- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Kuzum 3. Ay da demir takviyesine başlıyorlar genelde zaten. İlk kontrolunde soyle istersen. Her sabah ac karnina aliyorum bi süredir. Demir en çok bebeğe giden vitaminmis o yuzden demir depolari cabuk bosaliyormus hamilelerde. İhmal etmeEskiden de olurdu fakat bu ara iyice arttı.
Çörek otu yağı sürün yazıyordu internette sürdüm 1 gece iyi geldi sonra yok. Lavanta sabunu koyuluyormuş çarşafın altına alıp onu deneyeceğim bi de.
Demir takviyesi almam lazım sanırım o düşük.
Zaten bildim bileli düşüktü şimdi kim bilir kaç olduKuzum 3. Ay da demir takviyesine başlıyorlar genelde zaten. İlk kontrolunde soyle istersen. Her sabah ac karnina aliyorum bi süredir. Demir en çok bebeğe giden vitaminmis o yuzden demir depolari cabuk bosaliyormus hamilelerde. İhmal etme
Geçmiş olsun çok zor bir durum ilk hamileliğimde yaşamıştım gece ayak yanmasından uyuyamıyordum. Demir + magnezyum iyi gelmişti bana doktorum söylemişti. Sende bir doktoruna danış istersen tatlımİyi geceler kızlar.
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı?
Geceleri uyutmuyor deli oluyorum
Önceden kara hardal tohumu yutuyordum, magnezyum takviyesi alıyordum ben de ama şimdi öyle bir imkan da yok. Duş alıyorum yatmaya yakın. Gün içinde hareket etmeye çalışıyorum, hareketsizlikte artıyor. Çok zorlanirsam zeytinyag sürüp bardak kapatıp gezdiriyorum bacağıma o çok rahatlatıyor kan dolaşımını hızlandırıyor. Yapilmayi bekleyen işler biriktiginde ama yapamadigimda oluyor daha ziyade psikolojik nedeni de o bu hastalığın. Hamilelikte de malesef yetişemiyoruz her seyeEskiden de olurdu fakat bu ara iyice arttı.
Çörek otu yağı sürün yazıyordu internette sürdüm 1 gece iyi geldi sonra yok. Lavanta sabunu koyuluyormuş çarşafın altına alıp onu deneyeceğim bi de.
Demir takviyesi almam lazım sanırım o düşük.
Benim düşük olmamasına ragmen 7. Haftada başlattı doktorum. Sürekli boşalacak çünkü diye ama demir ilaci da çok matah bişey değil vallahi vücudu etkiliyor yaZaten bildim bileli düşüktü şimdi kim bilir kaç oldu
Ah benn. Uyumadan önce maden suyu içmenin iyi geldiğini farkettim. Birde bazen gece soğuk duş tutuyorum bacaklarıma iyi geliyor uykuya dalana kadar.İyi geceler kızlar.
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı?
Geceleri uyutmuyor deli oluyorum
Günaydın canım, ben de çok kararsızdım ama en sonunda yaptırmaya karar verdim. Çünkü kendimi biliyorum. Ben biraz kuruntuluyum, herşeyi çok kafama takarım. İyi kötü neyse bilmek isterim.günaydın kızlarhaftaya randevum var ve ikili tarama testi yapılacaktı ama eşim yaptırma diyor.Öğrensek ne değişecek her türlü o çocuk bizim evladımız öyle ya da böyle diyor.Bilmiyorum çok kararsızım yaptırmayanlar var mı aranızda ?
Bizde eşiniz gibi düşündük eşimle yaptırmadık canm doktorda ısrar etmeyince gerek duymadık yanigünaydın kızlarhaftaya randevum var ve ikili tarama testi yapılacaktı ama eşim yaptırma diyor.Öğrensek ne değişecek her türlü o çocuk bizim evladımız öyle ya da böyle diyor.Bilmiyorum çok kararsızım yaptırmayanlar var mı aranızda ?
Boğazını yumuşatmak için sütle nişasta kynat cnmGünaydın,
Göğsümde nefes alırken hafif baskı var ve dün hafif oksurmeye başladım. Korona mi oldum diye endişe ediyorum. Dün tüm gün yorgundum uyudum ama akşam üstü enerjim yerine de geldi.
Arkadasim ve eşi bize geldi çok aşırı sigara içiyorlar balkonda oturduk ama balkon açık olmasına rağmen duman içinde kaldım. Acaba sigara kokusu mu böyle yaptı beni diyorum.
Simdi bitki çayı icemiyoruz ben boğazımı yumuşatmak için ne yapabilirim? Allahim isallah yakalanmamisimdir. Komşumun eşi de pozitif çıktı karısı da 2 gün önce bendeydi. Ya belirti var madem neden hamile insanın evine geliyorsunuz. Cok korkmaya başladım.
Canım kötüyü düşünme sen yine, dediğin gibi sigara dumanından da etkilenmiş olabilirsin. Sütle nişastayı ben de duymuştum. Bitki çayı olarak da ıhlamur içebilirsin canım o da rahatlatır biraz.Günaydın,
Göğsümde nefes alırken hafif baskı var ve dün hafif oksurmeye başladım. Korona mi oldum diye endişe ediyorum. Dün tüm gün yorgundum uyudum ama akşam üstü enerjim yerine de geldi.
Arkadasim ve eşi bize geldi çok aşırı sigara içiyorlar balkonda oturduk ama balkon açık olmasına rağmen duman içinde kaldım. Acaba sigara kokusu mu böyle yaptı beni diyorum.
Simdi bitki çayı icemiyoruz ben boğazımı yumuşatmak için ne yapabilirim? Allahim isallah yakalanmamisimdir. Komşumun eşi de pozitif çıktı karısı da 2 gün önce bendeydi. Ya belirti var madem neden hamile insanın evine geliyorsunuz. Cok korkmaya başladım.
Yine doktoruna danisirsin ama arada kalkıp yürümeye calis, uzun oturmak iyi gelmiyorVallaha çok garip geldi bana da bu ağrı anlam veremedim masa başı çalışıyorum ondan mı dedim ama hep çalıştım yeni başladığım bı işte değil neyse hayırlısı olsun önemli birşey olmasında
İnanın bilemiyorum ama uzanmak ve yürümek iyi fikir bunları mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederimSiyatik agrisi gibi mi acaba? Benim de gecen hafta siyatik agrim oldu hic yasamamistim resmen kıpırdamadim agridan. Hormonlarla rahim genisledigi icin siyatik sinirine baskı yapıyormuş. Gün içinde uzanabilecegin bir yer varsa 5er dakika belini düz yerde dinlendirebilirsin. Bir de iki saatte bir biraz yürüsen faydasi olur devamli hareketsiz kalmak da iyi degil
Ben dediğiniz gibi yürümeyi mutlaka deneyeceğimYine doktoruna danisirsin ama arada kalkıp yürümeye calis, uzun oturmak iyi gelmiyor
bende çok takıntılıyım işte dediğin gibi canım sürekli acaba mı diye düşünmek de istemiyorum bakalım karar vereceğimGünaydın canım, ben de çok kararsızdım ama en sonunda yaptırmaya karar verdim. Çünkü kendimi biliyorum. Ben biraz kuruntuluyum, herşeyi çok kafama takarım. İyi kötü neyse bilmek isterim.
Şunu biliyorum ki eğer yaptırmazsam, hamileliğim boyunca acaba diye diye kendimi daha çok strese sokacağım. Belki yok yere kendimi üzeceğim. Belirsizlik beni daha çok yıpratacak. O yüzden iyi veya kötü benim için de değişen birşey olmayacak ama bilmek istiyorum. Olumsuz bir durum olursa da hazırlıklı olmak istiyorum.
Ama dediğim gibi bu tamamen benim kendimle alakalıBilsemki kendimi yıpratmayacağım yaptırmazdım
Ben daha önceki gebeligimde yaptirmistim bunda yaptırmayı dusunmuyorum, kesin bir sonuç yok cunkugünaydın kızlarhaftaya randevum var ve ikili tarama testi yapılacaktı ama eşim yaptırma diyor.Öğrensek ne değişecek her türlü o çocuk bizim evladımız öyle ya da böyle diyor.Bilmiyorum çok kararsızım yaptırmayanlar var mı aranızda ?
Günaydın,
Dizlerinizin uzerine oturun, onunuze bir yastik koyun uzanin (bir tur yuzustu yatma bicimi) coook derin nefes alin 5sn tutun, oksurerek ya da sertce geri verin. 10 tekrar; bu solunum egzersizi. Cok az bas donmesi yapabilir.Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?