Maasallah nasıl güzel gozukmus11+5 cikti teyzelericinsiyet tahmin edecek var mi doktor daha küçük dedi söylemedi birsey ama o ağzı burnu var ya beni bitirdi bitirdi nasıl birsey bu yaa
❤Maasallah nasıl güzel gozukmus
Oyy yerim bunu hayırlı olsun canım11+5 cikti teyzelericinsiyet tahmin edecek var mi doktor daha küçük dedi söylemedi birsey ama o ağzı burnu var ya beni bitirdi bitirdi nasıl birsey bu yaa
Sagol canimOyy yerim bunu hayırlı olsun canım
Iyodu kontrollu kullaniyorum suan, normalde her gebeligimde tiroid ilaci kullanırdım, ilk defa suan normal seviyede oldugu icin gerek yok dedi doktorumAynen sizin gibi gun gun tum guvenimi yitiriyorum saglik sistemimize( nasil bu riski alirlar, nasil yaparlar??? Yanlislikla olduguna ancak salaklar inanir, cok kizdim o habere! cocuk ilaclari fkakon degil hazir enjektordur, covid igneleri ise flakondan siringaya cekilir, nasil karistirilir? Barkod da mi okutmadan vurmuslar igneyi!!! Deney yapmislar etik onay almadan, Allah hesabini sorsun. Hepimizin basina gelebilir
7 gun once gebe arkadasim covid oldu 36.haftada ilaclari da kullanmadi, aynen dediginiz gibi zencefil, ihlamur, bal, limon, sarimsak vb ile 3 gunde atak kismi bitti, ates bitti, gecti gitti. Bebis iyi, hersey yolunda.
Bir tek iyotu dikkatli kullanin bilhassa gebelikte, malum tiroit bezinin calismasi epeyce farklilasiyor. Hipertiroid hastalarinda bebegi olume kadar goturebilir.
Lcw de varGÜNAYDIN HANIMLAR. BENDE 13 TAMAMLADIM SANKİ KARNIM İKİ GÜNDE BÜYÜDÜ LASTİKLİ PANTOLONLAR OLUYORDU BUGÜN KEMERLİ GİYEYİM İŞTE DEDİM GİYMEZ OLAYDIM AYAKTAYKEN KAPANDI FERMUAR SIKINTI YOKTU OTURMAMLA NE KADAR SIKTIĞINI FARK ETTİM. ÇIKIP HAMİLE PANTOLONU ALICAM BİRDE KAMUDAYIM KUMAŞ HAMİLE PANTOLONUNU NERDEN BULURUM BİLMİYORUM.
ÇOK TATLISIN YAA :) İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
BENDE DE Bİ İŞTAH ARTIŞI ÇOK KORKUYORUMM ÇOKKKK
BAKIYIM ONLİNE HEMEN SAĞOLLcw de var
Yaaa masallah nasıl güzel görünüyor normalde hiç benzetemem ultrason fotoğraflarıni ama çok net çıkmış bakarken ben kız hissettim anladığımdan değil sadece öyle gibi geldi11+5 cikti teyzelericinsiyet tahmin edecek var mi doktor daha küçük dedi söylemedi birsey ama o ağzı burnu var ya beni bitirdi bitirdi nasıl birsey bu yaa
Hayırlısı artk canim sağlıkla gelsin deYaaa masallah nasıl güzel görünüyor normalde hiç benzetemem ultrason fotoğraflarıni ama çok net çıkmış bakarken ben kız hissettim anladığımdan değil sadece öyle gibi geldi
Bizde 8de böyleydik hiç anlamamıştm ilerledikçe daha net oluyorlar şükürMerhaba teyselerrdun kontrole gittigimde verdi dr,minik bi kanama alani da var dedi.Rabbim saglikla,kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Eki Görüntüle 2921253
normal mi bilmiyorum benimde ilk gebeliğim Ama dün gece aynı kasılmalara uykumdan uyandım ben bugün de devam etti yarın doktor kontrolüm var sorup öğreneceğim inşallah rabbim sağ Salim evlatlarımıza sarılmayı nasip etsin tüm annelereHerkese merhaba. Bugun kasıklarımda 3 kez siddetli kasilma oldu hepsi 1er dk kadar surdu. Cok korktum ilk gebeligim ve daha once yasadigim bir agri degildi. Bu normal mi biliyor musunuz?
Size de gecmis olsun amin insallah hepimizenormal mi bilmiyorum benimde ilk gebeliğim Ama dün gece aynı kasılmalara uykumdan uyandım ben bugün de devam etti yarın doktor kontrolüm var sorup öğreneceğim inşallah rabbim sağ Salim evlatlarımıza sarılmayı nasip etsin tüm annelere
Benmde oldu canm sorduğum da rahim genişliyor bebek büyüyor ondan olabilir dedi ama tabi seninkiyle aynı şiddette mi oldu bilmiyorumHerkese merhaba. Bugun kasıklarımda 3 kez siddetli kasilma oldu hepsi 1er dk kadar surdu. Cok korktum ilk gebeligim ve daha once yasadigim bir agri degildi. Bu normal mi biliyor musunuz?
Tesekkur ederim insallah bir sorun yoktur bende deBenmde oldu canm sorduğum da rahim genişliyor bebek büyüyor ondan olabilir dedi ama tabi seninkiyle aynı şiddette mi oldu bilmiyorum
Tabi mutlaka paylaşırımSize de gecmis olsun amin insallah hepimizesordugunuzda bizi de bilgilendirir misiniz? Benim daha kontrolume bir hafta var ve doktorum yasadigim sehirde degil tedirgin oldum.
Tabi mutlaka paylaşırımdeniz arkadaşımızın dediğide doğru Ama benimki o büyüme sancılarından farklı Zaten 2 hafta önceki randevum da Bebeğin eşinin Aşağıya yerleştiğini ve sıkı takip edilmem gerektiğini söylemişti ben riskli olduğu için korkuyorum senin sancıların şiddetli mi
İnan ben anlayamadim buyume sancisi mi baska birsey mi. Insan ilk gebelik olunca ne kadar acemi ve korkak oluyorTabi mutlaka paylaşırımdeniz arkadaşımızın dediğide doğru Ama benimki o büyüme sancılarından farklı Zaten 2 hafta önceki randevum da Bebeğin eşinin Aşağıya yerleştiğini ve sıkı takip edilmem gerektiğini söylemişti ben riskli olduğu için korkuyorum senin sancıların şiddetli mi ?
Eger farkli renkte bir akinti olursa mantar ve enfeksiyon olma riski var, mantar icin alttan muayene gerekli, kanama olmadıktan sonra cok korkmamak gerekir ama akinti takibi yapın mutlakaİnan ben anlayamadim buyume sancisi mi baska birsey mi. Insan ilk gebelik olunca ne kadar acemi ve korkak oluyorBicak saplanir tarzda oluyor ve geciyor. Dayanamadim doktorumu aradim bir ihtimal enfeksiyon olabilir devam ederse erken gelin dedi. Yarin bir idrar ve kan tahlili vermeyi dusunuyorum saglik ocaginda bakalim. Senin de iyi haberini alalim insallah yarin
Cok tesekkür ederimEger farkli renkte bir akinti olursa mantar ve enfeksiyon olma riski var, mantar icin alttan muayene gerekli, kanama olmadıktan sonra cok korkmamak gerekir ama akinti takibi yapın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?