- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Lodos vardi sanirim, cok kisinin basi agrimis ve dolunay zamanida etkiliyor
OlabilirBende baş ağrısı değil de mide bulantısı tavan yaptıgeçen ay da dolunayda öyleymiş etkiliyor gerçekten galiba
Benim de son zamanlar başım çok ağrıyor, enseme, başımın üstüne buz koyuyorum çok iyi geliyor. Eşinizden rica edin ayak tabanınıza masaj yapsın , damarlar oradan geçtiği için yapılan masaj da çok iyi geliyor aynı şekildeBende öyle 2 gündür direniyorum ama işyerindeyim pc başındayım gözlerimi kapatmadan duramadım bugün.
İnternete baktım içen de var içmeyen de ama görümceme sordum hemşire kendisi içebilirsin dedi.
Benim de son zamanlar başım çok ağrıyor, enseme, başımın üstüne buz koyuyorum çok iyi geliyor. Eşinizden rica edin ayak tabanınıza masaj yapsın , damarlar oradan geçtiği için yapılan masaj da çok iyi geliyor aynı şekilde
Hoşgeldin tekrarKızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Buarada liste de ekli olmayanlar yazarlarsa ekleyebilirim..
Benim önce ki gebeliğimdr olmuştu doktorum nane yağı önermişti şakaklara ve burun altına sürüyorsun biraz rahatlatıyor. Başınız ağrırken birde tansiyonunuza baktırın derim yüksek tansiyonda baş ağrısı yapar.2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
Tahmin edebiliyorum vurdu mu sağlam vuruyor baş ağrısı, ilaç içememek de çok kötü . Buzlarla masajlarla atlatıcaz artık bi şekilde napalım . Başka bi hamile arkadaşım da okaliptüs veya nane yağı sürüyormuş şakaklarına boynuna o da iyi geliyormuşAkşam eve gidince isteyeceğim manolya çünkü çok kötüyüm
Dışarda yürüyüş yaptım, bol oksijen iyi geldi canımBende çalışıyorum bilgisayar başındayım sürekli
Geçmiyor geçmiyor
Ne yaptın geçirmek için ?
Benim de doktorum minoset içebilirsin demiştiBende öyle 2 gündür direniyorum ama işyerindeyim pc başındayım gözlerimi kapatmadan duramadım bugün.
İnternete baktım içen de var içmeyen de ama görümceme sordum hemşire kendisi içebilirsin dedi.
Hoşgeldin tekrarMeG s Özlemiştik :)
Benim önce ki gebeliğimdr olmuştu doktorum nane yağı önermişti şakaklara ve burun altına sürüyorsun biraz rahatlatıyor. Başınız ağrırken birde tansiyonunuza baktırın derim yüksek tansiyonda baş ağrısı yapar.
Tahmin edebiliyorum vurdu mu sağlam vuruyor baş ağrısı, ilaç içememek de çok kötü . Buzlarla masajlarla atlatıcaz artık bi şekilde napalım . Başka bi hamile arkadaşım da okaliptüs veya nane yağı sürüyormuş şakaklarına boynuna o da iyi geliyormuş
Dışarda yürüyüş yaptım, bol oksijen iyi geldi canım
Benim de doktorum minoset içebilirsin demişti
Zannediyorum gratiste de vardı en son , tekrar bi bakmak lazımTeşekkür ederim kızlar nane yağım yok evde eğer yarında geçmezse ilk işim onu almak olacak.
Isten çıkınca eczaneler kapanmış oluyor başka nerden bulabilirim ?
Aktarlarda vardırZannediyorum gratiste de vardı en son , tekrar bi bakmak lazım
Aktarlarda olması lazımTeşekkür ederim kızlar nane yağım yok evde eğer yarında geçmezse ilk işim onu almak olacak.
Zannediyorum gratiste de vardı en son , tekrar bi bakmak lazım
Aktarlarda vardır
Günaydın canımGünaydın canlarım11+4te artık hafif göbüşümüz çıktı :) 2 kilo vermiştim mide bulantılarından dolayı onları geri almışım yani başladığım kilodan 800 gram fazlalığım var şuan Allahım çok kilo almayalım amin
günaydın kızlarGünaydın canlarım11+4te artık hafif göbüşümüz çıktı :) 2 kilo vermiştim mide bulantılarından dolayı onları geri almışım yani başladığım kilodan 800 gram fazlalığım var şuan Allahım çok kilo almayalım amin
Lodos etkiler baş ağrısını ama dolunayı bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Benim de pazartesi günü tüm gün geçmedi başım korkunçtuLodos vardi sanirim, cok kisinin basi agrimis ve dolunay zamanida etkiliyor
Mecit efendi marka nane yağı var bende inanılmaz güzel yapiyor sürüyorsunuz sonra serinlik yapıyor ve ferahlatıcı ağrı azalıyor. Ben aktardan alırım nane yağını bu markayı kesinlikle öneririm. Ayrıca eczane veya gratislerdw falan oluyor migren bantı bunu buz dolabında tutuyorsun ve ağrıyan alnına koyuyorsun buz gibi süper serinletiyor. Bu tek kullanımlık değil . Bu bantlar çok güzel. Hatta bebekler için ateş düşürücü bantı da var kesinlikle tavsiye ederim.Teşekkür ederim kızlar nane yağım yok evde eğer yarında geçmezse ilk işim onu almak olacak.
Lodos etkiler baş ağrısını ama dolunayı bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Benim de pazartesi günü tüm gün geçmedi başım korkunçtu
Mecit efendi marka nane yağı var bende inanılmaz güzel yapiyor sürüyorsunuz sonra serinlik yapıyor ve ferahlatıcı ağrı azalıyor. Ben aktardan alırım nane yağını bu markayı kesinlikle öneririm. Ayrıca eczane veya gratislerdw falan oluyor migren bantı bunu buz dolabında tutuyorsun ve ağrıyan alnına koyuyorsun buz gibi süper serinletiyor. Bu tek kullanımlık değil . Bu bantlar çok güzel. Hatta bebekler için ateş düşürücü bantı da var kesinlikle tavsiye ederim.
Günaydın canım
O zaman 11+3 ten de 800 gr ile merhabasenin mesajını görünce hazır açken gittim tartıldım ve benden de nur topu gibi bir 800 gr. 3 gün önce hala başladığım kilodaydım ben zaten kiloluyum doğuma yuvarlanarak gitmek istemiyorum ama iştahım da açıldı son günlerde farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?