Benimde hic bi belirtim yok canim, bi kac gun once gittim doktora cok sukur hersey iyiydi, bi onceki gebeligimde boyleydi, ilerleyen zamanlarda daha iyi oluyor tabi bebisin hareketlerini hissedinceAnladım canım rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde vakti ve zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsininsan korkuyor bende ensen 2 hafta önce gittim 8 haftalıktım doktor 3 hafta sonra gel dedi şuan tahminimce 10 haftalık falanım nasipse haftaya gideceğim ama hiçbir hamilelik belirtim yok bu yüzden endişeleniyorum da böyle durumlar gördükçe biraz araştırmak istiyor insan
Benimde kizim cuma okuldan geldi burun akıntısı ve öksürük basladi, sonra kucuk kizima gecti sonrada bana, cok benzerini yasadim yasadim sadece ateş yoktu ve hala devam ediyor, d vitamini, c vitamini, iyot kullaniyorum bağışıklığı artırmak için ve sarımsaklı zeytinyagi hazirliyicam hem cocuklar hem kendim için gerekirse udi hindi yağını da kullanicamKizlar p.tesi hafif bogaz agrim vardi. Aksamina bi titreme vucutta kirginlik burun akintisi basladi. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Sali sabaha kadar agrilarimdan dogru duzgun uyuyamadim. Sabah Doktorumu aradik. Belirtileriniz yeni tip korona viruse benziyor dedi hemen test yaptirmami istedi. Test yaptirdim ama dun o kadar kotu oldum ki ustune 38 derece ateste eklenince mahfoldum. Sukur testim negatif cikti ama dikkat edin salgin varmis. Artik eski yaz sicaklari yok iyi giyinin. 29 yasindayim ilk kez boyle bi grip gecirdim. E tabi hamileligin de verdigi bunye dusuklugunun de etkisi vardir ama resmen caresizligime oturdum agladim. Su an daha iyiyim ama hala yataktan cikamiyorum.
Geçmiş olsun canımKizlar p.tesi hafif bogaz agrim vardi. Aksamina bi titreme vucutta kirginlik burun akintisi basladi. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Sali sabaha kadar agrilarimdan dogru duzgun uyuyamadim. Sabah Doktorumu aradik. Belirtileriniz yeni tip korona viruse benziyor dedi hemen test yaptirmami istedi. Test yaptirdim ama dun o kadar kotu oldum ki ustune 38 derece ateste eklenince mahfoldum. Sukur testim negatif cikti ama dikkat edin salgin varmis. Artik eski yaz sicaklari yok iyi giyinin. 29 yasindayim ilk kez boyle bi grip gecirdim. E tabi hamileligin de verdigi bunye dusuklugunun de etkisi vardir ama resmen caresizligime oturdum agladim. Su an daha iyiyim ama hala yataktan cikamiyorum.
Ayy cok gecmis olsun sizlere. Allahtan daha hafif atlatmissiniz yoksa coluk cocuga kim bakacaktiBenimde kizim cuma okuldan geldi burun akıntısı ve öksürük basladi, sonra kucuk kizima gecti sonrada bana, cok benzerini yasadim yasadim sadece ateş yoktu ve hala devam ediyor, d vitamini, c vitamini, iyot kullaniyorum bağışıklığı artırmak için ve sarımsaklı zeytinyagi hazirliyicam hem cocuklar hem kendim için gerekirse udi hindi yağını da kullanicam
Maşallah Süphanallah kuzumGünaydın kızlar
Kontrolden çıktık çok şükür herşey yolunda. 11+2 olmuşuz. Kıpır kıpırdı minicik elleri ayakları
12+2 de ikili test için çağırdı bakalım hayırlısıyla
gözün aydın canım. inşallah gönlündeki olur ve hayırlı olur.Kızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Buarada liste de ekli olmayanlar yazarlarsa ekleyebilirim..
Canım çok geçmiş olsun tekrar, artık herşey daha rahat daha güzel olsun inşallah, sağlıkla ilerlesinKızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Çok sevindim herseyin yolunda olmasinaKızlar selamlar, nasılsınız ?
Sizler nasılsınız?
Cok teşekkürler, sana da cok gecmis olsun, hepimize acil şifalarAyy cok gecmis olsun sizlere. Allahtan daha hafif atlatmissiniz yoksa coluk cocuga kim bakacaktiben bi dusundum, cocugum olunca boyle olsam naparim diye. Allah o zaman guc verir insallah. Ben de tarhana corbasi yaptim icine sarimsak ezip ekledim. Zaten p.tesiden beri hep corba mandalina portakal ihlamur ve bolca su. Sansima pek bulantim yok. Bir de bulantim olsa mahfolmustum.
Cok gecmis olsun, insallah bu sureci sıkıntı yasamadan atlatip, bebisinize kavusursunuzKızlar selamlar, nasılsınız ?
Sizler nasılsınız?
Ayy ne sanslisiniz ya, Allah basinizdan eksik etmesin.Cok teşekkürler, sana da cok gecmis olsun, hepimize acil şifalarAllahtan annemle altli ustlu oturuyoruz, suan zaten evde tadilat var diye annemdeyiz, en büyük yardimcimiz annem ve ablamda var, cok sukur çocuklara benden çok daha iyi bakıyorlar ama anneler herzaman dikkat etmeli, hasta olma gibi bir lüksümüz olmuyor çünkü
Canım tekrardan geçmiş olsun benide eklermisin. Yaş ,31 tahmini doğum tarihi 11 nisanKızlar selamlar, nasılsınız ?
Sizler nasılsınız?
Cok geçmiş olsun , dinlen güzelce beslen iyileşirsinKizlar p.tesi hafif bogaz agrim vardi. Aksamina bi titreme vucutta kirginlik burun akintisi basladi. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Sali sabaha kadar agrilarimdan dogru duzgun uyuyamadim. Sabah Doktorumu aradik. Belirtileriniz yeni tip korona viruse benziyor dedi hemen test yaptirmami istedi. Test yaptirdim ama dun o kadar kotu oldum ki ustune 38 derece ateste eklenince mahfoldum. Sukur testim negatif cikti ama dikkat edin salgin varmis. Artik eski yaz sicaklari yok iyi giyinin. 29 yasindayim ilk kez boyle bi grip gecirdim. E tabi hamileligin de verdigi bunye dusuklugunun de etkisi vardir ama resmen caresizligime oturdum agladim. Su an daha iyiyim ama hala yataktan cikamiyorum.
Hoş geldin,Kızlar selamlar, nasılsınız ?
Sizler nasılsınız?
idrar rengi olayı da içilen su miktarına göre değişiyor diyolar ama denemek lazım ben denemedim çevremdede görmedim :)Merhaba kızlar bunu bir yerde okudum. Hiç denedinizmi?
10haftalikken evde sabah ilk idrarinizi Plastik bardakta 10dakika bekletin.
Rengi yesilimsiye yakinsa oglan
Turuncuya yakinsa kiz.
Veya rus takvimi? çocuklarımda rus takvimi doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?