Ben ilk başlarda soğuk süt içerek idare ediyordum ama o işe yaramadı sonradan. Dayanmaya çalıştım o da olmadı. Yediklerimi takip ettim ordan da bir sonuca ulaşamadım.Kızlar mide yanmasına çözüm bulabilen var mi aranızda
Aynen öyle ben de deli oluyorum grip olduğunu bile bile gelenlere. Corona değil gribizdri diyorlar bir de tövbe ya.Günaydın,
Göğsümde nefes alırken hafif baskı var ve dün hafif oksurmeye başladım. Korona mi oldum diye endişe ediyorum. Dün tüm gün yorgundum uyudum ama akşam üstü enerjim yerine de geldi.
Arkadasim ve eşi bize geldi çok aşırı sigara içiyorlar balkonda oturduk ama balkon açık olmasına rağmen duman içinde kaldım. Acaba sigara kokusu mu böyle yaptı beni diyorum.
Simdi bitki çayı icemiyoruz ben boğazımı yumuşatmak için ne yapabilirim? Allahim isallah yakalanmamisimdir. Komşumun eşi de pozitif çıktı karısı da 2 gün önce bendeydi. Ya belirti var madem neden hamile insanın evine geliyorsunuz. Cok korkmaya başladım.
Kızlar benim de size bir sorum olacak
Uyku pozisyonuyla alakalı. İlk hamileliğim olduğu için bilgim yok. Cahilim bu konuda yani biraz
Ben hala resimdeki 6 numara gibi uyuyorum. Altta kalan kolumu öyle geri atmasam da aynen o şekilde göğsümden aşağıya doğru vücudum dönüyor. Karnımın üstüne yatıyorum. Doktorla ilk başlarda konuştuğumda 4. Aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin demişti. Ama sonradan dikkat edeceğiz dedi. Benim de bugün itibariyle ilk trimester bitiyorson bir kaç gecedir de karın bölgemde dolgunluk hissiyle uyanıyorum zaten. Ne şekilde yatarsam yatayım uykumda bu pozisyonu alıyorum yine
Hamile yastığı alsam bunu onunla düzeltebilir miyim? daha önce kullanan arkadaşlar varsa işe yarıyorlar mı?yoksa o yastıklar sadece büyüyen karınları destek için mi oluyor
Benim azaldı yok denecek kadar.. Halen var am baya az .. çoğu gebeliklwrde 12 hafta itibari ile bitiyor12 haftayı doldurup mide bulantısı azalan yok mu kızlar. Bi umut bekliyorum ben de. Hayattan bezdum
Canm bende sen gibi uyuyorum ama sol tarafa dönük uyumayı tercih ediyorum hem midem için hem bebek için zaten karnımız büyüdükçe uyumamız değişecek gibi geliyor banaKızlar benim de size bir sorum olacak
Uyku pozisyonuyla alakalı. İlk hamileliğim olduğu için bilgim yok. Cahilim bu konuda yani biraz
Ben hala resimdeki 6 numara gibi uyuyorum. Altta kalan kolumu öyle geri atmasam da aynen o şekilde göğsümden aşağıya doğru vücudum dönüyor. Karnımın üstüne yatıyorum. Doktorla ilk başlarda konuştuğumda 4. Aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin demişti. Ama sonradan dikkat edeceğiz dedi. Benim de bugün itibariyle ilk trimester bitiyorson bir kaç gecedir de karın bölgemde dolgunluk hissiyle uyanıyorum zaten. Ne şekilde yatarsam yatayım uykumda bu pozisyonu alıyorum yine
Hamile yastığı alsam bunu onunla düzeltebilir miyim? daha önce kullanan arkadaşlar varsa işe yarıyorlar mı?yoksa o yastıklar sadece büyüyen karınları destek için mi oluyor
Şükür biraz daha iyim canm ben normalde çok kötüydüm12 haftayı doldurup mide bulantısı azalan yok mu kızlar. Bi umut bekliyorum ben de. Hayattan bezdum
Canım ben de öyle uyuyorm değiştiremiyorm. İki hamileliğimde de göbeğim çıkmaya başlayınca evden yastıkla destekledim yatağa gelen bölümü karnımı boşa almaya çalıştım. Zaten zamanla alışıyorsun doğru pozisyonu buluyorsun. Sorun olmadı hamdolsn
Canm bende sen gibi uyuyorum ama sol tarafa dönük uyumayı tercih ediyorum hem midem için hem bebek için zaten karnımız büyüdükçe uyumamız değişecek gibi geliyor bana
Bi onceki gebeligimde batma + kahverengi leke oldgunda bende mantar cikmisti. Devam ederse doktora gitmek lazımKahverengi kıvamlı lekelenmem oldu benim de bu sabah.. doktor yormuşsun kendini dinlen dedi.. kasiklarimda da hafif batmalar var .. bu tarz şeyleri bu haftalarda yaşayan var mı? Korku sardı oyle uzandim kaldım
Canım önemli birşey değildir inşallah. Öyle olsa doktorun da farklı bir önlem almak isterdi. Sen içini ferah tut. Güzelce dinlen. 20. haftalara kadar lekelenme yaşayanları okuduk burada.Kahverengi kıvamlı lekelenmem oldu benim de bu sabah.. doktor yormuşsun kendini dinlen dedi.. kasiklarimda da hafif batmalar var .. bu tarz şeyleri bu haftalarda yaşayan var mı? Korku sardı oyle uzandim kaldım
Merhaba benimde beta değerlerim düzensiz ilerliyor. Fakat kese göründü ilerde nasıl bi gebelik olur çok merak ediyorum sizin durumunuz nasıl oldu acabaMerhaba, benim betam da bu sekilde duzensiz ilerliyor. Hamileliginiz saglikla devam ediyor mu? Cevap verirseniz cok sevinirim.
Merhaba durumunuz nasıl oldu acaba benimde beta değerim biraz sıkıntılı bi inip bu çıkıyor fakat olması gerektiği gibi değil ama vajinal olarak bakıldığında rahimde kese göründüğü için doktor sık kontrollerle takip edicez dedi. Sizin durumunuz nasıl acaba sağlıkla ilerleyip kalp atışlarını duydunuz muMerhaba canım benim bu haftam baya stresli gecti sali günü kontrolm var pazar günü kanamam oldu nöbetçi doktor direk kese yamuk düzensiz şekli bozulms kürtaj fln dedi .betam 4280 çıktı direk alalim dedi.pazartesi kendi doktoruma gittim daha doğrusu karar verdigm doktora gittim beta 4518 çıktı üstten baktılar alt istemedim kese göründü ikinci yolk kesesi oluşmuş dedi olumsuz bisey görmüyorum dedi doktorum beta yanıltıyor bizi haftaya kontrol edelim dedi .sali günü kanamam oldu acile gittim orda da kese gözüktü progestan verdi kanamam şükür durdu sanırım yerleşme kanaması yaşadım. Sata göre 6+4 ama vebegim daha 5 haftalikmis simfi dis gebelikte korkuyorum sagolsun arkadaşlara teknik terimi yazdım raporda "uterin kavite içinde gestasyonel kese gözüküyor içinde embriyoya ait ekler var izlenmelidir" diye eklenmiş rapora tek sorun sanırım şuan da beta inşallah güzel haberle donerim
Bu Ürünü kullanabilirsiniz, kabızlığı da iyi geliyormuş ayni zamanda, hamile ve emzirenler kullanabiliyor, demir cok düşükse enoant ile birlikte icebilirsinizKızlar aşırı derecede demir eksikliğim var. Daha önce bir ilaç kullanmıştım kabız yaptıydı çok korkuyorum aynı ilaçı kullanmaya kullanmasam zararı nedir?
Ben direk 3 numaradaki gibi uyuyordumKızlar benim de size bir sorum olacak
Ayy ben de alayım o zaman ya. Zaten alacağım muhtemelen ilerleyen aylarda karnım büyüyünce, o zaman baya rahat ettiriyor diyorlar çünkü. Şimdiden alayım çünkü karnımdaki o baskı hissiyle uyanmak tedirgin ediyor. Sen nerden aldın canım, hangi marka?Ben direk 3 numaradaki gibi uyuyordumhamile yastığı aldık, bi tarafına belimi bi tarafına karnımı destekleyip sol tarafıma doğru yan yatmaya başladım artık. En azından sabahları uyandığımda yüzüstü bulmuyorum artık kendimi
Haftaya cuma kontrolum var. Belirsizlik devam ediyorMerhaba benimde beta değerlerim düzensiz ilerliyor. Fakat kese göründü ilerde nasıl bi gebelik olur çok merak ediyorum sizin durumunuz nasıl oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?