Ben istemiyorum canm test eşimle de konuştum oda istemedi zaten doktorla da konuştum ısrar etmeyince yaptırmadım bndebizde yarin gitcez insallah ilk defa babamiz da gelebilcek ona da cok heycanliyiminsallah basi yuzu elleri biseylerini gorebiliriz bizde canim ya testleri yaptilar mi?
anladim canim iyi yapmissinBen istemiyorum canm test eşimle de konuştum oda istemedi zaten doktorla da konuştum ısrar etmeyince yaptırmadım bnde
Biz eşimle daha gidemeyiz görevde iste aralıkta tamamen gelecek inşallah o zamn gidecegiz smdilik ona surekli kalp atışını atıyorum ultrason kağıtlarını atıyorum kendine benzetti aynı ben burnu falan diyor
Uzman canm ama sözleşmesi doluyor aralıkta bırakacak beni goturemiyor bnde daha fazla dayanamam dedim ya gel yada bizi götür çünkü 1 senedir doğru düzgün göremedim oda hak verdi gelir ne iş olursa yapar artk yanımızda olsun sağlıklı olalım da sorun değil para pul açıkçasıanladim canim iyi yapmissinahh canim benim dusunemedim uzakta oldugunu kusura bakma.. ne is yapiyordu eniste? insallah hemen gelir yanınıza
iyi yapmissin canim hele ki en cok ona ihtiyacin olan donemdesin suan. Biriktirmeyi niye sucluyor kiz ne var bunda :) Herkes yapar birikim :)Uzman canm ama sözleşmesi doluyor aralıkta bırakacak beni goturemiyor bnde daha fazla dayanamam dedim ya gel yada bizi götür çünkü 1 senedir doğru düzgün göremedim oda hak verdi gelir ne iş olursa yapar artk yanımızda olsun sağlıklı olalım da sorun değil para pul açıkçası
Ama kaynana beni suçluyor biriktiriyorum diye
günaydın .bende de aynı durum ilk hamileliğimde bu kadar çabuk büyümemişti sanki karnım birde uyku hali senin gibi iş çıkışı 10:30 zor bekliyorum oda evde oglumla vakit geçireyim diye .inşallah güzel gelir tarama sonucu 11+4 de bende yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı
Ertesi güne geçti ama yine de kbb dan randevu aldım anca bulabildim gidip görüneceğim burun kuruluğum için bakalimAman canim bende de var kilo dikkat edelimm
Gordum bidigiii masallah kuzummm
Gecti mi canim basin ne durumdasin?
Sanki birden kilo alacakmisim gibi hissettigim icin biraz panik oldum :) Daha gecen sene 17 kilo verip istedigim kiloya dusunce simdi aklim cikiyor tekrar ayni kiloya gelmekten :) Insallah cok almayiz hicbirimiz
Bencede erkek kuzumBiz geldik teyzoşlarrr12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba
Ayy evet erkek gibiBiz geldik teyzoşlarrr12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba
Eşim batağa 4 üncü istiyordu ben hep kız diye hissettim doktor hiç birsey demedi bakalım birdahaki kontrol de kesinleşir inşallahBencede erkek kuzum
Yeterki sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değilAyy evet erkek gibiMasallah ya
Bıraktıyorum yazacaktım biriktiriyorum olmuşiyi yapmissin canim hele ki en cok ona ihtiyacin olan donemdesin suan. Biriktirmeyi niye sucluyor kiz ne var bunda :) Herkes yapar birikim :)
Ayyy erkeğe benziyor valla ben kendiminkini yorumlayamadm ama seninki erkek gibi geldi kuzum banaBiz geldik teyzoşlarrr12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba
Ayy bacak bacak üstüne mi atmış o kuzummm doktor bize keyifci dedi ama maşallah siz bizden de keyifci çıktınız maşallah yaaTeyzoşlar napıyorsunuz tam 13+0 göründük bugün 2li test için kan verdim cinsiyet için erken dedi doktorum sizce tahminleri alayım
Ay evet hele elini başının altına koymasına şok oldum ya en ultrason da güzel çıkan zamanlarıAyy bacak bacak üstüne mi atmış o kuzummm doktor bize keyifci dedi ama maşallah siz bizden de keyifci çıktınız maşallah yaa
Ay maşallah onaBiz geldik teyzoşlarrr12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba
Maşallah onlaraBugun 11+0'im, jinekolog kontrolum vardi; yavrular masallah iyiler. Doktor birini 11+5, digerini 11+2 olctu. Ilk defa tekmelerini yumruklarini gordum rabbime cok sukur, biri hoplayip duruyordu, digeri dondu poposunu uyudu)
Rahim agzinin boyunu 3,6cm olctu iyi dedi.
Pazartesi perinatologda detayli usg yapacagiz, cumartesi falan da fetal dna testi)
Hala gebe kaldigim kilodan 2,5 kilo asagidayim hic kilo almadim, buna da sukrediyorum.
Kollara bacaklara bak yaTeyzoşlar napıyorsunuz tam 13+0 göründük bugün 2li test için kan verdim cinsiyet için erken dedi doktorum sizce tahminleri alayım
Bence erkek. Kafa yapısından anladığım kadarıyla. Biraz araştırmıştım çünkü bu konuyu :) MaşallahTeyzoşlar napıyorsunuz tam 13+0 göründük bugün 2li test için kan verdim cinsiyet için erken dedi doktorum sizce tahminleri alayım
Evet nub teorisine göre erkekBiz geldik teyzoşlarrr12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?