Benimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmenGünaydın canlarım11+4te artık hafif göbüşümüz çıktı :) 2 kilo vermiştim mide bulantılarından dolayı onları geri almışım yani başladığım kilodan 800 gram fazlalığım var şuan Allahım çok kilo almayalım amin
Insallah en kısa sürede geçer canm benm 12.hafta bulantiyi kusmayi geçtim mide yanmaları çok fazla olmaya başladı bndeGünaydın kızlar benim bulantılarım hala devam ediyor ne zaman biticek bu durumum ah
Bahsettiğin kilolara can fedaBende 66 yla hamile kaldım şuan 71 kiloyum.
12.haftaya girmek üzereyim
Tombikleştim ama keyif alıyorum boş ver bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar kilo bu alınır verilir
Bahsettiğin kilolara can feda
Yaklaşık 20 kg yukarılardan bahsediyorum beno yüzden çok fazla tombikleşme payım yok benim
ÇOK TATLISIN YAA :) İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİNBenimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmenben biraz fazla kilo vermiştim bakalm son durum ne
BENDE DE Bİ İŞTAH ARTIŞI ÇOK KORKUYORUMM ÇOKKKKBahsettiğin kilolara can feda
Yaklaşık 20 kg yukarılardan bahsediyorum beno yüzden çok fazla tombikleşme payım yok benim
Su güzel kilo alma safhasına geçebilir miyiz.Insallah en kısa sürede geçer canm benm 12.hafta bulantiyi kusmayi geçtim mide yanmaları çok fazla olmaya başladı bnde
Güzel haberlerle gel canımBenimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmenben biraz fazla kilo vermiştim bakalm son durum ne
Aşınız var mıydı? Ben aşılı da değilim. İkili testten sonra yaptırmayı düşünüyorum aşıyı beklemeden. Korkuyorum çünkü artıkGünaydın kızlar.
Sağlık bakanı açıklamış gebelerde covit e yakalanmada artış varmış. Nasıl korunacağız
Buz uyguladım akşam oda iyi geldi ama bantları hiç kullanmadım onu da deneyeyim.
Nane yağını kesinlikle alacağım herkes mutlaka kullan dedi.
Sık sık oluyor benim baş ağrım dün hatta delirdim.
internetten de sipariiş verebilirsin canım. ayağına gelir mis gibi
2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
Bende de vardı ağrı ama dün ölecek gibiydim. Saçlarımı cekiyordum ağrıdan artık öyle böyle değil. Doktora da gitmiştim zaten sordum hemen, burnumda da kuruluk olduğu için sinüzitten şüphelendi. Okyanus suyu var eczanede kullanabilirsin dedi ama birde kbb dan randevu aldim yine de gideceğim mahvoldum dün. Sabah biseyim yoktu şükür ama nolur nolmaz gideceğimbende 11+3 bugun, dun ve once ki gun bi bas agrisi yasadim ama fazla uzanmaktan diye dusunuyordum
Bende de vardı ağrı ama dün ölecek gibiydim. Saçlarımı cekiyordum ağrıdan artık öyle böyle değil. Doktora da gitmiştim zaten sordum hemen, burnumda da kuruluk olduğu için sinüzitten şüphelendi. Okyanus suyu var eczanede kullanabilirsin dedi ama birde kbb dan randevu aldim yine de gideceğim mahvoldum dün. Sabah biseyim yoktur şükür ama nolur nolmaz gideceğim
2 sinovac olmuştum.Aşınız var mıydı? Ben aşılı da değilim. İkili testten sonra yaptırmayı düşünüyorum aşıyı beklemeden. Korkuyorum çünkü artık
Çok geçmiş olsun canım çok şükür sen de bebeğin de iyisiniz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar selamlar, nasılsınız ?
Artık hastaneden çıktım ve burdayım. Daha iyiyim diğer bebeğim sağlıkla büyüyor çok şükür. Dün ikili test olucaktım fakat pozisyon uygun olmadığından haftaya kaldı. 13+2 de gideceğim inşallah. Ayrıca tüp bebek doktoruma da uğradım o da usg ile baktı cinsiyet tahmini olarak %51 kıza benzettim dedi.. Bir oğlum var gönlümden geçen kız ama sağlıkla hayırlısıyla hiç fark etmez.
Sizler nasılsınız?
Buarada liste de ekli olmayanlar yazarlarsa ekleyebilirim..
Benim bu hafta çok ağırdı başım normal de hiç ağırmaz. Hamile yastığı almıştım acaba onun yastık kısmı boynuma etki etti de omu ağrıtıyor dedim ama galiba değişen bu havalardan olabilir.2 gündür fena başım ağrıyor.
11+4 günlük gebeyim.
Var mı baş ağrısı yaşayan
Bende 2 doz biontech olmuştum şimdi 3. Doz yapılcak vs diyorlar ama gebelikte covid olmaktansa aşı olmak daha iyi gibi geldi çünkü sinovacın koruyuculuğu bionteche göre daha az.2 sinovac olmuştum.
Şu an aşı olmaya da çekiniyorum. Ne yapacağım bilmiyorım
Aslında yok, hic başağrısı bilmem. Ağrı kesici ilaç bile kullandığım sayılıdır. O yüzden dün öldüm öldüm dirildim çünkü. Sıcak su ve tuzlu suyuda denedim ama kuruluktan damarlar inceldiği için kanama olabilir dediler. Zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanamaya da çekindimGeçmiş olsun çok iyi bilirim baş ağrısını
Sinüzitin varsa burnuna tuzlu suyu da öneririm çok iyi geliyor.
Hem ilaçta değil.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür sen de bebeğin de iyisiniz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahçok sevindim.
Benim bu hafta çok ağırdı başım normal de hiç ağırmaz. Hamile yastığı almıştım acaba onun yastık kısmı boynuma etki etti de omu ağrıtıyor dedim ama galiba değişen bu havalardan olabilir.Eşimin migreni var hiç bir ilaç geçirmez bu nane yağını sürekli şakaklarına masaj yaptığında baya etkili oluyor bir de aıcak suya vicks koyup onun buharını soluyordu o da burunlarını açtıkca ağrısını geçiriyordu. Gebelikte onu yapmak belki uygun olmayabilir ama nane yağını dene bence de. Geçmiş olsun..
Aslında yok, hic başağrısı bilmem. Ağrı kesici ilaç bile kullandığım sayılıdır. O yüzden dün öldüm öldüm dirildim çünkü. Sıcak su ve tuzlu suyuda denedim ama kuruluktan damarlar inceldiği için kanama olabilir dediler. Zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanamaya da çekindimspreyi denicem bakalim, kbb ne dicek
Benim normalde de biraz göbüş var sanirım hafif ciksa da anlamicamGünaydın canlarım11+4te artık hafif göbüşümüz çıktı :) 2 kilo vermiştim mide bulantılarından dolayı onları geri almışım yani başladığım kilodan 800 gram fazlalığım var şuan Allahım çok kilo almayalım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?