2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar p.tesi hafif bogaz agrim vardi. Aksamina bi titreme vucutta kirginlik burun akintisi basladi. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Sali sabaha kadar agrilarimdan dogru duzgun uyuyamadim. Sabah Doktorumu aradik. Belirtileriniz yeni tip korona viruse benziyor dedi hemen test yaptirmami istedi. Test yaptirdim ama dun o kadar kotu oldum ki ustune 38 derece ateste eklenince mahfoldum. Sukur testim negatif cikti ama dikkat edin salgin varmis. Artik eski yaz sicaklari yok iyi giyinin. 29 yasindayim ilk kez boyle bi grip gecirdim. E tabi hamileligin de verdigi bunye dusuklugunun de etkisi vardir ama resmen caresizligime oturdum agladim. Su an daha iyiyim ama hala yataktan cikamiyorum.

Benimde hic bi belirtim yok canim, bi kac gun once gittim doktora cok sukur hersey iyiydi, bi onceki gebeligimde boyleydi, ilerleyen zamanlarda daha iyi oluyor tabi bebisin hareketlerini hissedince

Benimde kizim cuma okuldan geldi burun akıntısı ve öksürük basladi, sonra kucuk kizima gecti sonrada bana, cok benzerini yasadim yasadim sadece ateş yoktu ve hala devam ediyor, d vitamini, c vitamini, iyot kullaniyorum bağışıklığı artırmak için ve sarımsaklı zeytinyagi hazirliyicam hem cocuklar hem kendim için gerekirse udi hindi yağını da kullanicam

Geçmiş olsun canım

Kizlar doktordan geldim simdi,1 hafta once lekelenme sikayetiyle gitmistim,2 gundur kesildi sükür bi kontrol olayim dedim.Gecen hafta kanama odagi falan gormemisti,simdi kanama yok minik kanama odagi gordum dedibide gecen hafta 6+4ken gittim 7 haftalik cikti simdi de 9 haftalik cikti gecen haftadan bu yana 2 hafta ileri gitmis valla bu sefer bisey anlamadim

Ayy cok gecmis olsun sizlere. Allahtan daha hafif atlatmissiniz yoksa coluk cocuga kim bakacakti ben bi dusundum, cocugum olunca boyle olsam naparim diye. Allah o zaman guc verir insallah. Ben de tarhana corbasi yaptim icine sarimsak ezip ekledim. Zaten p.tesiden beri hep corba mandalina portakal ihlamur ve bolca su. Sansima pek bulantim yok. Bir de bulantim olsa mahfolmustum.

Kızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Buarada liste de ekli olmayanlar yazarlarsa ekleyebilirim..

gözün aydın canım. inşallah gönlündeki olur ve hayırlı olur.

bende 39 yaşındayım ilk çocuğum ve tahmini 15,4,2022 de doğacak inş bebebğim.

Canım çok geçmiş olsun tekrar, artık herşey daha rahat daha güzel olsun inşallah, sağlıkla ilerlesin

Çok sevindim herseyin yolunda olmasinayaa kız olmasina ayrica sevindim darısı başıma saglikla,hayirla kavusalim insAllah

Cok teşekkürler, sana da cok gecmis olsun, hepimize acil şifalar Allahtan annemle altli ustlu oturuyoruz, suan zaten evde tadilat var diye annemdeyiz, en büyük yardimcimiz annem ve ablamda var, cok sukur çocuklara benden çok daha iyi bakıyorlar ama anneler herzaman dikkat etmeli, hasta olma gibi bir lüksümüz olmuyor çünkü

Cok gecmis olsun, insallah bu sureci sıkıntı yasamadan atlatip, bebisinize kavusursunuz

Ayy ne sanslisiniz ya, Allah basinizdan eksik etmesin. Evet yine de anneler her zaman diklat emeli, zaten dün bi aglamakli oldum ben nasil cocuk bakarim ki diye Esim diyo hamiş anasin sen artik ana ona gore bunyeni bilerek yiyip iceceksin giyineceksin. Bu arada hamiş kelimesini burada gormustum, esime demistim hamile kadinlara hamiş deniliyor diye, o da o gün bugündür bana hamiş diyor

Canım tekrardan geçmiş olsun benide eklermisin. Yaş ,31 tahmini doğum tarihi 11 nisan

Cok geçmiş olsun , dinlen güzelce beslen iyileşirsin
Hoş geldin,
Sagliklabu bebegini isallah kucağına alacaksın.
Ayyy cinsiyet tahminleri de geliyor çok heyecanlı

Benim kızım anne cinsiyet partisi yapalım ne olur dedi. Bizde doktora söyleyeceğiz zarfa koysun diye. Cinsiyet balonu alıp yapacagiz. Ablası çok heyecanlı
Var mi parti planlayan, düşünen?

Merhaba kızlar bunu bir yerde okudum. Hiç denedinizmi?

10haftalikken evde sabah ilk idrarinizi Plastik bardakta 10dakika bekletin.
Rengi yesilimsiye yakinsa oglan
Turuncuya yakinsa kiz.

Veya rus takvimi? çocuklarımda rus takvimi doğru çıktı

idrar rengi olayı da içilen su miktarına göre değişiyor diyolar ama denemek lazım ben denemedim çevremdede görmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…