2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
haklısın doktor görsün sağlıklı desin yeter bende memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum.80 kiloyla başladım ilk üç ay kilo almamıştım bu hafta 1 kilo artı gördüm bu sabah ödemdir canım dedim . bebek büyüdükçe daha netlesir inşallah.

Bende şu ana kadar kilo almadım zaten uzun süredir peynir ekmek dışında birşey yemiyordum. Ama bu hafta canım hep hamur işi istiyor. Kendim yapamıyorum alıp yiyorum. İnşallah böyle sürekli hamur işi çekmez canım. Yoksa kaç kilo olurum kim bilir. Bu arada benimde karından net gözükmüyor. Rahimim arkaya doğruymuş. O yüzden sürekli vajinal bakıyor.

Bende hep bi dahakine kilolu hamile kalmiycam diyip 80nin altına hic düşemedim 12 ve 15 kg aldim daha önce simdi yine aynısı olur buyuk ihtimal, saglikla gelsinde bebis, kilolar veriliyor evt bebis netleşir zaten öyle çabuk büyüyor ki bi ara böyle tam bebek görüntüsü oluyor, bi daha o görüntü olmuyor büyüdüğü için o zaman ayri ayri bakiliyor her yerine, bas, karin ve bacak ölçümü yapiliyor

moral oldu bana da karım büyümeye başladı hafiften sıkıyor pantolonlar e bide zaten kilolu olunca çok kötü hissetmeye başladım kendi mi

gözünüz aydın. bu teste aç veya tok gitmek gerekiyor mu yada su içmek vs. siz neler yaptınız
Kuzum ben sabah tsh icinde kan verecegim icin ac gittim ama normalde ac tok sartligi yokmus. Hatta usg de tok olsaniz daha cok hareketini gorurdunuz dediler. Su da sorun yok su hep ictim

Bende kiloluyum 101kg ile hamile kaldım hatta kiloda aldım şan 104 üm kısa 10 haftalığım ben doktora gitttiğimde hiç öyle birşey demedi bana 2 hafta sonra birdaha gideceğim o zamanki sonucuma görede yazarım

Bir önceki hamileliğinizde kalbi durmuş olan bebeğinizi hiç anlamadınızmı kaçıncı haftada oldu bu

Bir önceki hamileliğinizde kalbi durmuş olan bebeğinizi hiç anlamadınızmı kaçıncı haftada oldu bu
Canım bir önceki hamileliğim değil bu ilk hamileliğim bahsettiğim geçen hafta öğrendim bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu. Önceki kontrollerden beklediğimiz bir durumdu aslında ama yine de üzülüyor insan kalbini duyunca. Kalp atışları pek düzgün değildi. Son kontrollerde gününden az gelişiyordu artık Hiç bir belirtisi olmadı ama sanırım diğer bebek gelişmeye devam ettiği için süreç farklı ilerliyor. 9+3 tük öğrendiğimizde ki bir hafta olmuştu duralı. doktoruma sordum ağrım veya kanamam olacak mı hani olursa panik olmayayım diye. Diğer bebek gelişmeye devam ettiği için beklemiyoruz genelde. Küçülerek kaybolacak o. Bir kaç kontrole görmeyeceğiz artık dedi. Bir hafta oldu dediği gibi hala bir belirti yaşamadım. Herşey aynen devam ediyor.
Çok şükür diğer bebeğim benimle ve iyi Yarın göreceğim inşallah tekrar daha iyi olacağım

İkili test yaptıran arkadaşlar. Hangi haftalarda yaptırdınız?
Ben iki hafta önce devlet hastanesinde perinatologa gitmiştim ikiz olduğu için orda da kaydım olsun diye ama müsait değildi hiç. 7 Ekim’e randevu verdi gelmişken ikili testini de yaparız demiş. 13+4 falan oluyorum. Sanki geç gibi mi biraz yanlış bir hesaplama mı oldu acaba. Gidip bir konuşsam mı tekrar sizce?

Arkadaşlar selamlar,

Su içememe sorunum var kesinlikle 1 litreyi geçmiyor ve çare bulamadım. Soğuk su denedim olmadı pipetle içmeyi denedim olmadım ne yapsam sizce?
Su içmeyincede bebek etkileniyor diye düşünüyorum

Canım benim de çok bulantim var doktor su içinde yemek içinde zorlama kendini dedi. Iki üç bardak icebildigin sürece 20.haftaya kadar bir sorun olmaz yeter bebeğe dedi. Ki bence sende o kadar içiyormuşsun

Kendi doktorumun ultrason hesabina göre 11+3 e göre yaptırdım ikiliyi ama usg de radyolog baktığı detayli usg de 11+5 çıkmıştım. 11/13 arasi diye biliyorum haftayı ama doktorunuz öyle dediyse vardır bi bildiği kuzum

Kızlar ikili tarama testi sonucumu aldım, çok şükür bir olumsuzluk çıkmadı. Şimdi sıra cinsiyet heyecanında inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah hersey çok güzel olsun.
Sonuç olumsuz olursa bunu düşünmek bile istemiyorum ama devam etmemiz yaşımız nedeniyle ne yazık ki olamayacak. İkili sonucu kötü çıkarsa amniyosentez yaptırıp bir kere o bekleme stresine girmek daha iyi gibi geliyor. Allahım sağlıklı bebekler nasip et bize.

İşte doktorla birebir görüşmedim ya asistanı girdi konuştu çıktı. O yüzden emin olamadım Yarın kendi doktorum ne diyecek bakalım ne zaman çağıracak. O da erken çağırırsa perinatoloğa gidip bir tekrar sorarım geç değil mi diye. Bir yandan da diyorum iki doktora ne gerek var kendi doktoruma yaptırmasam içime sinmez. Perinatolog da daha uzman diyorum bir yandan. Ama bir yandan da devlette ilgisi alakası nasıl acaba kafamda deli sorular

Benim doktorum 12+0 da mutlaka gel sakın geçirme dedi. 13+4 de gidersin bebek de ileride çıkarsa 14 falan çıkarsa sonuç bu sefer seni huzursuz eder. Bir arkadaşımda yaşadık değerler riskli çıktı ama çocuk sağlıklı doğdu ama korkusu hepimize yetti. Doktorla bir görüş 1 hafta öne almaya çalış

Ama olumsuz çıkan sonuclarda cogu zaman sorun cikmiyor, sorumlulugu cok buyuk bir karar olur öyle bir durumda, Rabbim kimseyi böyle bir ayrımda bırakmasın, herkesin yavrusu saglikla sıhhatle gelsin inşallah

Doktorunuz kilo ver yada dikkat et, su aya kadar hic kilo alma vs dedi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…