2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kuzum 3. Ay da demir takviyesine başlıyorlar genelde zaten. İlk kontrolunde soyle istersen. Her sabah ac karnina aliyorum bi süredir. Demir en çok bebeğe giden vitaminmis o yuzden demir depolari cabuk bosaliyormus hamilelerde. İhmal etme

Zaten bildim bileli düşüktü şimdi kim bilir kaç oldu

Önceden kara hardal tohumu yutuyordum, magnezyum takviyesi alıyordum ben de ama şimdi öyle bir imkan da yok. Duş alıyorum yatmaya yakın. Gün içinde hareket etmeye çalışıyorum, hareketsizlikte artıyor. Çok zorlanirsam zeytinyag sürüp bardak kapatıp gezdiriyorum bacağıma o çok rahatlatıyor kan dolaşımını hızlandırıyor. Yapilmayi bekleyen işler biriktiginde ama yapamadigimda oluyor daha ziyade psikolojik nedeni de o bu hastalığın. Hamilelikte de malesef yetişemiyoruz her seye

Zaten bildim bileli düşüktü şimdi kim bilir kaç oldu
Benim düşük olmamasına ragmen 7. Haftada başlattı doktorum. Sürekli boşalacak çünkü diye ama demir ilaci da çok matah bişey değil vallahi vücudu etkiliyor ya herşey onlar için iciyoruz napalim

Günaydın canım, ben de çok kararsızdım ama en sonunda yaptırmaya karar verdim. Çünkü kendimi biliyorum. Ben biraz kuruntuluyum, herşeyi çok kafama takarım. İyi kötü neyse bilmek isterim.
Şunu biliyorum ki eğer yaptırmazsam, hamileliğim boyunca acaba diye diye kendimi daha çok strese sokacağım. Belki yok yere kendimi üzeceğim. Belirsizlik beni daha çok yıpratacak. O yüzden iyi veya kötü benim için de değişen birşey olmayacak ama bilmek istiyorum. Olumsuz bir durum olursa da hazırlıklı olmak istiyorum.
Ama dediğim gibi bu tamamen benim kendimle alakalı Bilsemki kendimi yıpratmayacağım yaptırmazdım

Günaydın,
Göğsümde nefes alırken hafif baskı var ve dün hafif oksurmeye başladım. Korona mi oldum diye endişe ediyorum. Dün tüm gün yorgundum uyudum ama akşam üstü enerjim yerine de geldi.
Arkadasim ve eşi bize geldi çok aşırı sigara içiyorlar balkonda oturduk ama balkon açık olmasına rağmen duman içinde kaldım. Acaba sigara kokusu mu böyle yaptı beni diyorum.
Simdi bitki çayı icemiyoruz ben boğazımı yumuşatmak için ne yapabilirim? Allahim isallah yakalanmamisimdir. Komşumun eşi de pozitif çıktı karısı da 2 gün önce bendeydi. Ya belirti var madem neden hamile insanın evine geliyorsunuz. Cok korkmaya başladım.

Bizde eşiniz gibi düşündük eşimle yaptırmadık canm doktorda ısrar etmeyince gerek duymadık yani

Boğazını yumuşatmak için sütle nişasta kynat cnm
Insallah korona değilsindir kötüyü dusunme

Canım kötüyü düşünme sen yine, dediğin gibi sigara dumanından da etkilenmiş olabilirsin. Sütle nişastayı ben de duymuştum. Bitki çayı olarak da ıhlamur içebilirsin canım o da rahatlatır biraz.

Yine doktoruna danisirsin ama arada kalkıp yürümeye calis, uzun oturmak iyi gelmiyor

İnanın bilemiyorum ama uzanmak ve yürümek iyi fikir bunları mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim

bende çok takıntılıyım işte dediğin gibi canım sürekli acaba mı diye düşünmek de istemiyorum bakalım karar vereceğim

Ben daha önceki gebeligimde yaptirmistim bunda yaptırmayı dusunmuyorum, kesin bir sonuç yok cunku

Mumkun olduğunca evinize misafir almayın helede böyle anlayışsız kişileri, bende bu hafta yoğun öksürük yasadim, kizim okuldan mikrop taşıyor ister istemez. Gunde 1 kupa ihlamur içebilirsin balla yada pekmezle, ben hep ictim gebeliklerimde doktorlar ona izin veriyor. Acik cay yada sıcak su ic devamlı, ben içine kara dut özü katip ictim ve arada kaşıkla yedim cok iyi geldi, öksürürken içimden biseyler çıkacak gibi oluyordum, ozellikle dutu kullandıktan sonra rahatladım. Korona bile olsan sakin korkma, koronanin doğal aşısı d vitaminidir, suan normalde aldığınız dozun daha fazlasını alin ve yanında mutlaka c vitamini ve magnezyum. Bunlari kullandıktan sonra korkmayın ama d vitamini cok önemli hic bırakmayın, yapılan tüm araştırmalar d vitamini düşük olan kişilerin daha cok korona oldugu gosteriyor

Dizlerinizin uzerine oturun, onunuze bir yastik koyun uzanin (bir tur yuzustu yatma bicimi) coook derin nefes alin 5sn tutun, oksurerek ya da sertce geri verin. 10 tekrar; bu solunum egzersizi. Cok az bas donmesi yapabilir.
Ihlamur, limon ve zencefil tuketebilirsiniz cay olarak sorun yok
Limonata yapin icin, ilik suyla da olur.
Bir de kucuk bir kaseye 3-4 sarimsak dilimleyin yogurtla hemen sarimsaklari cignemeden yutun. En hizli antiseptiktir.
Ilik suya bal ve limon olur
En kotu kurutulmus zencefil var kuru meyve gibi, onu yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…