2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
bizde yarin gitcez insallah ilk defa babamiz da gelebilcek ona da cok heycanliyim insallah basi yuzu elleri biseylerini gorebiliriz bizde canim ya testleri yaptilar mi?
Ben istemiyorum canm test eşimle de konuştum oda istemedi zaten doktorla da konuştum ısrar etmeyince yaptırmadım bnde
Biz eşimle daha gidemeyiz görevde iste aralıkta tamamen gelecek inşallah o zamn gidecegiz smdilik ona surekli kalp atışını atıyorum ultrason kağıtlarını atıyorum kendine benzetti aynı ben burnu falan diyor

anladim canim iyi yapmissin ahh canim benim dusunemedim uzakta oldugunu kusura bakma.. ne is yapiyordu eniste? insallah hemen gelir yaniniza

anladim canim iyi yapmissin ahh canim benim dusunemedim uzakta oldugunu kusura bakma.. ne is yapiyordu eniste? insallah hemen gelir yanınıza
Uzman canm ama sözleşmesi doluyor aralıkta bırakacak beni goturemiyor bnde daha fazla dayanamam dedim ya gel yada bizi götür çünkü 1 senedir doğru düzgün göremedim oda hak verdi gelir ne iş olursa yapar artk yanımızda olsun sağlıklı olalım da sorun değil para pul açıkçası
Ama kaynana beni suçluyor biriktiriyorum diye

iyi yapmissin canim hele ki en cok ona ihtiyacin olan donemdesin suan. Biriktirmeyi niye sucluyor kiz ne var bunda :) Herkes yapar birikim :)

canım 10,30 beklıyorsan ıyı eve gıdıyorum yemek ye salona gec 8 oluyor kızımda sabah benımle kalkıyor 9 da yataga goturuyorum ondan once uyumamak ıcın dırenıyorum resmen :) evet ılkınde 5,5 ay gobegım yoktu sımdı 3 ay bıttı karnım sıs halde ınsallah sıkıntı cıkmaz sagolasın canım

Biz geldik teyzoşlarrr 12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba

Eklentiler

• 277D8079-535D-48A9-BF9A-704F5813101D.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 80
Ertesi güne geçti ama yine de kbb dan randevu aldım anca bulabildim gidip görüneceğim burun kuruluğum için bakalim

Bencede erkek kuzum

Ayy evet erkek gibiMasallah ya

Bugun 11+0'im, jinekolog kontrolum vardi; yavrular masallah iyiler. Doktor birini 11+5, digerini 11+2 olctu. Ilk defa tekmelerini yumruklarini gordum rabbime cok sukur, biri hoplayip duruyordu, digeri dondu poposunu uyudu )
Rahim agzinin boyunu 3,6cm olctu iyi dedi.
Pazartesi perinatologda detayli usg yapacagiz, cumartesi falan da fetal dna testi )
Hala gebe kaldigim kilodan 2,5 kilo asagidayim hic kilo almadim, buna da sukrediyorum.

iyi yapmissin canim hele ki en cok ona ihtiyacin olan donemdesin suan. Biriktirmeyi niye sucluyor kiz ne var bunda :) Herkes yapar birikim :)
Bıraktıyorum yazacaktım biriktiriyorum olmuş valla umurumda degil kiz başımı sokacak kadar evimiz var mi herseyimiz tamam mı az olsun paramız efe yanımızda olsun yani gelsin ben hamileyim kilo alamıyorum adam benden zayıf kalmış valla o derece yeter 5 senedir ayrı kaldık bebek babasıyla büyüsün paraya değil babaya ihtiyacımız olacak

Ayyy erkeğe benziyor valla ben kendiminkini yorumlayamadm ama seninki erkek gibi geldi kuzum bana❤ boyu hakkında bilgi verdi mi canm kac santimmis

Teyzoşlar napıyorsunuz tam 13+0 göründük bugün 2li test için kan verdim cinsiyet için erken dedi doktorum sizce tahminleri alayım
Ayy bacak bacak üstüne mi atmış o kuzummm doktor bize keyifci dedi ama maşallah siz bizden de keyifci çıktınız maşallah yaa

Ay maşallah ona o çıkıntı ayağı değil de nub çıkıntısıysa bana da erkek gibi geldi
Maşallah onlara
Bütün sonuçlar güzel gelsin inşallah
Teyzoşlar napıyorsunuz tam 13+0 göründük bugün 2li test için kan verdim cinsiyet için erken dedi doktorum sizce tahminleri alayım
Kollara bacaklara bak ya görüntüden tahminde bulunamadım ama erkek doğdu içime

Bence erkek. Kafa yapısından anladığım kadarıyla. Biraz araştırmıştım çünkü bu konuyu :) Maşallah

Son düzenleme:
Evet nub teorisine göre erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…