2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar mide yanmasına çözüm bulabilen var mi aranızda
Ben ilk başlarda soğuk süt içerek idare ediyordum ama o işe yaramadı sonradan. Dayanmaya çalıştım o da olmadı. Yediklerimi takip ettim ordan da bir sonuca ulaşamadım.
Doktora söyledim artık Gaviscon şurup yazdı. Günde 3 kereye kadar kullanabilirsin dedi. Çok dayanılmayacak olduğunda içiyorum

Kızlar benim de size bir sorum olacak
Uyku pozisyonuyla alakalı. İlk hamileliğim olduğu için bilgim yok. Cahilim bu konuda yani biraz
Ben hala resimdeki 6 numara gibi uyuyorum. Altta kalan kolumu öyle geri atmasam da aynen o şekilde göğsümden aşağıya doğru vücudum dönüyor. Karnımın üstüne yatıyorum. Doktorla ilk başlarda konuştuğumda 4. Aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin demişti. Ama sonradan dikkat edeceğiz dedi. Benim de bugün itibariyle ilk trimester bitiyor son bir kaç gecedir de karın bölgemde dolgunluk hissiyle uyanıyorum zaten. Ne şekilde yatarsam yatayım uykumda bu pozisyonu alıyorum yine
Hamile yastığı alsam bunu onunla düzeltebilir miyim? daha önce kullanan arkadaşlar varsa işe yarıyorlar mı? yoksa o yastıklar sadece büyüyen karınları destek için mi oluyor

Eklentiler

• C4B663C6-F362-48B3-A28E-0AAE5C46ED5D.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 91
Gunaydin kizlar dun 2 li tarama yapildi. Kan sonucu 10 gunde cikiyormus ama olcumlerde bir sorun cikmadi. Idrar ve kan tahlili yapildi. Cinsiyeti 15 ten once soylemem dedi oyle icimden erkek geciverdi dedi ama birsey gormedim diye ozellikle ekledi. Acaba uydurdumu anlamadim... renkli bakti baya kucuk bir insan halindeydi çok net izledik

Aynen öyle ben de deli oluyorum grip olduğunu bile bile gelenlere. Corona değil gribizdri diyorlar bir de tövbe ya.

Canım ben de öyle uyuyorm değiştiremiyorm. İki hamileliğimde de göbeğim çıkmaya başlayınca evden yastıkla destekledim yatağa gelen bölümü karnımı boşa almaya çalıştım. Zaten zamanla alışıyorsun doğru pozisyonu buluyorsun. Sorun olmadı hamdolsn

Kahverengi kıvamlı lekelenmem oldu benim de bu sabah.. doktor yormuşsun kendini dinlen dedi.. kasiklarimda da hafif batmalar var .. bu tarz şeyleri bu haftalarda yaşayan var mı? Korku sardı oyle uzandim kaldım

Canm bende sen gibi uyuyorum ama sol tarafa dönük uyumayı tercih ediyorum hem midem için hem bebek için zaten karnımız büyüdükçe uyumamız değişecek gibi geliyor bana

Canm bende sen gibi uyuyorum ama sol tarafa dönük uyumayı tercih ediyorum hem midem için hem bebek için zaten karnımız büyüdükçe uyumamız değişecek gibi geliyor bana

Son bir kaç sabahtır karın bölgemde baskı hissiyle uyanınca korktum azcık bir de 5-6 kere tuvalete uyanmaya bsşladım. O yüzden iyice tedirgin oldum kesin rahmimi sıkıştırıyorum böyle yatarak diye neyse yalnız değilmişim bir şekilde doğru yatışa geçiyoruz yani

Kahverengi kıvamlı lekelenmem oldu benim de bu sabah.. doktor yormuşsun kendini dinlen dedi.. kasiklarimda da hafif batmalar var .. bu tarz şeyleri bu haftalarda yaşayan var mı? Korku sardı oyle uzandim kaldım
Bi onceki gebeligimde batma + kahverengi leke oldgunda bende mantar cikmisti. Devam ederse doktora gitmek lazım

Canım önemli birşey değildir inşallah. Öyle olsa doktorun da farklı bir önlem almak isterdi. Sen içini ferah tut. Güzelce dinlen. 20. haftalara kadar lekelenme yaşayanları okuduk burada.
Sen yine kendini takip et. sosmivida nın dediği gibi devam edip etmeyeceği de önemli

Merhaba, benim betam da bu sekilde duzensiz ilerliyor. Hamileliginiz saglikla devam ediyor mu? Cevap verirseniz cok sevinirim.
Merhaba benimde beta değerlerim düzensiz ilerliyor. Fakat kese göründü ilerde nasıl bi gebelik olur çok merak ediyorum sizin durumunuz nasıl oldu acaba

Merhaba durumunuz nasıl oldu acaba benimde beta değerim biraz sıkıntılı bi inip bu çıkıyor fakat olması gerektiği gibi değil ama vajinal olarak bakıldığında rahimde kese göründüğü için doktor sık kontrollerle takip edicez dedi. Sizin durumunuz nasıl acaba sağlıkla ilerleyip kalp atışlarını duydunuz mu

Kızlar aşırı derecede demir eksikliğim var. Daha önce bir ilaç kullanmıştım kabız yaptıydı çok korkuyorum aynı ilaçı kullanmaya kullanmasam zararı nedir?

Kızlar aşırı derecede demir eksikliğim var. Daha önce bir ilaç kullanmıştım kabız yaptıydı çok korkuyorum aynı ilaçı kullanmaya kullanmasam zararı nedir?
Bu Ürünü kullanabilirsiniz, kabızlığı da iyi geliyormuş ayni zamanda, hamile ve emzirenler kullanabiliyor, demir cok düşükse enoant ile birlikte icebilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210926-153736_Instagram.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Ben direk 3 numaradaki gibi uyuyordum hamile yastığı aldık, bi tarafına belimi bi tarafına karnımı destekleyip sol tarafıma doğru yan yatmaya başladım artık. En azından sabahları uyandığımda yüzüstü bulmuyorum artık kendimi

Ayy ben de alayım o zaman ya. Zaten alacağım muhtemelen ilerleyen aylarda karnım büyüyünce, o zaman baya rahat ettiriyor diyorlar çünkü. Şimdiden alayım çünkü karnımdaki o baskı hissiyle uyanmak tedirgin ediyor. Sen nerden aldın canım, hangi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…