2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
E bebekten aldım ben , orda birçok çeşit var model olarak aklımda değil ama 100 liralık gruptandı benimkisi çok daha pahalıları da vardı ama bu da gayet yeterli su an icin

E bebekten aldım ben , orda birçok çeşit var model olarak aklımda değil ama 100 liralık gruptandı benimkisi çok daha pahalıları da vardı ama bu da gayet yeterli su an icin
Ben de bunu beğenmiştim alayım o zaman ya 109₺. Daha pahalısı da var dediğin gibi ama bunun yorumları daha iyi. Sağol canım

Eklentiler

• FA85E5E8-F3BE-4665-86C0-E408F5B27602.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 38
Aa oyle mi doktor bahsetmedi bu şekilde olabileceğinden bu zamanda normal dinlen dedi
Benim 4.gebeligim artik biraz tecrübe oldu bazi seyler malesef, nerdeyse her ay vajinal kültür veriyordum biraz akinti olsa doktor bakalim diyordu, ihmale gelmeyecek seyler oldugu icin cok sık gidiyordum

Gece uyurken sanki rahimde kasılma gibi oldu bugğn de sürekli batma tarzı bir his var tam ortada. Öyle çok rahatsız edici bir şey değil arada tatlı tatlı ama tedirgin oldum biraz.
Yaşayan var mı ?

12 haftayı doldurup mide bulantısı azalan yok mu kızlar. Bi umut bekliyorum ben de. Hayattan bezdum
13+lardayım canım benim 4 hafta oldu nerdeyse başlayalı hala devam ediyor. Her sabah afedersin kusuyorum. Kusmadığım zamanlarda midem daha kötü oluyor yemek falan yiyemiyorum. İnşallah geçer yani 14. Haftaya girdim ve beklemedeyim geçsin diye...

Bende eşinizin kafasındayım. Eşimide ikna ettin yaptırmıycam. Çünkü anlama downlu dedikleri yeğenim sapasağlam doğdu ve ablam hamileliği boyunca ağladı. O da bana ders oldu açıkçası.
Aa hemen test vermelisin. İnşaallah aşılısınızdır. Bende haftaya 3.dozumu olucam inşallah
Kızlar mide yanmasına çözüm bulabilen var mi aranızda
Ayy bu bilgi bana da lazım

Ben de bunu beğenmiştim alayım o zaman ya 109₺. Daha pahalısı da var dediğin gibi ama bunun yorumları daha iyi. Sağol canım
Bacım 20tllik elyaf al evdeki çarşafı kes dik içini doldur çok basit.Devir ekonomi devri

Hiç beceremem öyle şeyleri durduk yere kendimi strese sokmay hiç gerek yok. Çarşaftan da olmayak boş yere

Gece uyurken sanki rahimde kasılma gibi oldu bugğn de sürekli batma tarzı bir his var tam ortada. Öyle çok rahatsız edici bir şey değil arada tatlı tatlı ama tedirgin oldum biraz.
Yaşayan var mı ?
Gün içinde batma, kasılma, ağrı yaşıyorum canım ben ara ara. Bazı gün çok oluyor bazen az. Normal bence. Doktor ağrıların olacak, çok aşırı olmadığı sürece normal dedi. Arada uzanıp dinlenmeye çalışıyorum

Ben de yaptirmiyorum hem çocuğa zararlı mümkün olduğunca ultrasona maruz birakmak istemiyorum hem de cevremde çocuk hastalıklı diye hamileligi zehir olup sapasaglam çocuğu olanlari gördüm. Zaten çok hassas bir donemdeyiz her seyden iki kat etkileniyoruz boşu boşuna stres olmaya gerek yok

12 haftayı doldurup mide bulantısı azalan yok mu kızlar. Bi umut bekliyorum ben de. Hayattan bezdum
Bugün ilk defa yemek yemenin tadını aldım bin şükür. 11+4teyim.
Bir bardak kaynak suya 4 damla kekik yagi damlatip oturdugunuz odada tutun. Hem ortami hem nefesinizi temizlesin. Kalabaliga karıştığınızda veya eve misafir aldığınızda muhakkak bu şekilde temizleyin ortamı. Kuru dut çayı içebilirsiniz.

Yastık fikri çok iyi unutmuşum ben onu
Selam kızlar basım çok ağrıyor günde kaç parol alabiliriz?
Bir limonu ılık su ile yarı yarıya sulandirin, biraz da bal koyun, ac karnına için. Bu şekilde ağrı kesici olmadan da geçirebilirsiniz belki. Şakaklara nane yagi da tavsiye edilmişti.
Aa oyle mi doktor bahsetmedi bu şekilde olabileceğinden bu zamanda normal dinlen dedi
Mantar ihtimaline karşı ılık su, sirke ile taharet alabilirsiniz birkaç gün. Üzerini açık birakmayin sirkeli suyun

haklısınız sağlam doğma ihtimali de oluyor boşuna strese girmeye gerek yok

Yaşayan var mı ?
bende rahimde değilde alt karın bölgemin sol tarafında batmalar olmaya başladı birkaç gündür ama bence normal şeyler . aynnen rahatsız edici değil bebek tatlı tatlı hissetiriyor kendini sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…