Selam canım öncelikle tebrik ederim bebeğin için, benim de dün 6. Gündü progestan fitilleri koyarken elime gelen eski fitil kalıntılarında kahverengi akıntı vardı. Bugünse peçeteyle silince fitil kalıntılarıyla geliyor yine açık kahve. İmplantasyon mu diye düşündüm ama 6. 7. Günler çok değil mi sence de? Daha önce 2 düşüğüm bir dış gebeliğim var, endişelendim acaba yine bir sorun mu var diye. Bu arada 7. Gün sabah test yaptım pozitifti.7.haftada yerlesme kanamasi olmaz ki, implantasyon normal gebelikte reglinizin oldugu haftada olur, tup bebekte ise 5 gunluk embr. transferini takiben 48 saat icinde.
6-8. Hafta plecental shift kanamasi olabiliyor ya da dusuk tehdidi (dikkat ederseniz tehdit ortadan kalkar), bazen de implantasyon bolgesinde kanama alani olabiliyor o da dinlenmeyle gecer insallah.
Caninizi sikmayin ben de kanama yasadim, progesteron kanamayi kestigi icin kalan kanlar akinti ile zamanla kahverengi geliyor. Bildigim kadariyla siz de benim gibi yataktasiniz, ( bugun 5. Yatis gunum) sabredecek dua edecek ve progesteronu hic aksatmadan saat gibi kullanacak ve bol su icecegiz.
Nubu kız gibi duruyor.
Evet doktor da yuzde 90 kız dedi :))Nubu kız gibi duruyor.
İnşallah sağ salim kavuşalım hepimiz yavrularımızaEvet doktor da yuzde 90 kız dedi :))
Çok tatlıTeyzoşlar napıyorsunuz tam 13+0 göründük bugün 2li test için kan verdim cinsiyet için erken dedi doktorum sizce tahminleri alayım
Anliyor musun canm ben atmıştım bakar mısınÇok tatlıSiyah beyaz ultrason fotonuz varmı oradan bakalım nub için
Ayy kız gibi nub a göre gerçekten
Sağol canım inşallah genetik testimiz de temiz gelir de bir rahat nefes alırız birazAyy kız gibi nub a göre gerçektenmaşallah
Benim bildiğim şuan 11. haftanın içindesiniz yani 10 haftalıksınız, 10+6 dan sonra 11 haftalığım diyebilirsiniz tabi çok ta emin değilim sanki bu konu biraz karıştırıyor kafayı gerçektenKizlar 10+4 günlük hamileyim. Şimdi biri bana sorsa kaç haftalık hamilesin diye,ben 10 mu diycem 11 mi. Bir tane sitede 10+0 ve 10+6 arasındaki gebeliklerin 11. Hafta olarak geçtiği yazıyor da kafam karıştı siz ne diyorsunuz bu işe? Yani şuan ben 11 haftalık mi hamile oluyorum
Gec tutunmadir, olabilir pozitif ise regl olmadikca icinizi ferah tutun.Selam canım öncelikle tebrik ederim bebeğin için, benim de dün 6. Gündü progestan fitilleri koyarken elime gelen eski fitil kalıntılarında kahverengi akıntı vardı. Bugünse peçeteyle silince fitil kalıntılarıyla geliyor yine açık kahve. İmplantasyon mu diye düşündüm ama 6. 7. Günler çok değil mi sence de? Daha önce 2 düşüğüm bir dış gebeliğim var, endişelendim acaba yine bir sorun mu var diye. Bu arada 7. Gün sabah test yaptım pozitifti.
oyy masallah bidigaaaBiz geldik teyzoşlarrr12+2 çıktı ultrasonda 4 gün geriden geliyor hep benim evlat İkili test için gitmiştim ama doktorla bi kavga etmediğim kaldı şehir hastahanesine gitmiştim hiç bir soruma cevap vermedi sanki sinek vızıldıyor gibi sustu karşımda. Bende ikili testi yaptırmadan geldim özel bir hastahaneden paket alacağım kararım kesin. Nub teorisine göre benim minnoş erkek gibi sizlerin bi tahmini var mı acaba
aynen canim baktir mutlakaErtesi güne geçti ama yine de kbb dan randevu aldım anca bulabildim gidip görüneceğim burun kuruluğum için bakalim
Allah seniBıraktıyorum yazacaktım biriktiriyorum olmuşvalla umurumda degil kiz başımı sokacak kadar evimiz var mi herseyimiz tamam mı az olsun paramız efe yanımızda olsun yani gelsin ben hamileyim kilo alamıyorum adam benden zayıf kalmış valla o derece yeter 5 senedir ayrı kaldık bebek babasıyla büyüsün paraya değil babaya ihtiyacımız olacak
Dayanamadım kan testi verdim 7. Günde 95 çıktıGec tutunmadir, olabilir pozitif ise regl olmadikca icinizi ferah tutun.
Insallah gönlüne göre bir iş bulur, cok ayri kalmışsınız, bebekle tek cidden çok zor olurBıraktıyorum yazacaktım biriktiriyorum olmuşvalla umurumda degil kiz başımı sokacak kadar evimiz var mi herseyimiz tamam mı az olsun paramız efe yanımızda olsun yani gelsin ben hamileyim kilo alamıyorum adam benden zayıf kalmış valla o derece yeter 5 senedir ayrı kaldık bebek babasıyla büyüsün paraya değil babaya ihtiyacımız olacak
Mantar varsa ilac kullanmak sart, bebegin kesesine zarar verebilir, doktora gitmekte fayda varYaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladıdaha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba.
Insallah canm ınsallahInsallah gönlüne göre bir iş bulur, cok ayri kalmışsınız, bebekle tek cidden çok zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?