Teşekkürler deneyeyim birBu Ürünü kullanabilirsiniz, kabızlığı da iyi geliyormuş ayni zamanda, hamile ve emzirenler kullanabiliyor, demir cok düşükse enoant ile birlikte icebilirsiniz
Şuanda kaç haftalık oldunuz beta değeriniz kaç olduHaftaya cuma kontrolum var. Belirsizlik devam ediyor
Aa oyle mi doktor bahsetmedi bu şekilde olabileceğinden bu zamanda normal dinlen dediBi onceki gebeligimde batma + kahverengi leke oldgunda bende mantar cikmisti. Devam ederse doktora gitmek lazım
E bebekten aldım ben , orda birçok çeşit var model olarak aklımda değil ama 100 liralık gruptandı benimkisiAyy ben de alayım o zaman ya. Zaten alacağım muhtemelen ilerleyen aylarda karnım büyüyünce, o zaman baya rahat ettiriyor diyorlar çünkü. Şimdiden alayım çünkü karnımdaki o baskı hissiyle uyanmak tedirgin ediyor. Sen nerden aldın canım, hangi marka?
Ben de bunu beğenmiştim alayım o zaman ya 109₺. Daha pahalısı da var dediğin gibi ama bunun yorumları daha iyi. Sağol canımE bebekten aldım ben , orda birçok çeşit var model olarak aklımda değil ama 100 liralık gruptandı benimkisiçok daha pahalıları da vardı ama bu da gayet yeterli su an icin
Benim 4.gebeligim artik biraz tecrübe oldu bazi seyler malesef, nerdeyse her ay vajinal kültür veriyordum biraz akinti olsa doktor bakalim diyordu, ihmale gelmeyecek seyler oldugu icin cok sık gidiyordumAa oyle mi doktor bahsetmedi bu şekilde olabileceğinden bu zamanda normal dinlen dedi
13+lardayım canım benim 4 hafta oldu nerdeyse başlayalı hala devam ediyor. Her sabah afedersin kusuyorum. Kusmadığım zamanlarda midem daha kötü oluyor yemek falan yiyemiyorum. İnşallah geçer yani 14. Haftaya girdim ve beklemedeyim geçsin diye...12 haftayı doldurup mide bulantısı azalan yok mu kızlar. Bi umut bekliyorum ben de. Hayattan bezdum
Bende eşinizin kafasındayım. Eşimide ikna ettin yaptırmıycam. Çünkü anlama downlu dedikleri yeğenim sapasağlam doğdu ve ablam hamileliği boyunca ağladı. O da bana ders oldu açıkçası.günaydın kızlarhaftaya randevum var ve ikili tarama testi yapılacaktı ama eşim yaptırma diyor.Öğrensek ne değişecek her türlü o çocuk bizim evladımız öyle ya da böyle diyor.Bilmiyorum çok kararsızım yaptırmayanlar var mı aranızda ?
Aa hemen test vermelisin. İnşaallah aşılısınızdır. Bende haftaya 3.dozumu olucam inşallahGünaydın,
Göğsümde nefes alırken hafif baskı var ve dün hafif oksurmeye başladım. Korona mi oldum diye endişe ediyorum. Dün tüm gün yorgundum uyudum ama akşam üstü enerjim yerine de geldi.
Arkadasim ve eşi bize geldi çok aşırı sigara içiyorlar balkonda oturduk ama balkon açık olmasına rağmen duman içinde kaldım. Acaba sigara kokusu mu böyle yaptı beni diyorum.
Simdi bitki çayı icemiyoruz ben boğazımı yumuşatmak için ne yapabilirim? Allahim isallah yakalanmamisimdir. Komşumun eşi de pozitif çıktı karısı da 2 gün önce bendeydi. Ya belirti var madem neden hamile insanın evine geliyorsunuz. Cok korkmaya başladım.
Ayy bu bilgi bana da lazımKızlar mide yanmasına çözüm bulabilen var mi aranızda
Bacım 20tllik elyaf al evdeki çarşafı kes dik içini doldur çok basit.Devir ekonomi devriBen de bunu beğenmiştim alayım o zaman ya 109₺. Daha pahalısı da var dediğin gibi ama bunun yorumları daha iyi. Sağol canım
Hiç beceremem öyle şeyleriBende eşinizin kafasındayım. Eşimide ikna ettin yaptırmıycam. Çünkü anlama downlu dedikleri yeğenim sapasağlam doğdu ve ablam hamileliği boyunca ağladı. O da bana ders oldu açıkçası.
Aa hemen test vermelisin. İnşaallah aşılısınızdır. Bende haftaya 3.dozumu olucam inşallah
Ayy bu bilgi bana da lazım
Bacım 20tllik elyaf al evdeki çarşafı kes dik içini doldur çok basit.Devir ekonomi devri
Gün içinde batma, kasılma, ağrı yaşıyorum canım ben ara ara. Bazı gün çok oluyor bazen az. Normal bence. Doktor ağrıların olacak, çok aşırı olmadığı sürece normal dedi. Arada uzanıp dinlenmeye çalışıyorumGece uyurken sanki rahimde kasılma gibi oldu bugğn de sürekli batma tarzı bir his var tam ortada. Öyle çok rahatsız edici bir şey değil arada tatlı tatlı ama tedirgin oldum biraz.
Yaşayan var mı ?
Ben de yaptirmiyorum hem çocuğa zararlı mümkün olduğunca ultrasona maruz birakmak istemiyorum hem de cevremde çocuk hastalıklı diye hamileligi zehir olup sapasaglam çocuğu olanlari gördüm. Zaten çok hassas bir donemdeyiz her seyden iki kat etkileniyoruz boşu boşuna stres olmaya gerek yokgünaydın kızlarhaftaya randevum var ve ikili tarama testi yapılacaktı ama eşim yaptırma diyor.Öğrensek ne değişecek her türlü o çocuk bizim evladımız öyle ya da böyle diyor.Bilmiyorum çok kararsızım yaptırmayanlar var mı aranızda ?
Bugün ilk defa yemek yemenin tadını aldım bin şükür. 11+4teyim.12 haftayı doldurup mide bulantısı azalan yok mu kızlar. Bi umut bekliyorum ben de. Hayattan bezdum
Bir bardak kaynak suya 4 damla kekik yagi damlatip oturdugunuz odada tutun. Hem ortami hem nefesinizi temizlesin. Kalabaliga karıştığınızda veya eve misafir aldığınızda muhakkak bu şekilde temizleyin ortamı. Kuru dut çayı içebilirsiniz.Canım kötüyü düşünme sen yine, dediğin gibi sigara dumanından da etkilenmiş olabilirsin. Sütle nişastayı ben de duymuştum. Bitki çayı olarak da ıhlamur içebilirsin canım o da rahatlatır biraz.
Yastık fikri çok iyi unutmuşum ben onuKızlar benim de size bir sorum olacak
Uyku pozisyonuyla alakalı. İlk hamileliğim olduğu için bilgim yok. Cahilim bu konuda yani biraz
Ben hala resimdeki 6 numara gibi uyuyorum. Altta kalan kolumu öyle geri atmasam da aynen o şekilde göğsümden aşağıya doğru vücudum dönüyor. Karnımın üstüne yatıyorum. Doktorla ilk başlarda konuştuğumda 4. Aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin demişti. Ama sonradan dikkat edeceğiz dedi. Benim de bugün itibariyle ilk trimester bitiyorson bir kaç gecedir de karın bölgemde dolgunluk hissiyle uyanıyorum zaten. Ne şekilde yatarsam yatayım uykumda bu pozisyonu alıyorum yine
Hamile yastığı alsam bunu onunla düzeltebilir miyim? daha önce kullanan arkadaşlar varsa işe yarıyorlar mı?yoksa o yastıklar sadece büyüyen karınları destek için mi oluyor
Bir limonu ılık su ile yarı yarıya sulandirin, biraz da bal koyun, ac karnına için. Bu şekilde ağrı kesici olmadan da geçirebilirsiniz belki. Şakaklara nane yagi da tavsiye edilmişti.Selam kızlar basım çok ağrıyor günde kaç parol alabiliriz?
Mantar ihtimaline karşı ılık su, sirke ile taharet alabilirsiniz birkaç gün. Üzerini açık birakmayin sirkeli suyunAa oyle mi doktor bahsetmedi bu şekilde olabileceğinden bu zamanda normal dinlen dedi
DoğruHiç beceremem öyle şeyleridurduk yere kendimi strese sokmay hiç gerek yok. Çarşaftan da olmayak boş yere
haklısınız sağlam doğma ihtimali de oluyor boşuna strese girmeye gerek yokBen de yaptirmiyorum hem çocuğa zararlı mümkün olduğunca ultrasona maruz birakmak istemiyorum hem de cevremde çocuk hastalıklı diye hamileligi zehir olup sapasaglam çocuğu olanlari gördüm. Zaten çok hassas bir donemdeyiz her seyden iki kat etkileniyoruz boşu boşuna stres olmaya gerek yok
Bendeki de bunun aynısıııBen de bunu beğenmiştim alayım o zaman ya 109₺. Daha pahalısı da var dediğin gibi ama bunun yorumları daha iyi. Sağol canım
bende rahimde değilde alt karın bölgemin sol tarafında batmalar olmaya başladı birkaç gündür ama bence normal şeyler . aynnen rahatsız edici değil bebek tatlı tatlı hissetiriyor kendini sankiGece uyurken sanki rahimde kasılma gibi oldu bugğn de sürekli batma tarzı bir his var tam ortada. Öyle çok rahatsız edici bir şey değil arada tatlı tatlı ama tedirgin oldum biraz.
Yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?