2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Herkes diyo kucagina aldigin an Allah sana gucu verecek icgudusel gelisecek hersey diye. Neyse buraya dadanirim sorular sorarim Covid donemi gercekten zor ama buna ragmen baya insan cocuk yapti o donem. Ben cekindim Keske gecen sene yapsaymisim simdi buyutmustum

Evt ben ve çevremde çok kişinin haftabasi basi ağrıdı, cok şey etki edebiliyor malesef

Sürecin bu kadar uzun surecegini kimse tahmin edemezdi o yuzden, erteleyen cok kisi oldu, biz covid ciktiginda son aylarda olduğumuz için korkutucu oldu gerçekten ama sonra hersey gibi buna da alisildi burasının olmasi iyi oluyor ozellikle yeni anneler için ama bebek o kadar meşgul ediyor ki zamanla azalıyor tabi yazismalar

ÇOK TATLISIN YAA :) İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
1 kg daha zayıflamışim ama bebişi gördüm ağzı burnu o kadar belli ki ayy bi değişik hissettim kendimi 11+5 cikti kızlar atacağım sonucu birazdan doktor hastaneye alacaktı virus zamanı kalmak istemedim ınsallah iyi olurum da gerek kalmaz

Günaydın kızlar.
Sağlık bakanı açıklamış gebelerde covit e yakalanmada artış varmış. Nasıl korunacağız
Arkadaslar birazcık korkutma psikolojisi yapiyorlar, bugun çıkan haberleri görseniz kucucuk bebeklere YANLISLIKLA covid aşısı yapmışlar ve bir sorunla karsilasmamislar vsvs. Resmen denek olarak kullanmışlar açıkçası benim saglik bakanlığına pek güvenim yok covid icin mutlaka d vitamini, c vitamini, iyot, magnezyum, omega 3 ve çinko kullanilmalidir yani bağışıklığı mumkun oldugu kadar güçlendirmek lazim. Ben vitamini tahlillerimi yaptirdim ve cogu iyi cikti ama şuan grip gibiyim ve ekstra olarak bunları kullaniyorum ve yine hastalik zamani propolis. Covid zamaninda geçirdiğim 2.gebeligim oluyor, az cok biliclendim

Tahmin edebiliyorum tualete gitmeye vaktim olmuyo diyenleri duyuyorum. Hakkimizda hayirlisi

11+5 cikti teyzeleri cinsiyet tahmin edecek var mi doktor daha küçük dedi söylemedi birsey ama o ağzı burnu var ya beni bitirdi bitirdi nasıl birsey bu yaa
Masallah ya ne kadar belirhin herseyi. teorilerden hic anlamam ama erkek gibi geldi gerci cok mide bulantin var diye hatirliyorum. Mide bulantisi cok olanlara kiz diyolar. Cinsiyet aciklaninca haber eder misin

Aynen sizin gibi gun gun tum guvenimi yitiriyorum saglik sistemimize ( nasil bu riski alirlar, nasil yaparlar??? Yanlislikla olduguna ancak salaklar inanir, cok kizdim o habere! cocuk ilaclari fkakon degil hazir enjektordur, covid igneleri ise flakondan siringaya cekilir, nasil karistirilir? Barkod da mi okutmadan vurmuslar igneyi!!! Deney yapmislar etik onay almadan, Allah hesabini sorsun. Hepimizin basina gelebilir
7 gun once gebe arkadasim covid oldu 36.haftada ilaclari da kullanmadi, aynen dediginiz gibi zencefil, ihlamur, bal, limon, sarimsak vb ile 3 gunde atak kismi bitti, ates bitti, gecti gitti. Bebis iyi, hersey yolunda.

Bir tek iyotu dikkatli kullanin bilhassa gebelikte, malum tiroit bezinin calismasi epeyce farklilasiyor. Hipertiroid hastalarinda bebegi olume kadar goturebilir.

Son düzenleme:
Masallah ya ne kadar belirhin herseyi. teorilerden hic anlamam ama erkek gibi geldi gerci cok mide bulantin var diye hatirliyorum. Mide bulantisi cok olanlara kiz diyolar. Cinsiyet aciklaninca haber eder misin
Tabi ki haber ederim canm
Benm annem 9 ay bulanti olmuş 2 kızı var
Teyzemin 9 ay kesintisiz kusma bulanti olmuş 3 oğlu var biraz bünye ile alakalı galiba annemin annesi teyzelerim hep böyleymiş ama.baba tarafım hic bilmezmiş mesela hayırlısı artk ❤❤❤

Iste demek ki cinsiyette mide bulantisi teorisi tamamen yanlis. Hayirlisi olsun saglikli olsun cinsiyeti onemli degil.

Ayy kesinlikle ultrason kağıdını seviyorum oyle rahmetli babamın cenesi böyle cikintiliymis ben hiç görmedim kendini de annem kağıdı atar atmaz aramış aynı cenesi diye❤❤❤

Mekanı cennet olsun babanın, yattığı yer ışıkla dolsun inşallah.
Ona benzesin ne güzel

Mekanı cennet olsun babanın, yattığı yer ışıkla dolsun inşallah.
Ona benzesin ne güzel
Kesinlikle istiyorum biz iki kız benzemedik ınsallah bebeğim benzer ❤ 1.93 boy Çağla yeşili gozler ince çene
Hayırlısıyla olsun da gerisi mühim değil aslında

Kesinlikle istiyorum biz iki kız benzemedik ınsallah bebeğim benzer ❤ 1.93 boy Çağla yeşili gozler ince çene
Hayırlısıyla olsun da gerisi mühim değil aslında

İnşallah canım
Önemli olan sağlıklı olmaları tabi cinsiyetin önemi yok

2 sinovac olmuştum.
Şu an aşı olmaya da çekiniyorum. Ne yapacağım bilmiyorım
Benim sıfır
Ben olmayı düşünüyorum. Haftaya da doktorumla detaylı konuşacağım. Ben de bizim sağlık bakanlığının açıklamalarına çok güvenemiyorum artık ama dünyadaki genel kanı olunması yönünde.
Bir tanıdığımız da erken doğum yaptı kendi de bebeği de yoğun bakımda kaldılar uzun süre. Ondan da çok etkilendim

Maşallah kuzum büyüdüğünü gördükçe insan çok farklı hissediyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…