2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar çok ta fazla gelmiyorum buraya ama ben de bilgi bırakayım bari.. hepsini okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir umarım :) biz de geçen hafta 12+1 çıktık ultrasonda herşeyimiz normal çıktı şükür ikili test yaptırdık papp a değerim çok düşük çıktı o yüzden de biyokimyasal risk verdi ikili test, biz de nifty test için kan verdik..canım sıkıldı tabi biraz ama umarım herşey temiz çıkar ne diyelim. bize de doktorumuz %90 kız dedi ama değişir mi bilmiyorum.

Selam canım öncelikle tebrik ederim bebeğin için, benim de dün 6. Gündü progestan fitilleri koyarken elime gelen eski fitil kalıntılarında kahverengi akıntı vardı. Bugünse peçeteyle silince fitil kalıntılarıyla geliyor yine açık kahve. İmplantasyon mu diye düşündüm ama 6. 7. Günler çok değil mi sence de? Daha önce 2 düşüğüm bir dış gebeliğim var, endişelendim acaba yine bir sorun mu var diye. Bu arada 7. Gün sabah test yaptım pozitifti.

Kizlar 10+4 günlük hamileyim. Şimdi biri bana sorsa kaç haftalık hamilesin diye,ben 10 mu diycem 11 mi. Bir tane sitede 10+0 ve 10+6 arasındaki gebeliklerin 11. Hafta olarak geçtiği yazıyor da kafam karıştı siz ne diyorsunuz bu işe? Yani şuan ben 11 haftalık mi hamile oluyorum

Benim bildiğim şuan 11. haftanın içindesiniz yani 10 haftalıksınız, 10+6 dan sonra 11 haftalığım diyebilirsiniz tabi çok ta emin değilim sanki bu konu biraz karıştırıyor kafayı gerçekten

Gec tutunmadir, olabilir pozitif ise regl olmadikca icinizi ferah tutun.

oyy masallah bidigaaa
Ertesi güne geçti ama yine de kbb dan randevu aldım anca bulabildim gidip görüneceğim burun kuruluğum için bakalim
aynen canim baktir mutlaka
Allah seni Aynen oyle canim yaa is is nereye kadar.. Sizin huzurunuzdan hicbisey onemli degil, baska bir ise de girebilir sen bunlari hic takma kafana

Insallah gönlüne göre bir iş bulur, cok ayri kalmışsınız, bebekle tek cidden çok zor olur

Yaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladı daha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba.

Mantar varsa ilac kullanmak sart, bebegin kesesine zarar verebilir, doktora gitmekte fayda var

Insallah gönlüne göre bir iş bulur, cok ayri kalmışsınız, bebekle tek cidden çok zor olur
Insallah canm ınsallah
Aynen artık insan tekken dayanıyor ama bebek olunca herseyi düşünüyor herseyi esim içinde öyle önceden bekleyen özlediği plan yaptığı bi ben vardım bide bebek oldu oyle birsey benm için esimin önüne esim içinde benim önüme geçti buna eminim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…