2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmen ben biraz fazla kilo vermiştim bakalm son durum ne

Bende 66 yla hamile kaldım şuan 71 kiloyum.
12.haftaya girmek üzereyim

Tombikleştim ama keyif alıyorum boş ver bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar kilo bu alınır verilir
Bahsettiğin kilolara can feda
Yaklaşık 20 kg yukarılardan bahsediyorum ben o yüzden çok fazla tombikleşme payım yok benim

GÜNAYDIN HANIMLAR. BENDE 13 TAMAMLADIM SANKİ KARNIM İKİ GÜNDE BÜYÜDÜ LASTİKLİ PANTOLONLAR OLUYORDU BUGÜN KEMERLİ GİYEYİM İŞTE DEDİM GİYMEZ OLAYDIM AYAKTAYKEN KAPANDI FERMUAR SIKINTI YOKTU OTURMAMLA NE KADAR SIKTIĞINI FARK ETTİM. ÇIKIP HAMİLE PANTOLONU ALICAM BİRDE KAMUDAYIM KUMAŞ HAMİLE PANTOLONUNU NERDEN BULURUM BİLMİYORUM.
Benimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmen ben biraz fazla kilo vermiştim bakalm son durum ne
ÇOK TATLISIN YAA :) İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
Bahsettiğin kilolara can feda
Yaklaşık 20 kg yukarılardan bahsediyorum ben o yüzden çok fazla tombikleşme payım yok benim
BENDE DE Bİ İŞTAH ARTIŞI ÇOK KORKUYORUMM ÇOKKKK

günaydın kızlar ara ara eski mesajları okumaya çalışıyorum. Benide listeye eklermisini? Yaş 31 3 üncü çocuk tahmini doğum 23.04.2022 inşallah

Günaydın kızlar.
Sağlık bakanı açıklamış gebelerde covit e yakalanmada artış varmış. Nasıl korunacağız
Aşınız var mıydı? Ben aşılı da değilim. İkili testten sonra yaptırmayı düşünüyorum aşıyı beklemeden. Korkuyorum çünkü artık

2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan

bende 11+3 bugun, dun ve once ki gun bi bas agrisi yasadim ama fazla uzanmaktan diye dusunuyordum
Bende de vardı ağrı ama dün ölecek gibiydim. Saçlarımı cekiyordum ağrıdan artık öyle böyle değil. Doktora da gitmiştim zaten sordum hemen, burnumda da kuruluk olduğu için sinüzitten şüphelendi. Okyanus suyu var eczanede kullanabilirsin dedi ama birde kbb dan randevu aldim yine de gideceğim mahvoldum dün. Sabah biseyim yoktu şükür ama nolur nolmaz gideceğim

Son düzenleme:

Geçmiş olsun çok iyi bilirim baş ağrısını
Sinüzitin varsa burnuna tuzlu suyu da öneririm çok iyi geliyor.

Hem ilaçta değil.

Çok geçmiş olsun canım çok şükür sen de bebeğin de iyisiniz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim.

2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
Benim bu hafta çok ağırdı başım normal de hiç ağırmaz. Hamile yastığı almıştım acaba onun yastık kısmı boynuma etki etti de omu ağrıtıyor dedim ama galiba değişen bu havalardan olabilir. Eşimin migreni var hiç bir ilaç geçirmez bu nane yağını sürekli şakaklarına masaj yaptığında baya etkili oluyor bir de aıcak suya vicks koyup onun buharını soluyordu o da burunlarını açtıkca ağrısını geçiriyordu. Gebelikte onu yapmak belki uygun olmayabilir ama nane yağını dene bence de. Geçmiş olsun..

2 sinovac olmuştum.
Şu an aşı olmaya da çekiniyorum. Ne yapacağım bilmiyorım
Bende 2 doz biontech olmuştum şimdi 3. Doz yapılcak vs diyorlar ama gebelikte covid olmaktansa aşı olmak daha iyi gibi geldi çünkü sinovacın koruyuculuğu bionteche göre daha az. doktoruna bir danış istersen ondan sonra 1 doz biontech ol 6 ay götürür o seni.

Geçmiş olsun çok iyi bilirim baş ağrısını
Sinüzitin varsa burnuna tuzlu suyu da öneririm çok iyi geliyor.

Hem ilaçta değil.
Aslında yok, hic başağrısı bilmem. Ağrı kesici ilaç bile kullandığım sayılıdır. O yüzden dün öldüm öldüm dirildim çünkü. Sıcak su ve tuzlu suyuda denedim ama kuruluktan damarlar inceldiği için kanama olabilir dediler. Zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanamaya da çekindim spreyi denicem bakalim, kbb ne dicek

Havalarda etkiliyor bence dolunaya da inanıyorum çok etkiledi beni de delirdim dün ya.
Nane yağını mutlaka alacağım herkes söyledi denemekte fayda var.
Teşekkür ederim kızlar

Benim normalde de biraz göbüş var sanirım hafif ciksa da anlamicam ilk 3 ay kilo 800gram almissin bence cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…