Bende ilk defa okudum pek inandırıcı gelmedi ama belki doğruluk payı vardır. Şimdi tek merakım 10 hafta yazmış o bayan hehehe 9+ mı yoksa 10+ muidrar rengi olayı da içilen su miktarına göre değişiyor diyolar ama denemek lazım ben denemedim çevremdede görmedim :)
Bana arkadaşlar diyor cinsiyet partisi yapalım diye ama ben pek istemiyorum gibi. Zaten doktor söylediği an eşimle o heyecanı yaşamış olucaz. O duyguyu eşimle başbaşa yaşamayı tercih ederim diyorumCok geçmiş olsun , dinlen güzelce beslen iyileşirsin
Hoş geldin,
Sagliklabu bebegini isallah kucağına alacaksın.
Ayyy cinsiyet tahminleri de geliyor çok heyecanlı
Benim kızım anne cinsiyet partisi yapalım ne olur dedi. Bizde doktora söyleyeceğiz zarfa koysun diye. Cinsiyet balonu alıp yapacagiz. Ablası çok heyecanlı
Var mi parti planlayan, düşünen?
Canim hos geldinKızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Buarada liste de ekli olmayanlar yazarlarsa ekleyebilirim..
Ben ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettm onu her şeyden sakınmıştım bu gebeliğimi 8. Haftada herkese söyledim Allah a emanet artık Rabbim hepimizin bebişlerini korusun çok da takılmayalım benceMerhaba kızlar bir kaç gün giremedim sayfaları okuya okuya bitiremedim. Biz kimseye söylemedik hatta büyük oğlum anladı onu da tembihledim. Bence söylememek en iyisi. 5. Ayda falan söylerim zaten karnım ancak çıkar. Ödüm kopuyor eşime aileme nazar değecek diye.
bende 11+3 bugun, dun ve once ki gun bi bas agrisi yasadim ama fazla uzanmaktan diye dusunuyordum2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
bende 11+3 bugun, dun ve once ki gun bi bas agrisi yasadim ama fazla uzanmaktan diye dusunuyordum
Kızım kardeşi için cinsiyet öğrenme balonu istedi evde kendi halimizde bunu yaparız. Keyifli olur diye düşündük. Sende ne güzel arkadaşların yapalım demiş yap güzel anı olur.Bana arkadaşlar diyor cinsiyet partisi yapalım diye ama ben pek istemiyorum gibi. Zaten doktor söylediği an eşimle o heyecanı yaşamış olucaz. O duyguyu eşimle başbaşa yaşamayı tercih ederim diyorum
Dikkat etmeye çalışıyorum zor olsadaDogrudur malesef istah oldugu icin kolay kilo alıyoruz bende 2 kg aldim, iştahım cok açıldı ilk ay ama simdi yavas yavas azaldi, sende mumkun olduğunca dikkat etmeye çalış çünkü ilerleyen zamanlarda ozellikle son ay cok kilo alınıyor
Bennn inanılmaz bir baş ağrısı çektim tam 2 gün mahvoldum neden böyle oldu bilmiyorum ama bendede oldu ilaç içmemek için çok direndim hatta ağlayacak kadar çok ağrıdı ensen parol içtim gece yatmadan önce uyandığımda geçmişti geçmiyorsa eğer parol deneyebilirsiniz2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Bennn inanılmaz bir baş ağrısı çektim tam 2 gün mahvoldum neden böyle oldu bilmiyorum ama bendede oldu ilaç içmemek için çok direndim hatta ağlayacak kadar çok ağrıdı ensen parol içtim gece yatmadan önce uyandığımda geçmişti geçmiyorsa eğer parol deneyebilirsiniz
Çok şükür canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. Hoşgeldin tekrar.Kızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Buarada liste de ekli olmayanlar yazarlarsa ekleyebilirim..
Benim ilk gebelikte burda eşimle birseyler okuyorduk ondan sonra eşimde hep bana hamiş diyorAyy ne sanslisiniz ya, Allah basinizdan eksik etmesin.Evet yine de anneler her zaman diklat emeli, zaten dün bi aglamakli oldum ben nasil cocuk bakarim ki diye Esim diyo hamiş anasin sen artik ana ona gore bunyeni bilerek yiyip iceceksin giyineceksin. Bu arada hamiş kelimesini burada gormustum, esime demistim hamile kadinlara hamiş deniliyor diye, o da o gün bugündür bana hamiş diyor
Lodos vardi sanirim, cok kisinin basi agrimis ve dolunay zamanida etkiliyor2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Bende baş ağrısı değil de mide bulantısı tavan yaptıLodos vardi sanirim, cok kisinin basi agrimis ve dolunay zamanida etkiliyor
Limon sıkıp yarı yarıya sulandirin ılık suyla biraz da bal koyun içine. Ac karnina için. Baş ağrısına birebirBende çalışıyorum bilgisayar başındayım sürekli
Geçmiyor geçmiyor
Ne yaptın geçirmek için ?
Geçmiş olsun kuru dut çayı içebilirsiniz. Günde bir bardakKizlar p.tesi hafif bogaz agrim vardi. Aksamina bi titreme vucutta kirginlik burun akintisi basladi. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Sali sabaha kadar agrilarimdan dogru duzgun uyuyamadim. Sabah Doktorumu aradik. Belirtileriniz yeni tip korona viruse benziyor dedi hemen test yaptirmami istedi. Test yaptirdim ama dun o kadar kotu oldum ki ustune 38 derece ateste eklenince mahfoldum. Sukur testim negatif cikti ama dikkat edin salgin varmis. Artik eski yaz sicaklari yok iyi giyinin. 29 yasindayim ilk kez boyle bi grip gecirdim. E tabi hamileligin de verdigi bunye dusuklugunun de etkisi vardir ama resmen caresizligime oturdum agladim. Su an daha iyiyim ama hala yataktan cikamiyorum.
Ben de ağır nezle atlattim dinlenmekte, bal serbeti ve dut çayında buldum çareyi. Doktor önerdiGeçmiş olsun kuru dut çayı içebilirsiniz. Günde bir bardak
Limon sıkıp yarı yarıya sulandirin ılık suyla biraz da bal koyun içine. Ac karnina için. Baş ağrısına birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?