2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar bi arkadasla sohbet ederken aklimiza takildi, belki bilgi sahibi olan vardir diye buraya yaziyorum. Tup bebek uzmanlari dogal yolla gebe kalanlarin gebelik takibini yapar mi ? Yoksa onlar sadece isin tup bebek kismiyla ilgilenip, sonra kadin dogumcuya mi yonlendiriyolar.

Hamilelere uygun ilaçlar var beklemeden birdaha doktora git cnm geçmiş olsn

Tüp bebek uzmanlari pozitif olan tedavilerde anne devam etmek isterse takibini ve doğumunu yapıyorlar.bence normal yolla gebe kalanin da takibini yaparlar neden yapmasın ki

Tüp bebek uzmanlari pozitif olan tedavilerde anne devam etmek isterse takibini ve doğumunu yapıyorlar.bence normal yolla gebe kalanin da takibini yaparlar neden yapmasın ki
Tarama testleri ve detayli ultrasonda bilgileri diger kadin dogum uzmanlari gibi degildir diye yorumladik. Ne kadar sogru yorumlamisizdir bilemedim :)

Gecmis olsun. Bana doktorum ilac onermedi. Benim hala bogaz agrim ve burun tikanikligim var. Ciğ sarimsak yedim. Les gibi kokutuyor ama cidden saglikli. Balli ihlamur ve sut iciyorum. Sanki bu sabah daha iyi gibiyim. Dikkat edin kendinize.
Bugün bende başladı boğaz ağrısı ağrıdan daha ziyade yanma var bende

Tarama testleri ve detayli ultrasonda bilgileri diger kadin dogum uzmanlari gibi degildir diye yorumladik. Ne kadar sogru yorumlamisizdir bilemedim :)
Yok sonuçta aslında bunlar kadın doğum uzmanı tüp bebek kısmında da ekstra yumurta takibi yapıyorlar gerisi aynı surecten geçiyor.ama bence normal kadın dogumcudan fazla ücret aliyorlardir tahminim onun dışında ikili test zamanı ve 22.haftalarda periontolog a giderseniz aklınızda soru işareti kalmaz.bu iki muayene dışında her kadın dogumcu takibinizi yapar bence.burada en önemli şey aldığınız elektrik bence hamilelikte iyi hissetmek önemli doktorun size verdiği enerji de öyle bence

Bugün ne yesem çıkardım midem alt üst ilk kez böyle oldum hayattan soğudum nasıl dayanılır bu bulantıya böyle
Doktor p ile başlayan bir ilaç verebilir bende boyleydim onu alıyorum bastırıyor sanki birazcık.. en azından istifra etmiyorum. Ben de kendimi ağır ve halsiz hissediyorum su içemiyorum hala en büyük problemim...

Doktor p ile başlayan bir ilaç verebilir bende boyleydim onu alıyorum bastırıyor sanki birazcık.. en azından istifra etmiyorum. Ben de kendimi ağır ve halsiz hissediyorum su içemiyorum hala en büyük problemim...
Prilam diyorsan eğer onu ben de içiyorum çok da iyi geliyordu ama bugün hiç etki etmedi , ilacı içtim 5 dk sonra onu da çıkardım ne olucaz biz böyle , kendimi bir günde süzülmüş tükenmiş gibi hissediyorum

Kızlar selam, benim de 4. Tüp bebek transferimde, 3. Gün 2 adet embriyo konmuştu. 12. Gün betam 927 çıktı ve güzel katlandı. Çarşamba kese ve kalp için gideceğiz. Happy mom uygulamasına göre 5+4 üm ama dün bir mide bulantım başladı, hiç durmadan bulanıyor. Gece uyandırıyor. Çok şükür şimdilik öğürme kusma yok ama çorba ve kızarmış ekmekle yaşamaya başladım. İlerki haftaları Rabbim gösterirse inşallah, yine de endişe ediyorum. Hastanelik olurum diye. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Prilam dr işe yarar mı? Bir de bileklik varmış bulantı önleyici

Canım benim bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı, tüp bebek doktorunda takip ve doğumunu yaptırdı izmirde.

Bulanti maalesef hamilelerin cogunun kaderi...Benim 1.5 ay oldu 2 gundur biraz azaldi kuru ekmek galeta kitir seyler yedim peynirle... 1 bardak suyu doyasiya icemem kofte vs yiyemem cok zor ama ilac icmedim sabrettim. Eger dayanamiyorsan kilo kaybin vs varsa ilac kullanabilirsin doktorun izin verirse tabi

Kendine dikkat et ve yat doktorun seni ne kadar uyardı bilmiyorum ama benim önceki gebeligim öyleydi ve doktorlar dikkat etmem yatmam gerektiğini soylemedi bende ev işi falan filan ne varsa yaptım kanamalara neden oldu. Yat, iş yapma, kalçanın altına yastık koy bebekte eşi de yukarı çıksın. Allah yardımcın olsun böyle sorunsuz kucağına alırsın bebegini.
Sirkeli su iyi gelir diye biliyorum. Kaşıntı durumu hiç yasamadim ama yapıldığını biliyorum. Zaten vajina içi değil dış kısmı yıkıyorsun, mikrobunu önler

Ben zaten perinatologa gidiyorum da arkadasimin evine yakin hastanede tum kadin dogumcular kadinmis. O da ozellikle erkek istiyor. Erkekte tup bebekci diye aklinda soru isareti var. :)

Allah yardimciniz olsun, cok yakin olmus iki gebelik, nasip... Kendinize cok çok iyi bakin.

Merhaba, benim betam da bu sekilde duzensiz ilerliyor. Hamileliginiz saglikla devam ediyor mu? Cevap verirseniz cok sevinirim.

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…