Cok geçmiş olsunKizlar p.tesi hafif bogaz agrim vardi. Aksamina bi titreme vucutta kirginlik burun akintisi basladi. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Sali sabaha kadar agrilarimdan dogru duzgun uyuyamadim. Sabah Doktorumu aradik. Belirtileriniz yeni tip korona viruse benziyor dedi hemen test yaptirmami istedi. Test yaptirdim ama dun o kadar kotu oldum ki ustune 38 derece ateste eklenince mahfoldum. Sukur testim negatif cikti ama dikkat edin salgin varmis. Artik eski yaz sicaklari yok iyi giyinin. 29 yasindayim ilk kez boyle bi grip gecirdim. E tabi hamileligin de verdigi bunye dusuklugunun de etkisi vardir ama resmen caresizligime oturdum agladim. Su an daha iyiyim ama hala yataktan cikamiyorum.
Acaba boğaz agrilarimiz kusmaktan yani ogurme oluyor zorluyoruz ondan olabilir mi 2 gün benimde oldu ama snra geçti özellikle zorlandığım zamn çok agriyorduCok geçmiş olsun
Bende iki gündür boğaz ağrısı ile kıvranıyorum.. gargara verdi doktor bir de agri kesici agri jesiciyi içip içmemek tereddüt ediyorum fakat boğaz cok zorluyor
Olabilir ilk gun bundandır diye düşündüm.. ama daha fena du ikinci gün biri beni Boğazlıyan sanki ve hic kendi kendine de geçecek gibi değilAcaba boğaz agrilarimiz kusmaktan yani ogurme oluyor zorluyoruz ondan olabilir mi 2 gün benimde oldu ama snra geçti özellikle zorlandığım zamn çok agriyordu
Rica ederim, bi onceki gebeligimde biraz kasik agrim vardi ve biraz kahve rengi akinti olmustu, doktora gittim hemen ve mantar olduğunu söyledi, ilac ile geçmişti cok sukur. Mantar ve enfeksiyon gebelikte onemli şeyler, keseye zarar verebiliyorlar çünkü. Ben nerdeyse her ay vajinal kültür veriyordum, akinti oluncada doktorlar bakıyordu, riskli gebe olunca herseys dikkat ediyorlarCok tesekkür ederimBuradaki dayanismayi cok seviyorum
Insallah geçer canm ilac kullanmak istemiyorsan sütle nişasta yap iç aynı salep gibi oluyor çok iyi geliyor oyle tadı da kötü değil annem yapardı bizeOlabilir ilk gun bundandır diye düşündüm.. ama daha fena du ikinci gün biri beni Boğazlıyan sanki ve hic kendi kendine de geçecek gibi değil
Muzu iki günde bir tüketmeye çalışıyorum, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım kuzumKizlar aranızda muz yiyince böyle vücudu halsiz düşen midesi tuhaf olan var mj
Ben sut icince benzer sekilde etkileniyorum. Vucudum halsiz dusmuyor ama midem kotu oldugu icin yerimden kalkasim gelmiyor. Ki rahatsiz etmesin diye laktozsuz sut icmeme ragmenKizlar aranızda muz yiyince böyle vücudu halsiz düşen midesi tuhaf olan var mj
Ben de aynı durumdayimGünaydın kızlar benim bulantılarım hala devam ediyor ne zaman biticek bu durumum ah
Sütü tek tuketmemek gerekiyor zencefil veya balla deneyebilirsinizBen sut icince benzer sekilde etkileniyorum. Vucudum halsiz dusmuyor ama midem kotu oldugu icin yerimden kalkasim gelmiyor. Ki rahatsiz etmesin diye laktozsuz sut icmeme ragmen
Muzun hamilelik için ayrıca bir faydası mı var acaba canım ona göre ben de dikkate alayımMuzu iki günde bir tüketmeye çalışıyorum, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım kuzum
Muz potasyum kaynagi ve gebelikte vucutta kalsiyum potasyum dengesi olmasi gerekiyor. O yuzden faydali diye biliyorum ben. Kabizlik yapmiyorsa tuketmekte fayda var. Ben bir hafta tuketip bir hafta ara veriyorum.Muzun hamilelik için ayrıca bir faydası mı var acaba canım ona göre ben de dikkate alayım
Üst üste çok bulantim olup kusamadigimda sabah ac karnina bir bardak ılık su içine bir kaşık zeytinyag koyup içiyorum. 5 dakika sonra kusturuyorum kendimi. Bütün safrayı atıyor o sekilde. Yoksa bütün gün öğürüp duruyorum. Kusamadigim için de bogaz agrisi oluyor, zeytinyag yumuşatıyor böyle olunca. Tavsiye ederim. Aidin salih in yöntemiAcaba boğaz agrilarimiz kusmaktan yani ogurme oluyor zorluyoruz ondan olabilir mi 2 gün benimde oldu ama snra geçti özellikle zorlandığım zamn çok agriyordu
Bilmiyordum teşekkür ederim. Kabızlık olursa yağ biberiyle dengelerizMuz potasyum kaynagi ve gebelikte vucutta kalsiyum potasyum dengesi olmasi gerekiyor. O yuzden faydali diye biliyorum ben. Kabizlik yapmiyorsa tuketmekte fayda var. Ben bir hafta tuketip bir hafta ara veriyorum.
Gecmis olsun. Bana doktorum ilac onermedi. Benim hala bogaz agrim ve burun tikanikligim var. Ciğ sarimsak yedim. Les gibi kokutuyor ama cidden saglikli. Balli ihlamur ve sut iciyorum. Sanki bu sabah daha iyi gibiyim. Dikkat edin kendinize.Cok geçmiş olsun
Bende iki gündür boğaz ağrısı ile kıvranıyorum.. gargara verdi doktor bir de agri kesici agri jesiciyi içip içmemek tereddüt ediyorum fakat boğaz cok zorluyor
Aman canim bende de var kilo dikkat edelimmGünaydın canım
O zaman 11+3 ten de 800 gr ile merhabasenin mesajını görünce hazır açken gittim tartıldım ve benden de nur topu gibi bir 800 gr. 3 gün önce hala başladığım kilodaydım ben zaten kiloluyum doğuma yuvarlanarak gitmek istemiyorum ama iştahım da açıldı son günlerde farkındayım
Gordum bidigiii masallah kuzummmBenimde 12 bugn kontrolüm var uyuyamadım resmenben biraz fazla kilo vermiştim bakalm son durum ne
Gecti mi canim basin ne durumdasin?Bende de vardı ağrı ama dün ölecek gibiydim. Saçlarımı cekiyordum ağrıdan artık öyle böyle değil. Doktora da gitmiştim zaten sordum hemen, burnumda da kuruluk olduğu için sinüzitten şüphelendi. Okyanus suyu var eczanede kullanabilirsin dedi ama birde kbb dan randevu aldim yine de gideceğim mahvoldum dün. Sabah biseyim yoktu şükür ama nolur nolmaz gideceğim
Sanki birden kilo alacakmisim gibi hissettigim icin biraz panik oldum :) Daha gecen sene 17 kilo verip istedigim kiloya dusunce simdi aklim cikiyor tekrar ayni kiloya gelmekten :) Insallah cok almayiz hicbirimizBenim normalde de biraz göbüş var sanirım hafif ciksa da anlamicamilk 3 ay kilo 800gram almissin bence cok normal.
günaydın .bende de aynı durum ilk hamileliğimde bu kadar çabuk büyümemişti sanki karnım birde uyku hali senin gibi iş çıkışı 10:30 zor bekliyorum oda evde oglumla vakit geçireyim diye .inşallah güzel gelir tarama sonucu 11+4 de bende yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadıgunaydın kızlar kabızlık için hamilelere verilen duphalac surup aldım. İlk hamılelıgımde dr vermıstı bu sefer dırek kendım aldım. Karnım çok sert ve şiş 2.de sahıden cabuk cıkıyormus gobek... Doktorum bana her aksam sut ıcın keseye faydası var dedı ama sızıp kalıyorum ısten cıkınca sut mut aklıma gelmıyor. Yarın 2 li taramam var bakalım guzel haberler alırım ınsallah
bizde yarin gitcez insallah ilk defa babamiz da gelebilcek ona da cok heycanliyimSagol kuzum❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?