2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok geçmiş olsun
Bende iki gündür boğaz ağrısı ile kıvranıyorum.. gargara verdi doktor bir de agri kesici agri jesiciyi içip içmemek tereddüt ediyorum fakat boğaz cok zorluyor

Cok geçmiş olsun
Bende iki gündür boğaz ağrısı ile kıvranıyorum.. gargara verdi doktor bir de agri kesici agri jesiciyi içip içmemek tereddüt ediyorum fakat boğaz cok zorluyor
Acaba boğaz agrilarimiz kusmaktan yani ogurme oluyor zorluyoruz ondan olabilir mi 2 gün benimde oldu ama snra geçti özellikle zorlandığım zamn çok agriyordu

Acaba boğaz agrilarimiz kusmaktan yani ogurme oluyor zorluyoruz ondan olabilir mi 2 gün benimde oldu ama snra geçti özellikle zorlandığım zamn çok agriyordu
Olabilir ilk gun bundandır diye düşündüm.. ama daha fena du ikinci gün biri beni Boğazlıyan sanki ve hic kendi kendine de geçecek gibi değil

Cok tesekkür ederim Buradaki dayanismayi cok seviyorum
Rica ederim, bi onceki gebeligimde biraz kasik agrim vardi ve biraz kahve rengi akinti olmustu, doktora gittim hemen ve mantar olduğunu söyledi, ilac ile geçmişti cok sukur. Mantar ve enfeksiyon gebelikte onemli şeyler, keseye zarar verebiliyorlar çünkü. Ben nerdeyse her ay vajinal kültür veriyordum, akinti oluncada doktorlar bakıyordu, riskli gebe olunca herseys dikkat ediyorlar

Olabilir ilk gun bundandır diye düşündüm.. ama daha fena du ikinci gün biri beni Boğazlıyan sanki ve hic kendi kendine de geçecek gibi değil
Insallah geçer canm ilac kullanmak istemiyorsan sütle nişasta yap iç aynı salep gibi oluyor çok iyi geliyor oyle tadı da kötü değil annem yapardı bize

Günaydın kızlar benim bulantılarım hala devam ediyor ne zaman biticek bu durumum ah
Ben de aynı durumdayim Artık kilo almayayım diye endişe etmeyi geçtim ağız tadıyla yemek yemeyi özledim. Yeşillik, balık.. faydalı şeyler yemem lazım ama tereyağlı kızarmış ekmekle yaşıyorum o da gunde bir öğün yiyebiliyorum. Bir de bol bol meyve sanırım ondan aşırı kilo kaybım yok 2 kilo gitti bu iştahsızlığa. 10-12. Haftalarda en yüksek seviyede oluyormus bulantı. Bu haftadan sonra azalır, geçer diye umuyorum sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah bu anneliğin cilveleri, şimdiden başladık fedakarlığa

Muzun hamilelik için ayrıca bir faydası mı var acaba canım ona göre ben de dikkate alayım
Muz potasyum kaynagi ve gebelikte vucutta kalsiyum potasyum dengesi olmasi gerekiyor. O yuzden faydali diye biliyorum ben. Kabizlik yapmiyorsa tuketmekte fayda var. Ben bir hafta tuketip bir hafta ara veriyorum.

Üst üste çok bulantim olup kusamadigimda sabah ac karnina bir bardak ılık su içine bir kaşık zeytinyag koyup içiyorum. 5 dakika sonra kusturuyorum kendimi. Bütün safrayı atıyor o sekilde. Yoksa bütün gün öğürüp duruyorum. Kusamadigim için de bogaz agrisi oluyor, zeytinyag yumuşatıyor böyle olunca. Tavsiye ederim. Aidin salih in yöntemi

Muz potasyum kaynagi ve gebelikte vucutta kalsiyum potasyum dengesi olmasi gerekiyor. O yuzden faydali diye biliyorum ben. Kabizlik yapmiyorsa tuketmekte fayda var. Ben bir hafta tuketip bir hafta ara veriyorum.
Bilmiyordum teşekkür ederim. Kabızlık olursa yağ biberiyle dengeleriz

Cok geçmiş olsun
Gecmis olsun. Bana doktorum ilac onermedi. Benim hala bogaz agrim ve burun tikanikligim var. Ciğ sarimsak yedim. Les gibi kokutuyor ama cidden saglikli. Balli ihlamur ve sut iciyorum. Sanki bu sabah daha iyi gibiyim. Dikkat edin kendinize.

Aman canim bende de var kilo dikkat edelimm
Benimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmen ben biraz fazla kilo vermiştim bakalm son durum ne
Gordum bidigiii masallah kuzummm
Gecti mi canim basin ne durumdasin?
Benim normalde de biraz göbüş var sanirım hafif ciksa da anlamicam ilk 3 ay kilo 800gram almissin bence cok normal.
Sanki birden kilo alacakmisim gibi hissettigim icin biraz panik oldum :) Daha gecen sene 17 kilo verip istedigim kiloya dusunce simdi aklim cikiyor tekrar ayni kiloya gelmekten :) Insallah cok almayiz hicbirimiz

gunaydın kızlar kabızlık için hamilelere verilen duphalac surup aldım. İlk hamılelıgımde dr vermıstı bu sefer dırek kendım aldım. Karnım çok sert ve şiş 2.de sahıden cabuk cıkıyormus gobek... Doktorum bana her aksam sut ıcın keseye faydası var dedı ama sızıp kalıyorum ısten cıkınca sut mut aklıma gelmıyor. Yarın 2 li taramam var bakalım guzel haberler alırım ınsallah

günaydın .bende de aynı durum ilk hamileliğimde bu kadar çabuk büyümemişti sanki karnım birde uyku hali senin gibi iş çıkışı 10:30 zor bekliyorum oda evde oglumla vakit geçireyim diye .inşallah güzel gelir tarama sonucu 11+4 de bende yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…