2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende öyle 2 gündür direniyorum ama işyerindeyim pc başındayım gözlerimi kapatmadan duramadım bugün.
İnternete baktım içen de var içmeyen de ama görümceme sordum hemşire kendisi içebilirsin dedi.
Benim de son zamanlar başım çok ağrıyor, enseme, başımın üstüne buz koyuyorum çok iyi geliyor. Eşinizden rica edin ayak tabanınıza masaj yapsın , damarlar oradan geçtiği için yapılan masaj da çok iyi geliyor aynı şekilde

Akşam eve gidince isteyeceğim manolya çünkü çok kötüyüm

Hoşgeldin tekrar MeG s Özlemiştik :)
2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
Benim önce ki gebeliğimdr olmuştu doktorum nane yağı önermişti şakaklara ve burun altına sürüyorsun biraz rahatlatıyor. Başınız ağrırken birde tansiyonunuza baktırın derim yüksek tansiyonda baş ağrısı yapar.

Akşam eve gidince isteyeceğim manolya çünkü çok kötüyüm
Tahmin edebiliyorum vurdu mu sağlam vuruyor baş ağrısı, ilaç içememek de çok kötü . Buzlarla masajlarla atlatıcaz artık bi şekilde napalım . Başka bi hamile arkadaşım da okaliptüs veya nane yağı sürüyormuş şakaklarına boynuna o da iyi geliyormuş

Bende çalışıyorum bilgisayar başındayım sürekli
Geçmiyor geçmiyor
Ne yaptın geçirmek için ?
Dışarda yürüyüş yaptım, bol oksijen iyi geldi canım
Bende öyle 2 gündür direniyorum ama işyerindeyim pc başındayım gözlerimi kapatmadan duramadım bugün.
İnternete baktım içen de var içmeyen de ama görümceme sordum hemşire kendisi içebilirsin dedi.
Benim de doktorum minoset içebilirsin demişti

Dışarda yürüyüş yaptım, bol oksijen iyi geldi canım

Benim de doktorum minoset içebilirsin demişti

Teşekkür ederim kızlar nane yağım yok evde eğer yarında geçmezse ilk işim onu almak olacak.
Isten çıkınca eczaneler kapanmış oluyor başka nerden bulabilirim ?

Günaydın canım
O zaman 11+3 ten de 800 gr ile merhaba senin mesajını görünce hazır açken gittim tartıldım ve benden de nur topu gibi bir 800 gr. 3 gün önce hala başladığım kilodaydım ben zaten kiloluyum doğuma yuvarlanarak gitmek istemiyorum ama iştahım da açıldı son günlerde farkındayım

günaydın kızlar ay bende ilk 2 hafta yanmalardan dolayı kilo vermiştim şimdi 1,5 kilo almışım yalnız değilim demek ki bizimde 10+4

Lodos vardi sanirim, cok kisinin basi agrimis ve dolunay zamanida etkiliyor
Lodos etkiler baş ağrısını ama dolunayı bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Benim de pazartesi günü tüm gün geçmedi başım korkunçtu
Teşekkür ederim kızlar nane yağım yok evde eğer yarında geçmezse ilk işim onu almak olacak.
Isten çıkınca eczaneler kapanmış oluyor başka nerden bulabilirim ?
Mecit efendi marka nane yağı var bende inanılmaz güzel yapiyor sürüyorsunuz sonra serinlik yapıyor ve ferahlatıcı ağrı azalıyor. Ben aktardan alırım nane yağını bu markayı kesinlikle öneririm. Ayrıca eczane veya gratislerdw falan oluyor migren bantı bunu buz dolabında tutuyorsun ve ağrıyan alnına koyuyorsun buz gibi süper serinletiyor. Bu tek kullanımlık değil . Bu bantlar çok güzel. Hatta bebekler için ateş düşürücü bantı da var kesinlikle tavsiye ederim.

Buz uyguladım akşam oda iyi geldi ama bantları hiç kullanmadım onu da deneyeyim.
Nane yağını kesinlikle alacağım herkes mutlaka kullan dedi.
Sık sık oluyor benim baş ağrım dün hatta delirdim.

Bende 66 yla hamile kaldım şuan 71 kiloyum.
12.haftaya girmek üzereyim

Tombikleştim ama keyif alıyorum boş ver bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar kilo bu alınır verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…