Herkes diyo kucagina aldigin an Allah sana gucu verecek icgudusel gelisecek hersey diye. Neyse buraya dadanirim sorular sorarimBenim ilk gebelikte burda eşimle birseyler okuyorduk ondan sonra eşimde hep bana hamiş diyorhamilelik ve lohusalik farkli bir psikoloji, insan bebegini kucağına alınca cogu seyi içgüdüsel yapıyorsun, diğerlerinde zamanla öğreniyorsun, tabi onceden bilgi sahibi olmanın faydasi oluyor, hamişler kitap okuyabilir yada ilgili videoları izleyebilirler gecen sene bizim diger hamilelik grubunda cok zorlananlar oldu korona yuzunden cok kisi ailesini yanına alamadi, gidemedi, evinde sağlıkçı olanlar gebeliğini yalnız geçirdi, çoğunun ilk cocugu, hastaneye kimseyi almadılar, sadece anne ve baba bebeklerine bakmak zorunda kaldılar, zor zamanlardi ama cogu kisi başardı, sende halledersin kendine güven
Evt ben ve çevremde çok kişinin haftabasi basi ağrıdı, cok şey etki edebiliyor malesefLodos etkiler baş ağrısını ama dolunayı bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Benim de pazartesi günü tüm gün geçmedi başım korkunçtu
Mecit efendi marka nane yağı var bende inanılmaz güzel yapiyor sürüyorsunuz sonra serinlik yapıyor ve ferahlatıcı ağrı azalıyor. Ben aktardan alırım nane yağını bu markayı kesinlikle öneririm. Ayrıca eczane veya gratislerdw falan oluyor migren bantı bunu buz dolabında tutuyorsun ve ağrıyan alnına koyuyorsun buz gibi süper serinletiyor. Bu tek kullanımlık değil . Bu bantlar çok güzel. Hatta bebekler için ateş düşürücü bantı da var kesinlikle tavsiye ederim.
Sürecin bu kadar uzun surecegini kimse tahmin edemezdi o yuzden, erteleyen cok kisi oldu, biz covid ciktiginda son aylarda olduğumuz için korkutucu oldu gerçekten ama sonra hersey gibi buna da alisildiHerkes diyo kucagina aldigin an Allah sana gucu verecek icgudusel gelisecek hersey diye. Neyse buraya dadanirim sorular sorarimCovid donemi gercekten zor ama buna ragmen baya insan cocuk yapti o donem. Ben cekindim Keske gecen sene yapsaymisim simdi buyutmustum
1 kg daha zayıflamışim ama bebişi gördüm ağzı burnu o kadar belli ki ayy bi değişik hissettim kendimi 11+5 cikti kızlar atacağım sonucu birazdanÇOK TATLISIN YAA :) İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
Nerde ben 1 kilo daha vermiş bulunmaktayımSu güzel kilo alma safhasına geçebilir miyiz.
Ayy geldim geldimGüzel haberlerle gel canım
Arkadaslar birazcık korkutma psikolojisi yapiyorlar, bugun çıkan haberleri görseniz kucucuk bebeklere YANLISLIKLA covid aşısı yapmışlar ve bir sorunla karsilasmamislar vsvs. Resmen denek olarak kullanmışlarGünaydın kızlar.
Sağlık bakanı açıklamış gebelerde covit e yakalanmada artış varmış. Nasıl korunacağız
11+5 cikti teyzelericinsiyet tahmin edecek var mi doktor daha küçük dedi söylemedi birsey ama o ağzı burnu var ya beni bitirdi bitirdi nasıl birsey bu yaa
Tahmin edebiliyorum tualete gitmeye vaktim olmuyo diyenleri duyuyorum. Hakkimizda hayirlisiSürecin bu kadar uzun surecegini kimse tahmin edemezdi o yuzden, erteleyen cok kisi oldu, biz covid ciktiginda son aylarda olduğumuz için korkutucu oldu gerçekten ama sonra hersey gibi buna da alisildiburasının olmasi iyi oluyor ozellikle yeni anneler için ama bebek o kadar meşgul ediyor ki zamanla azalıyor tabi yazismalar
Ayy kesinlikle ultrason kağıdını seviyorum oyle rahmetli babamın cenesi böyle cikintiliymis ben hiç görmedim kendini de annem kağıdı atar atmaz aramış aynı cenesi diye❤❤❤Erkek gibi geldi bana.
Evet ağız burun çok şeker ye bitir onu
Masallah ya ne kadar belirhin herseyi.11+5 cikti teyzelericinsiyet tahmin edecek var mi doktor daha küçük dedi söylemedi birsey ama o ağzı burnu var ya beni bitirdi bitirdi nasıl birsey bu yaa
Aynen sizin gibi gun gun tum guvenimi yitiriyorum saglik sistemimizeArkadaslar birazcık korkutma psikolojisi yapiyorlar, bugun çıkan haberleri görseniz kucucuk bebeklere YANLISLIKLA covid aşısı yapmışlar ve bir sorunla karsilasmamislar vsvs. Resmen denek olarak kullanmışlaraçıkçası benim saglik bakanlığına pek güvenim yok covid icin mutlaka d vitamini, c vitamini, iyot, magnezyum, omega 3 ve çinko kullanilmalidir yani bağışıklığı mumkun oldugu kadar güçlendirmek lazim. Ben vitamini tahlillerimi yaptirdim ve cogu iyi cikti ama şuan grip gibiyim ve ekstra olarak bunları kullaniyorum ve yine hastalik zamani propolis. Covid zamaninda geçirdiğim 2.gebeligim oluyor, az cok biliclendim
Tabi ki haber ederim canmMasallah ya ne kadar belirhin herseyi.teorilerden hic anlamam ama erkek gibi geldi gerci cok mide bulantin var diye hatirliyorum. Mide bulantisi cok olanlara kiz diyolar. Cinsiyet aciklaninca haber eder misin
Iste demek ki cinsiyette mide bulantisi teorisi tamamen yanlis. Hayirlisi olsun saglikli olsun cinsiyeti onemli degil.Tabi ki haber ederim canm
Benm annem 9 ay bulanti olmuş 2 kızı var
Teyzemin 9 ay kesintisiz kusma bulanti olmuş 3 oğlu varbiraz bünye ile alakalı galiba annemin annesi teyzelerim hep böyleymiş ama.baba tarafım hic bilmezmiş mesela hayırlısı artk ❤❤❤
Ayy kesinlikle ultrason kağıdını seviyorum oyle rahmetli babamın cenesi böyle cikintiliymis ben hiç görmedim kendini de annem kağıdı atar atmaz aramış aynı cenesi diye❤❤❤
Kesinlikle istiyorum biz iki kız benzemedik ınsallah bebeğim benzer ❤ 1.93 boy Çağla yeşili gozler ince çeneMekanı cennet olsun babanın, yattığı yer ışıkla dolsun inşallah.
Ona benzesin ne güzel
Aynen canm sağlıkla gelsin deIste demek ki cinsiyette mide bulantisi teorisi tamamen yanlis. Hayirlisi olsun saglikli olsun cinsiyeti onemli degil.
Kesinlikle istiyorum biz iki kız benzemedik ınsallah bebeğim benzer ❤ 1.93 boy Çağla yeşili gozler ince çene
Hayırlısıyla olsun da gerisi mühim değil aslında
Benim sıfır2 sinovac olmuştum.
Şu an aşı olmaya da çekiniyorum. Ne yapacağım bilmiyorım
Maşallah kuzum1 kg daha zayıflamışim ama bebişi gördüm ağzı burnu o kadar belli ki ayy bi değişik hissettim kendimi 11+5 cikti kızlar atacağım sonucu birazdandoktor hastaneye alacaktı virus zamanı kalmak istemedim ınsallah iyi olurum da gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?