Bebek olunca oncelikler değişiyor gercekten ama biraz büyüdükten sonra herseye dahil olabiliyor, bence aktiviteler gezme tozma zorlukları olsa da daha eğlenceli oluyorInsallah canm ınsallah
Aynen artık insan tekken dayanıyor ama bebek olunca herseyi düşünüyor herseyi esim içinde öyle önceden bekleyen özlediği plan yaptığı bi ben vardım bide bebek oldu oyle birsey benm için esimin önüne esim içinde benim önüme geçti buna eminim yani
Bende de ilk yanma ile başlamisti, bi kac gun yogun yasadim 1 hafta oldu yeni rahatladım, mutlaka sıcak seyler tuket, ihlamur içebilirsiniz bal ile, sıcak suya da bal ve pekmez katabilirsin, ben kara dut ozu aldim, hem kaşıkla yedim hemde çayıma kattım ama canlarım su gibi cok acıktı, boğazım rahatladı baya. Varsa c vitamini kullanabilirsin, ben mandalina da aldim biraz eksi ama tadi guzel geldiBugün bende başladı boğaz ağrısı ağrıdan daha ziyade yanma var bende
Okurken Aman Allahim dedim, cidden Allah yardımcın olsun, sen ikiz degil üçüz bebek buyutuceksin, bi yardimci al mutlaka başka türlü cok yipranabilirsin canimMerhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin gebeliği hayırlı olsun ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin Allah.Subatta ikiz bebeklerim dünyaya geldi ve şuan 9 haftalık hamileyim.Bi duanızı alırım çünkü cook zorlu bir süreç beni bekliyor ☺
Ac gidilmeli bir diye sart yok dendi kuzum. Hatta tok olursa ve cikolata tarzi bisey yenirse usg oncesi daha cok hareketli görünür dendiMerhaba, ikili test için aç mı gitmemiz gerekiyor tok mu? İkinci gebeliğim ama her şeyi unutmuş gibiyim
Evet benim de 10-12 si arası olurdu , bu ay o tarihlerde sancı yaşadım 2-3 gün aralıklı olarak sürdü sonra bitti. Birçok kadında oluyormuş böyleKızlar her ay adet gününüz geldiğinde sizlerde de adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu? Adetim 25/26 si civarı olurdu bugun yine aynı ağrılar. Diger gunler böyle ağrı yaşamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi?
Hamile olduğum ay olmuştu sadece canmKızlar her ay adet gününüz geldiğinde sizlerde de adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu? Adetim 25/26 si civarı olurdu bugun yine aynı ağrılar. Diger gunler böyle ağrı yaşamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi?
Ben de pekmez karışımı var çaya katabilir miyiz kiBende de ilk yanma ile başlamisti, bi kac gun yogun yasadim 1 hafta oldu yeni rahatladım, mutlaka sıcak seyler tuket, ihlamur içebilirsiniz bal ile, sıcak suya da bal ve pekmez katabilirsin, ben kara dut ozu aldim, hem kaşıkla yedim hemde çayıma kattım ama canlarım su gibi cok acıktı, boğazım rahatladı baya. Varsa c vitamini kullanabilirsin, ben mandalina da aldim biraz eksi ama tadi guzel geldi
Evet öyleymiş bende okudum biraz da, vücut o tarihlerde adet olacak saniyormus.Evet benim de 10-12 si arası olurdu , bu ay o tarihlerde sancı yaşadım 2-3 gün aralıklı olarak sürdü sonra bitti. Birçok kadında oluyormuş böyle
Katilabilir tabi, yogurt vb sut ürünleri ile karışınca demir alımını azalttığı icin onerilmiyor ama çay da sorun yok ama açık olsunBen de pekmez karışımı var çaya katabilir miyiz ki
Benim bi onceki hamilelik grubumda bu kisi yaşamisti, belki doguma kadar sürdü, hep şikayetçiyidi ama bi sebep yada çözüm bulunamadı, arada bende de oluyordu ama benim ki genelde oturma seklindendiMerhabalar benim 2 gündür kuyruk sokumum ağrıyor ciddi bir ağrı yani bunu yaşayan var mı acaba İnternete baktım oluyormuş ama sanki daha ileri zamanlarda oluyordu anlayamadım doktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım
Vallaha çok garip geldi bana da bu ağrı anlam veremedim masa başı çalışıyorum ondan mı dedim ama hep çalıştım yeni başladığım bı işte değil neyse hayırlısı olsun önemli birşey olmasındaBenim bi onceki hamilelik grubumda bu kisi yaşamisti, belki doguma kadar sürdü, hep şikayetçiyidi ama bi sebep yada çözüm bulunamadı, arada bende de oluyordu ama benim ki genelde oturma seklindendi
Geçtiğimiz hafta benim de 3-4 gün ağrıdı. Kuyruk sokumum ve hizası şerit halinde. Ki ben çalışmıyorum şuan evdeyim. Bir iş yaptığım da yoktu.Merhabalar benim 2 gündür kuyruk sokumum ağrıyor ciddi bir ağrı yani bunu yaşayan var mı acaba İnternete baktım oluyormuş ama sanki daha ileri zamanlarda oluyordu anlayamadım doktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım
Siyatik agrisi gibi mi acaba? Benim de gecen hafta siyatik agrim oldu hic yasamamistim resmen kıpırdamadim agridan. Hormonlarla rahim genisledigi icin siyatik sinirine baskı yapıyormuş. Gün içinde uzanabilecegin bir yer varsa 5er dakika belini düz yerde dinlendirebilirsin. Bir de iki saatte bir biraz yürüsen faydasi olur devamli hareketsiz kalmak da iyi degilVallaha çok garip geldi bana da bu ağrı anlam veremedim masa başı çalışıyorum ondan mı dedim ama hep çalıştım yeni başladığım bı işte değil neyse hayırlısı olsun önemli birşey olmasında
Sabret canım birkac gündür ben de öyleydim 12. haftanin içindeyim iki gündür biraz daha iyiyim. Bu haftalar tam bulantınin arttigi zamanlar iki haftadir çok zorlaniyorum. Hep öyle olmayacak inşallah. Bir şeyler yemeye calisma bebek besleniyor zaten en güzel sekilde eksik olanı da insanın canı çekiyor. Artik her sey yapay olduğundan vücut çocuğu korumak için kendini korumaya alıyor bulantı ile organ gelişiminde. Bir iki hafta sık dişiniBugün ne yesem çıkardım midem alt üst ilk kez böyle oldumhayattan soğudum nasıl dayanılır bu bulantıya böyle
Olmaz mıİyi geceler kızlar.
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı?
Geceleri uyutmuyor deli oluyorum
Eskiden de olurdu fakat bu ara iyice arttı.Olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?