2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bana arkadaşlar diyor cinsiyet partisi yapalım diye ama ben pek istemiyorum gibi. Zaten doktor söylediği an eşimle o heyecanı yaşamış olucaz. O duyguyu eşimle başbaşa yaşamayı tercih ederim diyorum

Canim hos geldin Seni cok merak ediyordum.. Bebegini saglikla kucagina alirsin insallahh dualarimiz seninle Belirtilerin nasil mide bulantin falan var mi?

Ben ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettm onu her şeyden sakınmıştım bu gebeliğimi 8. Haftada herkese söyledim Allah a emanet artık Rabbim hepimizin bebişlerini korusun çok da takılmayalım bence

Bana arkadaşlar diyor cinsiyet partisi yapalım diye ama ben pek istemiyorum gibi. Zaten doktor söylediği an eşimle o heyecanı yaşamış olucaz. O duyguyu eşimle başbaşa yaşamayı tercih ederim diyorum
Kızım kardeşi için cinsiyet öğrenme balonu istedi evde kendi halimizde bunu yaparız. Keyifli olur diye düşündük. Sende ne güzel arkadaşların yapalım demiş yap güzel anı olur.

Dikkat etmeye çalışıyorum zor olsada

2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
Bennn inanılmaz bir baş ağrısı çektim tam 2 gün mahvoldum neden böyle oldu bilmiyorum ama bendede oldu ilaç içmemek için çok direndim hatta ağlayacak kadar çok ağrıdı ensen parol içtim gece yatmadan önce uyandığımda geçmişti geçmiyorsa eğer parol deneyebilirsiniz

Bende öyle 2 gündür direniyorum ama işyerindeyim pc başındayım gözlerimi kapatmadan duramadım bugün.
İnternete baktım içen de var içmeyen de ama görümceme sordum hemşire kendisi içebilirsin dedi.

Herkese merhaba
Bugün kontrolüm vardı. Sata göre 8+4 haftalıgız. Ultrasonda 9+1 çıktı.
İçerde kanamam vardı ama ilaç etkisini göstermiş kanama bölgesi azalmış. İlacı kullanmaya devam edeceğim.12. Haftada tekrar kontrolümüz var.

Eklentiler

• IMG_20210922_165456.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 45
Çok şükür canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. Hoşgeldin tekrar.

Benim ilk gebelikte burda eşimle birseyler okuyorduk ondan sonra eşimde hep bana hamiş diyor hamilelik ve lohusalik farkli bir psikoloji, insan bebegini kucağına alınca cogu seyi içgüdüsel yapıyorsun, diğerlerinde zamanla öğreniyorsun, tabi onceden bilgi sahibi olmanın faydasi oluyor, hamişler kitap okuyabilir yada ilgili videoları izleyebilirler gecen sene bizim diger hamilelik grubunda cok zorlananlar oldu korona yuzunden cok kisi ailesini yanına alamadi, gidemedi, evinde sağlıkçı olanlar gebeliğini yalnız geçirdi, çoğunun ilk cocugu, hastaneye kimseyi almadılar, sadece anne ve baba bebeklerine bakmak zorunda kaldılar, zor zamanlardi ama cogu kisi başardı, sende halledersin kendine güven

Geçmiş olsun kuru dut çayı içebilirsiniz. Günde bir bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…