Hamilelere uygun ilaçlar var beklemeden birdaha doktora git cnm geçmiş olsnYaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladıdaha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba.
Tüp bebek uzmanlari pozitif olan tedavilerde anne devam etmek isterse takibini ve doğumunu yapıyorlar.bence normal yolla gebe kalanin da takibini yaparlar neden yapmasın kiKizlar bi arkadasla sohbet ederken aklimiza takildi, belki bilgi sahibi olan vardir diye buraya yaziyorum. Tup bebek uzmanlari dogal yolla gebe kalanlarin gebelik takibini yapar mi ? Yoksa onlar sadece isin tup bebek kismiyla ilgilenip, sonra kadin dogumcuya mi yonlendiriyolar.
Tarama testleri ve detayli ultrasonda bilgileri diger kadin dogum uzmanlari gibi degildir diye yorumladik. Ne kadar sogru yorumlamisizdir bilemedim :)Tüp bebek uzmanlari pozitif olan tedavilerde anne devam etmek isterse takibini ve doğumunu yapıyorlar.bence normal yolla gebe kalanin da takibini yaparlar neden yapmasın ki
Bugün bende başladı boğaz ağrısı ağrıdan daha ziyade yanma var bendeGecmis olsun. Bana doktorum ilac onermedi. Benim hala bogaz agrim ve burun tikanikligim var. Ciğ sarimsak yedim. Les gibi kokutuyor ama cidden saglikli. Balli ihlamur ve sut iciyorum. Sanki bu sabah daha iyi gibiyim. Dikkat edin kendinize.
Yok sonuçta aslında bunlar kadın doğum uzmanı tüp bebek kısmında da ekstra yumurta takibi yapıyorlar gerisi aynı surecten geçiyor.ama bence normal kadın dogumcudan fazla ücret aliyorlardir tahminimTarama testleri ve detayli ultrasonda bilgileri diger kadin dogum uzmanlari gibi degildir diye yorumladik. Ne kadar sogru yorumlamisizdir bilemedim :)
Doktor p ile başlayan bir ilaç verebilir bende boyleydim onu alıyorum bastırıyor sanki birazcık.. en azından istifra etmiyorum. Ben de kendimi ağır ve halsiz hissediyorum su içemiyorum hala en büyük problemim...Bugün ne yesem çıkardım midem alt üst ilk kez böyle oldumhayattan soğudum nasıl dayanılır bu bulantıya böyle
Prilam diyorsan eğer onu ben de içiyorum çok da iyi geliyordu ama bugün hiç etki etmedi , ilacı içtim 5 dk sonra onu da çıkardımDoktor p ile başlayan bir ilaç verebilir bende boyleydim onu alıyorum bastırıyor sanki birazcık.. en azından istifra etmiyorum. Ben de kendimi ağır ve halsiz hissediyorum su içemiyorum hala en büyük problemim...
Atayım canım çok belli değil ama bu varÇok tatlıSiyah beyaz ultrason fotonuz varmı oradan bakalım nub için
Canım benim bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı, tüp bebek doktorunda takip ve doğumunu yaptırdı izmirde.Kizlar bi arkadasla sohbet ederken aklimiza takildi, belki bilgi sahibi olan vardir diye buraya yaziyorum. Tup bebek uzmanlari dogal yolla gebe kalanlarin gebelik takibini yapar mi ? Yoksa onlar sadece isin tup bebek kismiyla ilgilenip, sonra kadin dogumcuya mi yonlendiriyolar.
Kızlar selam, benim de 4. Tüp bebek transferimde, 3. Gün 2 adet embriyo konmuştu. 12. Gün betam 927 çıktı ve güzel katlandı. Çarşamba kese ve kalp için gideceğiz. Happy mom uygulamasına göre 5+4 üm ama dün bir mide bulantım başladı, hiç durmadan bulanıyor. Gece uyandırıyor. Çok şükür şimdilik öğürme kusma yok ama çorba ve kızarmış ekmekle yaşamaya başladım. İlerki haftaları Rabbim gösterirse inşallah, yine de endişe ediyorum. Hastanelik olurum diye. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Prilam dr işe yarar mı? Bir de bileklik varmış bulantı önleyici
Kendine dikkat et ve yat doktorun seni ne kadar uyardı bilmiyorum ama benim önceki gebeligim öyleydi ve doktorlar dikkat etmem yatmam gerektiğini soylemedi bende ev işi falan filan ne varsa yaptım kanamalara neden oldu. Yat, iş yapma, kalçanın altına yastık koy bebekte eşi de yukarı çıksın. Allah yardımcın olsun böyle sorunsuz kucağına alırsın bebegini.Tabi mutlaka paylaşırımdeniz arkadaşımızın dediğide doğru Ama benimki o büyüme sancılarından farklı Zaten 2 hafta önceki randevum da Bebeğin eşinin Aşağıya yerleştiğini ve sıkı takip edilmem gerektiğini söylemişti ben riskli olduğu için korkuyorum senin sancıların şiddetli mi ?
Sirkeli su iyi gelir diye biliyorum. Kaşıntı durumu hiç yasamadim ama yapıldığını biliyorum. Zaten vajina içi değil dış kısmı yıkıyorsun, mikrobunu önlerYaaaa bitmeyen bir akıntı sorunum vardı doktor kaşınma yanma yoksa biraz böyle idarw edelim bebek daha küçük sonra ilaç yazarım demişti. Aradan 20gün filan geçti şimdide kaşınma başladıdaha önce mantar olduğumda sirkeli suyla taharet alarak geçirmiştim. Şimdi de öyle yapsam sıkıntı olurmu ki acaba.
Ben zaten perinatologa gidiyorum da arkadasimin evine yakin hastanede tum kadin dogumcular kadinmis. O da ozellikle erkek istiyor. Erkekte tup bebekci diye aklinda soru isareti var. :)Yok sonuçta aslında bunlar kadın doğum uzmanı tüp bebek kısmında da ekstra yumurta takibi yapıyorlar gerisi aynı surecten geçiyor.ama bence normal kadın dogumcudan fazla ücret aliyorlardir tahminimonun dışında ikili test zamanı ve 22.haftalarda periontolog a giderseniz aklınızda soru işareti kalmaz.bu iki muayene dışında her kadın dogumcu takibinizi yapar bence.burada en önemli şey aldığınız elektrik bence hamilelikte iyi hissetmek önemli doktorun size verdiği enerji de öyle bence
Allah yardimciniz olsun, cok yakin olmus iki gebelik, nasip... Kendinize cok çok iyi bakin.Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin gebeliği hayırlı olsun ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin Allah.Subatta ikiz bebeklerim dünyaya geldi ve şuan 9 haftalık hamileyim.Bi duanızı alırım çünkü cook zorlu bir süreç beni bekliyor ☺
Merhaba, benim betam da bu sekilde duzensiz ilerliyor. Hamileliginiz saglikla devam ediyor mu? Cevap verirseniz cok sevinirim.Merhaba canım benim bu haftam baya stresli gecti sali günü kontrolm var pazar günü kanamam oldu nöbetçi doktor direk kese yamuk düzensiz şekli bozulms kürtaj fln dedi .betam 4280 çıktı direk alalim dedi.pazartesi kendi doktoruma gittim daha doğrusu karar verdigm doktora gittim beta 4518 çıktı üstten baktılar alt istemedim kese göründü ikinci yolk kesesi oluşmuş dedi olumsuz bisey görmüyorum dedi doktorum beta yanıltıyor bizi haftaya kontrol edelim dedi .sali günü kanamam oldu acile gittim orda da kese gözüktü progestan verdi kanamam şükür durdu sanırım yerleşme kanaması yaşadım. Sata göre 6+4 ama vebegim daha 5 haftalikmis simfi dis gebelikte korkuyorum sagolsun arkadaşlara teknik terimi yazdım raporda "uterin kavite içinde gestasyonel kese gözüküyor içinde embriyoya ait ekler var izlenmelidir" diye eklenmiş rapora tek sorun sanırım şuan da beta inşallah güzel haberle donerim
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin gebeliği hayırlı olsun ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin Allah.Subatta ikiz bebeklerim dünyaya geldi ve şuan 9 haftalık hamileyim.Bi duanızı alırım çünkü cook zorlu bir süreç beni bekliyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?