayırlısı artık
Aynen çok merak ediyorum bi gitsem hayırlısıyla tekrar gorsem

Esimin yeğeni 16 kg vermisti, zayif oldugu halde, normal kiloda saglikli bebegi oldu, kiloyu cok dusunme canim keşke bende verebilseydim biraz, hayatim dogum kilolarini vermekle geciyor

Esimin yeğeni 16 kg vermisti, zayif oldugu halde, normal kiloda saglikli bebegi oldu, kiloyu cok dusunme canim keşke bende verebilseydim biraz, hayatim dogum kilolarini vermekle geciyor
Valla bu aydan snra nasıl olur bilmiyorum herkes alırsın diyor da almasam bile 10 kilo altına düşersem hastaneye alacaktı bnde virus çok kalmak istemiyorum nasıl olur bakalm artk

Ben kullanıyorum faydası oluyor

Evet ben de ev kuşuyum ama en azindan kafam doluyor isimden dolayi. Yoksa hergun disari cikip napicam ki yani tavsiye ediyorum. Sizin komsulariniz nasil yabanci ? Turkiyede degil misiniz ?
İstanbul Beylikdüzünde oturuyoruz, büyük bir site ama hep Iraklı yemenli insanlar yaşıyormuş.. Yni 80%-90% yabancı burds

Valla bu aydan snra nasıl olur bilmiyorum herkes alırsın diyor da almasam bile 10 kilo altına düşersem hastaneye alacaktı bnde virus çok kalmak istemiyorum nasıl olur bakalm artk
Insallah gerek kalmaz canim az kaldı genelde 3 ay da rahatliyor cok kisi

Bugun kontrol icin gittim doktora, 2 li test için konustuk, genelde doktordan doktora değişiyor tutumlar, bu doktorum istemedi bize birakti, sadece down sendromuna bakiyor, o da cok dogru bir sonuç olmuyor dedi, bize bıraktığı için gerek duymadım bende

Bende yemek yemeği özledim hem açım, hem de ne yerim bilmiyorum ama artık bitsin gercekten. Dün migrenim tuttu saatlerce geçmedi. Normale dönmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…